Blev pizza :( Jag sa ju det!!

Varför kan inte jag banta för? Varför kan jag inte gå ner det sista? Snälla jag vill att den inre rösten försvinner den som säger att jag ska köpa pizza Ahh blir galen! Jag måste verkligen fortsätta bnta så jag inte gå upp nu! Jag ska väga iaf 55 innan båtresan sen ska jag gå ner mera så jag blir riktigt smal!!! Vill vara smaaallll jag känner mej just nu som en fetkossa!! Blir galen som ni märker!!

Imorgon ska jag börja om nu ska jag handla hem mera olika maträtter och mkt sallad äter alldrig sallad till maten därför jag inte blir mätt och äter mackor i stället men nu ska det bli ändring! Jag vill inte vara beroende av mat för jag märker att jag är det jag kan inte hejda mig ni kan inte ana hur mkt jag äter när jag fuskar asså ingen annan orkar äta så mkt som jag gör ja lovar! Snälla kan inte alla pizzabagare stänga igen och allt godis o kakor utrotas så det bara fanns en massa nyttigt att köpa??? Visst man ska väll inte äta för mkt av det nyttigare heller men ändå! Allting som är nyttigt är inte lika gått som det som är onyttigt!!

Törstig är jag nu blir alltid det av pizza!! Skit pizza!! Måste börja träna magen det ser verkligen ut som jag är i 9e månaden nu ni skulle se jag lovar vill knäppa kort och lägga ut så ni får se men då får ni en schok (stavning)


Imorogn blir det vaccination på Jordbruksverket hoppas det går bra och att det inte blir allt för dyrt...


MÅSTE KLIPPA MIG!!!!


Liam du är det bästa som hänt mig jag önskar dig allt bra!! <3 Tack för att jag fick dej!! Tur att jag gjorde det jag kände för :)  Det är ett tecken på att man ska göra som man själv vill och inte bry sej vad andra tycker! Allting har blivit mkt bättre sen du kom till världen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0