Tandläkaren

Varför måste det kosta skjortan att gå till tandis nu för tiden :( Tänk när man fick gå gratis va? Det skulle man ha varit glad för men istället hata man att gå till tandläkaren & ville bestämma själv som vuxna fick göra när dom skulle dit haha jaja så är det.. Men jag måste dit nu för alla mina tänder trasar sönder tappar biotar & lagningar hela tiden men har fan inte råd hur gör man då? Jobbet räcker inte till asså det jag får i lön för det är så mkt som ska lagas får ta lite i taget då..

Idag har Desen & Ebba varit hit en sväng det var roligt att träffa dom & nu är Desen & Fredrik & fiskar i Stamnäs tror jag :) Liam var som en vilde när Ebba var här haha han bits & har sej han är nog kär det är därför han gör så haha ;P Gooofis!!!

Jaha i morgon börjar Fredrik att jobba efter 5 veckors semetser då bir det jag som är hemma igen tills Liam fått dagis el jag kommer jobba på helger & då jag kan ha barnvakt svårt när alla börjar att jobba men Fredrik ska ha en vecka till under inskolningen som börjar den 18e så då kan jag jobba också :) Men sen så kan bägge jobba & dra in päningar..Tråkigt att det var sista dagen idag på jobbet fasst ska jobba nästa helg också hehe :) Hoppas många är sjuk på den avdelningen så jag får jobba där haha :P n

Nu kommer Johanna & ska dricke kaffe :) Bye bye!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0