Dumma internet!

Det funkar fan alldrig nu förtiden blir så less!!

Tycker så synd om Liam nu :( Han tycker inte alls om dagis längre han blir helt hysterisk när han måste gå & lägga sej för då vet han att han måste till dagis när han vaknar. Försöker prata med honom i den mån han förstår men det är inte lätt när han är så hysterisk det kommer blir bättre sen kankse för då kommer han inte vara där varje dag som han är nu! & jag förstår att han är rädd att bli lämnad ensam med folk han inte känner även om fröknarna är hur bra & snäll som helst! Men han känner dom inte & det är ju läskigt när mamma går så klart! Idag vart han hysterisk när jag gick det är såå hemskt att se också hade han varit lessen när han skulle äta där :( Jag sa åt honom nu ikväll att mamma måsta gå & att vi ska vinka till varandra i fönstret när mamma måste åka men han säger bara neej men men han måste ju lära sej! Men så hemskt det känns när han är så uppriven antar att dom flesta är det när dom inskolas för det är så mkt som är nytt & dom är ju inte van att man lämnar dom till någon dom inte känner..

Måste in till Hudik i morgon igen! Ska försöka hinna medans Liam är på dagis! Undra om det blir nå Måsen i helgen ( hoppas) :)

På Torsdag ska jag få jobba igen på min favorit avdelning också hehe gla jag vart när dom ringde även fasst det bara är en kväll :( Men bättre än inget iaf :)

nee nu ska jag titta på tvn.

Bankdosa

Jaha var ju till Hudik idag & skulle fixa bankdosan & det gick väll bra men inte fan kan jag med den dära saken inte antar att ja inte lyssnade på vad hon sa för Liam ville inte sitta kvar i vagnen men men Fredrik får komma hem & hjälpa mej sen :)

Iaf så skulle jag ju inte handla nått annat än tushpennor (stavning) & färgat papper till Liams dagispärm men det vart betydligt mera! Men bara till Liam såklart jag köper bara till honom jämt alldrig till mej själv haha. Han fick som pennorna & papper sen fick han klister märken & ritblock, Tröja från Lindex, Ruchkana, Mugg me nå grejjs i, ja sen var det nå mera små grejjer :) Han är så rolig Liam han tar ju efter typ allting nu så ni vet när man möter nån i bilen då hejjar man ju liksom med armen så har Liam börjat gjort för varenda männiksa som han ser utanför bilen hahah alla skrattar det ser ju ganska roligt ut :) '

Vill på Måsen nu på Lördag!! Jag behöer komma ut nu!! Tråkigt att sitta hemma själv när Liam sover :( Fredrik är ju alldrig hemma!! Boring!!

Nee nu ska Liam gå & ducha!! Bye bye!

Grym Mamma

Idag känner jag mej som en grymm Mamma :( Liam grinade & skrek när jag lämnade honom :( Han såg så ledsen ut & kollade mej rakt in i ögonen då kände jag mej som en grym & dum Mamma :( Men han slutade när jag vinkade åt honom i fönstret haha så det gick nog ra ändå :)

Snart ska vi in till Hudik & fixa lite grejer på bamnken & till Liams pärm som han har på dagis, var länge sen jag var i Hudik nu fatiskt..

Vill jobba i morgon hoppas dom ringer!!!!

Måsen

Tja! Nu har jag & liam nyss kommit hem från dagis & ätit lite Lunch & nu sover Liam det är så skönt nu att bara sitta här med en kopp kaffe var länge sen jag fick en stund för mej själv nu :) Dessa dagar har man haft saker som måste göra hela tiden haha, Som i Lördags så mkt har ja alldrig hunit med på en dag skrev ju att vi vart på valpträffen sen kom jag hem Fredrik drog till Per-anders & jag tog mej 2 öl sen vid 11 på kvälllen bestämde jag & Johanna oss för att dra ner på Måsen haha så vi var väll där vid halv 12 dom stänger 1 men vi satt då där fram till kl 2 tror jag, Det var roligt där faktiiskt :)

Nu ska jag snart åka & jobba mormor kommer hit en sväng & passar Liam tills Fredrik kommer han måste sluta tidigare idag då eftersom jag ska jobba som sakt så det lr att pussla i hop det lite hehe men snart så får Limpan vara på dagis utan oss & då blir det bättre :) Han tycker ju det är så kul :D


Någon ville följa med hem idag!

Idag har vi varit på syskonträffen i Sundsvall, Det var riktigt trevligt vi fick göra olika aktiviteter med hundarna plus gå på tipspromenad & gissa vem som vann jo Alma hehe så hon fick ett pris med massa ben & leksaker. Vi grillade korv & blev bjudna på kaffe & efterrätt mums hehe.. Alma & alla andra valparna lekte det gick knappt att se skilnad på dom så när vi skulle hem fick vi kolla en extra gång att vi tagit me oss rätt hund hem hehe :P När vi satt oss i bilen & hade åkt en bit så var det något som bet mej på benet el typ arselet haha jag trode det var en geting som fasnat inanför byxorna eftersom det kryllade av getingar där men så var inte fallet utan efter jag kände lite på sidan av låret mot skinkan så känner jag något långt tjockt & allderles som en orm liksom mjukt blää jag ryyyyyser haha men iaf så känner Fredrik också & han säger att det måste vara en larv el nå som kommit in genom yxorna eftersom det är hål i dom i fickan & nere vid benen & jag panik kastar av mej brallorna & mamma får försöka ruska dom men inget kommer ut så dom trode det var inbillning som vanligt så jag försökerkänna igenom dom men hittar inget men jag vågar inte ta på mej brallorna så jag sitter i trosorna ända till Gnarp där vi stannar för att köpa glass jag måste ju stanna kvar i bilen haha så då passade jag på att känna igenom ordentligt för jag måsta bara veta vad det var för någonting & tillslut känner jag det igen nått äckligt stort snusk så Fredrik kom & hjälpte mej att ta ut det & vet ni var det var? En stor fet åma Bläää fyfa & den har jag haft inanför byxorna det var den som bitit mej så jävla hårt!! Jävla äckeldjur!!! Mamma tyckte det var jätte roligt & tyckte jag skulle ta med den hem haha NEJ tack!! Men den verkade vilja följa me hem iaf ända från Sundsvall men hamnade i Gnarp på Statiol haha.


Skulle ni vilja prova att ha en såndan hära goding inanför brallorna ;)
Här är lite syskon förtom mamman som ligger i mitten den gula labben sen är det Ragge som även var med som står bakom henne & förösker me nått snusk haha.


Skönt att vara ledig i morgon el ja om dom inte ringer förståss. Känns som jag ska typ svimma snart är helt slut i kroppen först har man stigit upp följt me Liam på dagis sen åkt & jobbat direkt efter sen kommit hem sent & lagt sej på en gång för att sen göra om samma sak dagen efter haha blir skapligt jobbigt men men man måste ju!! :)

1a pris till Alma :)

Intro

Nyss kommit hem från en into kväll på Hagebo allting var som förut tyckte jag INTE trivsamt ¨på nått sätt, Men jag måste ju vara på flera ställen än bara C-huset annars får jag alldig jobba och kanske det går bättre när jag kommer in i det bättre, Men jag måste säga att idag tog jag jobbet me mej hem så hemskt men kan ju inte skriva det här men ibland önskar man att folk som är så svårt sjuka borde få somna in :( Sen vet jag att en som bor på avdelning jag varit på i sommar förmodligen kommer att dö inatt ilket känns knepigt på nått sätt, För det är ju som man känner dom eftersom man träffat personern i fråga varje dag flera gånger om dagen men men så är det & man får försöka att inte ta med jobbet hem som sakt men iland är det svårt!

Inskolningen på dagis går jätte bra, Vi lämnade Liam själv ca 20 min idag & han hade bara lekt & inte grina en enda gång, Han ÄLSKAR dagis nu han blir sååå glad när vi säger att idag ska du på dagis hehe.. Han har bakat med trolldeg idag & även smakat på den men det var ingen höjdare eftersom det är bara mjöl & salt haha men men där lärde han sej något iaf hehe. Sen har han åkt Ruchkana vilket han älskar :) Han börjar att leka med dom andra arnen nu också så det är roligt att se liksom :) På Måndag ska han prova att sova där efter Lunchen, Får se hur det går.

Gud vilken åska det var idag kan säga att den ställt till med problem för mej & mamma & många andra idag därför att när vi skulle åka till jobbet idag så hade åskan slagit ut bommarna över tågrälset så vi fick stå i över 1 timme pluss att när vi skulle ringa & säga att vi vart försenade så hade åskan slagit ut alla telefoner på jobbet så vi hamna hos nån växel som inte fattade någonting haha. Och ingen hade några privatanummer till dom som jobbade så jag ringde till Anna & frågade om hon jobbade men det gjorde hon inte men då sa hon att Johanna jobbade & fick numret till henne så jag sa till henne om hon kunde gå till Hagebo & medela att jag blev sen haha jävla röra fyfan!! Vi kom fram tillslut iaf men då hade det blivit översvämning i källaren så hela golvet var en stor jävla damm haha men men det gick att trusa där också & byta om för att sen komma 1 timme försent & börja jobba haha men men det gick ju det också :)

Nee nu ska jag avrunda måste börja tänka på refrängen ska upp tidigt på dagis i morgon sen ska jag jobba igen så byebye...

Paniiik!!

Jag har inte ett enda par skor jag kan ha på mej nu! Vad gör man då? Det är verkligen sanning & det är hemsk! Mina ballerina skor är helt sönder sulorna under har lossnat & jag har fått sååå jävla ont i hälarna nu :( Mina gympa dojjor som är också rätt så utslitna men går att använda iaf har jag glömt ute på baksidan i regnet så dom är allderles blöta & torkar alldrig pluss att dom stnker FAN efter att dom blivit blöta så dom går ej att använda längre :( Jag vet att man får skylla sej själv när man glömer skorna ute i regnet men jag har så mkt att tänka på just nu så det finns inte!! & Jag har inte haft pengar till att köpa nya & igentligen har jag väll inte råd nu heller men mamma sa hon kunde skicka efter ett par vanliga street skor & ett par som man har när man är ute & går men det fanns inge varken på Halens,Ellos el Josefssons vi kollade hur länge som helst & när vi skulle beställa så var varan slut stog det. Visst det fanns andra som jag kunde få men dom var så dyra tyckte jag för det var puma skor vill liksom inte att det ska kosta så mkt när andra beställer men vad ska man göra? & är det någon ide att ens beställa dom kommer säkert inte förens om 1 månad el så & jag behöver skorna idag!! Hur ska man göra? Har letat i förådet om jag har nå gammla par men dom är det hål i varenda par & fråga mej inte varför jag sparat dom ändå! Finns ingen jag kan låna av direkt heller eftersom mamma har mkt större sko storlek än mej :( Så i morgon hur gör jag då? Ska desutom jobba direkt efter vi varit på inskolningen också så jag hinner inte åka in till Hudik :( Gud så hära kris har det då alldrig varit me nå skor nån gång haha.. Pinsamt ju!! Har ju klackskor & stövlar men vafan det är ju sånna skor man har på sej när man ska ut på krogen kan ju inte komma i sånna :( Jaja inte får jag väll några skor för att jag sitter här & örsar på inte! Så nu ska jag gå & grubbla på hur fan jag ska göra i morgon :( Kan man gå barfota? Haha fyfan det är verkligen kris!!!




Första inskolningsdagen

Idag har vi varit på inskolning med Liam & det gick jätte bra han örjade att leka med alla leksaker på en gång som var ute, Sen gick vi in & kollade & då lekte han & en annan kille inne en stund :) Det var jätte fint & mysigt där & bra personal väldigt trevliga. Inskolningen skulle pågå i 2 veckor ska prova att lämna honom ibland & sen ska han prov sova där & äta där. Synd att vi sålde den gamla vagnen ändå för dom sover oftast i vagn ute där & då måste vi släpa med oss våran varje dag han ska vara där :( Men men så är det!!

Efter vi varit på dagis så åkte vi till Harmånger & käka på mat & kaffe stugan fyfan vad mat jag åt haha men det var gott där faktiskt :) Sen var vi på jobbet & hälsade på där :) Mamma jobbade idag så vi var där en stund & Liampan fick en glass & lite kakor hehe, Kände bara att tänk om jag kunde fått jobba idag också haha men men...

Ikväll kanske Johanna kömmer & dricker lite kaffe vi får la se :) Liam somnade nu han var såå trött efter allt bus hehe. Tänk att han snart blir 2 år!!! Går fort dit ju!!!

Igår fick vi regnkläder av Britt galonisbyer & regn jacka dom på öb fanns inte kvar så det blev från team sportia :) Fina var dom men tänkte inte på att ta på dom idag men hur ska jag veta att han skulle vara ute & leka också? Haha..

Nee nu ska ja dra!!

Tjena tjena!

Känns som jag inte bloggar någongång nu haha men jag har jobbat Söndag & Idag så jag har inte hunnit men nu ska det bli av :) 
 

Efter jobbet idag så har jag fikat me mamma & mormor Alex & Liam syrran & christer & Seb kom också hit för Alex har varit på Stocka medans dom var till Sundsvall var roligt :) Fyfan vad jag vräkte i mej usha SKÄRPNING nu!! Kanske blir lättare snart!! Anna på jobbet ska börja också så jag skrev ner info & hon fick låna lite böcker hon vart så gla så :) Kul att kunde hjälpa till & det är mera motiverande om flera börjar :)

Jaha i morgon är det dax för inskolningen jag är nog mest nervös haha Liam förstår nog inte ännu fasst vi har ju pratat med honom om dagis mkt & försökt förklara så gott som det går liksom, Det var som Ansofi sa idag att det blir som en vardag till slut & det är ju sant det kommer kännas förjävligt hemskt nu i örjan man tycker ju han är så liten fast han igentligen inte är det nu men usha ja ni som har barn kanske vet hur jag menar? Hehe..

Usha får panik nu vet bara att jag ska få jobba på Fredag tänk om jag inte får nått mera denna vecka :( Vill jobba det är så roligt nu!!! Sen kommer jag dö när alla kommit tebax från sin semester det är ju 2 st som har sen semester nu men dom kommer snart teax & det är sällan några sjuk på C-huset :(:(:( Buhuuu!! Men jag SKA joba ändå haha :) Trivs så bra har så roligt där nu!! :) Man blir så pigg när man jobbar med roliga personer :) Hehee...


Nee nu ska jag dra!! Bye bye

Lördag

Jaha då var det Lördag igen fasst för mej känns det som Söndag eftersom jag ska upp & jobba i morgon :) Ingen riktig helg med andra ord eftersom Fredrik jobbade idag :/ Blir tokig nu blandar i hop dagarna det är ju på Tisdag Liam ska på inskolningen & inte på Måndag så jag har lagt mej ledig på fel dag men men det får la bli som det blir!!

Idag har jag & Liam testat yterliga en sak ur hans matbok som jag fick av svärmor mat för barn heter den & den är väldifgt bra :) Vi gjorde negerbollar fasst det kan man ju utan recept men ändå ;) Fasst dom vart inte goda för jag tog fiberhavregyn istället för vanlig havregryn (hade inte vanligt) Har gjort 3 recept i den nu tekakorna,godiset & nunegerbollarna om man får säga så ;P

Satt & läste lite bloggar nyss och såg nått på en blogg som heter fotosmycke det var alltså ett halsband med ingraverat foto på i olika former :) Så jag beställde ett till Fredrik typ vad ska man säga vad heter dom dära smyckerna? Krigsbricka haha heter det så? Aja men ni kankse fattar också med en bild på Liam då :) Så hoppas det blir fint adresen är fotosmycke.se om jag inte mins fel..

Nu väntar vi på att Fredrik ska komma hem med lite gotta hehe :) Usha vad jag stoppat i mej idag är mätt fasst ändå skulle jag kuna äta en pizza haha gorde vofflor på eftermiddagen idag Liam tycker det är gotta han, jag tycker det är mera som en efterätt haha men men..

Nee ha en bra Lördagskväll!!! :)

Svårt!

Jaha, Imorse var vi ut på prommisen med Alma & man kunde känna höstluften även fasst det såg ut att vara så varmt, Tycker Hösten är en bra & mysig årstid visst kunde sommaren vara lite längre fasst ändå så är det så jävla varmt då & då vet jag inte var jag ska ta vägen usha hellre våren & hösten :) Vintern är väll fin den också men då ska det vara riktig vinter inte nå slask!!

Jag vet inte hur man ska uppfostra Alma längre hon är så jävla olydig nu så det finns inte antar att det är någon trots ålder hon hamnat i för uppfödarens valp hade blivit likadan vilket var skönt att höra! Men det är jobbigt för hon kan springa fram till folk & följa efter dom & jag får bara inte tag på henne igen hon vet att jag tar i henne därför springer hon ännu längre bort så jag vet inte hur jag ska göra? Nyss när vi gick till mormor för att låna en gräsklippare så fick hon vänta här utanför innan för staketet då men så fort vi går skäller hon som en jävla tok men jag försöker att inte bry mej om det , men iaf så när vi var inne hos mormor så kommer Alma helt plötsligt *morr* Antagligen har hon hoppat över staketet men hur fan då? Det är ju högt men det är det enda sättet!! Jag vill ha en lydig hund men hur jag än tränar & försöker så blir hon mera & mera olydigare :( Koppelträningen går väll ganska bra el iaf ibland men som idag har hon dragit som fan & man tappar bara lusten att gå ut med henne då man får sår utan kopplet när hon drar :( Ne men jag hoppas att det lägger sej när hon bli vuxen för hon är ju trots allt bara 5 månader men man tar henne för vuxen nu eftersom hon är så stor haha men hon är ju fortfarande liten valp igentligen aja tiden visar annars får vi ta till hjälp från Cesar haha han som är med på tvn han kanske vill komma hit. El vad tror ni? :P

Jag vill ha mera jobb!! Är desperat har inte kännt så hra förut då har det varit lite njaa när dom ringt & frågat om jag kan jobba haha men nu är det JAA  gärna hela tiden om jag kan förståss men jag vill ha mera jobb så  jag kommer in i A-kassan, Måste ju jobba 17 timmar per vecka i en 4 vecorsperiod nu för att få gå med i A-kassan så jag hoppas att jag får göra det nu :) Trivs så jävla bra på C-huset & det är inte bara jag som gör det!! Skulle bli världens lyckligaste om jag fick en rad där :) Men det är så klart många andra före om man ska vara rättvis men det verkar det ju inte vara eftersom fol som alldrig ens jobbat där får en rad helt plötsligt men men.. Iaf så känner jag att jag tycketr det är roligt att åka dit nu faktiskt & det är jätte bra :D Jag är en som som tycker om trygghet & vill veta hur min dag ungefär kommer att se ut & det får jag där :) Tänker ju mkt på vad jag ska utbilda mej till sen om jag nu ska det men jag kommer alldrig på nått mera än att jag faktiskt skulle nog vilja vara kvar på Hagängsgården visst ibland är det väll lite si & så beroende på vilken man trivs att jobba med men annars så :) Kanske är det ändå inom vården jag vill jobba i fråmtiden också även om det är skit kast betalt men det är faktsikt roligt nu!! :)

Jaja babbel & babbel som sakt jag skriver bara av mej litte annars går jag & funderar på så jävla mkt haha! Varför är det inge som lämmnar någon komentar? Antar att ingen läsetr bloggen längre för att jag sriver om så ointresanta saker haha..

Nu ska ja ut till sandlådan me Liam :)

Ny dag :)

Ny dag med nya bekymmer haha nej då! Idag har det varit som vanligt här på morgonen & förmiddagen börja med att städa sen diska jag dammsög & torkat golven,tvättat sen var jag & Liam ut med Alma en ganska lång stund i skogen & kastade pinnar sen när vi kom hem var Liam såå trött så han fick lägga sej medans jag gjorde köttbullar med mos han sover fortfarande så jag fick äta själv har blvit så nu några gånger för han orkar inte vara vaken tills lunchen är klar utan han måste lägga sej före den el under tiden den står på spisen..  Nu sitter jag här framför datorn med en kopp kaffe & väntar på att få åka & jobba :)

Har fått mera jobb nu dom ringde idag & det var några turer jag fick välja mellan haha bara att välja om jag ville ha en el alla ville ta alla men denna vecka går det ju inte eftersom vi ska skola in Liam på dagis & då vill även jag vara med på Måndagen måste bägge föräldrarna vara med eftersom det är första dagen då så då la jag mej på ledigt men sen sa jag att jag kunde jobba kvällar iaf & på Fredag ska jag jobba så jävla roligt att det är på c-huset som jag varit på i sommar det är det bästa avdelningen tycker jag som många andra :) Sp jag tar mera än gärna jobb där ifrån hehe..

Ja ne vad fan ska man skriva? Blir inte att det finns nått nytt att skriva om när man skriver varje dag fasst ändå tycker jag det är så roligt att skriva av mej även fasst jag vet att det är tråkiga saker ibland men det är mkt för mej själv som jag skriver för att jag tycker det är roligt att skriva av mej som sakt :)

Nee nu måste jag prova ringa Fredriks jobb igen har ringt & ringt men ingen som svarar vart är alla på Huddig idag? Haha...

Lite nya kort :)

Tänkte lägga upp lite nya kort på min go muffins :)

Liam & Neo med napparna i högsta hugg ;)
Dreggelpelle på sin traktor ;P

Meckar med gräsklipparen :)
Liam med sin gammelfarmor i stugan äter blåbär :)

Trött efter allt bus i stugan :) Såå vacker är han!

Mammas & Pappas storkillen :)
Leker med Alex :)

Ja det var lite kort iaf :) Visst har han blviit stor Liam? Tänk om bara några dagar är det dagis dax shit jag tyckte han nyss var så hära liten jag åhh man blir så sugen på en till när man ser sånna hära bilder :) Åhh vad sött har han verkligen varit så liiiten? ;)






Regn

Vaknade ca 9 i morse av att Liam grinade så klev upp & såg att det regnade & jag som har haft vagnen ute hela natten ut & hämmta in den som var dy blöt haha usha men vi har hunnit med mkt idag fasst klockan inte är så mkt ännu jag har städat & diskat & tvättat sen har vi gjort eget godis & nu lagar jag mat medans Liam sover förmiddagsluren :)

Kollade på säng åt Liam igår kväll på ikea hittade en ganska fin säng fasst jag vet inte ännu många börjar ju vid 1/6 år med vanlig säng el ja en mindre vanlig säng finns ju växa sängar också men dom är dyrare så jag vet inte men den sängen vi kollade på kunde han ha typ i 6år ändå så och det var inte växa säng el (utdragssäng) Men jag var jätte sugen på att köpa en säng ur ellos en säng som var som en bil har ni sett den? racing säng tror jag den heter kan ha varit i halens också haha men iaf så var den ganska stor så det blir ju bättre kankse om vi köper en mindre säng så får han plats med mera leksaker :) Men vi får se men sängen var ganska billig 680kr tror jag men då ska det vara madrass också då & dom går väll på en ca 300kr aja men iaf så aåg jag på familljeliv att det var många som hade köpt just den sängen & var super nöjd den men jag vet inte än tycker ni den var fin? Jag har sett finare men den kankse duger! & det var ju ett bra pris på den :)

Nee nu ska jag äta lite mat :) Snart kommer mamma & hämtar Alma för pappa skulle gå med henne & Ragge till Åsböle usha jag skulle vägra det i detta  väder haha :P Tur att han vill gå me henne! Bye bye!!

Hej

Ovant att bara vara hemma idag haha jag har städat & tvättat & diskat & busat med Liam tråkigt också när Fredrik jobbar på nått vis men men på Torsdag ska jag jobba iaf Anna ringde & frågade om jag ville ta en kvällstur istället för henne tack så mkt jag är glad om jag får jobb nu :) Men börjar 3 så Fredrik får flexa lite också får mormor komma ner hit en 30 min & ha Liam :)

Jag är godissugen!!! & snus sugen men jagt har inget utav dom sakerna hemma bara en cigg men jag ska ju inte röka nå mera nu!! Buhu livet är inte lätt haha

Tandläkaren

Varför måste det kosta skjortan att gå till tandis nu för tiden :( Tänk när man fick gå gratis va? Det skulle man ha varit glad för men istället hata man att gå till tandläkaren & ville bestämma själv som vuxna fick göra när dom skulle dit haha jaja så är det.. Men jag måste dit nu för alla mina tänder trasar sönder tappar biotar & lagningar hela tiden men har fan inte råd hur gör man då? Jobbet räcker inte till asså det jag får i lön för det är så mkt som ska lagas får ta lite i taget då..

Idag har Desen & Ebba varit hit en sväng det var roligt att träffa dom & nu är Desen & Fredrik & fiskar i Stamnäs tror jag :) Liam var som en vilde när Ebba var här haha han bits & har sej han är nog kär det är därför han gör så haha ;P Gooofis!!!

Jaha i morgon börjar Fredrik att jobba efter 5 veckors semetser då bir det jag som är hemma igen tills Liam fått dagis el jag kommer jobba på helger & då jag kan ha barnvakt svårt när alla börjar att jobba men Fredrik ska ha en vecka till under inskolningen som börjar den 18e så då kan jag jobba också :) Men sen så kan bägge jobba & dra in päningar..Tråkigt att det var sista dagen idag på jobbet fasst ska jobba nästa helg också hehe :) Hoppas många är sjuk på den avdelningen så jag får jobba där haha :P n

Nu kommer Johanna & ska dricke kaffe :) Bye bye!!

Trött

Jag är trött steg upp 05:15 i morse & ska göra det i morgon också blää!! & Jag sov inge bra i natt heller somnade sent för Fredrik & Liam kom hem kl 10 på kvällen sen skulle Fredrik tydligen åka till Hudik med några kompisar så jag fick natta Liam & han somnade inte han låg & sjöng & hade sej haha & Alma skällde & morrade åt någonting ute usha läskigt sen gnällde hon & var orolig så inte mkt sömn där men dommnade efter ett tag iaf men vaknade vid 3 sen halv 4 i morse då Fredrik kom hem sen skulle jag ju iupp om en timme typ haha så ja är ganska trött nu!! Men men..

Idag har Fredrik & Liam varit till en stuga här på Stocka som hans kompis föräldrar äger tror jag han har ju också barn som är lika gammal som Liam Ebba heter hon så Liam är allderles in love nu haha han har lekt med henne nu några dagar & ska även i morgon då dom kommer hit sen åker dom hem till Gävle där dom bor nu, Men iaf så var dom dit idag & grilla medans ja var med mamma & mormor och fikade orkade inte följa med efterdom jag är såå trött haha men sen kom dom hem & Liam hade somnat han vaknade inte hur mkt man än bärde honom så vi la honom vid vid halv 7 haha så tidigt har han alldrig lagt sej förut tror jag så får se om han sover hela natten men han vaknar nog tidigt i morgon. Han var helt slut han hade busat så himmla mkt me Ebba haha gofisen min!!  Tog hem leksaker åt honom idag som jag fick av en på jobbet då vart han gla hehe :) 

Nu är Fredrik & köper godis ska bli gott men jag bantar ju fyfan det går inte fattar inte vad som hänt?? Synd ag som trode jag kunde hålla vikten men det går inte jag kommer nog att gå upp allting igen tyvär :( Iaf om jag inte skärper mej på Måndag nu vecka nya tag så låer det varje vecka men funkar det inte denna gång så ja hej feta Sofie igen :(

Nee duchen nu innan gotta.

Jag vill ha fasst jobb!!!!! Någon som ger bort ett fast jobb till mej :P 


Kläder

Idag var jag på eriks-hjälpen & kollade om dom hade några bra begagnade plagg till Liam tills han börjar dagis för dagiskläder ska ju vara kläder man inte är så rädd om eftersom dom oftast målar & ritar & slaskar på kläderna, Hittade iaf 5 par tröjor & 3 par halksockar :) Allting gick på 97kr vilket jag tycker är jätte billigt för dom ser ju inte använda ut ju dom är precis som nya kläder :) Det fanns iaf mkt fint & jag hittade en jätte fin sport jacka men mamma skulle köpa den på Lördag om den finns kvar då pluss att dom fick hem en massa nytt idag som dom inte packat upp ännu så ska hon dit & kika :) Mamma beställde 2 dressar från Ellos också el var det Halens? Jaja sak samma dressar är ju skönt att ha på Dagis, Britt ska köpa regnkläder åt honom och sen har mamma lagt bud på adidas & Nike dressaråt Liam så han får mkt kläder nu det är bra det! För igår rensade vi ut allting han inte kan han och det blev en hel kartong haha :P 

Har vi varit ner på Måsen & käkat lunch idag var inte så gott som jag trode det skulle vara men men.. Liam ville inte äta någonting han som vanligt det är bara kakor som går i honom nu för tiden haha men det är ju så med barn :P

Nee nu ska ja dra för nu kommer Johanna snart på besök :)

Ledig

Idag & i morgon är jag ledig för att sen jobba hela långa helgen la in mej som ledig för man måste få vara ledig ibland också man har ett liv utanför jobbet också man måste tex hinna sköta hemmet & umgås med Liam tex :) Igår hade jag tid över för att göra rent maskinen iaf tvättmedelsfacket & bara det tog 2 timmar att skrapa bort med en skruvmejsel haha usha vad ont i fingrarna jag har nu!! Men just nu kör vi den första gången med kläder i så får se hur dom blir tror det är mögel i maskinen vi har ren kört den 5 gånger om inte mera nu & det försvinner alldrig usha det är ganska äckligt om jag säger så men vi får se hur tvätten blir nu om den blir ren :)

Vid halv 5 ska vi ut till stugan & äta mat  surströmiing haha blää fasst det fanns paj & körv också tror jag men eftersom jag har börjat med viktväktarna för 111 gången så ska jag ta med egen mat köttbullar för pärer finns det där som jag kan äta :) Potatis är bra för det får man äta hur många man vill för endast 2 poäng :) Fasst jag tror ändå att man får använda sunt förnuft fr skulle man äta an 10 pärer så tror jag man får svårare att gå ner ivikt men vad vet jag? Haha.. Hoppas bara att det inte regnar mera nu usha inge roligt attt måste sitta inne fast det är rätt så mysigt det med :)

Det bor en sån söt liten sak utanför Hagängsgården en stor igelkott han är så söt ibland på kvällarna springer han in om man inte stängt dörrarna så då måste man bära ut den men ja vågar inte fan den fräser & sticks men igår så följde jag med en ut & rökte så såg vi att den låg alldrerles brevid oss vi trode den hade kolat med den låg & sov & snarkade haha så vi klappade den men den vaknade inte som tur var men sen gick Galina ut för att he den ett päron & då vaknade den & fräste & spottade haha ibland får den filmjölk & efter han ätit det så har han filmjölk i hela ansiktet haha den är såå söt :) Vill ha en sån jag med här utanför!! Hos mamma & pappa har det bott en förra hösten tror jag det var fasst den var ganska liten & den fick inte vara i fred för hunden tror jag..

Jaja ne nu ska jag dra!!

Tvättmaskin

Igår var jag Johanna,Liam,Fredrik till syrran & Christer för att hämta en gamal tvättmaskin som gubben som bode där innan dom har haft vi fick den gratis så den är väll inte i sitt toppskick precisis men den ser väll okej ut ändå, Så idag har vi varit & köpt grejjer som gick på 300spänn sen torkställ som man kan hänga kläderna på sen :) Och maskinen funkar ju bra för just nu kör vi den utan kläder med tvättmedel i 90 grader så den ska bli riktigt ren :) För jag kan säga att fyfan hur den såg ut i tvättmedelsfacken det går inte att få bort fyfan va lort äckligt var det& nu tömde den vi har slangen ner i badkaret så länge & fyfan vad skit det kom ut blää vi får nog köra den många gånger innan det går att tvätta kläder iden ska försöka få bort i facken med svinto hoppas det  går bort iaf :) Skönt med egen tvättmaskin men den är stor så det blir skit trångt i badrumet men hellre det änn att tvätta i den gemensamma tvättstugan för det finns alldrig längre tider så vi får hur mkt tvätt som helst som ligger & stinker usha ne detta är mkt bättre när man har barn :)

Idag fick jag fingrarna ur arselet & ringde till Facket & sa jag ville bli medlem dom tyckte jag var ganska osmart som hade jobbat redan 4 veckor & inte ringde ibörjan då för då hade jag fått in 17 timmars jobb på engång & hade kommit direkt till A-kassan el vad hon babblade om men 17 timmar är väl inte så svårt att få ihop? Aja men iaf så ska jag få hem ansökningsblanketer och dom skulle komma på jobbet med en ryggsäck till mej som present ahha pinsamt!! Men iaf så får jag gratis medlemskap i 3 månader :) BRA DET!!

Imöra börjar man tidigt igen måsta det eftersom det vart tok i morgon dpom fick ingen vikarie så vi blir bara 3 på morgonen vilket är svårt i början av veckan när det är fullt av ducsningar så jag måste dit tidigare än vad jag igentligen börjar & sluta senare men men sånt är livet mera päningar vettu :P

Nee nu ska jag lägga min muffinsLiam

Tråkigt :(

Internet har ju varit knepigt eller det är ju fortfarande :( Fredrik har tagit bort allting min Msn & allting det är bara han spelsida som funkar konstigt nog jag kan inte göra någonting förutom att blogga :( Känns tråkigt att inte kuna snacka med alla på Msn längre :( Minns inte senordet jag hade heller :( Får göra en ny men jag orkar inte för datorn bara hänger sej & jag har alldrig tiden nu heller kan inte läsa bloggarna längre för varje gång jag lägger in alla på favoriter så är adresserna borta nästa dag för då har Fredrik gjort nå så dom är borta :( Kan inte ni skriva upp era bloggardresser här så skriver jag ner dom på papper så dom inte försvinner jag brukar läsa Emmas båda bloggar & Maddes bloggar syrrans kan jag utantill sen är det några till men aja dom är inte så viktiga men skriva gärna upp en massa bloggadresser & tipsa mej om dom ni brukar läsa alltid lika kul när tiden finns till att läsa lite bloggar som nu när jag är ledig i helgen :) Nu ska vi iväg på middag snart :)

RSS 2.0