Trist

Ja trist är det rätta ordet för hur vädret ser ut ute :( Usha!! Kanske det blir bättre snart :) In till Hudik ska man idag iaf förhopningsvis får jag följe av Therese & kanske Johanna någon mer som vill med? åker in vid halv2 efter Liam slutat :) Jag måste verkligen köpa en plattång även fasst jag inte har råd å måste jag det!! Min gick ju sönder :( Klippa mej måte jag även göra men med den saken får vi allt se hur jag gör :p

Funkar inte att lägga in bilderna nu heller :( Ja som hade tänkt lägga upp på Liam & jag när vi åker karusell.. Aja kanske det funkar någon gång i framtiden! :)

Nu dricker jag kaffe & har varit på långprommis med Alma som vart så trött så hon somnade som en stock när vi kom hem igen haha..

Igår var Johanna & Therese här en sväng & Lusse så klart inte att glömma haha :) Fasst det är inte lätt han är ju såå liiiiiten haha :) Men det var trevligt vi snackade lite & käkade onyttigt ;P SKÄRPNING snart Sofie!!

Nee nu ska jag, Ja vad ska jag göra nu? Ingenting? Jo tvätta lite kanske så är det gjort skönt att få unna lite tvätt!! Byye.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0