Full rulle...

Ja, Idag var vi på avslutning på Mini-Kul. Vi sjöng & fikade som vanligt & Liam fick ta hem sakerna han gjort.  Köpte några julkort också. Efter vi varit där så gick vi hem & hämtate  Alma & gick ut & gick med henne till mamma & pappa. Käkade mat där. Sen gick vi vidare hem & strök lite julgardiner & satt upp dom. Sen gick vi till mormor & fikade & hjälpte henne med att få upp sina julgardiner. Var ganska bra men jag kan bar ainte med sånna dära gammla gardiner & gardinstänger. Tacka vet jag panelgardiner! Men nu blev det som det blev. Hon kan ju inte sätta upp dom själv & mamma ska ju inte klättra med sitt ben så jag satt upp dom. :) Satt även upp lite ljustakar åt henne på en gång men det var inte alla som funkade. Tänkte hon kunde låna en av mej eftersom jag inte tänkte ha ljustakar i alla fönster detta år. Men dom funkade inte heller haha typsikt alltid är det så varje år! Men hon får väll köpa nya ljus då Jag ska inte sätta upp mina förens på Fredag iaf.

Längtar tills i morgon! Hoppas vi hittar allt vi behöver & att det inte behöver drabba plånboken allt för mkt! Men jag gissar att det kommer göra det! Eftersom det är så himmla mkt vi behöver. Vet inte riktigt vilken tv bänk vi ska välja. Hittate en skapligt fin. En vit bänk liksom men jag hade velat haft en mkt längre som täcker upp mera av väggen annars blir det så tomt! Men dom är så mkt dyrare. Vi ska nog även köpa ny hatthylla. Också blir det nog mkt småplock. & Julklappar ska vi även köpa. inte alla men börja lite smått till Liam iaf! Annars  blir det så stressigt sen när nästa lön kommer! Man får dela upp det helt enkelt. :)

Fredrik är i garaget han! Tråkigt! Men han lagar bil åt någon. Så lite extra päningar bara! :D Tänkte göra nån middag snart men jag är inge hungrig & inte Liam heller. Han har ju nyss fikat en massa kakor & bullar. Finns inte så mkt hemma heller & kom på det ja skulle ju åka & handla idag! Men det hade jag glömt Humm.. Får bli i morgon istället!

Vill baka pepparkakor nu. Men vet inte nått bra recept på pepparkaksdeg! Någon som har ett bra? )

Liam sitter här med mig nu. Han tycker om att blogga med mamma. :) Varje gång jag frågar honom ska vi blogga lite nu? JAA! Skriker han då :) Haha. Gopojken!!

Nu ska vi gå & leka lite. :) Bye bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0