Gruvar mig!

Idag har vi varit in till stan & träffas Sara & hennes bebis :) Vi fikade & kollade runt lite. Köpte bara några småsaker & bytte ett par skidor som Liam fick i julklapp som gick sönder :( När vi kom hem åkte han iaf på dom & han var jätte duktig för att vara 1a gången han åkte.
I morgon är det dagen D för att kolla hur moderkakan ligger & för bortagning av födelsemärket. Jag kan lova att jag gruvar mig nu! Fy vad ont det kommer göra :( Jag är så rädd för att skära & helst mellan tårna,ryyyser när jag tänker på vad dom ska göra! Jag hoppas det går snabbt & att det inte gör allt för ont. Hoppas bedövningen tar BRA!

Har målat klart spjälsängen nu & satt dit spjälsängskyddet jag fick av Fredrik i julklapp :) Mysigt det ser ut.  Tänkte jag skulle ha Tummen påslakanet i sängen i stället för vagnen men det har kattjäkeln ligge på & hårat ner & blodat ner :( Har ju haft det i vagnen som han legat i fasst jag är noga med att stänga dörren till rummet vagen står i. Jag är less på katter! Räknade ut på ett ungefär idag hur mkt kostanader för skadorna han orsakat är & det måste vara ca 50 tusen om inte mera! Möbler,Golv,tapeter,Vagnar,Täcken,Kläder mm. & tänk om man skulle räkna med all maten han äter. Han äter 1 STOR burk kattmat om dagen & mera om han skulle få. Alltså en jättestor burk! Han blir helt hysterisk om han inte får mera mat & klöser sönder & hoppar på väggarna :( Han är helt förstörd sen vi bodde på bergstigen. Då matade varenda gammling honom & nu är det bara vi. Han har liksom ingen ro här. Synd att det ska vara så :(

Nee jag ska väll sätta mig & gruva mig lite mera för morgondagen nu. Blir en tidig morgon i morgon. & En lååång dag :/ slänger in en magbild också :) snart v 32 :)

Provbäddat lite ;)

Kommentarer
Postat av: Emma

HOPPAS det ska gå bra för dig imorgon!! Uppdatera bloggen så fort du kan/orkar! :)



Typiskt det där med katten! :(



Vad fin magbild, du är så fin gumman, snart är lillpluttisen hos er... åå!! :D Mysigt det blev med spjälsängen!



Kram kram.

2009-12-28 @ 23:56:14
URL: http://mammatillviggo.blogg.se/
Postat av: madde

hoppas det går bra :)

2009-12-29 @ 13:33:07
URL: http://justmadde.blogg.se/
Postat av: Carro - Bebis i magen ♥

ååh jag vill också börja bädda sängen, men pappsen håller på fixar vaggan och den är inte riktigt klar än. Funderar nästan på att ta upp spjälsängen bara därför. :P

Är riktigt sugen på att göra i ordning allt och sätta upp skötbordet också. :)

Men det får vänta ett tag till. :P

Snart har vi våra bebisar här :)

2009-12-30 @ 17:44:45
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0