Jo föresten haha

Imorgon firar jag och Fredrik 6 år :) Vi vart tesammans på bergsjöcrusing för 6 års sen haha känns som det var nyss fyfan av fort årena går haha :P Älskar dig Fredrik tack för det finaste som finns :)

Lördag

Idag var vi till Hudik ändå på bakluckeloppis köpte en fin tröja till Liam för endast 10kr också köpte ja en leksak :)
Sen var vi på kul på gården på betania jätte mkt folk och barn där :) Det fanns hoppborg som Liam provade men det var ingen höjdare haha han vart så rädd :/ Sen åt vi tårta fasst Liam var inte så himmla pigg el han sprang ju runt där men han var jätte trött eftersom han inte kunnat sova förut idag :/ Träffade Emma & Joel också guud vad det syns att du gått ner i vikt Emma! Jag har ju inte sett dej på ett tag nu men det syntes verkligen :D Nu på kvällen har Liam provat sin pool hehe han var skraj i början och grinade men sen så släppte det och han tyckte det var roligt :) Men det var lite kallt i luften så jag hade varmt vatten i poolen.. Sen kom mamma & Ragge o mormor & kollade på Liam som badade men så hoppade Ragge i poolen och kraffsade ett stort hål i den på botten :( Men som tur var gick det att laga med tejp :)

Blev inge Gocart iaf det blev för sent tyckte dom så vi kanske ska köra det i morgon i stället får se :)

Jag är så sugen på godis :( Vill ju ha nått gott att äta på Lördagar ju men jag har inge poäng kvar bara 2 haha har ju ätit en tårtbit för 8 poäng så jag vet inte om jag kommer kunna hålla mej inom poängen ikväll men det återstår att se :) Lessen fisen .........

Fan vad jag skriver :P

Ne men glömde en sak bara! Jag ville bara skriva att jag har gått ner 6 kilo sen jag började blogga hah trode jag inte man tänker verkligen inte på hur snabbt man kan gå ner i vikt! Tyckte nyss jag började blogga haha läskigt måsta bara skriva det :) Som en liten peppning till alla bantare haha :P

Tiden går fort

Oj var klockan redan 10? Trode ja inte haha.. Sitter & knaprar på ett äpple medans Fredrik tittar på filmen på 5an Liam har sommnat för länge sen han var såå himmla trött efter all lek & bus .:)  Han vart så glad idag när pappa kom hem så :D Han ropar ju pappa hela dagarna nu han börjar på morgonen när han kommer upp ur sängen då går han och kollar om pappa ligger i sin säng haha han är van det från helgerna att pappa ligger där :) Men i morogn så då ligger han där hehe..

Tycker ingen skriver mkt i bloggarna på helgerna TRÅKIGT! Dom har väll annat att göra gissar jag haha men det är så roligt att läsa en massa bloggar när man har en lugn stund på kvällen :) Jag hinner nog inte blogga i morgon jag heller så jag ska inte klaga så mkt haha fullt upp kommer vi ha hela dagen :P Vill in till Hudik på bakluckeloppis man kan hitta så mkt där men vi hinner nog inte det också blir det jobbigt eftersom vi ska på Betania också så vi måste åka 2 gånger till stan eftersom vi ska iväg och åka gocart och sen grilla så blir nog att vi inte åker till stan :/ Men man vet alldrig vad vi kan få för oss haha :P

Håller på att tvätta ikväll Fredrik bokade tiden fel ja menade igår att han kunde passa på att boka den 13 juni dagen innan jag ska åka båt så man har lite rena kläder då men då bokade han idag istället haha men hade ingen tanke på att tvätta idag och hade helt glömt bort att Fredrik bpokat idag men så satt jag på Liams rum och tänkte kanske man ska kolla om det är ledigt i tvättstugan så man slipper tvätta på Söndag och så man har nå rena kläder att ha på sig i helgen så jag & Liam gick dit och då var det ju vi som bokat haha lustigt värre :P Ska dit och hämta sista nu körde en vit tröja det sista jag gjorde har blivit mera noga med att tvätta vitt var för sig nu brukar ju slänga in allting på samma gång haha inte konstigt att mina vita kläder är typ gråa? Men nu har mina nya vita kläder hållt sig vita fasst jag råkat köra dom med andra färger haha så tur det :) Känns onödigt att bara köra ett linne men men..

Snart börjar man jobba också, Måste verkligen bestämma några dagar jag ska gå intro men när? Vill gå så nära innan jag börjar som möjligt så man inte glömmer bort liksom det är ju mkt nytt nu ya gammlingar m.m så det skulle vara bra och jag får ju bestämma dagarna själv så jag ska säga till mamma någon dag så hon får säga vilka dagar det blir till Majvor :)

Nee nu fryser jag om tossorna ska krypa ner i soffan med Fredrik nu ;) Trevlig helg på er!
NoneLiam äter frulle :D

Affären :)

Nyss kommit hem från Affären med farmor & farfar Liam var också med så klart hehe.. Men han var sur när han inte får äta upp sin glass på en gång han måsta vänta tills han ätit lunch och han sommnade i bilen så nu la jag han i sängen sin så han får fortsätta sova medan jag lagar mat Alma har varit ensam hemma och det har gått kanon som vanligt min duktiga tjej :) 


Farmor ringde nyss och sa att dom inte fått med sig mjölken hem så jag gick ut och kollade i bilen men ingen mjölk där inte så antagligen har farfar glömt den kvar på bandet när han plockade i varorna i kassarna :( Så hon frågade om jag kunde åka ner på kiosken och köpa ny mjölk men jag kan inte det nu när Liam sover & jag lagar mat så det får mamma  göra!

Dricker Loka like Asia nu hallon & Litchi sååå god :)

Ne nu ska jag fortsätta med maten :)

Syrrans blogg.

susanne82.blogg är min syrras blogg så ni vet glömde ju skriva det förut haha :)

Nu sitter jag här och dricker morgon kaffe det är gött det :)  Ska snart klä på Liam och ut och gå me Alma sen skjussa farmor.

Imorogn blir det betania som hade nå aktiviteter ute med hoppborg mm kan bli kul för Liam :) Sen på kvällen blir det gocart och grilla men jag ska ta med mej egen mat..

Nu måste jag dra

Rogsta

När Fredrik kom hem från jobbet så åkte vi till Rogsta el mamma kom först med en pool till Liam och 2 stora påskägg med godis det var utförsäljning 5 st påskägg med fullt me godis för bara 20kr på öb haha helt otroligt och godiset var inte gammalt heller haha mammasa att godiset var till Liam & Fredrik eftersom jag bantarmen när hon kom med det så visste jag att det var kört jag hade 6 poäng kvar och åt godis för allt det tyckte det var ok med att inte ha några poäng kvar tänkte ähh det klarar jag galant jo tjena sen kom vi till syrran och hämmtade ryggsäcken jag beställt på tradera (har inget eget konto där)  Det var jätte fin :) satt ute där & drack kaffe sen kollade vi på fårena en bit bort från deras hus :D

Nu när vi kom hem så var jag såå hungrig så jag sa till Fredrik nä åk och köp pizza jag kommer ändå snart äta upp allt godis som är i kylen och vem sitter inte här och vräker i sig? Jo jag haha ni måste skratta när ni läser min blogg asså haha ena dagen är det så bra o andra är det fuskar dag hahah.. Ne men asså så hära är jag när jag ser att det finns choklad hemma o fullt av annat godis jag kan liksom inte se det ligga där eller evta att det finns så jag bara MÅSTE äta upp allting ja vet inte är nå tvång jag har att om jag äter upp det så försvinner det i stället för att riskera att äta i morgon också liksom ja det är helt sjukt allting onyttigt måste bort därför äter jag upp det under en dag i stället för att vräka i mej lika mkt i morgon också å funkar jag och det vet nog dom flesta nu likså som jag skrev att mormor lämmnat kvar kakpaketet här en gång då måsta jag direkt äta upp hela paketet kunde inte se att det fanns onytigheter hemma och jag näms inte slänga heller o fredrik orkar ju inte allting själv.. Och jag är så hungrig nu och orkar verkligen inte laga mat och eftersom jag visste att jag skulle fuska så kan jag lika bra äta det jag tycker är det bästa inom mat väg PIZZA ahh det är såå gott jag skulle kunna eva på det tröttnar alldrig på det!! Men bara så noi vet i morogn är en ny dag och då kör jag i gång på nytt tror också det berpor på att jag kämmpat så bra denna vecka men gått upp i vikt lite ändå som jag gav upp idag känns så meningslöst liksom att man är duktig men man får inget tebax från vågen :( Så nä det brukar ärligt talat gå bättre efter en svullardag med bantningen då brukar jag ha lätt för att gå ner mkt sen :) 

 Nee nu ska jag inte skriva nått mera nu ska jag ha dåligt sammvete och skämmas men jag kunde lika gärna inte skrivit i bloggen att jag fuskat men jag är en erfaren bantare haha och jag vill berätta av mina misstag till er andra men också ett tips att det kan ibland vara bra att ha en fuksar vecka tex och sen äta nyttigt igen det ger ett jävla skjut på viktminskingen men det är väldigt farligt för kroppe det är ju det som kallas för jojo bantning.. Kram på er!

Jävla våg

Usha får fnatt nu när man legat i och inte vägt sig på flera dagar så tror man verkligen att ja men nu har jag gått ner till iaf 55,9 men nej då till min stora förvåning så visade den mera än sist :( Antagligen är det bara idag det kan ju bero på mkt! Jag ska inte ge upp iaf men är så besviken bara att när man ligger i och verkligen är duktig och inte fuskar så går man upp haha men men kanske visar den anorlunda i morgon! (hoppas) Hinner nog gå ner till 55 innan båtresan iaf :D Känner mig smalare nu iaf vet inte varför men man märker att alla ben blir mera framträdande änn förut kanske det är för att jag börjat gjort situps igen så att man fåt mera muskler då för det väger ju mera än fet men ändå jaja vi får la se om någon dag :)

Imorgon måste jag skjussa farmor & handla igen jobbigt när dom inte har hemtjänst men men vad gör man inte.. Får ju en slant iaf också måste jag ändå på en bankomat och ta ut pengar eftersom mitt kort inte funkar på någon affär längre åste evrkligen in på baken och byta, Sen måste jag in till stan och leta byxor och köpa en masscara är helt utan usha!! Vet inte hur jag ska hinna med allting mamma ska ju in till stan idag men vi vet inte hur man flyttar över bilbarnstolen till hennes bil med alla snören och grejjer någon som vet? För då hade jag kunnat följa med och Alma kunde vara hos mormor en sväng men vet inte om hon ville ränna nå på stan utan tror hon bara skulle på öb aja vi får la se..


Nu lagar ja mat Liam sover han åt före mej för jag var inge hungrig är jag inte nu heller men ja vet att jag blir det snart om jag inte äter nå..

BYEBYE

Jäkla Fortum!

Fy vad jag blir less på dom! Nu har vi fått en påminelse från dom igen utan att ha fått den första räkning nu börjas det igen lika som för någon månas sen :( Dom skickade räkningar på räkningar och Fredrik betalade ändå fick vi räkningar att dom inte fått pengar och att det snart skickas till Fogden jag fattar inte deras problem dom har visst fått pengar!! När vi ringde sa dom bara att ja nu är den betald så då slutade dom  men nu har dom börjat igen! Och inte nog med det räkningen låg på över usen kronor jag som inte haft lampor tända nu varje kväll för att se om det blir mindre el räkningar haha men nej då det blir bara högre och högre och plus att dom skriver att vi inte gjort adressändring fasst vi gjort det alla andra företag skickar ju posten till 19d men dom skriver 17a där vi bode förut jävla idioter har ringt och sakt det men dom fattar ändå inte! Fan här betalar man för addressändring men den ska ändå inte funka! Vi har ju inte fått nån första räkning gör dom så till alla att dom först skickar en påminnelse? Nu när vi hade ebtsalat alla dessa räkningar tandläkaren på 4000 hyra på 4000 försäkringar internett mm så kommer det in från dom 100 dagar efter när man har slut på pengar det är fan bara för att gävlas och inte fan går det ringa dit heller jävla robbot röster bara!!!!! Vi har inte råd med detta nu och jag har inte fått min föräldrarpenning heller från skit försäkringskassan fasst jag ska ha det!! Kommer alldrig gå detta! Dom får stänga av elen då fasst vi betalat för fredrik sa när jag prata me han nyss att han gjorde det för 3 dagar sen! Ska ringa sen och skälla på dom så innihelvete om dom säger att vi ska betala! Antagligen får vi betala för både 17a och 19d fasst vi sakt till :( Det är sådära venni lurar ungdommmar som har det dåligt ställt!! Fattar inte mormor har som mest 4000 i elräkning humm hur fan kan vi då ha över tusen kr fasst vi bor på samma ställe då? Visst vi bor större men inte fan kan det gå på så mkt varje gång tror vi betalade 4000 kr sist tills dom gav sej för hur lätt är det att vinna i en domstol över ett el bolag det kommer ju alldrig gå det blir ju fogden direkt om men ej betalar det dom säger man är skyldig! Ne undra om man kan byta el bolag? Fasst vi har elbox som går till alla lägenheter här? Tror ni det? Orkar inte med detta vi har inte råd att betala hela tiden till dom dom skickar räkningar på räkningar och säger dom inte fått betalt fasst dom har det och Fredrik bara fortsätter o betalar det funkar ju inte!! Vart vänder man sig? förutom domstolen el va fan det är??

Okej?

Nu har dom flyttat bloggen också lr? Jag hänger inte med ja haha.. Men den är så densamma så.

Vi har nyss ätit Lunch jag åt någon äcklig viktväktar låda som var ny usha fisk den var inge god urk!! Värmde en barnmatsburk åt Liam :)

Idag har vi rastat både Alma o Ragge eftersom Ragge ät hos mormor medans mamma & pappa är i Sundsval, Jag vill också åka till Sundvsall någon dag men det måste man ha pengar för om man ska kunna handla nått iaf och det vill man ju. Har fortfarande inte fått nå besked på posten om jag fått min föräldrarpenning tror denna är den sissta månaden el om det är nästa tänk om jag inte får denna månad? Joo men usha det måste jag få annars har jag inge pengar att handla för på båten och det vore knasigt!! 

Nu ska jag dricka kaffe..


Tips

Syrran har skaffat blogg läs den vettja :)

Vi har precis kommit in men det var inte så populärt att gå in när man kan leka ute i sandådan hela dagarna & kvällarna haha men Liam måste äta mellis så är det bara men guud så arg han blir när han måste gå in haha..

Sen ikväll kanske Johanna ska komma & hälsa på bra det eftersom Älsklingen är i Gargaet

Har städat förut idag dammsugat och grejjer men nu är det sand över hela golvet så jag måste dammsuga om i vardagsrummet också har jag en väldigt sandig kille brevid mej nu som mumsar smörgås & äter välling :) Så det blir badet för han strax sen får han hålla sig inne för kvällen och kolla på bollibompa kanske :)

Vill så gärna ha hus med egen tvättstuga tänk vad skönt att kunna slänga in tvätt när man vill..


  Ne nu blir det att släppa in Alma & bada Liam & Dammsuga igen :P

Jordgubbar :)

Har vi ätit idag ute på baksidan hehe :) Nu sover både Alma & Liam..

Vi har faktiskt haft fullt upp hela morgonen först ut me Alma sen skjussa mormor på kiosken sen skjussa farmor och köpa blommor i Harmånger jag köpte också blommor el jag fick pengar av farmor och guuud vad vi rännde runt där vi hittade ingeting och kärringen som jobbade där vägrde hjälpa oss det var knappt så hon tänkte hjälpa oss att bära ut alla blommorna till bilen jag hade ju Liam och hon är ju gammal och knappt kan gå men en snäll farbror hjälpte oss iaf :)

Alma var ensam hemma idag när jag var med farmor i harmånger det gick kanon bra mormor var in en sväng och kollade till henne och då log hon bara och sov när jag kom hem så parkerade jag utanför bron och då hörde hon det så hon satt vid dörren och vart så glad när vi kom hem hehe hon hade inte haft nå satyg för sig knepigt måste vara den bästa valpen man kan ha detta? Kan lämmna ensam i 1 timme om inte mera haha jaoo tur jag men visst det kan ju bli ändring också det gäller ju att gå en ganska lång prommis före så dom blir trött :)


Ne men blommorna jag köpte var en hängampel med ja ingen aning vad det var för blommor hittade bara den inte så fin haha men men sen köpte jag 2 st som man ska ha i kruka dom tyckte jag var jätte fina :)

Igår kväll så funkade inte bloggen heller ahh va arg man var då skrev ett långt inlägg om hur mkt Liam betyder för oss mm och hade gjort jätte fina bilder men det funkade ej att lägga upp nå bilder och sen tänkte jag bara lägga upp det ja skrivit men då funkade inte det heller så tillslut sket jag i det kanske provar ikväll igen :)

Tänkte kanske börja skriva upp vad det är jag äter om dagarna Emma tyckte jag skulle göra det :) Men vi får se kanske gör det till kvällen då..

här kommer bilder på blommorna ja köpte...

image43image44denna var väll inte så snygg va? haha

Så kan det gå :O

Var till mormor en sväng nu ikväll och när vi gick dit så gick vi ut på baksidan och jag lämmnade grinden öppen vi har ju staket sen när vi kom hem släppte jag ut Alma så hon skulle kissa och jag satt mig vid datorn Liam stog och kollade i dörröppningen han går alldrig ut fasst dörren är öppen men nu skulle han promt ut hela tiden jag sa nej du stannar inne tillslut efter en halvtimme så försökte han fortfarande haha så jag tänkte att ne nu måste jag gå och kolla då såg jag att grinden var öppet och ja panik haha och ingen Alma i sikte haha men jag tog det lungt så jag ropade bara på henne så kom hon hehe så skönt att ha en lydig valp :) Tur att hon inte gick på vägen.. Hon kan ju vara lös hos mamma & pappa det är hon jämmt och hon har bara gått på vägen 1 gång men då tog pappa henne i nackskinnet sen dess har hon alldrig gått på vägen haha..

Fick min resväska idag som mamma köpte till mig för endast 99 kr så nöjd med färgen som var brun md mönster :) Men inge kläder var med ännu har bara fått lite av vad hon beställde men det dyker nog upp snart :) Hoppas jag får dom innan vi ska åka båt tänkte ha tunikan då med tights :) Hoppas jag kan ha den ara haha det vet man alldrig med käder man beställer haha. Är snart bara 2 veckor kvar innan det bär iväg och jag längtar så äta & dricka gott och festa hela natten utan att behöva tänka på vad klockan är haha :) Men sen gäller det att kliva upp idigt och äta frukostbuffen dagen efter den stänger kl 10 på morgonen DÅLIGT!! men men..

Jag är glad att det går så bra med vv som det gör vet att jag jämmt skriver det haha men jag är så glad!! :) Hade iaf gått ner mera nu bara 1 kilo kvar till 55 kan jag avslöja el lite mera men bara nått hekto brukar ju inte räka med hekto frut men har börjat med det nu :) 1 KILO HELT OTROLIGT KAN MAN TÄNKA SEJ? haha tyckte nyss det var 20 kilo kvar haha :) image40image41

Full rulle :P

Ikväll har det varit full rulle här haha Johanna har varit här vi såg på film som Älsklingen hade hyrt först nån dålig som jag inte ens minns namnet på också såg vi Saw 2 el vad det var men den var också dålig fasst jag såg inte så mkt eftersom Liam inte kunde sova och han fick komma upp men då hade Alma kissat på golvet i köket så han halkade idet och slog huvudet så han vart jätte lessen så det var bara att trösta och ducha av honom han har fortfarande ej sommnat :( Men iaf så hade jag ju bara 17 poäng kvar idag för jag åt av misstag 1 poäng för mkt igår så jag tänkte ahh ja hatar att äta ännu mindre men det har gått kanon bättre än förväntat har nyss ätit lite fil för bara 0,5 poäng :) Så ni förstår att jag hade det kvar tills nu haha rekord av mig såå glad att det går bättre nu :) Åt ostkrokar idag som jag mätte upp åt 8dl för 7 poäng ganske mkt men ändå jag hade ändå inte orkat ätit nå mat för dom poängen åt ju såå sen lunch idag så då åt jag det i stället till filmen :)

Hålller på att tvätta igen nu det var ju en som bokat tvättstugan kl 16 men ändrat till 14 så vi han ej klart :( Men det är bara 1 maskin med Liams jacka och lite kläder :) Är nog klart nu!

Ne måste kila nu fortfarande mkt kvar att göra fasst klockan är så mkt blir nog en sen kväll hehe..

Kram på er!


Orolig?

Idag är det ju morsdag :) Jag har inte fått någonting ännu men det kommer väll hehe.. Har varit hos mormor syrran o hennes fam var där också och mamma mormor hade gjort tråta och bjöd på kakor men jag tog bara 1 kaka för 1,5 poäng så idag har jag mkt poäng kvar :)


Verkar som folk börjar fundera lite nu med vikten om det inte räcker snart mamma brukar inte säga sånt ju att jag väger för lite men både i går och idag sa hon att jag kunde äta en liten tårtbit iaf att jag har gått ner så bra och att det räcker nu honsa till och med idag att jag var smalare än syrran hon som är sååå smal men det vet jag att jag inte är jag tycker då inte det iaf haha.. Ne men förstår att särskilt mormor funderar ni vet gammlingar är ju ite så hära ja men ta en kaka till dom tror ju sånt är nyttigt nästan att man är lite rund och tjöck haha men det är ju lite så eller hur? Men jag  tänker fortsätta att gå ner iaf till 55 nu när du funkar bra kanske redan väger det nu om jag skulle väga mej brukar gå ner fort efter jag haft fuskarvecka ex så man vet alldrig haha :P Men det känns bra nu känns inte som jag vill gå och småäta längre känner liksom ingen hunger nu och det är bra :)


Nu ska vi göra bakpotatis med lite keso och skinka det ska bli gott faktiskt har ju inte ätit lunch idag haha vart så mkt idag på en gång man vaknade :)

Ha en bra Söndag

Hudik :)

Idag var vi in till Hudik en sväng och släppte in katterna på Stormyra sen åkte vi på dollar och handlade lite smågrejjer cd skiva åt liam rakhyvlar till mej och nå batterier sen såg jag dom hade jätte fina ryggsäckar för barn precis nån timme före sa jag ju åt syrran att lägga bud på en på tradera också vann jag den ahh typsikt men han ska vi en som fanns på dollars sen som dagis ryggsäck och ha denna från tradera när han åker till farmor o farfar tex hehe ja men man kan ju ha 2 eller hur? hehe.. Sen var vi på arbert o herbet o kikade sen på mc donald jag åt en chezzburage för 6,5 poäng usha mkt men fanns inte så mkt annat att välja på Liam åt happymeal för första gången haha han tyckte det var sådära gott tyckte mest om stripsen och äppelbitarna hehe men han sparade och tog hem och åt lite nu innan han gick och la sig :)


Nu ikväll var vi och åt lax hos mamma jag hade bara 6 poäng kvar så jag åt en laxbit för 4 poäng och en potatis till för 2 poäng så nu har man inge poäng kvar :( Men är inte så hungrig heller hehe.. Alma är sååå trött nu efter att ha lekt med Ragge haha sommnade på en gång..  Efterrätt var glass grädde hallon men jag åt bara hallon var väldigt sugen på glasss gräddglass med nå chokladflarn i men nej jag åt inte! :) Och jag är såå glad att helgen går så bra som den gör hoppas det fortsättter så hära bra! :) nu ska jag ner!! :D

Ne nu måste jag gå till Liam han vägrar sova! Sen blir det tv bye bye

Kvällen

Humm nu är det redan kväll tycker jag nyss steg upp ja haha.. Fredrik kom hem med en tramptraktor till Liam idag som Liams faffan köpt hehe snacka om han vart gad och ville hjälpa till att bygga ihop den haha han älskar ju traktorer & lastbilar vet inte riktigt hur det blev så vi har liksom inte pratat så mkt om sånt ändå men han är jäääte intresserad iaf märks ju vem han är lik haha sin far uppidagen kommer nog att hänga i garaget sen med pappa & mecka haha :P Han blir ju skapligt glad när han får hälsa på pappas jobb på Huddig där det är fullt av traktorer han kutar ut och pekar på traktorena haha sötfis dom gör ju traktorer där huddig traktorer :) Skulle vara roligt om dom kunde tillverka leksaker asså typ småtraktorer som barn kan leka med det tror ja skulle uppskattas många barn som tycker om huddig traktorer det finns ju andra märken liksom men men vet att det finns en huddigschop på internett där man kan beställa huddig tröjor och annat men jag kommer inte in på sidan men Fredrik skulle prata med en som visste hur man gjorde :)

Idag har jag inte mått nå bra haft ont i magen mensvärk usha hatar det!!! Barför kan inte karar ha mens för?`Dom slipper allting ju!!!


Ne nu ska jag kika på tvn :)               image39

Promenad :)

Nyss kommit hem från en promenix gick runt lite på Stocka sen gick jag till mamma & pappa så Alma fick elka med Ragge :) Nu är hon såå trött haha..


Igår gick jag också ut och gick själv gick lite längre då :) Sent att gå ut på kvällen ensam :P Alma orkar ju inte gå så långt ännu det är inte bra när hennes skellet växer el vad det stog..


Har fullt med kakor här sen fredriks mamma o pappa var här igår ahh det är frestande ska ni veta! Ballerina kex och sånna där fingrar och vaniljkrans mmm va gött det hade varit att äta upp allting det skulle jag lätt kunna göra men NEJ jag ska inte göra det! Kanske ta mig en ballerina kaka till kaffet sen el så inte för då anske jag inte kan sluta sen :(


Nu är det ju Fredag och helg snart och då blir det alltid att man fuskar men jag ska inte göra det denna helg jag får inte det! Får alldrig mera fuska nu! Därför tänkte jag spara några poäng kanske så man har tills kvällen och kanske kan äta lite ostkrokar men frågan är om man kan spara poäng jag tycker jag äter upp alla poäng påengång humm aja får se...


Ne nu blir det lunch

Nu gäller det!

Nu så SKA jag hålla detta måste hålla detta nu! Idag har jag börjat om och det känns bra :) NU SKA JAG GÅ NER TILL 55 KG!!!!! e´Sen när jag väger det på båtresan så ska jag lyxa till det med god mat & drinkar sen fortsätta när man kommer hem igen :D Br att ha som mål ett datum.

Ska snart till vetrenären med Alma nu undra hur mkt det kostar? Alla säger olika men  men runt 300kr iaf


Tänkte lägga ut bilder sen man var ut i helgen men det ar inte gått så ska prova nu igen :)

Nee funkar inte :(

Blev pizza :( Jag sa ju det!!

Varför kan inte jag banta för? Varför kan jag inte gå ner det sista? Snälla jag vill att den inre rösten försvinner den som säger att jag ska köpa pizza Ahh blir galen! Jag måste verkligen fortsätta bnta så jag inte gå upp nu! Jag ska väga iaf 55 innan båtresan sen ska jag gå ner mera så jag blir riktigt smal!!! Vill vara smaaallll jag känner mej just nu som en fetkossa!! Blir galen som ni märker!!

Imorgon ska jag börja om nu ska jag handla hem mera olika maträtter och mkt sallad äter alldrig sallad till maten därför jag inte blir mätt och äter mackor i stället men nu ska det bli ändring! Jag vill inte vara beroende av mat för jag märker att jag är det jag kan inte hejda mig ni kan inte ana hur mkt jag äter när jag fuskar asså ingen annan orkar äta så mkt som jag gör ja lovar! Snälla kan inte alla pizzabagare stänga igen och allt godis o kakor utrotas så det bara fanns en massa nyttigt att köpa??? Visst man ska väll inte äta för mkt av det nyttigare heller men ändå! Allting som är nyttigt är inte lika gått som det som är onyttigt!!

Törstig är jag nu blir alltid det av pizza!! Skit pizza!! Måste börja träna magen det ser verkligen ut som jag är i 9e månaden nu ni skulle se jag lovar vill knäppa kort och lägga ut så ni får se men då får ni en schok (stavning)


Imorogn blir det vaccination på Jordbruksverket hoppas det går bra och att det inte blir allt för dyrt...


MÅSTE KLIPPA MIG!!!!


Liam du är det bästa som hänt mig jag önskar dig allt bra!! <3 Tack för att jag fick dej!! Tur att jag gjorde det jag kände för :)  Det är ett tecken på att man ska göra som man själv vill och inte bry sej vad andra tycker! Allting har blivit mkt bättre sen du kom till världen!

Dessa kakor

Varför ska det finnas godis & kakor för? Livet skulle vara mkt enklare om dom inte fanns! Mamma,syrran,Alex,Seb och mormor var här och fikade och mormor hade med sig singoalla kakor åhh va gött tog 2st medans vi satt ute men sen lämmnade ju hon kvar paketet så klart :( Så nu har jag inge poäng kvar har till och med ätit 1 poäng över och klockan är bara 15.07 haha helt sjukt! Vad gör man resten av dagen då? äter ett äpple ne det blir jag inte mätt av får antagligen fuska och börja om i morgon eller så får jag köpa appelsiner och leva på det resten av dagen.


image38

Den 23e Agusti ska vi på valpträff iaf hehe fick ett mejl idag från uppfödaren så det ska bli roligt :)
Men Alma kommer så klart inte känna igen sina syskon då lite tråkigt men men..

Vad ska ni göra ikväll? Jag vill ha pizza som vanligt :P Skulle vara roligt att hyra film käka pizza och svulla godis men men som jag bruka säga det är tur man inte har pengar haha :P

Jag vill ha pengar!!

Så jag kan köpa mig ett hus!! Fick reda på idag att det är mkt jobb som väntar i sommar :) har fått en massa extra så det blir inte alls nå ledigt nästan men hallå pengar hehe :P

Är det bara jag som sitter på hemnet och fantiserar om hus?? haha drömmer mig bort vad man kan göra och vilka färgen på tapeterna mm hahah kul det ju

Ne nu ska jag kila

blää

Usha va jag är törstig och har ont i huve är less på allting nu måste evrkligen dammsuga men orkar inte och tvättar gör vi också :/ Hatar söndagar!!!! Är suuuuur

Inte nå mera krogen nu!

Nu ska jag inte gå på krogen på ett väldigt långt tag ingen som vill ha tid mej ändå!! Nu ska jag vara hemma med Liam :) Tråkigt bara att man inte ska kunna gå ut och ha det roligt dom få gångerna man gått ut :/ Ne krogen är bara till för Fredrik som jämmt får sitta hemma och vara barnvakt åt sin egen son humm ja så är det det ne nu ska jag gå och vara barnvakt åt min son Liam! För det är ju det man är tydligen! Hoppas ni läser detta våga ring själv till Fredrik nån jävla gång istället för att leka tuff när han inte är med!! BLÄÄÄÄ

Nån som vet hur man tar bort bloggen???? Va fan ska man med en sånn till?? Läsa min tråkiga blogg va????
har ändå ingen tid att sitta här nu måste sköta hemmet som absolut är det lättaste som måste finnas enligt karar usha ne ta hand om ett barn o en valp disk tvätt städ mm ne men det är väll alldrig jobbigt och att jag behöver sovmorgon varför behöver du det???? du gör väll inget om dagarna ahh men när fredrik passar och är hemma en gång då är han VÄRLDENS duktigaste ohh av synd det är om han då som måste vara hemma usha

Lördagsmorgon

Ja så var det Lördag då går såå fort nu veckorna :) Klockan är 8 och jag är vaken haha som alltid blir så när man har barn och valp haha :P Dricker lite morgon kaffe nu så gott så :D

Ikväll blir det crusing & krogen för min del ska ut med Johanna,Mahlin,Sara sen kanske man träffar Emma på stan också :) Vet inte om Fredrik ska på crusingen han med Får se men Liam skulle tycka det var roligt hehe synd att jag inte kan gå med dom också men han ska nog gå med sin morsa eftersom hans farsa är i Tyskland.. Men han var inte säker på om han ville åka in så får se..

Man skulle haft mera pengar bara 600kr är ju ingenting om man ska ha råd med mat och grejjer men ska inte köpa nått inne på krogen kanske nått billigt så man slipper gå med tom hand haha sen ska jag bara köpa 3 grejjer på systemet sen måste jag nog lägga ut åt Johanna också...


Nee nu ska jag kila ska klä på Liam sen lite senare ska vi på bolaget stess haha :P

Folketshus

Ikväll har jag Mamma & Liam varit på Folketshus och kollat på Trasan & barnane det var skolbarnen som sjöng och musikskolan som spelade Liam tyckte det var skoj han var lite blyg i början men sen klappade han händerna och tyckte det var jätte bra hehe och fika bjöds det på borden så han åt både bulle och kaka och saft hehe han är en rikgtig gooo fis!! Han är så trött nu hehe ligger i sängen och håller på att sommna Fredrik är i garaget :/ Boring men men..

Nee nu ska ja hitta på nå annat

56,9 KILO :D

Visade vågen i morse snacka om att det går neråt nu och fort hehe.. Nu är det verkligen inte långt kvar :) När jag nått mitt mål ska jag fira med att äta allting haha ne men tänk om man inte skulle fuska nu innan båtresan och man skulle gå ner till 55 tills dess som är mitt mål att gå ner till den vikten innan det datumet vi åker tänk att få fira det på båten hehe me massa gotta smörgåsbord och drinkar haha fasst man kommer nog gå upp 10 kilo när man kommer hem :P Men bara att ta nya tag då och äta nyttigt så man håller vikten och ska fösröka fixa hålla vikten  programet till viktväktarna också så svårt att få tag på det ska ha det på datorn men det funkar ju inte att gå in på humm :(


Vi har varit till mamma o pappa på en promenix Alma vart inte ett dugg trött haha hon lekte till o med me Ragge när vi kom fram fattar inte hur hon orkar för att bara avra 11 veckor? Nu sover både hon o Liam och jag lagar mat kom jag på nu haha hoppas inbte köttbullarna är brända nu haha måste dra bye bye

twister

image37Nu avnjuter jag en Twister glass för endast 1 poäng :) Gott det är hehe.. Liam avnjuter en cornetto jordgubb skulle gärna bytt men det är så många poäng i en sådan :/ Jag har inge poäng kvar nu.. Kom på att jag förut idag har ätit en lakris puck och Liam en Sandwhis haha många glassar idag men glass är väll inte så farligt inte för mig iaf om jag håller mig inom ramen för poäng och i en lakrispuck är det 4,5 poäng alla barn äter väll glass? Fasst 2 är kanske för mkt? Ähh barn får äta mkt glass tycker jag hehe..



Vad ska man göra ikväll? Jag vill ha pizza! Men har inge pengar & tur är väll det som sakt haha.. Får inte bort pizza tabkarna hur än jag gör någon son har bra tips?? haha



Nu ska jag kika på tvn


Stress


                                                 image35


Idag har det varit mkt som skulle hinnas med gå med Alma och sen Ragge eftersom mamma är i Gävle så har mormor hunden och det går inte gå med bägge Alma och Ragge sammtidigt så får gå med en i taget haha sen vid halv 12 skjussade jag hem Ragge och lämmnade Liam & Alma hos mormor sen ringde jag till Jordbruksverket i Hudik för att boka Almas vaccination men dom hade bara telefontid mellan 8-9 på morgonen DÅLIGT! Så blir att ringa i morgon. Sen har mormors syster och hennes kar varit hit för att ta med mormor till några bekanta som fyller år så var jag dit med Liam & Alma så dom fick träffas :) Nu sover Liam och Alma ligger här.. Jo jag har hunnit med och varit till farmor och farfar också och sen var jag i Harmånger och handlade hihi..

Imorgon sa jag stiga upp tidigt för att tvätta vagnklädseln dom kommer ju och hämmtar den på Fredag hoppas dom inte tycker den är för ful men man kan väll inte få bättre vagn för 600kr?

Idag vägde jag mig igen och nu var jag tillbax på 57,3 kilo gick ju upp 2 kilo av att fuska men nu är  man på rätt väg igen :) Nu är det bara 2 kilo kvar och jag måste måste måste komma ner till det nu! Men jag har varit sugen på pizza sååå länge nu ddet är tur man är pank haha slipper man köpa sånt skit :) Fattar inte varför man fuskar när man bara har 2 kilo kvar sen är man i sitt slutliga mål el det som har varit mitt slutliga mål men vill gå ner mera sen kommer alldrig kunna sluta :/ Men känner själv när jag är nöjd! Ne men liksom 2 kilo det är ju skit lite mot för vad man har gått ner förut haha som en droppe i havet haha :P

Vill gå ut och gå ikväll när Fredrik kommer hem och kan ha Liam och Alma kan man gå långt men inge roligt väder ju fasst har ju varit på ganska lång promenix idag igentligen om man lägger i hop allting haha.. Vill ha min stegräknare på mig när jag går men den funkar ju inge bra man måste typ ruska den för att det ska bli några steg den borde ju vara mer känslig tycker jag men men..

Trångt här hemma nu med  st vagnar inne haha men men snart är det borta!! :) Jag vill ha hus!! Men det får bli om några år funkar ju att bo här också eftersom det är en 3a liksom och Liam har eget rum som vi tapetsera också är det ju nästan som eget här ändå med uteplatsen och mkt skog runt om kring så et funkar ju! Sen om vi inte skulle ha hunnit flytta tills nästa barn kommer så får väll Liam och han/hon dela rum ett tag då det är ju många som gör det plus att små bebisar sover väll i spjälsäng hos mamma o pappas sovrum el ja dom flesta iaf :) Igentligen ska man inte klaga finns dom som bor i 1or med barn också haha man är väll bara lite kräsen :P Vill ha ett snyggt och nyrenoverat hus ahh el som man kan renovera om själv liksom fasst huset får gärna vara i gammaltstil det tycker jag är mysigt :)

Den hära dagen har börjat bra iaf Alma har sovit bra i natt och i morse ålg hon i sängen lungt med mej värmde mej hon var såå god hon var som en helt annan hund sen har hon inte kissat inne en enda gång i dag bara 2 gg hons mormor hehe men inte här liksom och det är STORA framsteg på gång men hon ville inte gå ut i morse men då gav jag henne frukost först och sen ville hon gå ut o kissa efter det el hon både kissade och bajsade ute på baksidan :)  Pratade med uppfödaren i går och fick lite goda tips om rumsrenhet också sa hon att hon skulle ha valpkurs nästa sommar :) Ser jag fram emot hehe..


Liam har lärt sig mkt han med :) Han har lärt sig att ge pussar men han gör det inte ofta men ibland när man frågar om man får en puss så får man det :) Och då blir mamma glad hehe..  Han pratar inte så mkt men han kan säga ganska många ord men inte på beställning hehe.. Också är han en rikgtig glassoman kan jag säga haha varje gång han kommer till gammelmormor så vet han att han brukar få glass så då går han till frysen och säger glass :) Gooo pojken min!! Idag skulle han ha gummistövlarna på sig trode det inte regnade idag men sen när vi gick ut så gjorde ddet ju det hehe så det passade bra att han hade dom gummistövlar med döskallar på så idag har han varit riktigt tuff när han gått i dom heeh... Ska köpa en ryggsäck åt han nu som han kan ha när han börjar dagis och typ när han åker och hälsar på hos farmor och farfar i Hudik som han kan ha ombyte och blöjor i slipper man ta med skötväska :) Då skulle han vara en riktig tuffing med egen ryggsäck och allt haha..

Nee nu ska jag inte skriva nå mera blir så mkt ingen som orkar läsa ändå :P

  Kram på er!!                                   image36

Måste klippa mig!

Tror jag ska ta & klippa mig när jag fått pengar för vagnen bara klippa inte färga det har jag inte råd med :/ Har kollat på lite frisyrer nu vill ju ha uppklippt har alltid klippt så men det har inte blivit uppklipt ändå det är ingen som fattar vad jag menar av alla frisörer jag varit till :( tycker det kan ju inte vara så svårt att klippa upp håret? Och tunna ur det men varje gång så är det tjockt som fan så det blir två bullar på sidorna usha!! Hatar mitt hår!! Vill inte ha tjockt hår usha! Ne så nu har jag ebstämmt att jag ska klippa ut bilden med den frisyr som jag vill ha och SKA ha och då ska dom fanemej klippa så också! El så tar jag med Johanna vill ha ungerfär samma som hon det tycker jag är snyggt!! Ska lägga upp en bild på en fin frisyr jag hittade :) Ska färga håret själv sen mörkbrunt :)

Jag är hungrig :( Villl ha frukt!! Idag så hade mamma handlat åt mig guuud va glad jag vart :) Sen ikväll så kom hon hit med en dosa snuns som jag och älsklingen skulle dela på hehe så nu har man lite snuns ocjså gött det :) Förut tyckte jag inte om snuns så mkt att det inte vara samma sak som ciggaretterna men nu är det bättre :) Röker bara på fest el om jag är riktigt sugen men jag köper alldrig cigg nu! :) Ska ALLDRIG mera börja röka som jag gjorde förut!

image34
Nu ikväll har man städat,diskat,bytt snängkläder,badat Liam så nu har man ont i ryggen kan jag lova haha..
Mamma var här med ett schema till mig eftersom jag jobbar samma som hon gör :) Bra schema måste jag säga kanska varierat.. Sen har jag fått reda på att jag kanske ska jobba med en som heter Ann-Sofie och hon är kanon att jobba med :) Så det är med glädje jag ska jobba nu iaf hehe skönt att få göra nått annat änn att vara hemma och skönt med pengar hehe.. Nu är det Fredriks tur att vara hemma med Liam & Alma men det har varit fantastiskt att vara mamma -ledig måste jag säga MEN väldigt jobbigt nu på slutet! Det har gått ort tycker jag liksom tyckte nyss han föddes men nu är han över 1 år haha shit läskigt! Så nu är det bara ut och jobba igen och dagiset väntyar till hösten åt Liam storkillen mammas :)


Skickade ett mejl till Almas uppfödare idag och frågade om hon inte tänkte annordna valpkurser :) Skulle vara väldigt roligt att å träffa alla valpar och dom som äger dom nu liksom kan man hålla kontakten sen :)

Nu måste ja släppa ut Alma.. Kram på er!

Bättre humör?

Hur får man bättre morgon humör och bättre humör under dagarna? Jag hatar att vara arg på morgonen jämmt jag är alltid det! Och på dagen också men mest på morgonen då ska man bara låta mig vara i fred och få göra mig i ordning tills jag tar mig en snus haha då brukar det bli bättre :) Men nu har jag inte haft snuns på 2 dagar igen så det är ju inte så roligt att vara bland mig nu! :PDricker kaffe nu det är gött det fasst man blir väldigt snuns sugen efteråt Liam försöker komma under soffan och han har inget tålamod precis som sin mamma så han grina och skriker när han inte lyckas hahaha.. Vi är väldigt lik varandra måste jag säga :)


På Fredag kommer dom och ska köpa Liams gammla vagen som han hade när han var aen liten bebis hehe dom bjöd 600kr för den inte så mkt men vagnar sjunker fort i värde precis som bilar och den var ju från 02 så man kan nog inte få mera så nu säljer jag den till dom! Dom kom från Härnösand men var på genomresa så dom skulle komma och köpa den direkt hehe.. Så där har man lite pengar iaf  hehe vilket allting kommer gå till mat men ändå :) Nästa bebis köper vi en ny vagn därför jag säljer denna! vi ska ju ha en till bebis hahahha nee skojja det ska vi inte ha haha undra vad ni tänkte nu :P Ne det blir när Liam hunnit bli 3 år det :)

Humm ätit mkt poäng idag haha usha äter upp allting på en gång på glass o kakor vill bara äta godis o pizza nu är så jävla sugen men man får inte synda nu så hära nära sommaren om man vill vara smal och fin :)

Nu ska jag kika va Liam sysslar med kram på er!image33

Blåsigt

Oj vad det blåser idag :/ Det blåser kallt tycker jag usha! Har varit och skjussat hem mamma o pappas hund till dom sen klippte jag klona på Alma sen har jag gjort mat Liam & Alma sover nu hehe sover alltid sammtidigt denna tiden :) Johanna är på väg hit nu men jag har slut på kaffe Ahh blir tokigt tycker jag köper så mkt kaffe jämmt men ändå tar det slut på en gång! Ingen snuns har man heller varken jag el fredrik och har har surat hela dagen i går bara därför så det var inge roligt!!


Johanna kommer nu skriver mera sen :) Bye byye...

Kväll

Johanna har varit här ikväll och hälsat på oss :) Sen var jag och hämmtade mamma & pappa dom hade köpt snus ahh va gött jag som inte haft snuns på 3 dagar :( Sen hade dom köpt en påse med kexchoklad till Liam sånnadär småa så jag & Fredrik tog oss 2 st var gud vad gott det var skulle kunna smälla i mig hela påsen :( Så idag har jag också ätit över mina poäng blir 15 poäng i morgon också då! Får äta mkt mkt frukt och försöka göra en massa saker så man inte känner hunger! Vill verkligen kämpa och gå ner det sista nu!! Men ibland som tex idag var jag sugen på pizza känns som man inte kan kontrolera då och är på väg att planer för att åka och köpa sig en pizza men nej som tur är gjorde jag inte det! Hoppas det fortsäter såhära bra!


Lännngtar tills 14e juni så man får komma ut på nått roligt bara för en dag el 2 blir det väll är ju inte ute så mkt nu liksom så det är så roligt att veta att man ska åka i väg liksom! Men jag kommer så klart att sakna Liam & fredrik & djuren det gör man jämmt men man får tänka att man behöver komma ifrån och vila upp sig i bland att göra något roligt med vännerna :) Ok vila upp sig? Ska jag göra det? Njaa haha det blir nog att man blir mera sliten men det jag menar är att man får komma ut och göra något annat!

Varför skriver jag alltid om samma saker i bloggen? haha dålig fantasi och det händer ju inte så mkt i mitt licv just nu! Vill vara rik och kunna åka in till stan och handla en massa kläder!!! och köpa ny bil ska nog ta lån när man börjat jobba till en liten nyare bil för det är jga i behov av kan jag säga :P Pinsamt att köra omkring i skruttvoilvon som det smäller i avgasröret av!! :/

Nee nu ska jag kika familjeliv sen umgås med Fredrik

Melon

Äter jag nu och det är mumsigt det hehe. Har sutit ute en stund i solen idag och tat det lungt men då ringde farmor och ville ha skjuss och handla så då var det bara att lämmna Liam o Alma hos mormor efter som jag hade mammas bil och jag kan inte flytta över barnstolen så då fick dom vara där också var det så varmt i bilen åt Alma. Träffade Emma där utanför som väntade på bussen men då fick hon åka med oss så hon följde med in på ica hon med :) Jag köpte melon frukt o fun light rn väldigt god fun light :)  Sen när jag skjussat hem dom drack jag kaffe hos mormor sen tog jag bebisarna med mej hem vilket inte är det lättaste om man inte har vagen åt Liam  för han o Alma vill inte gå åt samma håll precis haha.. Nu ligger bägge 2 och söver middag så jag tar mej en pau me lite saft hehe..


Igår så tog jag en kvällspromenad utan Liam o Alma för Alma orkar ju inte gå så långt och det var så sent åt Liam så som var hemma med pappa :) På vägen träffade jag Emma & Joel och 2 barn så jag hade följa med dom runt skäret det var så trevligt så slipper man gå själv :)


Ikväll blir det att hämta mamma o pappa i Harmånger dom har ju vart på kryssning tyckte dom nyss åkte men det är ju så år ju så himmla fort så det är ju lite tråkigt när man åker på 24 timmars kryssning att man måste hem dagen efter jag vill gärna åka 2 dagar så man hinner lite mera liksom så jobbigt att åka buss :/ För på båten är man ju full liksom och har grymt skoj så det känns som man är där 3 timmar el nå haha sen är man påväg hem igen men men så är det det är jävligt kul så länge det varar det känns väldigt konstigt att komma hem igen till vardagen fasst det bara är en båtresa! Man lämmnar vardagen bakom sig liksom när man åker i väg :) Men denna gång ska jga hinna njuta lite mera av buffen känner mej så stressad då man ska äta sånt för sittningen är bara 2 timmar och det tar en halvtimme att hämmta mat varje gång sen ska mna stå i kö o hinna dricka hur mkt vin o öl som helst eftersom allting sånt ingår så det blir faktiskt stresssigt :( Ne denna gång ska jag prova en massa efterrätter också hehe bara svulla! Också ska jag ladda upp med flera glas på en gång i stället föör att hämmta ett o ett det måste man ju få eftersoom man får dricka hur mkt som helst gratis?

Humm.. Vill börja träna ahhh!!!!!!!!!!! Få bort gäddhänget o magen!


 nu ska jag läsa lite bloggar sen städaimage32

Fått jobb :)

Fick jobbet på Hagängsgården i sommar iaf andra perioden men det jag inte vet är när fredrik började sin semester måste prata med han när han kommer hem för tror jag skulle börja den 1e juni? Och då kanske inte har fått sin semester ännu och hur blir det då med Liam? Han måste ju ta ut pappadagr då! Sen ska ju Liam inskolas på dagis säkert under sommaren eftersom han börjar i Agusti humm då får Fredrik åka på det då ska gå 75% så är ju ledig några dagar iaf så kanske jag kan följa med också vill så gärna vara med på inskolningen liksom :) Men men det var skönt att jag fick jobbet iaf hehe..


Idag har jag och Johanna varit in och betalat resan så nu är det ur världen hehe :P Imorgon ska jag skjussa mamma o pappa till Harmånger för då ska dom åka båten haah mamma åker mkt båt hon samma båt hela tiden förut var det Birka nu är det Cinderella hehe.. Ne så då ska mormor komma hit och passa Liam o Alma det går nog bra eftersom det går så fort dit liksom hehe..

Ne nu ska jag snart kolla på frysna män söker kärlek :) Har alldrig sett det förut verkar spänande hehe säkert som bonde söker fru :P Och det är ju bra det! Liam och Alma sover dom så nu blir det till att pusta ut med en kopp kaffe :)

 Kram på er!

Ny lock :)

Madde har fixat ny lock på min blogg tack så mkt hehe :) Ikväll har Johanna varit här och vi provade receptet hehe det var jätte smarrigt kan jag lova ni måste testa det :) Mumsfilibabba!!

Fredrik kom nästan nyss hem han har varit i sitt andra hem (garaget) :P Liam ligger i sängen och pratar han kan inte sova tror jag för Alma piper ska snart gå en sen kvällspromenix med henne :) Har precis städat och diskat.

Imorgon blir det Hudik jag, Johanna och Liam ska in och betala resan och Alma ska förståss med hehe :) Fick pengar av anna idag för resan så nu är allting fixat hehe..

Jag måste verkligen köpa mej nytt smink!! Allting är slut mascara och ögonskuggan :( Och min fondation är inge bra ahh!! Man skulle haft en massa pengar så det bara var till att åka in till stan och köpa nytt :) En massa kläder,skor,väskor,smycken,smink mm. Hehe men men så lätt är inte liver tyvär :( Det är mkt man vill ha som sakt men det får bli lite av sånt när man jobbar om man nu får sig ett jobb vilket inte är så lätt i dagensläge!


Jag vill kunna se andra avenyn på nätet men det funkar inte har missat hur många avsnit som helst och jag likt så många andra ÄLSKAR den serien :/  Man skulle haft ett snabbt internet men detta internet är billigt det är ju mobiltbredband så jag kan surfa vart jag vill och hur mkt som helst för bara 99kr månaden men jag skickar ju en massa sms från det också så det blir typ 300kr i månaden som är ioförsäg billigt med tanke på hur många sms jag skickar om dagen haha (beroende) 

                                                                  
Ne nu ska jag ut me Alma.. Kram på er!                                       image30image31

Götta

Satt och kollade i några viktbloggar som har med viktväktarna att göra då hittade jag något som såg så gott ut! Måste bara prova att göra det det var att man skulle smula ett digestiv kex i otten på ett glas sen lägga på osötade hallon sen 3 msk kesella vanilj :) Men tänkte sånt har dom väll inte här ner på kisoken och ingen bensin i bilen har man för att ta sig tillHarmmånger och handla men så precis i rättan tid ringde Johanna :P Och hon skulle komma och hälsa på mig och hon kör ju förbi ica så då kunde hon köpa de så vi ska göra det sen :) Ska bli götta det vara bara 3 poäng i en portion hehe.. Prova ni också Hallonen får du ju äta hur mkt du vill för er som räknar points hehe.. 

  Visst ser det mumma ut?image27

Jobbig morgon!

Nu på morgonen har det varit fullt upp  fredrik hann inte slöppa ut Alma innan han åkte på jobbet så hon har gnällt hela tiden men trode han hade gjort det så jag steg inte upp men tillslut steg jag ju upp då för hon väckte Liam också så han vaknade då hade hon kissat o bajsat i alla rummen hur mkt som helst och jag får inte bort det heller hur mkt jag änn torkar det är som det har fassnat :( Ska städa sen kan jag lova! Sen gick vi ut på morgon promenaden var ute länge så hon skulle kissa men inte kissade hon inte det gjorde hon när hon kom in i köket en stor en pöl :/ Vet inte varför hon inte vill kissa ute vissa dagar går det hur bra som helst! Men det är bara att bita i hop det är ju väldigt jobbigt med en valp och med en 1åring i huset kan jag lova en riktig utmaning :P Först hi´ttar Alma på något bus sen gör Liam det haha. Först bajsar Alma på golvet sen bajsar Liam i blöjjan haha så det är liksom om varannat :P Men det är helt klart värt det tycker jag just nu ligger hon och sover men Liam var där precis och väckte henne så jag nu så nu gömmer hon sig bakom gardinen så hon ska få sova i fred hehe Liam leker med sitt cirkuståg och kastar det i golv haha full rulle!!


Går fortfarande bra med viktväktarna fasst det är ju bara min andra dag men endå det känns mer motiverat nu :)  Funderar på att beställa liite grejjer från deras hemsida www.viktvaktarna.se Typ choklad bars jag älskar choklad ju!! Det är mums det hehe..

Humm undra om man ska fara in och betala resan i morgon jag vet inte riktigt om Johanna kan då? Men Anna kommer idag med pengarna iaf :) Känns roligt att betala då får man det på papper att man ska åka liksom hehe.. Får se bara om jag klarar mitt mål nu då att gå ner till 55 tils den 14e Juni :D Trr ni jag klarar det? Ska bli såå roligt att Johanna också följer med oss denna gången hehe hon har alldrig varit med någongång :) Gud vad vi ska ha roligt!! LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR!! :)


Har hört av svärföräldrarna att Liam fått dagis i Ström dom känner en som jobbar där :) Så det känns skönt att veta men man är ju inte säker ändå för vi har liksom inte fått nått besssked ännu men det kommer väll :) Har inte hört något om sommarjobbet jag sökt har ringt 3 gånger och frågat men har bara fått samma svar varje gång att dom inte är klar med semesteruppläggen :/ Jag sa nu sista gången att ni ringer väll när ni är klar då? Ja eller ¨å får du ringa igen fattar inte varför inte dom kan ringa och medela liksom om man fått jobbet eller inte? Jag tycker verkligen jag borde få jobba där eftersom jag vart där så mkt! Hoppas iaf på jobbet annars får jag söka på Ingsta i Rogsta där brukar det finnas :) Ska bli skönt att komma ut och jobba igen måste jag säga asså det ska väll inte bli roligt precis men liksom skönt att göra något annat fasst nu i sommar hade jag nog helst av allt varit hemma med familjen :) Men men det går ju inte :/ Alla måste ju göra rätt för sig!

Nee nu ska jag inte skriva nått mera nu ska jag passa på att kolla runt lite på internett medans små bebisarna sover bägge 2 hehe :) Kram på er!!image26



Söndag

Hej på er! Idag håller vi på att tvätta för fullt men är snart klart :) Vi har varit ute med Alma hela dagen nästan och städat har vi gjort :D Liam och Alma sover middag nu och nu ser jag att Fredrik har sommnat i söffan haha.

Imorgon kör jag igång igen med viktväktarna! Måste säga att det ska bli skönt har ätit hur mkt onyttigt som helst denna vecka :( Vet inte vad det är för fel på mig men när jag inte bantar vräker jag i mej allting som man kan äta och inte ahha kan äta 20 kakor på samma gång det är väll inte normalt va? Någon form av ätstörining kanske? Så i morgon ska det bli skönt att ta nya tag vill också börja på spinningen igen men jag har inte råd med kort nu :/

Snart ska resan vara betald också men som tur är fattas det bara ca 80kr nu hehe :) Ska bli såå roligt att komma iväg hehe..

Fick ju kläderna som mamma beställt åt mig eler en del av dom iaf satt inte så himmla snyggt men det är bara till att använda dom nu! Nu fattas det bara några byxor i en mindre storlek ahha tänk att jag ebställde 34/36 på kläderna jag fick av mamma och jag kunde ha dom :) Dom variaf inte för liten och det är ju roligt heeh minns inte sist jag kunde ha den storlken hehe..


Nu ska jag kika på vv programet jag har på datorn åt Emma hur mkt en socerkaks skiva inehåller :)

Kram på er!!

Segt internett

Det har varit segt sen jag starade det i morse :( Jobbigt!!! Men det funkar ju iaf :) Alma är ute just nu för hos kissade inne nyss då släppte jag ut henne men hon vill inte kissa ute :/för jämmt när vi varit ute och kommer in så kissar hon! Humm hoppas hon blir rumsren snart! Liam sitter i spjälsängen han var och rev ner prynadsaker och inte lyssnade så då får han sitta där en stund tills han lungnat ner sig tror han sommnade nu för han var såå trött! Han lyssnar ju inte på nej länre gör precis som han vill så då sätter jag han där om han inte lyssnar!

Vad ska man göra idag då? Ingenaning! Fredrik jobbar usha! Men bra me päningar haha.. Jag och Liam ska väll träna lite mera trix med Alma hon  kan redan sitt ligg o rulla :) hehe.. Men behöver träna mera på rulla! Ikväll ska vi väll till fredriks familj och  hälsa på hoppas det går bra med deras katter bara heeh.. Var till syrran i går och deras katt gillar inte hundar så hon vart inge glad på Alma haha..

Tråkigt väder idag usha regn :( Jag ät godis sugen!!!!! Bantar inte nu ska nog böra om på Måndag! Haha så säger jag jämt!

Ne nu ska jag släppa in Alma & kika till Liam :)

RSS 2.0