Börjar närma sig kväll..

Ja, Nu börjar det gå mot kvällen igen! Fort dagarna går nu! Har varit till Eva men tyvär hade hon inte just Etik & Livsfrågor boken kvar. :( Men fick en massa papper av henne där det stod mkt intressanta saker. :) Hon är verkligen hjälpsam Eva. I morgon ska hon åka in till Hudik & gå till hennes gamla skola & kolla om det finns beg böker till mig. Verkligen ätte snällt av henne. Hon är så hjälpsam i allting! Bara att fråga henne om hjälp hur mkt jag ville. Känns otroligt skönt! Liam fick en nalle av henne & lite godis. :) Tack så mkt.

Liam tittar på nå barnprogran mellan varven nu El just nu så står han & lossas dammar av skänken här i vardagsrummet. Han är verkligen städnarkoman! Det första han gjorde när han kom till Eva vart att ta städmoppen & gå med den runt hela golven! Sen lekta han med kissekatterna haha.. Goofisen! Idag har han slagit sitt lilla huvud 4 gg. 2 gånger i ruchkanan på dagis & en gång inne på dagis & 1 gång här hemma. :( Mkt idag! Hans otursdag tror jag bestämmt. Bara han inte får hjärnskakning av allt ramlande!

Verkligen många som läser min blogg! VERKLIGEN. Haha 3 st. Men huvudsaken att ni läser då får jag väll säga! & Jag skriver ju mkt för mig själv också som sakt.

Nee nu snart blir det väll det vanliga. Liam ska badas jag ska plocka i hop & diska. Sen sitta här igen & vänta på Fredrik! Usha i morgon ska ja upp jätte tidigt igen. Ska jobba i morgon & typ hela helgen. Mkt turer nu som man har fått chans till men många man inte kunnat ta också! Nu måste jag medela bemmaningen att jag inte kan jobba lika mkt som förut. Alltså nu när ja ska få Csn bidrag så får jag inte tjäna mera än 12 tusen före skatt. :( Så det blir svårt att hålla koll på. Men det är viktigt för annars blir man återbetalningskyldig & det är inte det roligaste kankse! Det kanske Bemmaningen kan hålla koll på också. Lr? Jaja får prata med dom.

Jag längtar tills vi ska på Ikea & handla! Var så länge sen vi var där nu Måste ha en tv-bänk & en Växasäng! Får se vad vi får råd med. Men lika bra att köpa nu kanske är man får lite bättre lön. Men det ska ju vara Julklappar också! Ska börja köpa det denna månad. Det är så himmla många att köpa till nu. Men Liam ska få det mesta. :) Jag älskar julen nu sen man fick barn! Det är ju mera speciellt för barnen om jag säger så. Minns själv vad man längtade när man var liten. :) Liam förstår nog bättre denna julen också & kan öppna julklapparna själv. :D Snart vill ja börja pynta för advent! Allt för en större mening när man har barn <3

Nee nu till det jag skulle göra! Trevlig kväll...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0