Tandläkaren!

Usha, Idag fick jag en tandläkartid. Den 13 Nov  & det är ju på Tordag! Ringde & ändrade den till den 20e istället passar mig mkt bättre! Igentigen var det bra att jag ringde & prata med dom eftersom jag är väldigt stort behov av en tandläkare nu! Jag har ju tappat alla mina lagningar & har hål överallt! Börjar bli så att jag gått för långt med det så jag tror fan att mina tänder rasar snart :( Har tappat bitar av tänderna! & det är fan inte BRA! :( Så nu måste jag gå även fasst jag inte har råd! Undersökningen skulle jag få tandvårdsbidrag för på 300 kr så det var ju bra iaf! Visste inte att dom hade sånt nu. Alla som är mellan 20-29 år får 300kr av försäkringskassan & det är väll bara att tacka & ta emot igentligen. Men sen när dom måste laga hela munnen så kommer det nog att gå på närmare 10 tusen om inte mera. Det gjorde det för Fredrik när han fick göra en helrenovering av munnen. :( Men vad gör man? Man måste ju ha bra tänder! Hon sa iaf att jag skulle komma på undersökningen sen fick dom göra en prisbedömning & det går altid att dela upp betalningen. Men jag ska ta en månad i taget. Kanske hoppa över nån lagning någon månad när jag känner att jag inte har råd! Som  nu när man snart ska börja med alla juklappar.Jaja bara att palla sig då! Fyfan vad ONT det kommer göra. Tur att dom har bedövning! :D

Idag var det tänk att jag & mamma skulle åka till Gnarp för att kika på någon utförsäljning av kläder! Humm.. Vet inte riktigt var det var. Är inte så hemma i Gnarp! Men man kan ju åka dit & kika iaf. Det var inte någon affär så, Utan det var typ som dom brukar ha på folkan inne i Hudik sälja ut från olika kedjor tror jag. Jaja kul att göra nått annat änn att sitta här hemma! Liam är ju på dagis så.

Vet fortfarande inte hur jag ska lägga upp min studieplan. Vet inte om jag vill plugga 100% Då måste ju Liam vara på dagis Mån-Fre typ 7-4 iof är han väll där varjedag nu också men ändå. Jag vill hinna med att jobba lite också. Men samtidigt vill jag hinna bli klar med utbildningen någon gång! Jaja får prata med studievägledaren på Onsdag! Jag tror iaf att jag lägger kursen på 75% så kan jag jobba lite extra iaf! Vill ju det!! Får panik när jag inte får jobba! Hoppas dom ringer nu snart & ger mig turer Tordag, Fredag,Lördag,Söndag fasst det är väll bara att drömma om :( Tycker det är roligt att jobba nu!!!

Igår var Johanna här på en kopp kaffe & Lussebullar & pepparkakor haha. Joo, Julmust också haha. Riktig julstämning redan? Haha.. Nee men jag & Liam var & handlade också hittade han pepparkakorna så då tänkte jag att vi tar väll några lussebullar också då. Ojojoj, Vilket bestyr det är att handla med honom nu haha! Han ska ju köra egen vagn annars blir han toookig! & guud vad han kör runt & lägger i allt möjligt sen springer han till scharken & tigger korvskivor haha han får alltid en korv skiva el 2 när han handlar där bara för att när jag haft med farmor så säger hon alltid till dom som jobbar där att Liam vill ha en korvbit haha & nu går han dit & skriker till så får han en korvbit haha. Men dom tycker ju det är roligt. Men jag tycker det är pinsamt att min lilla gosse ska börja tigga körv! Haha.. Inte nog med det så när jag ska betala springer han iväg & gö
mmer sig bakom kassan & står där & ska hjälpa till att trycka på en knapp så det plingar i högtalaren! Ja, Han har även fått gjort det engång av dom snälla tanterna där så nu ska det liksom vara standard varje gång han handlar haha så jag får springar mellan betalningen & innanför kassan & ut i entren! Ganska jobbigt, Men men så är det med små livliga ungar!

Härlig väder det är ute då! Var nyss ut på en promenad med Alma. Soligt & fint! Nu ska jag ta mig lite kaffe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0