Fixat

Nu har jag varit till chefen & fått papperna ifyllda om havandeskapspenningen. Den 4 Jan slutar jag att jobba helt om jag får beviljad havandeskapspenning annars går jag över på mammadagar & kanske jobbar lite granna ändå om jag orkar. Vill ju inte använda mammadagarna före förlossningen igentligen men om jag inte får beviljat havandeskapspenning så måste jag ju det :( Vad fort det går igentligen! Det går ju bra att jobba nu ju & säkert sen också men det är nog bra att vara hemma & vila upp sig & förbereda inför det som ska komma skall & så är det ju tunga lyft & jag tror inte att ryggen pallar det i 9 mån. Jag hoppas att det blir mkt jobb när jag börjar jobba igen :)

Nu ska jag vänta till min goprupp kommer hem från dagis sen ska vi mysa lite innan jag åker & jobbar kvällen. Jobbar dagen i mogon & kommer inte kunna somna när jag kommer hem ikväll :( Jätte svårt att sova om nätterna nu,vaknar av minsta lilla sen somnar jag inte om igen förens efter flera timmar :(

Kommentarer
Postat av: Sara

Ja jag vet jag tycker tiden går jättefort. Snart kommer det va din tur. Inte långt till dess heller. :) Jag hoppas att min vill komma ut snart. Vill inte att de ska bli för nära julafton, är nog lätt att bli lite bortglömd om man fyller år för nära jul. Vi åker till henne varje år på advent å fikar å det är faktiskt mysigt me såna "traditioner". Hoppas du får havandeskapspenning nu då!!

2009-12-04 @ 09:11:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0