Tråk väder!

Jätte fint väder vi har ute idag va? NOT! Usha.. Jag har ingen lust alls att gå ut & gå i detta väder! Men jag måste ju det, Eftersom Alma måste få sin dagliga promenad annars blir hon rastlös. Men hon får allt vänta en stund till, Jag ska iaf hinna få i mig lite kaffe först innan jag ger mig ut i blåsten & regnet! :)

Liam är som vanligt på dagis.. Gud vad han trivs nu! Det är himmla skönt! Ikväll ska jag & Fredrik på föreläsning på dagis då ska hans mormor komma hit & passa han en stund :) Börjar kl 18 ikväll & har ingen aning om hur länge det håller på så kanske hon får natta honom också!


Jag vill klippa mig, Mitt hår ser ut som en riskvast! Usha!! Men man hinner ju alldrig & man bor ju ganska långt i från staden också så! Men men.. Någondag ska jag in & klippa mig iaf!! Tunna ur det! Växer ju så fort på mig!

Jag ska nog ringa komvux i morgon om jag törs haha. Ska höra mig för om Uska utbildningarna som dom tipsade om på Ams.. Vill gärna plugga till det eftersom det är en konstadsfri utbildning & är ju bra att ha om inte annat! Men samtidigt så måste man ändå ha pengar att leva för varje månad & visst man får csn bidrag tror jag men det är ju inte många korvören!! Men vill inte ta ett studielån bara för att bli Uska! Är ju inte direkt så bra lön inom det yrket så nee det känns inget tryggt! Men sen som dom på Ams sa också så kan man jobba extra även fasst man pluggar ju så man kan få det att gå runt på det viset.. Jag vill inte jobba inom vården hela livet precis men jag vill hellre jobba på typ sjukhuset el hälsocentralen! Men men änn så länge trivs jag med gammlingarna :) Dom är härliga dom! Har ju sökt en tjänst på H
agängsgården nu det var 5 st tjänster som skulle ut pluss några till som några aom alldrig jobbat på hagängsgården hade fått en 75a till & med :( Kan inte dom som redan jobbat där få den då? Usha!! Men iaf så måste man ju ha uska utbildning för att få någon utan tjänsterna vad det stog i annonsen iaf! Men man kan söka för det, För jag har ju trots allt erfarenhet inom yrket sen 3 års tid så man kan ju ha en lite chans iaf :) Men den är väldigt liten! Men guud va gla jag skulle bli om jag fick en.. :D

Nee nu ska ja ta mej lite kaffe! Sen städa & ut på prommisen!
Ne men har man sett? Det funkar att lägga upp bilder! :)

Goskit!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0