Julbord.

Har varit ute & gått en sväng med Alma nu. Var till mamma & pappa & hälsade på. :) Härligt vinterväder ute idag. Liam är på dagis han. Tyckte så synd om honom i morse. Han sa han hade ont magen. :( Vet inte riktigt vad det kan bero på Han pekade på magen när jag frågade om han hade ont för han grinade till lite Men efter ett tag vart han pigg & glad Lekte som vanligt på dagis. Det var nog ingen fara!

Igår var vi in till Hudik igen Johanna följde med oss. :) Nu är jag äntligen klar med alla julklappar. :D känns bra! Sa ju att jag lovade att inte köpa mera till Liam. Vad tror ni jag gjorde? Jo köpte 2 st till haha. Hittade en jätte fin skjorta som han ska ha på Julafton. En röd skjorta med slipps. Kommer han att vara stiliga killen i tror jag. :) Köpte även sånna dära bokstäver som man har på kylen magneter. Men nu är det bra! Har inge pengar kvar nu nästan. :(

Ikväll ska jag på Julbord med jobbet i Jättenal. Hoppas det blir trevligt! :D

Nu ska jag ta mej en kopp kaffe & en muffins. Ska nämligen gå in på First class & kolla om jag fått mina uppgifter som jag ska göra Känns otroligt nervöst! Kommer sitta där i ren panik & inte fatta något! usha. Bara att ge sej på dom ändå. Läsa uppgifterna flera gånger så man tillslut förstår dom. Annars får jag mejla till läraren..

Hoppas ni har en bra dag idag! Bye bye...

Kommentarer
Postat av: Emma Viklund

Hoppas du hade det bra på julbordet? Tog du några bilder? =)

2008-12-12 @ 10:28:50
URL: http://emsiiepemsiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0