Första inskolningsdagen

Idag har vi varit på inskolning med Liam & det gick jätte bra han örjade att leka med alla leksaker på en gång som var ute, Sen gick vi in & kollade & då lekte han & en annan kille inne en stund :) Det var jätte fint & mysigt där & bra personal väldigt trevliga. Inskolningen skulle pågå i 2 veckor ska prova att lämna honom ibland & sen ska han prov sova där & äta där. Synd att vi sålde den gamla vagnen ändå för dom sover oftast i vagn ute där & då måste vi släpa med oss våran varje dag han ska vara där :( Men men så är det!!

Efter vi varit på dagis så åkte vi till Harmånger & käka på mat & kaffe stugan fyfan vad mat jag åt haha men det var gott där faktiskt :) Sen var vi på jobbet & hälsade på där :) Mamma jobbade idag så vi var där en stund & Liampan fick en glass & lite kakor hehe, Kände bara att tänk om jag kunde fått jobba idag också haha men men...

Ikväll kanske Johanna kömmer & dricker lite kaffe vi får la se :) Liam somnade nu han var såå trött efter allt bus hehe. Tänk att han snart blir 2 år!!! Går fort dit ju!!!

Igår fick vi regnkläder av Britt galonisbyer & regn jacka dom på öb fanns inte kvar så det blev från team sportia :) Fina var dom men tänkte inte på att ta på dom idag men hur ska jag veta att han skulle vara ute & leka också? Haha..

Nee nu ska ja dra!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0