Hudik

Idag passade jag på att åka till stan för att göra några snabba ärenden medans Liam var på dagis. Måsta köpa en innekanin bur tills vintern,passa på nu när man fick en hyffsad lön! Hade tänkt mig en jätte stor bur som jag sett på Granngården men den var slut så det fick bli en liten mindre modell därifrån. Igentligen så behöver jag ingen stor bur åt våran lilla kanin men eftersom han har så stort nu så tänkte jag att det blir kanske lite tråkigt för honom att sitta i en liten bur hela vintern :( Fasst det blir det nog ändå & det var inte så stor skillnad på burarna ändå. Vill inte ha honom ute i vintern även om han kan vara det. Blir bökigt att göra rent buren också när det är mkt snö & kallt ute. Han får det nog bra inne istället,behöver ju inte sitta inne i buren hela dagarna heller han kan skutta runt här inne också :)

Var in på Kappahl & H&M & köpte lite kläder till Liam också :) Tröjja,Jeans,Strumpor,Mössa & Halsduk tills det blir kyligare. Sen var jag in på Apoteket en sväng & köpte Järntabletter som jag skulle gjort för länge sen men inte blivit av. Jo,jag köpte ven en liten söt boddy i storlek 56 ;) Kunde inte låta bli fasst jag sagt att jag ska vänta tills Ul med att köpa kläder då vi förhoppningsvis könet & vet att allt ser bra ut men jag kune inte hålla mig! En ny snuttis blev det till Liam också. Hans är sönder så han sa i morse att mamma,idag MÅSTE du handla ny snuttis! Han ville inte ens ta med den till dagis idag haha. Tur att han inte bara ska använda 1 snuttis hela tiden utan det duger till & med med en handuk om det skulle krisa sig bara han har något mot kinden när han sover :) Goprupp!

Till helgen är det marknad,mysigt med Höst marknad! På Fredag blir det barnfritt som vanligt ;) På Lördag ska Liam& Fredrik följa med. Liam ska få åka karusell som han längtat efter :) Kan hända att vi går på söndag också om jag inte får jobb. Vill iaf vara ledig Fredag & Lördag :) I morgon ska jag jobba iaf.

Nu ska jag hämta min goskrutt på dagis <3 Höra hur han haft det idag :) Hoppas han blir glá för kläderna. Fasst jag tror helst han skulle vilja haft leksaker men det kan man ju inte få jämmt. Ha en bra dag!

Söndag

Igår var vi till Gävle på dop för lille Adrian. Sen åkte vi & käkade god Buffe på det. & inte nog med det Tacos hos Desen & Sophie. tack för allt gott & trevligt sällskap :) & mammakläderna jag fick! 2 hela kassar med fina mammakläder,det var välbehövligt kan jag lova! Finns inge mammakläder i Hudiksvall :( Jag köpte mjukisbyxor sist jag var in,kan ju inte ha mina gammla byxor längre.

Nu sitter jag på jobbet slutar kl 9. Ska på Bollebo sen & sitta hos farafr igen,gjorde det innan jag åkte till jobbet också. Han är dålig :( Har inte varit dit förut,alltid varit något i vägen lix men idag blev det äntligen av! Jag kommer inte att stanna hela natten precis eftersom jag ska upp med Liam på dagis i morgon men en stund iaf. Huvudsaken man är där :)

Nu ska jag fortsätta att jobba :)

Måndag

Tror ni det var hundträff i lördags? Nix. Hade kollat fel på datumet,var på Söndag i stället så det var bara att åka hem igen & åka tebax nästa dag igen :) Det var roligt att se alla hundarna igen! Alla såg nästan lika ut & jag tror Liam hade svårt att veta vem som var Alma. Men han lärde sig tillslut eftersom Alma hade en röd tjusig  scarf på sig. Ska jag erkänna så kopplade jag fel hund ibland :) Tänk om vi fick med oss någon annan hund hem? Hon gick så ovanligt fint idag på morgonpromenaden så vem vet ;)

Min lillprupp är på dagis nu. Jag sitter här & fördriver tiden mest. Väntar på att dom ska ringa om jobb,hoppas! Är så ovant att vara hemma själv om dagarna! Kan inte påstå att det är skönt heller att som så många säger få en lugn stund. Jag har hellre Liam hemma & leker med honom. Men han har det nog roligt på dagis också,träffa kompisarna :) Fasst han ville helst stanna hemma idag & sova tror jag när jag väckte honom kl 7. Han ville vara hemma & cykla sa han. Så det ska han få göra när han kommer hem efter lite mellis.

När vi var i Sundsvall så åt vi på mcdonalds & nu har Liam börjat med något roligt :) Han tar sin sprakbil & åker fram till elementet i vardagsrummet & säger:Hej, hamburgare,diipps (strips) Mölk (mjölk),bäpplen (äpplen) Han beställer alltså Happy meal på Mc donalds :) jag & Fredrik skrattade som alldrig förut när han sa diiippsss haha det låter så roligt! Gopruppen våran. Sen kommer han med bilen till soffan & ger oss hamburgare :) Han lär sig fort ;)

Föresten så fick Fredrik förlängt på Huddig iaf :) Skönt!! Härligt med en riktig lön nästa månad. Stämplingen var ju inte den bästa precis. Denna vecka blir det stan & köpa kläder till dopet. & klippa  håret mm :) Skönt att klippa sig igen!

Liam prupp

Vi är hos mamma & pappa nu. Liam ville åka hit med sin tramptraktor :) Men nu vill han gå hem för han är rädd för tvättmaskinen som låter högt,är något fel på den. Jag ska fixa Msn åt mamma sen gå hem & kolla om Fredrik kommit hem :)


Rast

Nu sitter jag på rast. Min matlåda smakade inge bra idag :( Har stått här i kylen på jobbet i 2 dagar,kanske den blev dålig? Men tycker att köttbullar & potatis ska hålla sig 2 dagar i kylen? Åt iaf upp potatisen & 2 mackor. Läre bli hungrig sen jag slutar ju inte förens kl 4. Ska bli skönt att åka på dagis & hämta Liam & sen komma hem känns det som! Har jobbat hela helgen också så är inte tipp topp idag tyvär. Jobbigt att stiga upp kl 05 i morsen :( La mig klockan 7 i går kväll med Liam :) Skönt att lägga sig tidigt men tråkigt ändå ju. Kommer inte orka vara vaken i kväll heller :( När jag kommer hem smyger sig tröttheten på & jag orkar knappt gå. Är ju för att jag är gravid som jag är obeskrivligt trött också.
Nu börjar det verkligen synas att jag är gravid. Var ner en sväng på mammas avdelning idag där hon jobbar så fick jag höra Sofie: Är du på smällen igen,så alla andra hörde! Pinsamt ändå ju när man inte hunnit sagt det själv. Var bara att säga japp :) Sen så berättade jag självmant till några jag jobbar med idag,alla ser ju ändå aå varför inte berätta? Är ju ganska långt gången änså & det är inte så stor risk för missfall längre även om jag är dörädd för det. Men nu ska jag försöka njuta för det kommer gå fort denna gången! Snart Ul ju! Gud vad jag längtar fasst ändå är jag rädd att det inte är som det ska om man säger så :( Men vi får hoppas på det bästa helt enkelt,inte så mkt annat man kan göra tyvär. Har varit dåligt med rörelser i magen nu också. Kanske man inte känner varje dag när man är i v 15 snart? Minns inte hur det var. Den dära dagen jag kännde rörelser var det ju så obeskrivligt mkt jag kännde! Kunde inte sova pga av alla rörelser & sprattel. Nu är jag osäker,kankse jag känner ibland. Jaja,nojjig som vanligt jag det är nog bra med lillen i magen :)

Nu ska jag snart återgå att jobba. Ha en bra dag!

Tillbaka

Nu ska man snart tillbaka på jobbet igen. Har delad tur idag så åkte hem en sväng för att träffa Liam :) Just nu ligger han & Fredrik & vilar en stund & jag ska snart fara tilllbaka :( Min duktiga kille har slutat med nappen också. Går hur bra som helst! Han lämnade den sista nappen i går när vi var in till Hudik. Det var en stor nalle inne på leksaksaffären brevid Öb som fick den :) Då fick han en medalj för att han var så duktig. Bra att dom har sånt dära där ju. Han grinar inte något efter nappen! Helt otroligt igentligen? Han har en napp som hänger på dagis som dom ska få slänga på Måndag. Mamma stora kille behöver ingen napp längre nu <3

Idag har jag verkligen känt av bebisen! Har kännt lite sprattel förut men varit osäker på om det kunde vara bebisen. Min barnmorska trode det var det eftersom man känner tidigare 2a graviditeten men jag kände tidigt med Liam också minna jag. Iaf så idag har det rört sig hela tiden & när jag kom hem & satt mig i soffan & vilade ett tag så blev det en väldig fart! Nästan som man undrar om jag är längre gången är vad jag är? Har gått in i v 14 nu enligt menskalendern. Men gud vad det rörde sig i magen nästan så jag trode man skulle se det utan på. Roligt iaf :)

Nee,har inte tid att sitta längre ska byta om & pussa på grabbarna sen fara igen.

Inskrivningen

Igår var jag ju på inskrivningen,tog en massa prover mm. Gick bra att ha med Liam han ville följa med in till våran barnmorska Karin så han fick göra det :) Efter ett tag sa han att han skulle gå ut & leka i väntrummet med mormor. Vi pratade lite om förlossningen med Liam & hur otroligt fort det gick & att det skerligen kommer att gå änu fortare denna gången. Jag är ju lite orolig över att inte hinna ikn til BB nu när vi först ska lämna Liam också. Men hon trode det inte var någon fara & skulle vi inte hinna in så kommer det ändå gå så lätt & smidigt så det inte är någon fara. Men ändå,kul att föda hemma då? Nee usha det vill jag inte vara med om! Hoppas,hoppas att jag  hinner in när det blir dax. Nu är det väldigt länge tills dess men samtidigt kommer det gå dunder fort. Det har det redan gjort också. Är snart i v 14 om vi räknat rätt men vi kör på det tills vi vet exat när vi varit på Ul :) Föresten blir Ul den 21 September,inte långt dit ju! Bara några veckor. Så då får vi förhoppningsvis veta om det är en tjej el kille som ligger i magen. Skulle vara roligt med en tös denna gången men huvudsaken är ju att vi får ett frisk barn ovansett könet. Liam tror att det är en tjej som ligger där inne.
Snart ska jag hämta Liam igen på dagis. Han är ju bara där 3 timmar nu om dagen. Tog ledig åt honom i morgon igen,vill ha honom hemma ju när jag är ledig! & på Mån & Tis ska han vara där hela långa dagen då både jag & Fredrik jobbar. Ovant nu att vara ensam :( Men skönt att Fredrik jobbar igen! Det tycker han själv också. Blir tråkigt att bara gå hemma i längden. Jag jobbar ju mkt extra annars när jag inte har sommarraden & det går ju bra,skulle inte vilja gå hemma hela dagarna. Fasst nästa sommar så kommer jag inte att jobba om allt går som det ska. Ska ju bli skönt att vara hemma en sommar också & särskillt när man har 2 små att ta hand om :) Minns när jag väntade Liam då köpte jag bebis kläder direkt när jag fick veta att jag var gravid! Vagnen köpte jag 1 dag före Ul. Hur vågade man igentligen? Men allting gick ju bra & vi hade ju allting fördigt då Liam klom ut,inget stress lix. Nu har jag inte börjat köpa något ännu. Ska vänta tills efter Ul denna gången. Då vi vet könet också så blir det lite enklare. Vi har ju redan överflöd av pojkläder men blir det en tjej får vi köpa nytt :)

Nee, nu ska jag åka med mamma på affären,bye!

Rubrik

Nu är jag ledig i 3 dagar,skönt! Mamma följer med till Mvc i morgon & passar Liam eftersom Fredrik jobbar & kan inte  följa med i morgon. Kanske lite svårt att ta med honom helt ensam då han lätt blir stökig & jag ska ju prata med barnmorskan. Undra om vi får tid för UL i morgon? Hoppas det iaf,vet att det blir i September iaf.

Nu ska Liam åka Fyrhjuling så ska hjälpa han på med hjälmen,bye!

JAAA!

Idag ringde dom från Huddig till Fredrik, han fick tebax jobbet :) El tebax men han fick jobba Agusti ut sen fick chefen se hur det blev om det blev bättre el inte,hoppas!!! Jag är såå glá just nu :) Äntligen kankse det vänder.


Tjenixen

Sitter här med en tallrik nudlar. Var länge sen jag käka nudlar nu. Äter middag själv idag så det gör inget att det blev nudlar. Liam & Fredrik äter hos farmor & farfar. Jag har precis kommi hem från jobbet. Har haft så ont i huvudet idag pga av denna värme! Snälla,bli Höst nu!! Mkt lättare att jobba då. Känns som jag ska svimma i bland när det är för varmt. Luften tar lixom slut :(

Igår var vi till Emma & Joel & kikade på lille Viggo :) Man blir ju alldrig bebissjuk nu? nee då haha.Sen kom Desen,Sofie,Ebba & Lille Adrian & hälsade på. Snart ska vi på Adrians dop i Gävle :) Jag har inge kläder att ha på mig då :( Har köpt en ny tröjja men den sitter inge bra. Inget sitter bra nu längre. Måste köpa långa tröjjor nu igen ;) Magen har ju växt nu så :) många som märker & tycker att det syns tydligt nu. På Onsdg ska vi till Barnmorskan igen,kul! Liam ska också följa med då. Han får vara ledig från dagis då,vill ju gärna ha honom hemma när jag är ledig :) Har en lång helg framför mig på jobbet.

Nu ska jag gå ner & tjuva en glass tror jag :) Liam handlade från Glassbilen i Fredas ;)

hej då!

Avslöjad

Ja,det går väll inte att hålla det hemligt längre,vi väntar barn igen! Folk börjar märka (redan) på magen & idag frågade Fredriks mamma om vi väntade barn igen,hon hade hört det på hennes jobb haha. Var av ett misstag en frågade,dom trode hom redan visste. Kommer fram så fort om man berättar för någon men var ändå dax att vi berättade det kankse? Vet inte riktigt vilken vecka jag är i pga att jag inte hade någon aning om att jag var gravid igen,fick ju inte tebax mensen & trode inte att man kunde bli gravid igen så fort efter ett mf men ack så fel jag hade! Blev lite chokade eftersom vi hade tänkt vänta iaf till Hösten med att bli gravid igen efter missfallet men vi är förståss jätte glada :) Men klart man är orolig :( Vill inte få ett till missfall! Vi kan säga att jag är i v 12 nu snart 13 men är säkert mindre gången. När vi var hos barnmorskan så körde vi på en uträkning som kan stämma men vi får veta säkert på Ul som bli i September. Vi ska snart till barnmorskan igen den 11e men måste ändra tiden eftersom jag jobbar då. Vill inte ta ut allting i förskott & glädjas som jag kunde göra med Liam i magen. Nu när man vet hur vanliga misfall är. Men förhoppningsvis så blir det bättre denna gången & jag har ju gått över dom mest "kritiska" veckorna nu så lite bättre känns det ju. Jag har inte mått så bra om jag säger så. Mått illa,trött som ja,ja vet inte vad! Helt orkeslös. Lagt mig kl 7 på kvällarna. Jag har varit så glad för jag har lyckas hållt mig från att spy men nu ikväll när vi stog ute med Fredriks familj så var jag tvungen att gå in & spy,blä! Men atar att det börjar avta nu snart :) Brukar börja avta i v 11 står det i boken vi fick på mvc. Liam vet om att han ska få syskon. kanske dumt att berätta så tidigt! Han visste ju sist också & då måsta vi ju berätta att bebisen hade flyttat ut. Han gick & sa då hela tiden att ny bebis snart? Så vi berättade för honom så han skulle bli glad igen :)
Ja, nu vet ni det iaf. Längtar tills ul nu då & funderar även på att åka till mammamia ul i Sthlm & göra 3D ul,skulle vara så roligt att göra det! Ganska dyrt men det måste det vara värt ju? Vi ska även kolla könet denna gången :) Men som sagt jag vill inte glädjas allt för mkt redan,kommer jag nog inte kunna göra förens barnet är ute denna gången :/ Var lättare med 1a graviditeten på något vis. Jaja,vi hoppas på det bästa & ni får gärna hålla tummarna & tårna ;) 
Känns knepigt att gå upp i vikt så mkt också när man gick ner så mkt,har gått upp hur mkt som helst på jätte kort tid & magen är jätte stor,antar att det syns mera 2a graviditeten? För det syns verkigen nu! Var ju en på jobbet som frågade om jag var gravid så det måste VERKLIGEN synas haha. Jaja nog pratat om det,nu vet ni om det iaf!

Natten som var sov Johanna,Tibbe & Neo över hos oss. Vi grillade & kikade på film. Liam ville att Neo skulle sova här inatt också sa han innan han la sig :) Gofisen min! Vi har även varit & kört Gocart idag. Jag & Johanna körde inte då men Fredrik,Tibbe,Viktor körde. Liam & Neo hejjade på :)
Blev inget Sundsvall i morgon. Johanna kunde inte förlja med & Anna var sjuk så det blir nästa vecka i stället. Blir Hudik i morgon i stället för oss. Ska in & köpa presemt till Viggo & så till Johanna. Hoppas man hittar något som passa till en nyfödd & en 23 åring ;) Roligt iaf att kolla på bebiskläder :)

Nee, nu ska ja gå ner! Ha det bra.

Regn väder.

Jag har nästan precis kommit hem från jobbet. Var ute & gick med Ragge ens väng först som är hos min mormor eftersom mamma & pappa åker till Åland idag igen. Var inte roligt att gå i detta väder med ballerina skor & kortbyxor :(
Nu snart blir det nog Pizza deån harmånger. Igentligen inte sugen! Inte sugen på nå mat alls nu längre,mår bara illa av det. Men Liam ville ha pizza idag sa han & det är ju Lördag & skönt att slippa spisen så vi kör på det.

På Onsdag blir det nog Sundsvall,kolla hur Anna bor & kika på stan :) Ska köpa present till Johanna som fyllt år & så ska jag köpa present till Emma & Joels Viggo :) Blir lättare att köpa till honom änn till Johanna iaf :P Men jag tror jag vet ändå,inget speciellt kanske men ja är så dåligt på sånt dära.

Nee, hej då!

RSS 2.0