Handlat

Var kanske inte så bra att åka & handla hungrig :( Men hungrig är man ju hela tiden när man ätit sopporna i 2 dagar! Vart Tacos usha skäms på mej!! Men i morgon blir det Viktväktarna för det är det enda vettiga metod att köra efter! Finns inget bättre!! JA LOVAR!! Alla ni som vill köra ett gå ner i vikt program kör vv det kan ja starkt rekomendera man går alldrig hungrig el blir snurrig av det som man blir av att leva på soppor! Det kan fan inte vara hälsosamt!! Igentligen är det inte så att jag vill gå ner i vikt el jo visst men ja ska vara gla att bara väga 57 nu ja som  vägt 81 men ja vill få en bättre kropp en starkare så inte allting hänger ! Måste börja träna!!

Nu har syrran skaffat blogg igen! www.susanne82.blogg.se :)

Guud va mkt bättre ja mår efter jag ätit herregud hur kan man plåga sej igentligen!!!??

Jaja nog tjatat om söpper men en sak är säkert efter att provat det 2 gånger så ALLDRIG MERA!

Nu ska ja kika på tvn el nå Liam ligger i sängen, Han är såå trött han har varit gnällig hela kvällen, men han har inte somnat ännu ligger & sjunger lite nu han lär ju sej på dagis mkt låtar hehe.. Han brukar somna efter han sjungit lite :) Storkillen shit snart fyller han 2 år går fort!! Jag & Johanna sa igår att fan det är ju 8år sen man gick i 7an haha det tycker inte jag var så länge sen ju! Men 8år!! Snart är man 30år inte undra på att jag har dödsångest redan :P

Nee nu är Fredrik klar i duschen nu ska vi kika på tvn tror jag ;)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag skulle oxå vilja börja med vv...bara för att gå ner typ 3 kilo och sen STANNA där inte gå upp sen ner å upp och ner o.s.v Men folk skulle nog tycka jag vore töntig om jag började med vv eftersom jag är "normal" storlek.. Hur mycket kostar det?

2008-09-13 @ 11:47:05
Postat av: Anonym

Är du medlem i vv eller kör du bara själv?

Det skulle vara kul att bara köra vv själv men man vet ju inte hur många points allt är??eller kan man få tag på det utan att bli medlem?

2008-09-13 @ 14:31:50
Postat av: Sofie

Jag är inte medlem utan kör själv men så har jag fått en massa böcker av min mamma som varit medlem, Men det går lika bra att köpa på tex: tradera där finns pointsgiden där det står vad all mat inehåller :)

2008-09-14 @ 10:23:06
Postat av: Anonym

okej..tack för svaret..då ska jag gå in på tradera och kika:-)

2008-09-14 @ 10:33:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0