Hemma

Fick sluta tidigare idag så det var skönt hehe :)

Igår var vi ju till Sundvsall & kom hem med lite saker vi var på Birsta city & på Barnenshus, Arken & nått mera ställe sen var vi & åt på Mconalds :) Var på Polarn & Pyret & handlade en tröja till Liam sen köpte vi leksaker på barnenshus ett stort pussel som man har på golvet typ matta av pussel med bilarna på sen fick han leksaksgräsklippare & Bok
jag köpte lite städgrejjer Alma fick nytt koppel & en dummi hon vart så gla så hehe..
Nee fyfan orkar inte skriva nått mera är sååå varmt

Sundsvall :)

Ja till Sundsvall har vi kommit på att vi sa åka till i morgon på min lediga dag :) Roligt att komma ut lite! Ska på Birstacity & kolla efter dagiskläder till Liam typ nå dressar & sköna mjukis brallor ska in på polarn&pyret & kika om dom har nått fint dom har ju öppnat det i Birsta nu så dit ska vi in iaf hehe :) Måste hitta regnkläder också Britt skulle köpa fodrade regnkläder som man har till vintern el ja om det är slask ute typ men han måste ha nå vanliga också tror jag så vi ska kika på sånt :) Sen åker vi nog på Barnenshus & tittar på leksaker el ja haha tittar det slutar väll med att Liam får allting han pekar på brukar bli så haha ne då men det är väl mest jag som tycker det är skit roligt att handla häftiga leksaker haha ;P & Han blir ju gla så. Vill skämma bort honom riktigt min go pojk haha :P

Idag gick det bra att jobba iaf fasst det var mkt nytt men det var bara att köra på & gå själv till alla ändå för annars hade vi alldrig hunnit innan lunch, Men tiden gick så fort plus att jag inte tog ut någon rst & slutade en hav timme före så ja haha tyckte jag nyss hade kommit dit sen helt plötsligt skulle man fara hem igen haha jaja det var skönt iaf :)

Nu ikväll har vi varit till Fredriks farmor & ätit mat Neo var också med :) Sen for vi på Stormyra en sväng för att sedan köra Gocart. Nu är Liam super trött han kunde knappt hålla sej vaken i bilen men nu när vi kom hem & han fick lägga sej då ligger han & pratar isängen istället & verkar vara hur piggelin som helst haha min go muffins!! ;)

Fredrik har stuckit till stan igen han & Tibbe skulle köra Cross hoppas dom tar det lungt usha man vet ju hur karar kör dom tror att allting är leksaker usha farligt farligt haha också ja som är rädd för allting låter som en gammal tant: Nu kör du försiktigt haha..

Har beställt nytt batteri till kameran nu typ 200kr plus frakt inte så farligt dyrt ändå va? Det gammla tar ju ej emot laddnig längre så vi måste bara ha ett nytt inte roligt när man vill knäppa kort tex ja har inte knäppt ett enda kort på Liam när han badar det är tråkigt :( Aja men förhoppningsvis så hinner jag göra det nu då :) Undra när jag ska få min räkning på mobilen då? Aja den kommer väll när dom vill ha betalt antar jag hehe..

Nee nu ska jag gå till Liam & ta lite pussar så ja klarar mej tills i morgon :)

Bye bye!!

Liam & Alex på Buspalatset


Jobb & Jobb

Ja, Har för tillfället flyttat in på hagängsgården haha ne då men det känns som det jobbar & jobbar & i denna värmen är det inte roligt alls men men.. Idag är det ett nytt ställe jag ska vara på eller det är där jag hade min arbetspraktik för 2 års sen men ändå det är helt nytt typ & jag får alldrig nå intro :( DÅLIGT!!

Igår var Johanna,Tibbe,Neo,Viktor hit & fikade lite, Liam & Neo lekte som vanligt usha han åker ju hem på Söndag morron så därför ska dom bjuda oss på mat på Fredag grilla fisk & grejjer :) Ska bli roligt & mysigt.. Liam var på kalas i går när jag var & jobbade han var hos Martin & Frida som fyllde 5 år igår (Grattis Grattis) :) Det var många barn där men Liam lekte väll mest med Neo även där hehe dom är väll lite blyg men lite lekte han också med dom andra :) Sen kom dom till mamma & papppa där jag var åkte dit efter jobbet för pappa fyllde år även han haha så då vart det tårta & fullt av kafffe bröd där usha kan säga att det är skit med att äta bra nu men det är som det är & vi får se när motivationen kommer tebax :) Orkar inte bry mej så mkt längre!

Igår kväll låg jag & Fredrik & prata om när Liam låg i magen & hur fort förlossningen gick att vi bägge inte han fatta att vi fått barn man fick en schok (stavning) :P Ne men jag sa också att undra när liksom man känner sej redo för ett syskon kommer man nånsin att göra det? Tänk om man inte känner att man vill ha ett till då? Asså vi vill det men det är jag som är lite ja vad ska man säga haha rädd som vanligt för nu vet jag hur en förlossning är & det gör inte hela saken bättre :( Inte lätt av vara förlossningsrädd & Det är ju värre nu som sakt än det var innan jag fick Liam & då var jag extremt rädd & gick på aurora samtal & så, Men liksom min förlossning gick så fort att jag han inte med nå smärtstilande så allting vart bara kaos känndes det som plus att vi låg & tänkte på allting som kan hända när dom ligger i magen för igentligen lever dom farlligt där inne minns att barnmorskan sa att Liam levt jätte farligt därinne eftersom han hade gjort en knut på navelsträngen & hade den dragits åt så hade han inte fått näring el luft :( Så det var sån tur att det gick så bra ämndå som det gjorde & jag tänkte på hur stor han blivit hur han springer runt här & säger traktor & delar ut pussar & kramar & igår sa han även Neo det har vi alldrig hört förut så han lär sej så fort nu våran stor kille :) Han är det bästa som finns!!!! Så klart att han ska få ett syskon i framtiden :) För det vill han nog ha skulle jag tro han är ju så hjälpsam så han skulle säkert hämmta nappen & snuttefilten & hjälpa till en massa hehe gofisen!!!

Ne gud nu babblar jag för mkt igen haha nu ska jag runda av & fara till jobbet!! Imöra är jag äntligen ledig fiifan va skönt!! :) Bye bye..

Pizza

Jag & Liam var & beställde Pizza iaf fasst orkade inte ens hälften pluss att Liam fick smaka lite också, Så Fredrik får den när han kommer hem ;) Liam fick en klubba av Pizzabagarn & gud vad han vart gla hihi igentligen så är han kanske lite för  liten för att äta klubba just för att dom lossnar så lätt men det gick bra han tog små små tuggor han är så duktig han men det gäller ju så klart att hålla koll.

Måste säga vilken skillnad det vart på bilen asså haha nu går den som en klocka ;P Ne men den är faktiskt riktigt bra själva bilen liksom den drar typ ingen soppa allas vi har ju ingen tankmätare ör den har ju pajjat men vi kollar på tripelmätaren men man kan köra hur långt som helst & när man tankar så slår det ifrån för då är det fulltank på en gång bara man tankar i 100kr också det är sjukt han som vi köpte bilen av sa att det var fulltank i den men vi tanka lite ändå för att vara säker då & så har det fortsatt vi har liksom fyllt på liksom så det alltid är heltank verkar det som haha lite mysko för den verkar gå på luft & det är ju bra men sen hur den ser ut är en annan femma haha ena sidan ser bra ut men sen när man ser den andra fyyyfan asså haha fullt med rost & bara 1 navkapsel haha ne men den får duga en stund till ;)

Nu har jag hittat ett hus som jag vill ha haha men det är inte till salu utan när jag är ute & går så tänker jag alltid det ska vi köra om några år haha det kan ju vara till salu då eftersom vi är ute efter ett ganska gammalt hus att renovera på & det är ju ofta gammlingar som bor i dom husen jag kikar på haha så man kan ju alltid höra med dom om nått om om dom är intreserade av att sälja! Nu är det ett hus som ligger typ brevid här inte alls nått speciellt eller särskilt snyggt men jag tänker liksom hur det skulle se ut efter lite ommålning & en altan haha går & fantiserar jag men jag har ingen aning om hur många rum det är el hur skicket är inomus el utomhus haha men jag vet att det behöver målas om ;P Ne men längtar som en tok tills vi köper hus :) Men man kan ju inte få allting man vill ha eller hur?

Ne nu ska jag kika på en till sak jag vill ha en bli ;)

Soligt & fint :)

Idag har ju jag varit ledig SKÖNT måste jag säga, Men i morgon börjar det igen jobba hela helgen & delad tur desutom blää men men päningar behövs  ju :)

Var & badade idag jag,Liam,Syrran & ugarna det  var så skönt i vattnet var till ett ställe som heter Moränga men det är sandstrand & jag hatar sand usha men det gick bra eftersom vi var på skäret igår & badade så tänkte jag att det kanske är roligare med lite omväxling för Liam :) Han har börjat kasta sej bakåt i vattnet nu inte så roligt för han hammnar ju under vattnet & får kallsupar :( Läskigt så det gäller att hålla handen nästan hela tiden nu haha :)

Tråkigt bara att Fredrik är i garaget nu då när jag är ledig för en gång skull men han måsta ju laga min bil innan besiktningen & vet ni vad? Nu låter den inte som en traktor längre & det smäller inte ur avgasröret haha bra va? Ja vet! Hsha måste verkligen in på banken & snacka lån nu fasst känner mej ändå lite osäker just det att jag inte har ett fasst jobb liksom men ja kommer ju att jobba extra & det brukar bli ganska mkt iaf förut men tänkte bara ett lån på 50 tusen men det är som en ny bil för mej :) En passat kombi el audi kombi audi ligger lite högre i prisklassen tror jag än passat men vi får la se man kan ju åka in på banken & prata lite med dom hur mkt det blir i månaden mm.

Liam har ju kollat när glass bilen kom idag för mormor skulle ju köpa glass då  & vad kul det är asså haha sen har han lärt sej nynna till glassbils sången Alex kan ju det så det är nog av honom han lärde sej lite också haha :)

Fyfan igår skulle ju jag börja kvart i 7 hade ju ställt alarmet på den nya mobilen jo tjena inte fan ringde det inte vakna att jobbet ringde kvart i 8 aa haha shit men jag trode det var alarmet så jag stängde av haha sen tänkte jag ähh dom ringder väll igen men nee tänkte vafan kollade på telefon var den avstängd så ja den är helt knasg men fort som fan åkte jag till jobbet iaf haha usha det är inge roligt när det blir sådära det är pinsamt ja som alltid varit noga med tider haha men men alla gör vi våra misstag :)

I Onsdags var vi på marknad i Harmånger det var väll så dära var mest typ loppissaker & foppatofflor haha men kpte en stor rittavla åt Liam för 30 spänn den vart poppis :) Sen köpte vi sånna dära figurer man kan sätta på foppisarna vart ett mussepigg märke hehe sött :)

Nee nu vill ja åka iväg någonstans sitta ute på nån servering & äta en bit mat gud vad härligt men det var ingen som kunde hänga med mej :( Så frågade Fredrik om han kunde köpa hem nå gott istället då eftersom det är Fredag & man ska jobba hela helgen men han svarar inte :/ Så får väll ge Liam lite middag nu sen busa med honom innan det är läggdax för han usha känns som vi alldrig träffas nu när jag jobbar så ovant från att först vara hemma varje dag & ta hand om honom till att vara borta varje dag :( Usha hemskt på Söndag när jag börjar 6:45 på morron & slutar 21:30 BLÄÄÄ men han får lite extra leksaker i stället då hehe ;)

Nee  bye bye..

Varning!

Måste fan bara få varna er för bantning! Det är verklingen  INTE bra för hjärnan! Det fastnar där för alltid! Man tänker konstant på vikten varje minut & sekund!!Jag har gått ner i vikt vilket många tycker jag ska avra glad för det är jag men samtidigt så blir jag alldrig nöjd jag ser inte mej själv som smal vilket andra säger att jag är! Men jag klarar ju inte av att banta nu det går inte el idag har jag inte fuskat något ännu men igår tex asså det är såå svårt att inte äta över poängen särskilt nu när det är sånna dära störiiga dagar då man skulle kunna äta 400kilo godis varje dag sånna dära dagar innan man ska ha den dära förbaskade mensen!! Usha vet att det kommer gå bättre men ändå så är jag rädd att jag alldrig kommer komma tebax på rätt spår igen :( För jag har gått upp ca 3 kilo nu :( Säkert mera :( Vågar inte väga mej ju! Också är det så jag hela tiden tänker på förut innan jag började banta så visst brydde jag mej om vikten men ABSOLUT inte lika mkt som nu fasst jag gått ner! Kan tänka så hära: tänk om jag alldrig börjat banta vad skönt ändå då hade jag inte mått så hära dåligt så fort jag äter något över poängen! Men då får man också tänka på vad min vikt legat på idag också vilket säkert hade varit över 100kilo så det har sina negativa saker att gå ner i vikt det är inte bara positift & nu vet jag vad dom menar att man blir inte lycklig av att vara smal!! Visst kul med alla kläder man kan ha men själva du mår nog inte så bra av att bli fasst i bantandet! Jag får ju ofta höra att men du behöver inte banta nått mera el du kan ju äta godis för du är ju smal! Ja men det är ju det jag inte kan göra visst ibland så men inte som jag har gjort nu för då kommer jag gå upp till det dubbla det är ju det som heter jojobantning som så många råkar ut för det gäller att  hitta en sund livstil vilket är svårt när man har ett matberoende!,Och det har jag verkligen!! Jag har inte liksom tänkt på det så förut men asså jag märker att när jag väl fuskar så äter jag allting jag kan komma åt typ. Igår åt jag mina 18 poäng men sen vart jag hungrig så då sket jag i poängen & åt en portion med köttbullar & pasta vilket inte så så farligt men sen åt jag choklad chips chilinötter godis glass kakor & inte lote kakor heller utan typ halft paket skulle kunna äta hela själv! Åt mera också men kommer inte i håg allting! Just nu vill jag bara gå till skafferiet & äta upp alla jävla nötter som ligger där & frestar sen i helgen en skit stor påse som jag tyvär inte åt upp igår eftersom dom är så starka inte så goda heller men ändå vill jag vräka i mej hela påsen! Helt sjukt! Skulle vilja ha en stor pizza el nej mc donald fyfan va gott sen en stor godispåse & glass & kakor mmmm gud vad gott haha fyfan vad jag psykar mej själv nu!!! Är det bara jag i hela världen som är så hära????

Shit

Vad jag är trött nu!! Jag är helt slut!! Fattar inte varför hade ju kort dag i dag så jag slutade 13.15 ändå så håller jag på att sommna hela tiden bara nickar till haha usha jobbigt! :( Liam är gnällig så han är nog tröttt han också & det hjälper ju inte att Fredrik stuckigt & kör Gocart som vanligt!! Usha så jävla dyrt också ju fan 100kr per gång nu för 8 min det är ju sjuk & han åker ju bhela tiden flera gånger i flera dagar typ aja han gör väll som han vill! Tycker bara att det är så orätvist som i går när man kommer hem fick man börja med att både ge Liam & hunden mat & städa & plocka hundskit jobbigt så var det fan inte när jag jobbade! Lagade riktig middag till Liam i går också han får ju bara barnmat nu när Fredrii är hemma med honom så det vart han glad för när han fick sin älsklingsrätt :) Ne fattar inte att karar ska alldrig behöva göra lika mkt som en kvinna tex så har det fan alltid varit att kärringarna ska göra ALLTING!! usha!!!! Ne nu ska jag laga middag

Godmorgon..

Ja, Jag kan säga så hära att datorn är fortfarande knasig usha fan vad jobbigt det är att inte kunna sitta här & kika runt när man har en ledig stund :/ Men men..

Ska iväg nu & jobba strax men slutar tidigt så det är ju skönt!

Måste köpa en ny kamera less på den vi har nu som inte funkar som den ska. Fan allting går sönder här hemma nu jag lovar!! Har inte heller fårr min mobil ännu fasst det var hur länge sen som helst jag beställde den *sur* Fan vikken ordning!!

Nee nu ska jag ta & fare snart skriver väll en rad el 2 när jag kommit hem om internet funkar vill säga  ;P

Inte borta :(

Fortfarande nå knas med datorn den bara hänger sej :( Iaf när jag har Msn på! Jaja man får iaf sitta ett litet tag innan den hänger sej igen kanske ;)

Borde gå & lägga mej jag men jag kan inte det sov ju till ca 14.00 idag haha det var många år sen man gjorde det inte ens sist Liam sov borta för då vakna man tidigt & ville hämmta han :) Men denna gång tänkte jag ne nu ska jag inte stressa ör han har ju det så roligt ändå ju så jag vaknade första gången vid säkert 9 men då var jag så jävla bakis så ne jag klarde inte att gå upp men sen ringde det på dörren & i mobilen samtidigt så kollade vi på klockan var det 2 haha stängde av mobben & sket i att öppna dörren för jag visste att det var pappa som stog där haha :P Ne men vi hämmta Liam vid 15 tiden idag också åt vi pizza först i Harmånger gött det el nja inte så gött som jag brukar tycka det är vilket är bra för då blir man inte lika sugen på det om man har en dålig pizzaupplevelse haha :P

Ne nu till kort från Lördagen då :) käkar lite :)

babblar

tjöck mage

Syrran&Thess

Johanna skulle upp & jobba idag så hon drack inget igår stakkarn :(

Nu då!

Nu tror jag att viruset är borta! Hoppas hoppas! Usha vad jobbigt det varit att inte kunnat kolla runt på internett.

Igår var det ju Grillfest här då sen var vi på Agust & jävlar vad roligt det var dansade i flera timmar haha!! Synd Anna att du inte mådde så bra :( Det får vi ta igen :P Liam sov hos Farmor & Farfar han & det är ju så roligt att han trivs att vara där han tycker det är riktigt skojjigt, Fredrik lämmnade honom där då & han hade inte ens tid att säga hej då men en kram fick pappa iaf innan han åkte haha gullskiten!!

Jaha så har man flera flera dagars jobb framför sej & dom har ringt i helgen fasst jag lagt mej som ledig dom ringde idag också men sa nej! Bra med pengar men jag hade ju planera för fest länge & fixat med allt för det var Lördagnatt dom ville att ja skulle jobba för det var kris också idag men då var jag & hämmtade Liam så det gick ju inte då, Men i morgon så :)

Tänkte att man skulle lägga upp lite kort i från helgen men det tar ju sån tid!! Kanske lite senare ;)

Skor?

Då var det dax för nya skor igen! Fan ballerina skorna har jag nyss köpt ju ändå är dom trasig dom släppte frame vid tårna typ 3e dagen jag använt dom eller nå :( Och jag som ska ut i helgen och typ inga päningar har hur gör man då rå? Ne fyfan ska in på Fredag & då ska jag slinka in bara så dära en snabbis för att kika på skor också ska jag kommma ut med ett par som jag bara måsta köpa för att dom var så billiga haha :P

Guud vad det regnar har varit allderles mörkt ute men nu har solen kommit fram igen fint med kvällsol när det regnar :) Liam har gått & lagt sej han.. Vi snackade lite godis förut gött..

Jag är röksugen usha har rökt 3 cigg idag på jobbet alla bjuder också är man ju så sugen & liksom när man sitter ute i solen med en kopp kaffe & ALLA röker då blir det att man tar 1 eller 3 haha :P Ska bli bättre med det men det är så gott nu på sommaren när man kan sitta ute med en kopp kaffe el en kall öl haha men men..

Nee nu ska ja kika runt lite,..

Jo!

Också tycker jag det är så konstigt att folk är så otaksamma nu för tiden!!! jag som skjussar farmor & farfar till affären varje dag nästan NU ÄR DET SLUT MED DET!! För vafan får jag tillbax? Ingentig!! Också gav hon mej 100kr idag & sa att hon inte längre hade råd att fö 10 personer det räckte inte panssionen till!! VAFAN!!?? han hag bett om nå jävla pengar lr? Neee fyfan nästa gång ska jag inte ta emot & Hon ska alldrig mera få se Alma iaf!!! Den saken är klar!!

Kul inlägg va? Nee haha!! Måsta bara få skriva av mej lite :) Till helgen blir det party yhee :) Ikväll blir det mysa m. Liam & 1 gotta påse ;) fredrik är ju PÅ Maiden ikväll...
 
Stressigt i morse hade 5 min att göra i ordning mej på haha det är nå fel på alarmetför jag snosade en kvart men vaknade 1 timme efter det typ usha men jag hann precis kom lite sent..

Idag gick det väldigt bra att jobba men det är ju för att jag jobbade med bra personer det går mindre bra med vissa som inte kan planera men men så är det!!

Ne nu byta blöja på Liam..

Ja säger då det!

Stakkars Alma är förstoppad hon usha hon försöker bajsa men kan inte måste vara jobbigt!! Ändå blir hon beskylld för att ha bajsat inne hos farmor nu när vi var där farmor ringde & var fly förbannad för att min hund hade skitit på hennes golv & att jag måsta komma & ta reda på det fasst hon ringde ju inte te mej så klart för det är hon för feg för utan hon ringde till mamma & mamma blev förbannad för hon visste att farmor ljög men mamma sa jag kommer dit nu & tar reda på det då sakt & gjort & det var inte hundskit utan kattskit så mamma sa åt henne att det dära är minsan kattskit men då vart hon ännu förbannare & sa att det var inte katta utan hundjäveln som skitit det knepiga var ju att det var under en stol också så humm? ja så är det! Sjuka människor! Och nu var tydligen Moud el va fan kärringen heter också sur på mej för att farmor sa att Alma skitit inne där 1 gång förut haha det dom inte vet är att hon är ju rumsren så hon skiter inte inne el pissar!! Så det var ju lite roligt att hon beskyller Alma fasst det var hennes sura kattjävel som gjort det!! Plus Alma som är så förstoppad då haha ja du!! Hon var sit sur när vi var dit också bara för att  hon inte kunde åka på bingo idag haha jävla TÖNTAR!!

Usha hatar när folk inte kan vara folk även om det är släkt så skiter ja i det fullständigt va fan jag skriver usha!!!


Badat

Nu har vi precis ätit lite Lunch för Liam blev hungrig när han hade badat klart hehe voi var nämligen ner & badade i dag igen på skäret väldigt bra badplats för barn måste jag säga eftersom det är ingen sand strand där & jag hatar sand usha!! Kom dit några småttingar till men Liam ville inte bada längre då tror han frös el så vart han blyg för när vi frågade om han ville åka hem sa han ja, Så skönt nu när han kan svara för sej liksom så man vet vad han vill :) Han vågade doppa sej också hehe var skönt i vattnet men som alltid är det svin kallt när man just klivit i men sen är det alderles jummet :) Om jag inte måste jobba på Fredag & det blir fin väder ska vi nog åka till långsjön & bada där :)& Fråga om alex,Seb & Neo vill följa med oss dit :)

Måste försöka hinna med Bolaget också tills helgen men jag har ju inge pengar så får panta lite flaskor kankse haha är faktiskt bra att panta flaskor till sånt blir likosom att man bara sammlar på sej annars vilket är onödigt eftersom det ger pengar & då kan man lika gärna ta dom till sånna saker som lite cider på Bolaget hehe :P

Måste säga att Alma blivit duktig på att aporetera nu för hon stannar kvar när man slänger ut aporeten & väntar tills man ger komandot liksom så det är skitans bra men hon har inte lärt sej att han ska komma & lämmna av den brevid mej men det får bli att träna på :) Det är faktiskt Fredriks syster Lianeá som har lärt henne att stanna kvar innan hon hämmtar typ leksaker el boll så det var väldigt bra hehe..

Nu ska ja gosa med Fredrik & Liam lite innan jag ska fara & jobba jobbigt i denna värme usha hoppas det blir svalare snart!! Bye bye.. :)

Precis

Ja, Vad ska man skriva? Datorn är fortfarande knepig pga viruset men nu verkar det funka någorlunda bra iaf!
Är fortfarande sjuk men värst var det nog i går då jag inte hade någon röst på hela dagen :( Hoppas jag har rösten kvar i morgon också då jag börjar jobba! Nu börjar alltså det riktigt jobbiga jobbar typ varje dag & är ledig typ 1 helg jobbar nu i 4 dagar men blir säkert 5 för dom ringer säkert på Fredagen & frågar om jag kan jobba eftersom jag lagt in mej som ledig nu till helgen så kan jag lika gärna jobba då också asså är ju ledig Fre,Lör,Sön men dom kommer säkert att ringa som sakt men då skrev jag in mej så jag inte kommer upp när det fattas folk på Lördag & Söndag blir ju fest här då tror jag iaf blir bara Jag,Syrran,Thess & Anna tror jag som ska ut var ju meningen att Fredrik skulle med men han har inte råd nu tycker han fasst det har ju inte jag heller så ja tiden får visa hur det blir..

Var igentligen meningen att jag & Fredrik skulle kolla på film nu men Liam ville inte sommna så jag gick dit en stund & försökte få några kramar av honom vikket jag inte fick men jag tog några ändå haha söt trollet! :) Men iaf så kommer man av sej i filmen så jag satt mej här i stället :) Tråkig film också sånn dära man lätt kommer av sej i blää!!

Idag var vi in på Öb & köpte ny dammsugare måsta bara fasst jag inte har råd men när jag såg hur många dammråttor som låg på golvet så måsta jag åka in & köpa en usha! Men nu är det gjort iaf & det blev lite renare på golvet iaf en stund :P

Nu väntar jag bara på att tvättstugan ska bli klar det måste den vara nu eftersom hon som har den nu bara har den till 21 men det vet man ju alldrig!! Usha var dit kl 3 idag & frågade henne om hon blir ela kvällen i tvättstugan då sa hon jag ska bara köra 2 maskiner till sen är jag klar ok tyckte jag & ställde dit våran tvättkorg men inte fan var hon klar där nyss när vi var dit inte!! LESS!!!

Hudik :)

Idag har vi varit i stan & handlat lite nya kläder till Liam :) Också handlade vi lite annat smått & gott var bland annat & synda på Mc donadls :/ Men gött var det iaf :) Limpan matade måsarna med halva sin Hamburgare haha han tyckte det var roligt :) Vi var också på zoo huset & Liam & Fredrik fick mata Charlie pappegojjan där hehe han var snäll. Gubben som jobbar där öppnade buren & gav oss mat så vi skulle ge det till honom men jag vågade inte haha men han var jätte snäll :) Kollade på lite djur där, Sen for vi på Dollar & köpte Sluch eller vad det heter sån dära is grejjs hehe gott det när det är varmt :)

Fy vad pinsamt det var i morse Bemmaningen ringde och jag är ju sjuk så min röst hade försvunnit nästan helt & min telefon är ju sönder så man hör knappt mej men det brukar gå bra om man pratar högt men hon hörde mej inte så hon la på sen ringde hon igen hon sa bara att hon inte hörde mej nästan & jag försökte få fram något så tillslut hörde hon att jag sa att jag inte hade någon röst haha då sa hon bara okej då kan du ju inte jobba ikväll heller? Ja sa nej tyvär men vet inte om hon hörde det för hon sa bara ja hör inte dej något så jag säger hej då haha PINSAMT men nu är rösten tillbax fasst börjar bli hes igen nu har varit bra idag fasst snorig som fan usha!! Så där gick det pengar förlorade men samtidigt vill jag inte jobba när jag är sjuk hade feber i morse också plus att ja inte visste att rösten skulle komma tebax dumt att chansa liksom haha gammlingarna som hör illa ändå :P

Nu ikväll har JohannaTibbe & Neo varit hit & hälsat på oss :) Liam tycker det är så kul när det kommer  folk han ska visa ALLA sina leksaker haha gullungen våran!! Imorgon kankse vi ska följa med dom till Enånger på någon marknad :)

Idag beställde jag en ny mobil ur Ellos tror jag det var en Nokia var så arg för ingen av mina gammla mobiler funkar nu heller & jag kan ju inte vara utan nu när man är så beroende av en när jobbet ringer liksom så jag tog den billigaste jag hittade kanske inte så snygg men vafan 899 plus frakt var ju inte så farligt ändå plus att hade jag köpt en i stan tex då måste jag vänta innan jag får pengar och det får jag inte förens nästa månad denna tog jag ju på räkning & den ska inte betalas förens i Agusti så det var bra iaf hoppas jag får den inom några dagar! :) Var mp3 signaler på den & det var ett stor plus i kanten måste jag säga :)

Kollade på platt tv i dag också pratade lite med en gubbe som jobbade där funderar på att köpa en sån när vi får råd vilket man kanske alldrig får men ändå :P Går ju att spara till en hehe :)

Nu kommer lite kort på Liams nya kläder :)

Shorts med bälte :)

 Pirat tröja :)

Randigt :)

 vanlig vit tröja :)

Han fick även strumpor

 & hans första fillingar som även är blöjanpassad haha

Kort igen:)

 1 ram av Liams 1 års kort :)

 1 till 1års bild :)

6 månaders kort :)

Förstoring vi gjort på 1 års kortet


Liams Favvo leksaken just nu :)


Liams rum :)

Limpans rum igen :)

 Liams hylla snygga kaktusar han har va? Haha


 Älskar dessa tavlor :) Det är Karin mannerstål som gjort dessa hon som haft bolibompa tror jag

 Älskar också dessa blommor orkideer (stavning) Dom är såå jävla fina :)


Dumma damsugare

Usha nu har den pajjat helt allting lossnar på den :( Och det är hur mkt skräp som helst på golvet, Försökte sopa men det går inte har ingen sopskyffel så det får vara så hära! Ska nog gå till mormor sen & låna henes :)

Igår gick jag intro på kvällen det gick också bra fasst var lite jobbigare igår måste jag säga men det är ju olika dagar det dära så jag ser faktiskt fram emot att få jobba nu :)

Jag har blvit glass beroende äter 1 glass om dagen minnst då jag bantar bantar jag inte kan det bli 10 haha :P Liam älskar också glass & det hör ju faktiskt till sommaren :)
Idag vart det en Nogger för mej & en Pigelin till Liam :)

Inte hjälpte det att äta vitpeppar inte när man kände att förkyldningen var på väg för idag är jag förkyld fasst på ett konstigt vis inte likadant som det brukar vara det är faktiskt lite lindrigare iaf i näsan inte rinnig el täppt bara på natten men det är halsen som är värst denna gången usha hes och ont blää!!

Fredrik är i garaget så vi har typ ingenting att göra Liam & Alma är ute på baksidan & leker i sandlådan & jag satt mej här för att blogga lite ;) Tänkte åka på buspalatset idag igen med Liam men hade inge bensin i bilen :( Kanske går ner & badar i stället får se :) Bara inte Farmor ringer igen usha hon ringder kanske 5 gånger om dagen men jag svarar inte för jag har jobbat & idag orkar jag bara inte!! Plus att min mobil är ju knasig så man hör ju inget iden el jag hör den jag pratar med med dom hör inte mej iaf inte mkt & farmor då som hör dåligt skulle absolut  inte höra mej så ingen ide att svara! Kan man inte fixa Hemtjänst i smyg? Haha men allvarligt orka skjussa dom varje dag ok 1 gång i veckan men det är kanske 5 dagar i veckan hon ska handla et inte varför? Sen är det Apotek & lite av varje så ne det orkar jag inte med!!

Nu ska jag kika runt lite på internett vad den bästa träningen är för en hund som man vill ska gå fint i koppel hehe :) Man har ju hört så många olika visor om det så man vet inte vad man ska ha för sorts träning. Någon som vet??

Hemma igen :)

Ja då var den intro dagen avklarad bara 1 kväll i morogn kvar sen ska man jobba på riktigt :) Mkt nytt på Hagänsgården måste jag säga knndes som jag alldrig jobbat där förut men samtidigt så vet jag ju hur man gör med det mesta nu så det gick kanoners :) Bra gamlingar måste jag säga :P

Var ju mindre roligt att komma hem när det ser ut som ett bombnedslag & fullt med hundskit på gräsmattan & Fredrik sitter vid datan & Liam sover :/ När han kommer hem från jobbet är det rent & fint ORÄTVIST tycker jag!! Så det vara bara att plocka ihop & Plocka skit på gräsmattan jag får plocka skit överallt idag haha :P Ne men faktiskt så tycker jag att det ska vara lika att Fredrik kan sköta hemmet då jag jobbar eller? Men han sa dom inte varit hemma att dom varit i garaget men fördet så satt han ju vi datorn när jag kom hem så då kunde han ju plocka upp lite men men karar är ju som dom är dom!! *morr*

Nee nu ska jag gå förbi Liams rumm & hosta lite så han vaknar ;P SAKNAT HONOM SÅ IDAG! Det är ju ovant för mig att inte vara hemma med honom :)

Ovant

Ja usha nu börjar alla tidiga mornar jag som HATAR sånna!!! Men men.. Pengar behövs ju så :)

Har blivit sjuk också el jag håller på attt bli förkyld det började i går har skit ont i halsen och acken på nått konstigt vis och huvudet känns tungt, Tog vitpeppar igår men det verkade inte funka :/

Liam kommer nig tycka det blir ovant nu när mamma jobbar i stället för pappa haha han vaknade när jag steg upp för han låg i våran säng måste vara Fredrik som hämmtat honom i natt för jag minns inte att ja hört honom grina aja men iaf så kom han upp och tassade när jag va på toan han var lite vinglig & trött haha stakkarn nu ligger han i sin säng vet inte om han sommnat om ännu får hoppas på det :)

Nee nu skulle en koppkaffe sitta fint men det får bli när man kommer fram ;)

Bye bye....

Rolig dag :)

Idag var vi ju på Buspalatset inne i stan det var roligt alla lekte & hade skojj fanns så mkt saker där ni måste åka dit ni som inte varit där :) Jag klättrade lite med Liam jag med och var i hoppborgen med Liam som alltid har varit lite skrajj för hoppborgar men idag så släppte det och han vågade vara där han med :) Tog med mej kameran men som vanligt fanns det inge batteri i den fasst jag laddat den innan :( Men dom andra knäppte massa kort som dom ska skicka hoppas jag :) Dit åker vi fler gånger!! :D

Sen for vi vidare till Stormyra sen till Fredriks farmor & åt mat gravad lax till förätt och Köttfärsbiffar till varmrätt och som efterätt vart det annanas,Glass & Grädde mums var det :)

Sen for vi hem och Johanna kom en sväng & kikade på film & åt godis med oss :) Trevligt det nu när vi inte träffas på ett tag :) Synd att det var så sent att Liam sov han tycker ju det är så roligt när Johanna kommer & hälsar på :)

Imorgon börjar bantningen igen har säkert gått upp hur mkt som helst under denna helg usha :( Nu är det skärpning Sofie!!! Ner till 55 kilo igen nu!! Hejja hejja :P

Tisdag & Onsdag ska jag gå intro usha är nervös har ju inte varit där på ett tag nu, Blir alltid att man blir smått nervös då :( Men men efter 1 dag så släpper det och allting känns så mkt lättare skulle jag tro.

Imorse var man trött efter att ha varit i Stan till sena natta haha vart inte riktigt som det skulle blitt men man hade något att göra iaf :) Också fick man lite slantar TACK SÅ MKT!! Börjar bli gammal antar jag haha ne men Liam vaknar ju tidigt el ja inte tidigt ska jag inte säga att han gör för han vaknade vid halv 9 eller jo det är tidigt för Liam han kan sova länge på morgon han fasst han lägger sig vid 8 på kvällen :) Men Fredrik fick gå upp med honom i morse så jag fick sova en stund till hehe.. 

Nu blir det tvn innan det blir att krypa till kojjs ;)

Buspalatset :)

Ja dit ska vi i morgon :) Jag,Fredrik,Liam,Syrran,Christer,Alex,Seb,Johanna,Tibbe & Neo hehe många som ska dit & busa... Sen ska vi nog åka till Fredriks farmor och äta lite får se vad vi hinner med var ju länge sen man var till henne nu :/


Idag har det varit bus hela dagen vi har varit på dollars och tittat och som vanligt fick Liam leksaker haha måste sluta och köpa så mkt åt han haha men det är ju så roligt :) Han fick ett bil garage med en massa tillbehör man fick med nån typ borrmaskin som gick till allting liksom till hissen som man skjussade upp bilarna på och ja en massa saker haha man kunde byta ut delarna på bilarna mm svårt att förklara men han tyckte det var roligt och jag o Fredrik också haha.. Sen köpte vi en bil som hörde till fanns liksom en massa delar till det att köpa :) Sen köpte vi gotta och foppa tofflor till Liam han gillade dom starkt haha!! :) Ja sen vart et ett antekningsblock till mig som jag ska ha och skriva upp grejjs i när jag går intro på jobbet, Sen köpte Fredrik nå grejjs som man har skivor i.. Sen for vi och handlade tacos och for hem och åt det gött var det sen har vi bara busat med Liam hela kvällen :)

Apropå jobbet så fick jag anställningspapper idag där det stog lite uppgifter hur mkt jag kommer att tjäna mm humm bara 89kr timmen :( Fyfan vikket piss asså igentligen varför tar man ett sånt skit jobb för dom ynka kronorna visst det är lite pengar iaf men ändå för det skit görat? Jaja måste väll usha!! Ska sätta mig ner någon dag och kika runt på lite utbildningar tror jag liksom bestämma mig för vad jag vill göra för något. Men sammtidigt ska man kanske göra klart allting i barnvägen först kanske? För jag och Fredrik stog ute och tog en cigg idag när Liam sov och då kom vi ju på att vi sa ju förut att vi ville ha syskon när han vart 2 år haha det är ju nu snart han fyller ju om typ 6 månader så det är ju nu för länge sen man skulle blitt gravid men det vill jag inte ännu så vi har sakt att han ska få ett syskon lagomt tills han fyller 3 år men då måste jag ju bli gravid om typ 6 månader ändå det är ju inge långt dit ju!! Börjar känna mig stressad för man vill ju inte att det ska gå så jävla långt mellan dom ju!! Vi har ju alltid sakt att vi ville ha ganska tätt så dom fick mkt gemensamt liksom så ja får se om vi känner oss redo om ca 6 månad då haha ja tror inte det just nu men mkt kan ju ändras :) Ibland är jag jätte sugen men sammtidigt INTE!! Jaja tiden visar väll sig :)

Nee nu ska jag dra!! Inatt ska jag hämmta folk i Hudik jöööbigt haha men men man måste ställa upp ibland också :) Bye bye...


Kort :)

t Alex & Liam på lekparken i stan

Liam med morfar i Åsböle

Alma


Liam ska prata med någon på ,msn?

gammel Ragge :P

Bra nu!

skrev ett långt inlägg här nyss som bara försvann :( Ville bara skriva att det inte var magsjuka att det är bra nu det var sånt dära tok jag brukar få ibland fasst denna gången var det värre hade såå ont i magen o spydde mm så det var tur fredde kom hem nu är Liam och han på jobbet och äter tårta Fredrik går ju på semester nu så Liam fick följa med nu han älskar ju att vara där :) Nee men funderar om man ska ta och gå till doktorn och kolla upp vad det kan vara för något? Är som magjsuka fasst fan värre men sen går det över mot dagen kanske orolig över nått? Fasst det är ju varje måndad ju har ju varit så i flera år och det kan inte vara nå ägglossning el nå för det har jag ju inte nu!!! Blir lite fundersam om det var kyckling mackan som ställde till det denna gången? Eftersom en på Fredriks jobb hade ätit samma igår och blivit dålig så det är nog den som spökade usha ska inte äta där nå mera!! :( Fasst det är ju gött heeh!! Nee nu ska jag inte skriva nå mera för då försvinner allting igen!! Bye bye..


Sjuk!

Typiskt just idag då!! Fasst jag är väll nästan alldrig sjuk men nu har jag fått magsjuka :( Fyfan säger jag bara och i denna värme hatar väerme därför jag alldrig vill åka utomlands tycker kyla är mkt bättre änn värme!! Har inte sovit nå inatt haft så ont i magen o ränt på toa.. Ville Fredriki skulle stanna hemma idag men han vart så sur men har skickat sms nu att han måste hem för jag klarar inte att ta hand om Liam nu när jag mår sähära! Så han är påväg nu måste man vll ha dåligt samvete för det också me men :/ ne nu måste jag dra

Klantskallen framme igen!

Gick ner till badplatsen på skäret ändå för jag tänkte Liam ville säkert bada lite & det ville han, Han tyckte det var såå roligt han träffade en kompis också från Stockholm han fåmngade fiskar till Liam & mej och visade att dom fiskarna hade taggar haha sånna dära småfiskar ni vet? Han var kanske 12 år eller nå men han var trevlig iaf :) När vi skulle gå hem så ville inte Liam så klart det så jag fick inte på honom kläderna men lykades få på honom blöjan och packade ner alla kläder & hans skor i hans lilla ryggsäck men det fick inte plats så ryggsäcken gick inte att stänga men precis när vi skulle gå så tänkte Liam hoppa i plurret igen så jag måste göra ett snabbt ryck efter honom men då rammlade allting ut ur väskan & ner i vattnet även min mobil :( Ahh va arg jag blev!! Det funkar attt slå på den men knapparna fun kar inte :(:( Så nu är man utan mobil också och jag som inte får nå pengar denna månad!! Så ja haha blir utan mobil jag i ca 1 månad el mera om inte Fredrik lyckas laga den el om jag hittar nå gammal jag kan ta..

Nu tittar jag på Alá Emma hon är så bra tycker jag!! Hur gullig som helst!! Liam har sommnat han var så tröttis efter en lång dag hehe... Våran lille fis... Vi delade på en pizza nu ikväll el ja han orkade inte en hel men lite iaf :) Guud va jag har svullat nu igen :( Har helt klart fått ett väldigt matberoende att jag äter allting jag kan komma åt när jag inte bantar och bantar gör jag ju inte ofta nu för tiden haha usha måste bli skärpning nu efter helgen!! Till hösten ska jag börja träna!!!

Nee nu bblir det tvn igen & vänta på Freddan :)


Virus

Hej!! Har haft virus på datorn därför dålig uppdatering :( Fredrik laddade ner nått spel och fick på köpet med lite virus haha men nu är det borta tror jag :)

Idag har vi varit i Hudik på handelns dagar köpte en tröja och såpbubblor till Liam haha vad roligt han tyckte det var när vi var ute och blåste lite sånna haha :) Var in med syrran och hennes ungar var och käkade på Jambos sen åt vi mjukglass på möljen :)

Shit vad varmt jag har såå ont i huvudet nu usha!! Vill åka och bada men jag vågar inte haha!!

Imorgon blir det party i Finflo :D

Kaffe

Nu är det min lugna tund framför datorn när både Liam & Alma sover hehe då sätter jag mig här med en kopp kaffe och läser lite bloggar det är toppen det :)

Till helgen blir det 4juli fest i Finflo & då kommer Fredriks syster m familj hit det var så länge sen nu Liam träffade neo så det ska bli roligt :D Jag ska nog köra så får Fredrik dricka men jag ska inte vara kvar så jätte länge eftersom Liam är med men det kommer ju vara mkt barn där det är ju fammiljefest liksom det är Tony & Kickan som har festen eftersom Tony kommer från Usa och det är ju Usa´s nationaldag då hehe han lagar såå god mat vill jag lova!! :)

Igår var jag & Liam i stan och kikade vi var på dollars,babyproffsen,alber&herbert sen var vi och hälsade på pappa på Huddig då var det en liten kille som vart gla iaf omringad av traktorer kan jag lova haha han ville inte åka hem han vart stel som en pinne när jag skulle sätta han i bilstolen det gick bara inte haha men tillslut så :P Men iaf så vart det lite schopping köpte nya gardiner och lite leksaker till Liam mm sen när vi var på abert & herbert så körde jag in i en gråsugga 2 gånger jag såg den inte och trode man kunde köra rakt fram från parkeringsplatsen men det var nå som tog i men jag provade igen men samma sak då sen fassnade jag liksom på den ahah så det var en massa grejjer som lossnade framme på biolen och värsta reporna haha tur man har skruttbilar i bland usha tänk om jag hade haft en ny bil då vore det mindre roligt men guuud va alla stirrade och blängde på mig haha usha körde därifrån på en gång sen kan ja lova haha klantskalle man är!!

Jaha vad ska man hitta på nu då? Någon som vet? Haha..

RSS 2.0