Måste klippa mig!

Tror jag ska ta & klippa mig när jag fått pengar för vagnen bara klippa inte färga det har jag inte råd med :/ Har kollat på lite frisyrer nu vill ju ha uppklippt har alltid klippt så men det har inte blivit uppklipt ändå det är ingen som fattar vad jag menar av alla frisörer jag varit till :( tycker det kan ju inte vara så svårt att klippa upp håret? Och tunna ur det men varje gång så är det tjockt som fan så det blir två bullar på sidorna usha!! Hatar mitt hår!! Vill inte ha tjockt hår usha! Ne så nu har jag ebstämmt att jag ska klippa ut bilden med den frisyr som jag vill ha och SKA ha och då ska dom fanemej klippa så också! El så tar jag med Johanna vill ha ungerfär samma som hon det tycker jag är snyggt!! Ska lägga upp en bild på en fin frisyr jag hittade :) Ska färga håret själv sen mörkbrunt :)

Jag är hungrig :( Villl ha frukt!! Idag så hade mamma handlat åt mig guuud va glad jag vart :) Sen ikväll så kom hon hit med en dosa snuns som jag och älsklingen skulle dela på hehe så nu har man lite snuns ocjså gött det :) Förut tyckte jag inte om snuns så mkt att det inte vara samma sak som ciggaretterna men nu är det bättre :) Röker bara på fest el om jag är riktigt sugen men jag köper alldrig cigg nu! :) Ska ALLDRIG mera börja röka som jag gjorde förut!

image34
Nu ikväll har man städat,diskat,bytt snängkläder,badat Liam så nu har man ont i ryggen kan jag lova haha..
Mamma var här med ett schema till mig eftersom jag jobbar samma som hon gör :) Bra schema måste jag säga kanska varierat.. Sen har jag fått reda på att jag kanske ska jobba med en som heter Ann-Sofie och hon är kanon att jobba med :) Så det är med glädje jag ska jobba nu iaf hehe skönt att få göra nått annat änn att vara hemma och skönt med pengar hehe.. Nu är det Fredriks tur att vara hemma med Liam & Alma men det har varit fantastiskt att vara mamma -ledig måste jag säga MEN väldigt jobbigt nu på slutet! Det har gått ort tycker jag liksom tyckte nyss han föddes men nu är han över 1 år haha shit läskigt! Så nu är det bara ut och jobba igen och dagiset väntyar till hösten åt Liam storkillen mammas :)


Skickade ett mejl till Almas uppfödare idag och frågade om hon inte tänkte annordna valpkurser :) Skulle vara väldigt roligt att å träffa alla valpar och dom som äger dom nu liksom kan man hålla kontakten sen :)

Nu måste ja släppa ut Alma.. Kram på er!

Kommentarer
Postat av: sofie

valpträffar menar jag

2008-05-13 @ 19:48:33
Postat av: Anonym

gud vilken snygg frisyr.. den tycker jag du ska ha :D nu vill jag ha långt hår!!!

Ja, jag vet hur det är att ha ett snusbegär.. jag snusade ju förr.. hade skit svårt för att sluta och måsta ta en snus direkt efter frukost, driekt efter kaffet, direkt efter maten osv... när jag tog ut snusen så var det in med nästa som gällde.. och fast det var 10aug -05 så kan jag fortfarande känna det där suget.. känns efter jag ätit elr druckit kaffe, då vill ja ha den där snusen.. fast tänker inte så utan jag känner att jag vill ha nå.. då tar jag ett tuggummi och känner att jag vill ha nå mer... tar tid innan jag fattar varför :p helt otroligt att känslan sitter kvar än... hoppas du kan sluta sen.. jobbigt och svårt, är ju så dyrt med snus med nu har jags ett...

vad snällt av din mamma att ahndla :)

ne nu ska jag sova...
byebye!

2008-05-13 @ 23:28:34
URL: http://emmavictoriia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0