Nära ögat!

Idag har vi varit in till stan, Åkte först till Harmånger för att kolla om banken var öppen för jag skulle dit & säga om jag fått in barnbidraget på rätt konto vilket jag fått men banken var stängd som vanligt :( Fasst det står att dom har öppet Fredagar kanske dom hade Lunch. Åkte iaf vidare för att tanka sen när jag skulle köra ut på E4an så trode jag det var grönt för det kom bara en lastbil som blinkade men icke då när jag hade gastat iväg så dök det upp en bil bakom lastbilen i fullfart så jag bromasade tro jag iaf minns inte så mkt minns att Liam började as skratta så jag började också lastbilschaffören stannade & bara glodde på mej haha & jag satt & skrattade fick väll en schok dom i bilen såg jävligt rädda & förbannade ut dom kunde ju vejja till andra sidan eftersom dom inte hade möte men hade dom haft det hade det smällt rejält :( Usha hemskt sen när jag hade åkt en bit då man fattade vad som kunde ha hänt :( Tur att vi kom levande hem iaf. Ganska pinsamt desutom eftersom hon jag köpte bilen av stod & tanka just då haha hon måsta ha sett & hört alltihop eftersom det skrek av däcken för den andra bilen hon måste ju tycka synd om sin gammla bil som får vara med om detta haha :P Men det är inte alltid lätt att se bilar bakom lastbilar såg inte den bakom heller! Nästa gång ska jag vänta länge innan jag far ut på E4an!!

I Hudik köpte jag hundmat,regnjacka till Alma tavla ljusgrejj,förvaringsboxar& nå kraffs till mej själv. Sen var jag in på Komunen för att beställa nya betyg men då hade dom Lunch en timme till så då gick vi med Alma en sväng på stan & lite på Lillfjärden & kolla på fåglar haha sen gick jag till komunen igen då skulle jag gå upp till någon farbror där för han hade hand om betygen men väl där så hade han inte det utan det var Broman, så de var bara till att fara dit & väl där fick jag betygen på engång :) Så nu är det äntligen fixat :) Fick kassakort idag men har ingen aning om hur man ska fylla i dom inte!! Fattar ingening av sånt där krams!! Johanna får komma & hjälpa mej haha :P

Nu när Fredrik kommer hem ska vi städa ut förådet!! Jobbigt men skönt när det är gjort! Att bero på det vart är Fredrik? Haha spårlöst försvunnen humm kan det bero på städningen av förådet? Ja kanske det ja..

Liam & jag har varit & kollat när mormor köpte glass av glassbilen för det är nått lillgrabben ÄLSKAR!! Han blir allderles tokig när han hör Glassbils melodin haha gofiiiis!!

Imorgon blir det jobb & hela helgen desutom med delad tur på Söndag sen ska jag även jobba Måndag & onsdag så jävligt bra med jobb nu!! :) Måste ringa till banken & kolla vilken tid mötet var där också ju! Tappat bort lappen ovanligt? Nee!!

Nu är det dax för ny blöja på Limpan känner jag! Byeee..

Kommentarer
Postat av: Madde

oj ! tur att inget hände :O

2008-09-20 @ 16:14:35
URL: http://justmadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0