Inskrivningen

Igår var jag ju på inskrivningen,tog en massa prover mm. Gick bra att ha med Liam han ville följa med in till våran barnmorska Karin så han fick göra det :) Efter ett tag sa han att han skulle gå ut & leka i väntrummet med mormor. Vi pratade lite om förlossningen med Liam & hur otroligt fort det gick & att det skerligen kommer att gå änu fortare denna gången. Jag är ju lite orolig över att inte hinna ikn til BB nu när vi först ska lämna Liam också. Men hon trode det inte var någon fara & skulle vi inte hinna in så kommer det ändå gå så lätt & smidigt så det inte är någon fara. Men ändå,kul att föda hemma då? Nee usha det vill jag inte vara med om! Hoppas,hoppas att jag  hinner in när det blir dax. Nu är det väldigt länge tills dess men samtidigt kommer det gå dunder fort. Det har det redan gjort också. Är snart i v 14 om vi räknat rätt men vi kör på det tills vi vet exat när vi varit på Ul :) Föresten blir Ul den 21 September,inte långt dit ju! Bara några veckor. Så då får vi förhoppningsvis veta om det är en tjej el kille som ligger i magen. Skulle vara roligt med en tös denna gången men huvudsaken är ju att vi får ett frisk barn ovansett könet. Liam tror att det är en tjej som ligger där inne.
Snart ska jag hämta Liam igen på dagis. Han är ju bara där 3 timmar nu om dagen. Tog ledig åt honom i morgon igen,vill ha honom hemma ju när jag är ledig! & på Mån & Tis ska han vara där hela långa dagen då både jag & Fredrik jobbar. Ovant nu att vara ensam :( Men skönt att Fredrik jobbar igen! Det tycker han själv också. Blir tråkigt att bara gå hemma i längden. Jag jobbar ju mkt extra annars när jag inte har sommarraden & det går ju bra,skulle inte vilja gå hemma hela dagarna. Fasst nästa sommar så kommer jag inte att jobba om allt går som det ska. Ska ju bli skönt att vara hemma en sommar också & särskillt när man har 2 små att ta hand om :) Minns när jag väntade Liam då köpte jag bebis kläder direkt när jag fick veta att jag var gravid! Vagnen köpte jag 1 dag före Ul. Hur vågade man igentligen? Men allting gick ju bra & vi hade ju allting fördigt då Liam klom ut,inget stress lix. Nu har jag inte börjat köpa något ännu. Ska vänta tills efter Ul denna gången. Då vi vet könet också så blir det lite enklare. Vi har ju redan överflöd av pojkläder men blir det en tjej får vi köpa nytt :)

Nee, nu ska jag åka med mamma på affären,bye!

Kommentarer
Postat av: ewa

Skönt att allt gick bra på mvc! Jasså han tror på en lite n lilla syster:) passa på och mys nu när ni bara är 3:-)kram

2009-08-13 @ 19:01:18
URL: http://ewawiklund.blogg.se/
Postat av: Emma Viklund

Ja, vad roligt att nis nart får gå på UL och veta könet och kunna köpa bebiskläder med mer :D åååå! är så glad för eran skull.. mysigt att du med ska få en liten bebis <3

2009-08-14 @ 10:05:33
URL: http://ev-itsmylife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0