Skogsmulle

Humm? Jag som har bott brevid en skog i hela mitt liv borde ju vara van vid myror och andra kryp inne? Öh ja jo eftersom jag princip delat rum med hästmyror under sommrarna jag bode hos mamma & pappa så JA! Nu har vi fått tinimini myror här hemma jag brydde mej ej först eftersom det var bara nån enstaka och dom var ju så småa men nu börjar det bli riktigt mkt och i köket också! :( Och i morse var dom i skafferiet el ja nu också överallt så jag funderar på att ringa antecimex på Måndag men då får vi ju inte bo här när dom besprutar inne eftersom vi har barn & djur jag tror iaf inte det eftersom en jag pratade med förut som hade samma problem hon kunde inte bo i sin lägenhet då :( Och vart skulle vi bo då rå? Jag har lagt ut salt men det verkar inte hjälpa tyvär men men som sakt vi får se hur det ser ut med den biten på Måndag.

Idag är det dop för Sebastian dom skulle ha samma präst som oss hehe.. Syrran köpte en tunnika på tradera som hon inte allas gillade när den kom så hon frågade om jag ville köpa den och det var faktiskt fin på nått sätt el det är väll en klänning och jag kunde ha den tyckte om den fasst den såg jätte gammaltantig ut haha :P Men det var ändå så fin så jag ska ha den idag på dopet hehe..

Nu ska jag sminka mej lite ska skjussa mamma till bussen hon åker med Cinderella to night fan vad jag är avis vill också följa med :) Men om en vecka så åker man själv hehe fan vad skoj det kommer bli :D LÄNGTAR NU!!! Måste klippa mej innan bara om det nu finns tid hoppas hoppas!!

Nee bajj bajj

Kommentarer
Postat av: Emma

uscha för myror :/ när vi bodde på bergstigen hade v med massa myror där :( usch!!!! Dom var överallt... Nu har vi massa på gården (även rödmyror)... usch för myror.... Hoppas dom försvinner... med tanke på att dom är i skafferi med mer så borde ni lägga socker och andra saker i byttor... och slänga påsarna... :)

2008-06-09 @ 09:52:50
URL: http://emmavictoriia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0