Hemma!

Ja Då är man hemma igen efter en rolig helg i Skara. :) Guud vad kul vi haft & Liam fick äntligen träffa Neo. Vi var & bowlade också & det var första gången för mig. Vet inte varför det alldrig blivit av. Men det var roligt förutom att våran bana slocknade hela tiden (var nått fel) Vi var in till Lidköping & skulle schoppa lite men det va ju röddag så det var inte så mkt öppet :( Men några butiker hade det så vi kunde handla lite iaf. :) Köpte present till Sebastian som fyller 1 år på Tisdag. Fort det går!! Jag kan säga att det var jobbigt att åka bil denna vägem fyfan särskilt när vi for dit. Då tog vi ju en extra väg för att kunna hälsa på Therese haha ror vi åkte bil i 8 timmar! Usha. Gick bra om man stanna mkt. Liam ville inte direkt sitta stilla så länge så det vart rätt mkt stopp.

Idag är det jobb för mig & dagis för Liam. Han har nog saknat dagis lite nu. :) Min gooofis!! Vad han sjunger nu om dagarna HELA TIDEN!! Haha. Undra om det är dagis han får det ifrån.

Nee Hej då!

Ps: Tråkigt att ha bogg när man börjar få jobbiga & påstridiga komentarer hela tiden! Särskilt när det är någon som alltid klagar över att få elaka komentarer i sin egen blogg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0