Tjenix

Idag har vi varit till Rogsta en sväng & hälsat på sen åkte vi till Harmånger & handla, efter det hem & gjorde käk. Dagen har gått otroligt fort! Nu snart blir det väll lite glass på maten framför tv´n :) Min skötväska hade kommit också. Passade väll ok till vagnen iaf in real life, på kort lyste väska upp så mkt så det såg lite dumt ut kanske. Har testat kameran ite mera idag utan blixt & det blev väll ganska bra bilder utan blixt ändå. Fasst gäller att hålla handen stilla annars blir det bara suddigt.

I morgon är det ju Lucia. Jag hade velat gått & sett något luciatåg men vart? Vet inte om jag orkar ställa klockan för att kolla på tv´n heller i morgon bitti. Sover ju så dåligt på nätterna nu :( Det tar evigheter innan jag somnar & när jag väl gör det vaknar jag 20 gg för att gå upp & kissa. Men jag är inte förvånad precis haha jag är ju GRAVID & får snart en liten bebis :)Shit vad min bebis här hemma kommer att bli stor då <3
Nu har Julgranen komit upp också :) & alla klapparna under den. Ser ni linslusen?

Jag & Liam packade upp vagnen för att prova om väskan passade :) Nu får den stå sådära. Vi har den i ett rum som vi inte använder. Sjunger & spelar gitarr :) & Alma fasnade som vanligt på kortet hon med ;)


Gubben steker kotletter. & Ja, Alma är också med!


Kommentarer
Postat av: madde

ååh jag vill också upp med julgranen nu haha!

Ska nog sätta upp den imorgon :) Fredde vill att den ska upp så hehe



roligt med så mkt bilder nu :)

2009-12-12 @ 20:23:12
URL: http://justmadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0