Stress till max!!

Fyfan vad jag stressar! Dom ringde från dagis innan jag skulle åkka till Bersgjö & sa att Liam hade feber så jag måsta komma & hämta honom! Ringde & frågade pom mamma kunde passa honom medans jag åkte på Konvux men det kunde hon inte eftersom hon hade båda syrrans ungar. Så jag fick bara ta med honom. Men det gick bra han är ju så lungn nu när han har feber! Stakkarn :( Gofis! Han är glad fasst han har feber han :)

Iaf så gick det inte som förväntat på Komvux faktiskt! Vet inte om jag ska skratta el gråta faktiskt! Asså så hära var det iaf. dom hade inga uska utbildningar utan dom hade vissa ämen inom det man kunde få läsa. Som medicin & nå mera, Men liksom inte så man blev undersköterska när man var klar! :( Knepigt! Men Åsa då sa jag hon pluggar ju här till uska. Ja men det var special för nu hade hon fått en lärare här i Bergsjö hon & 3 st & jag  fick tyvär inte plats! BEDRÖVLIGT!! Dom borde ha som inne i Hudik att man erbjuder folk utbildningar tiill uska & det sa hon också. Eftersom det var så många som ringde & hörde av sig dagligen om uska utbildningar så skulle hon ligga i för att försöka få möjlighet till attt få stara sånna utbildningar. & det hoppas jag verkligen dom får! Men iaf så måsta jag ju läsa upp typ hela mitt gymnasiebetyg också efterosm jag hade så många ig´n :( Som matte,svenska mm. Datakunskap har jag vg i men ändå så dög det innte utan jag måste läsa ett annat dataprogram nu på komvux. Nått som hette lf el nå tok! Så jag ska börja med att läsa upp det på deltid 50% Ska dit på Tisdag på introdag el vad det hette. Ja någonstans har jag insett att man måste verkligen börja någonstans, Som att läsa upp icke godkända ämen! Men efter datan blir det medecin & det är därför jag ska lära mig om detta dataprogram nu då! Så jag vet inte alls om det tjänar något till med att jag läser typ medecin? Men alltid något att ha skrivit på ett cv sen när man kan söka någon tjänst igen! Vå får se hur det går iaf! Sökte studiebidrag också men det var inte många korvören haha tusen spänn tror jag. Det Åsa sa ar man fick 7 tusen el nå det var ju bara om om var över 25 år!! Fyfan vilken diskriminering! Ja ni hur gör man nu? När man verkligen ligger i för att få ett jobb inom det yrket man vill jobba som? Eftersom man trivs med det? Men ingen utbildning man kan gå! Vart får alla andra sina uska utbildningar i från?? Hallå hjälp mej & förlklara för jag vill verkligen veta? Jag vill verkligen bli undersköterska så jag kan få ett fasst jobb! Man måste ha utbildning nu för tiden!! känns onödigt att läsa 3 ämen inom ramen omvårdan sen inte få jobb ändå!  Varför sa jag att jag ville det för? Nu ångrar jag mej! För jag vet att jag inte kommer få nå jobb ändå med dom ämnena lästa!

Ähh nu ska ja ringa Ams & krångla! Hur fan kan folk leva så hära? Asså alla som är arbetslös? Vi har fan mera att göra än en person som har en fasst tjänst på heltid! Det ska fyllas i papper 100gånger om att man vill få några korvören till kronor så man kan klarar sig resten av månaden, Man ska jobba nästan varjedag vid obekvämatider när dom ringer & behöver folk! Man ska ringa hit & dit & medela vilka jobb man sökt! Och inte fan räcker det med 1 nej då, Det ska vara minnst 6 jobb! & man ska vara beredd att kuna ta ett jobb i andra sidan sverige fasst man har familj här! Man ska komma på möten & man ska hit & dit för ingen nytta! Vissa tror ju att arbetslösa bara sitter hemma & dreller hela dagarna! Men så är det iaf fan inte för mig! Jag har saker att göra heeela tiden! Hinner ingenting längre! Får panniiiik!! & ändå så står man som arbetslös överallt fasst man jobbar! Kan ni inte ändra benämning på det hela? Jobbar man extra som truckförare ja men kan det inte stå det då i alla dessa papper? El jobbar man som vårdbiträde ja men skriiv det på papperna då! Det finns väll benämningar på allting!!??

Nee fyfan fråga inte vad jag gaggar i för det är bara en smet i mitt huvud nu!!!

Kommentarer
Postat av: Madde

tråkigt att dem inte har uska i nordanstig faktiskt.. :/ men asså det med att man får 7000 i studiebidrag över 25 stämmer inte haha.. tar man lån får man 7000 i månaden.. det har jag.. eller man får faktiskt 7500 ;) annars ligger bidraget på 2000 tror ja om man studerar utöver gymnasie men är inte säker...



så nu vet du det iaf :)

2008-10-17 @ 01:11:23
URL: http://justmadde.blogg.se/
Postat av: Madde

föresten..ville inte ens dem betala dig för att gå i stan.. det frågade ja juh men hade för bra betyg för att dem ville betala.. dem tyckte att jag hade chans att få annat jobb.. fråga dem om dem inte vill det då? :)

2008-10-17 @ 01:13:13
URL: http://justmadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0