Jobbdax igen då.

Så är det dax för lite jobb dagar igen. Fasst iof bara 2 st kvällar sen har jag inget mera förens 2dagar innan julafton. Känns lite konstigt nu när man snart ska sluta att jobba :( Fick iaf havandeskapspenning från den 4 Jan så då blir jag hemma & väntar in den stora dagen. Sen efteer föräldrarledigheten kanske jag ska börja plugga till Uska men hoppas ändå på att kunna jobba lite extra ändå. Kommer att vara skönt att vara hemma ändå nu,känner att jag behöver det. Ryggen blir mer & mer dålig för varjedag! Igår hade jag ont i magen efter att ha bärt in en sovande Liam i från bilen. Han är så tung nu & särskillt när han sover! Kännde att jag bärt för mkt & blev rädd :( Men det är nog ingen fara hoppas jag. Måste lära mig att INTE bära för tungt & att inte stressa! Stressa är nästan oundvikligt på jobbet. Har alldrig haft problem med att stressa då jag jobbat förut utan tyckt det varit roligt med lite fart & fläkt men inte nu! Men jag kommer SAKNA att jobba också :( Det är faktiskt roligt & jag trivs :)

I morgon är det sista dagen på dagis sen är det JULLOV! Vad härligt att ha Liam hemma varje dag :D & Jag längtar tills Julafton då Liam får öppna Julklapparna. Snart fulla vardagsrummet med julklappardom får inte plats under granen haha. Det är bara Fredriks som fattas nu. Undra när den kommer? Jag har nämligen beställt den. Den måste väll komma innan jul? Beställde ju den förra veckan. Min juklapp har också kommit under granen nu. Vet nog vad det är men inte gör det något inte,det är ju något jag har önskat mig men inte velat lagt ner pengar på precis. Sånt man KAN önska sig i Juklapp i stället. fasst igetligen är det inte till mig utan till bebisen :)

Både jag & Liam vaknde jätte snorig & hostig i morse :( Liam som nyss varit sjuk stackarn! Hoppas det går över lika fort som det kom. Kanske blev av all knäck vi åt i går ;P Chokladbollarna blev ju inte så lyckade så dom åkte i soporna,bakar nya i morgon om jag hinner. Tog nämligen 1,5dl kakao!! Det skulle vara 3 msk haha. Läste helt galet & nog funderade jag om det verkligen skulle vara så mkt kakao & om dom skulle vara så svarta som dom blev. Liam smakade på en & spottade ut & sa att dom var sur. Så jag blev fundersam varför han inte tyckte om Chokladbollar & smakade på en sjlv & fyyy vad stark det var haha. Hur kan man misslyckas med Chokladbollar?

Vilket snöväder vi fick! Blåser upp rätt bra ute nu :( Riktig snöstorm. Det är ju inte så roligt! Men roligt är det med snö iaf :) Liam & pappa ska ut & åka kälke sen när pappa kommer hem i från stan. Jag vill också vara med men jag måste fara & jobba då. Kanske hinner i morgon då jag börjar senare.


Kommentarer
Postat av: Sara

Va skönt att du får havandeskapspenning så du får vila dej lite. Hellst nu när du går å är orolig.

Ja jag hoppas det är på gång nu. Kommer lite oregelbundna värkar men det är typ max 5 min mellan varje. Ett tag kom dom med 3 min mellanrum. Vet inte när man ska åka in igen heller :) Fast det märks väl, jag hoppas det inte tar flera dagar bara :)

2009-12-16 @ 12:18:51
URL: http://zaralindgren.blogg.se/
Postat av: Sofie

Ja svårt att säga det dära. verkar vara så olika för alla hur värkarna känns? Jag vaknade ju bara & hade dom strakaste värkarna så jag vet inte hur dom andra värkarna känns som man har före? Det går ju i olika skeden öppningskede osv. Men det kommer säkert i gång i natt. Kan dom inte sätta i gång dig annars då?

2009-12-16 @ 14:42:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0