Skötväska

Kom på att vi inte har någon skötväska som medföljde vagnen vi köpte. Har kikat lite på Skip hop väskan men den är så jäkla dyr ny så var in på Tradera & hittade en skaplig Skip hop för 200kr. Men hade ju helst av allt velat haft en svart el brun eftersom vagnen är brun. denna var kamoflage typ blå,vet inte om det passar faktiskt :/ Men nu har jag lagt bud & kommer säkerligen att vinna den eftersom det bara var jag som lagt bud. Men den får duga iaf! Annars får jag sälja den vidare el något. Vet inte om jag vill lägga ner 700spänn på en ny i rätt färg heller. Hoppas ändå att jag vinner den så den saken är ur världen & att den passar någorlunda iaf :) Man får ju inte vara kräsen!

Sitter på jobbet nu. Slutar strax & ska lämna rapport innan jag får fara hem. Lungt nu när alla sover! Har ringt till Fredrik för att få prata med Liam men han vill inte prata med mej :( Han har alldrig tid med mamma när han är borta! Han har varit med farmor idag & åkt bussen ner på stan fick jag höra ;) Det tyckte han var jätte roligt & det hade killats i magen haha :) Skruttungen våran <3 Han är den BÄSTA! Skruttan/skrutten i magen har varit väldigt livlig idag också <3 Snart dax för ett till Ul ju :) Undra vad man ska hoppas på? Att moderkakan har flyttat på sig så jag ska föda vaginalt el att den inte flyttat på sig så det blir snitt? Hade varit enklare med snitt eftersom jag säkert inte ens kommer hinna in till BB denna gången,rätt långt att åka & med tanke på att Liam kom ut påengång när vi kom in så kommer nog denna gången att gå fortare & jag föder inte i bilen kan jag ju säga,hellre hemma då! Därför känns det säkrare med ett planerat snitt. Men men, vi får helt enkelt se! Läste idag att man brukar få en blödning om moderkakan flyttat på sig & det har jag inte fått så ja,vi får se som sagt.

Usha måste ringa Hälsocentralen någondag också! Varje helg säger jag att ne på Måndag måste jag ringa. Måste nog skära bort ett födelsemärke som jag har mellan tårna. Det har alltid varit stopr men nu har det lix växt på höjden :( Det tyder ganska mkt på att det kan vara något läskigt med det :( Bäst att ta bort det! Men fy för att skära :( Hur ska jag våga det??

Nee,nu ska jag byta om & åka hem till mina killar :) Bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0