Julgranen?

Gud vad mkt julklappar vi har här hemma nu! Tog hem en drös från mamma & pappa idag & så har syrran varit hit & lämnat sen har vi ju egna också här hemma. Dom vi hämtade idag står nere i vardagsrummet,ingen ide att bära upp mera nu för det får ändå inte plats & vi ska ändå sätta upp julgranen i morgon hade vi tänk el är det för tidigt? Vill helst i kväll så man kan lägga under julklapparna där, det är så mysigt! Jag tröttnar alldrig på julgranar haha. Är det någon som satt upp sin redan?

På Måndag ska jag till läkaren för att göra en bedömkining om födelsemärket. Sen ska jag få en ny tid för att ta bort det om det skulle vara ett ofarligt,är det ett farligt så måste jag till Gävle el Hudik & göra det. Hoppas på det bästa!
Jag gruvar mig för att skära bort det men det ska ändå bli skönt att bli av med det. Hur fan ska man veta om man har canser i ett födelsemärke när det kan vara det i ett helt vanligt födelsemärke? Nu är mitt inte ett vanligt precis men man kan ha canser i vanliga födelsemärken också ni vet sånna små prickar,läskigt! Gäller att sola med måtta. Jag solar alldrig,tycker inte om sol.

Har varit in till Hudik idag igen & pt kanin mat & hö på Granngården sen käkade vi på Donken. Var på Jysk en sväng & hörde om mamma skänk kommit men det hade den ju såklart inte! Hatar jysk,skit affär! Dollar fick också sig ett besök idag igen haha men bara för att köpa lite godis :)

Jag vill ha glögg! Men det enda stället dom verkar ha alkoholfritt på är Ica Starks i Harmånger & dit orkar jag inte fara nu :(

Kommentarer
Postat av: Sara

Vill du inte komma till stan då? Kan vi gå å fika el bara kolla runt lite?

2009-12-11 @ 10:31:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0