Helt underbart!

Ja, Denna ledighet har varit helt underbar! Att få vara lediga tillsammans allihopa betyder mkt. :) Vi har hunnit med så mkt roligt. Synd att det är ny vecka i morgon & tillba till vardagen igen. iof  är jag ledig. vad jag vet än iaf. I morgon får jag även reda på om jag fått min Etik bok. Hoppas! Nu ikväll har vi avlsutat helgen med en glöggkväll med Fredriks familj & hans Mormor. :) Är så långt mellan gångerna man träffar henne så det var roligt när hon följde med. :) Måste åka & hälsa på henne nått tag. Men det blir ju alldrig av. Tyvär kom inte familjen från Gävle som skulle hälsa på. :( Dom han inte & Det förstår man väll. Många som vill träffa en när man bor långt ifrån släkt & familj! Får bli en annan gång! :)

Liam kan inte sova fast han är så trött! & Det kunde inte jag heller i går natt förden delen. Jobbigt det dära! Man bara vänder & vrider på sig & svettas! :( Blää!!! På Tisdag väntar tandläkaren. Huga jag vill INTE Det gör ju så ont! :( Men men..

Julskyltingen har vi också varit på ikväll. Det var mysigt men regningt! Varför kan det alldrig vara snö på julskyltningen för? Likaså på Julaftonen? HOPPAS det är snö då!

Nu ska jag försöka få Liam att somna! bye bye..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0