Sittups

Yes, fick för mig att göra några sittups nyss. Var ju så länge sen jag gjorde det. Förut blev det varjedag! Gjorde iaf 100st nu. Trode inte att jag skulle orka det eftersom det var så länge sen men det gjorde jag :) Nu bränner det i magmusklerna. Och ja, jag har sånna även om dom inte syns haha. Tänk om man hade en tvättbräda till mage va? Det skulle inte vara helt fel. Men jag kommer nog alldrig lyckas med det. Inte som min mage ser ut. Hänger som alldrig förut. Blev så efter jag fick Liam. Men det förstog man ju när magen var så stor som den är i 9e månaden ;) Men för mig gör det inte så mkt ändå. Jag har fått bort mkt ändå & det är jag glá för. El ska jag säga fick bort mkt? Det mesta har väll kommit tillbax igen tyvär. Men nu ska det bort igen! Inte allting går så klart att få bort men lite iaf :) Kommer alltid att ha lite mage! Synd att man ska ha så mkt bristningar efter graviditeten. Smörjde ju alldrig in mig på magen när jag var gravid. Kanske jag inte hade fått lika mkt bristningar då? Ja, jag vet då inte! Men det är inte snyggt iaf. Men jag har börjat lärt mig nu efter mkt tänkande på att strecken är ju efter Liam, ett minne av att Liam har legat i min mage :) Dom kommer inte att gå bort! Blekna gör dom väll men dom kommer alltid att finnas där. Efter jag fått alla mina barn så ska jag gå & ta bort dom hos en läkare! Vet inte riktigt hur mkt det kostar el vart man kan göra det någonstans men jag vill nog ta bort dom då! Fasst ja, kommer ändå att kännas knepigt konstigt nog av att dom inte är där. Dom är ju som sagt efter Liam & hans kankse kommande syskon så. Jaja, vi får se helt enkel! Visar ju ändåi inte min mage ofentligt. Men det är just det som är poblemet kanske? Att inte våga ha bikini.

Jag & Johanna skulle ju köpa träningskort på kraftvalvet i stan. Tror ni vi gjorde det? Nix! Det var ju bl.a därför vi åkte in till Hudik. Humm, senil? Japp. Jag börjar ärligt att bli det tror jag. Glömmer bort saker jätte lätt nu. Kanske det är för att man har så mkt saker i skallen att tänka på? Ja, vem vet. Jag vill då inte bli senil redan. Jag är trots allt bara 22 år! Läskigt är det iaf att glömma bort saker tycker jag.

Fint väder idag. Har ni varit ute? Det har jag :) Soligt & skönt! Man får vårkänslor helt enkelt. Hoppas jag hinner gå ut & gå en sväng i morgon också. Men börjar kl 12 & med alla bestyr som är här hemma först så hinner jag nog inte. Undra när jag börjar på Måndag? Måste kika det. Bra att planera in promenader så det blir av. Tur att Liam är frisk nu iaf & kan vara ute. Han älskar att vara ute & åka kälke. Han tror att han åker skoter då. Låter precis som en skoter haha. Ömm, ömm säger han :) Gopojken våran. Han har nog sett hur pappa gör när han åker skoter. Tyvär vågar han inte åka vanligt skoter. Låter för högt antar jag. Men han har åkt en gång när han var mindra faktiskt.

Jaha, nu är väll detta sista inlägget för idag iaf. Det har jag trott att alla inlägg jag skrivit idag har varit men icke. Måste ha något att fördriva tiden med innan jag ska fara. Men hej då!

Bloggen fyller 1år

Japp, det gör den. El i går fyllde den 1år om det ska vara helt rätt men ändå! hade helt glömt bort det. Knepigt att man bloggat så länge ändå ju,tyckte jag nyss började. Undra hur länge jag kommer att blogga? Tycker det är jäkligt roligt & bra att kunna skriva av sig lite :) Har inge planer på att lägga ner iaf. Även fasst det inte är så många som läser den.

Jag vill ha kaffe så hära efter maten. Finns inge kaffe så klart! Typsikt. Tog det sista i morse. Kan man värma det nu? Nee, det är nog äckligt. Gammel kaffe. Jag vill ha nygjort. Får dricka mig en slurk på jobbet sen. Ovant att jobba nu i 3 dagar. Jag har ju varit ledig i flera dagar nu. El ledig, men inte haft nå jobb då. Nu har jag äntligen fått en massa turer :) Hoppas att det blir flera!

Gud vad jag längtar tills vi ska ha inflyttningsfest i huset. Har alldrig haft inflyttningsfest förut haha. Blir något nytt :P Nee men det ska bli roligt. Fasst vore skönt att få ordning på allting först. Inte så roligt om det står kartonger överallt. Men det kommer att ta sin tid att få upp allting i ett stort hus ju!

Nu ska jag hitta på något annat innan jag ska fara! Ha en bra dag då.

Tjenixen

Nu väntar jag på att min lunch ska bli färdig någon gång. Blir något enkel som vanligt, äter själv idag. Korv & pasta. Liam är hos farmor&farfar, Fredrik åker skoter med Viktor & Jerry, Alma är hos mamma & pappa. Bara jag & nisse hemma. Ska åka & jobba sen, börjar kl 15. Har hunnit med en promenad med Alma & lekt med henne ute. Sen har jag även börjat att packa ner i flyttlådor. Hatar när det står lådor överallt men vad ska man göra lix? Kommer nog bli svårt när Liam kommer hem. Han kommer nog att riva ut ur alla lådor! Känns som att jag kommer att packa ner & han upp igen. Haha, lillfis. Hoppas att han får det roligt idag hos farmor & farfar,baka bullar tror jag dom skulle göra :) Hoppas att han inte kommer hem med några men det gör han nog ;) Jag har en förmåga att inte kunna låta bli att ta då ju :( Men ne, ska inte! Jag har klarat mig så bra denna vecka. Inte fuskat NÅGOT! Känns bra. Nu ska jag hålla detta men jag vet hur fort det kan gå åt skogen! Kan hända redan i kväll om jag känner mig rätt men det får inte hända!

Nu ska jag kika till maten på spisen. Hej då!

Hej hopp.

Gud vad det strulade innan jag kom i väg till stan idag. Var ju meningen att Liam skulle vara hemma med pappa idag. Det blev inte riktigt så. Hans bil stannade i Via & han tog sig ingen vart. Så jag tog med mig Liam till stan, gick ju bra det med. Fredrik är & lagar bilen nu. Hoppas att det funkar snart! Snart börjar väll min att krångla också. Dagens schopping blev iaf:  ljuslyckta, 2 skylter.doftpåsepå Ombonat. Till Liam köpte jag Jacka& teckbyxor av märket Didrixon ifrån intersport. Dom var nedsat från 1000 till 500 kr :) Köpte även massara & kajalpenna.2 tröjor åt Fredrik på Jack & jones eftersom han hade presentkort där. Sen var det nog inget mera, inte vad jag kan missas iaf. Fikade på Fyren, Liam fick glass. Det gick ju i skapligt iaf :)Fortfarande lika struligt med maten :(

Nu vill jag flytta till huset. Har mkt nya saker nu som inte får plats här hemma.Ligger i sovrummet. Börjar blir trångt! Tur att det bara är att sätta i gång att packa nu. Men jag jobbar flera dagar nu & det kommer inte att bli så mkt över till att pcka känns det som :( Men vi måste ju för att hinna! Jag vill flytta nu! Gud vad roligt :) Fasst hade varit roligare att ha ny tapetserat först. Men det får vi göra eftrsom :)

Nu ska jag städa lite! Bye..

Typsikt

Fredrik skulle ju till Ams idag men det hade han glömt nu så nu blir han utan A-Kassa idag :( Fik en ny tid på Ams på Måndag för att aktivera A-kassan ingen. Måndag var ju inte en bra dag för han fick nyss reda på att han fick komma på jobbet han sökt & kika hur dom arbetar men det kan han ju inte nu då blir han ju utan A-kassa på Måndag också! Usha, vad struligt allting är nu. Lät ju inte så bra att säga så att ne på Måndag kan jag inte komma för då ska jag på Ams. Men hefen sa att då tar vi någon annan dag som passar då :) Hoppas han menade det & inte bara sa så då. Hoppas han kan komma nästa gång till veckan! Usha varför ska Ams ha en massa skit möten för? Blää!

Idag ska jag &/ Johanna fara in till stan, ska bara käka nu sen ska vi väll fara tänker jag. Fredrik är inne i stan nu & fixar sina betyg på Broman. Liam ska sova förmiddagsluren för han har redan ätit med pappa innan han åkte. Dom åt broccoli,bacon paj :) Fick i Liam några tuggor men sen shöjdes (stavning) Vet inte riktigt vad jag ska ta till för knep! Men han fik i sig bra ändå mot för dom andra dagarna tycker jag :) Han ska som sagt sova förmiddagsluren, tror ni han gör det? Nee, jag hör hur han tassar inne på sitt rumm & försöker få fram sitt lego haha. Ska gå in till honom nu & lägga honom i sängen igen.

Bye bye!

Arg!

Usha, jag kan inte släppa det dära på Bvc idag! Bara för att det var andra som också hade tid på 1årskontroll så hade dom inte tid med LIam! Är inte en knöl viktigare än en 1års kontoll & vi hade också tid idag kl 15! Jag blir så lessen. Jag vill verkligen veta vad det är för någonknöl som Liam har ju! Man kan inte bara veta vad det är genom att känna lite med fingrarna ju! Borde inte en barnläkare veta bättre? Får man verkligen bli behandlad på så vis? Dom borde förstå att man blir orolig! Visst det kan vara något ofarligt, men hur ska man veta det? & om man befinner sig på en hälsocentral, betyder inte det att man ska vara sjuk då? Allstå dom flesta som söker hjälp på en hälsocentral är väll sjuka på något vis? Man bokar väll inte tid för att man är frisk? Hur många av er har inte varit sjuka när ni besökt en hälsoentral? Jag har iaf varit sjuk dom flesta gångerna jag varit dit! Fyfan vad jag ska stämma denna läkare om det visar sig att det är något annt änn en körtel! Om jag vore läkare skulle iaf jag prioritera barn med knölar & verkligen kolla upp vad det kan vara för något, inte bara gissa & skicka hem barnet igen för 5e gången! Usha, hur ska man göra för att verkligen få hjälp nu för tiden? Ingen som har tid att hjälpa en längre. Jag hoppas att knölen försvinner! Jag är ju ingen läkare & jag kan inte ta prover på knölen & veta vad det är sen ju. Hade det varit läkarens egen fam så hade dom gått före alla andra tror jag! Usha & fy säger jag bara. Liam har lika mkt rättighet att infinna sig på Bvc när han har en tid som alla andra har! Fattar inte ens varför vi fick en tid. Men det var iaf av en jätte gullig & snäll sköterska som bara var där ibland, hon tog oss på allvar iaf. Hon tyckte det var väldigt viktigt att kolla upp knölar & det håller jag ju med henne om. Synd att vi troligtvis inte kommer att få träffa henne igen :( Ringer vi till Hudiks hälsocentral så är vi säkert inte välkommna där eftersom vi hör till Nordanstig :(  Det var precis som dom hade planerat att inte ta oss på allvar, som om Liams undersökning bara var något fjant & bara därför kunde vi komma in före en pappa som satt där med sina barn som grinade & hade gjort sig illa. Då sa sköterskan att ähh vi tar er före då det går fort. Taskigt tyker vi när vi hade tid kl 15. Åhh blir arg!

Nu sover iaf min lillis. Han var så trött & hängig. Han har knappt ätit något idag. 1 tugga av lunchen & middagen. Ville inte ens ha päron & grädde nu ikväll & då är det något som är fel. Men antar att man inte har så god matlust när man har så hög feber & det är bara att låta bli & truga i dom mat, funkar ju inte! Han har iaf fått i sig en glass & det är nog skönt för honom att äta något kallt nu när han verkar ha ont i halsen. Han bara dregglar hela tiden. Antar att han har svårt att svälja. Synd att läkaren inte kunde titta på halsen, då kunde han ha fått penselin el nått. Tyker så synd om honom! Han vill inte ens dricka vällingen :( I morse åt han knappt någon frukost 2 tuggor av mackan. Fick en risifrutti också när vi var & handlade, den brukar gå i men inte nu, bara halva tror jag. Han dricker iaf väldigt mkt & det är bra när man har feber. Fbern gör ju att kroppen behöver mkt mkt mera vatten änn vanligt. Han dricker & driker hela tiden, saft & vatten. Tur det annars hade vi måsta köpt vätskeersättning el något liknande. Han är duktig våran stor kille :) Hoppas han är bättre i morgon när han får vara hemma & vila upp sig. Hoppas att han iaf vil ha välling då! Annars blir jag så orolig.Känns inte bra om han inte äter ju! Har ni något bra förslag på vad man kan ge? Som är lätt att peta i sig om man har ont i halsen & ingen matlust? Soppa kanske? Ja, man kan ju prova med allt möjligt. Får se i morgon.

Nu ska jag göra Fredrik sällskap i soffan en stund innan jag ska göra kvällstädningen :)

Läkarundersökning?

Ja, så kan man ju knappast kalla det för. Läkaren tittade på Liam 3 sek & sa att det var samma sak som förut, en körtel. Spelade ingen roll hur mkt jag än sa att det inte kan vara en köret för den har varit där över 1 år, det har han ju själv sagt. Han kännde att Liam var varm (har feber) Då sa han här har ni inget att göra om han har feber det kan smitta dom andra barnen. Jävla läkare! Usha! Jag tycker att är det en knöl på ett barn så SKA det kollas upp så är det bara. Nu ska vi iaf vända oss till barn i Hudiksvall. Hoppas att vi får komma in dit & göra en riktig undersökning! Jag ger mig inte! Dom kunde inte ens kolla halsen på honom nu när jag ändå var där. Dom hade inte tid med oss tydligen. Ändå hade vi en tid. Usha vad nonchalanta dom var :(

Idag har vi varit på Kyrkis, Liam hade ju feber inatt men inte i morse. Men nu har han det igen :( Stakkarn! Men på Kyrkis träffade vi som vanlig Emma :) Magen bara växer! Jag vill också ha en bebismage nu! Men det får vänta några månader till ;)

Var in på jobbet en sväng & hälsade på. Känns som evigheter sen jag jobbade ju :( Men nu har jag fått jätte mkt jobb som tur är :) Blir så glá när dom ringer om mkt jobb, allt känns så mkt bättre. Dom har inte hört av sig till Fredrik idag :( Ringer dom inte imorgon så ska han ringa & tjata! Lika så till mig har dom inte heller ringt nått :( Typiskt! Fredrik fick bra lön denna månad, han fick all semestergrejjs från Huddig pluss A-kassa! Har alldrig fått sådan lön & kommer nog alldrig att få det heller :) Synd att jag får så dålig :(

I morgon blir det inge dagis för lille Liam. Han har för hög feber nu. Ibland är han jätte pigg men ibland helt deckat typ, usha! Men så är man ju när man har feber. Tur att det finns alvedon att ta.

Nu måste jag sluta skriva, Liam river snart hela lägenheten. Hej hej..

Bra

Fredrik ringde ju på ett jobb idag el extra jobb var det & han ska dit i morgon el på Tors för att se hur dom jobbar där osv. Härligt! Jag ringde ju till Ingsta sevicehus idag & hörde om dom behövde vikarier dit & det behöva dom, hon skulle höra av sig till mig. Men hon har en förmåga att glömma saker så jag får nog ringa själv & höra! Hoppas iaf :) Skönt om jag kunde få 2 stället att jobba på & att Fredrik fick ett nytt jobb nu. Även om det bara är ett extra jobb så är det ju bra! Även om man har ett fasst jobb så är man inte säker för det ju det märkte vi ju. Tjänar ganska bra där iaf vad jag har hört & det är ju huvudsaken :D

Nu lyssnar min gopojk på Moraträsk, sjunger & dansar. Han är föresten sig själv igen nu! Inte lika grinig. Det sa dom även på dagis idag. Men 2års trots ja, det har han verkligen fått. Kan vara jävligt jobbigt nu. Han gör ALLT han INTE får göra. Slåss,biter,slår på fönstrena så dom snart krachar,kastar saker,häller ut glas med vatten i fulla bordet. Ja, det är mkt haha. Men det försvinner väll antar jag. Dom flesta har väll 2års trots. Men sen kommerväll 3års trots också? El är det 4? Knepigt det dära. Men det märks att han testar gränser iaf. Men han är våran go unge ändå! <3

Jag har ont i huve. En förkyldning som inte bryter ut riktigt, jobbigt! Har slut på alvedon också :( Hatar att gå & vänta in förkyldningen. Har kännt mig hängig i flera dagar nu ju. Men men inget att göra något åt precis.

Jag har börjat dricka ett bantningste. Mamma dricker det & jag har tagit några påsar av henne. Första gångerna man dricker ska det rensa ut allt fett ur kroppen. Äckligt? Japp, men bra. Man får springa på toan av det. Man tappar hunger kännslorna också vilket är väldigt bra för mig. Ska helt klart fortsätta att dricka det. Idag vägde jag mig. Mest för att veta säkert hur mkt jag vägde nu när jag nyss börjat med vv igen. I förrgår vägde jag ju 63 kilo idag vägde jag 60 kilo :0 Hum? Måste vara ett bra te det dära :) Måste vara för att man rensar ut som sagt. Bara 5 kilo till 55 nu igen :) Sen är det bara att köra på tills jag väger 53 iaf. Men har fan inget emot att gå ner till 49 heller. Läre ju gå upp under sommaren av all grillning & fester :) Nee men jag känner nog när jag är nöjd! Sa ju även börja träna spinning. Vill även gå på gymmet! Få bort all gäddhäng! Ikväll blir det prommis igen med mamma, Liam & hundarna.

Nu ska jag busa med Liam. Bye!

Hej.

Nu är man klar för dagen. Bemmaningen ringde & väckte mig vilket var bra annars hade jag tagit sovmorgon till kl 12. Var så skönt att få sova ut lite :) Fredrik skjussade Liam till dagis idag sen åkte han till Huddig på arbetslivsresurch. Jag måsta tacka nej till jobb ikväll. Hinner inte om jag börjar kl 12. Vet inte hur jag ska göra med Liam då om Fredrik hinner hämta honom el inte han visste själv inte hur länge det höll på så. Ne jag vill inte att Liam ska hamna i klämm! Hoppas jag får nå jobb i morgon i stället men då kan jag inte följa med på Liams läkarundersökning iof så kan ju Fredrik göra det likabra så :) Har bara 49 tim denna månad :( Har alldrig någonsin haft så lite timmar! Undra hur man klarar sig nästa månad pengar mässigt? Ska ringa & söka ett till extra jobb nu. Hoppas att jag får komma & gå intro där. Bra att få jobba på kanske 2 ställen iaf fram till sommaren. Kasst med jobb nu! Ingen är sjuk el borta verkar det som.


Nu ska jag ta mig en kopp kaffe & leta nummret till jobbet jag ska ringa om. Sen ska jag även leta ett nummer på ett extra jobb till Fredrik. Bye bye!

bestämt mig

Nu har jag bestämt mig ännu en gång att börja med vv. Nu jäklar ska det bara gå! Jag kan inte firtsätta så hära längre nu & äta som jag gör. Jag har gått upp till 63 kilo nu! Vägde ju 55, det var ju min dröm vikt & jag fixade det ju! Varför gå upp allt igen för? Jag mådde ju bättre när jag vägde 55 kilo. Kände mig frähare kunde ha mera kläder! Usha! Stoppar jag det inte nu kommer jag att väga 70 igen! El mera. Fan att gå ner från 81 kilo till 55 är väll duktigt? Vart är motivationen? Saknar den kan jag säga! Fattar inte hur jag klarade det? Varför går det inte nu :( Jag blir så rädd & lessen! Jag vill motionera lika bra som då & äta bättre som jag gjorde då! Funkar ju inte längre.! Nu har jag iaf bestämmt mig. Ska fan börja i morgon igen med vv fasst blir nog svårt för jag har inget hemma som är vv vänligt preis! Men jag ska göra det ändå! Ska försöka gå runt Ström dom gånger jag kan osv. Sen ska jag även träna hemma som jag gjorde förut! Såg kort från mamma & pappa hur smal jag faktiskt var i sommras fasst jag inte kännde mej så jätte smal så var jag ju det ändå! El visst fanns det mage kvar att försöka få bort men jag hade inget att klaga på ändå ju! Åhh jag mrker att jag är tjokare nu igen :( Nee nu ska jag inte fuska, jag får inte fuska! Nu är det jag som letar fram alla vv böker & ni som peppar mig! Skriv gärna att det syns att jag gått upp i vikt igen så jag får mej en spark i arselet! Vet ni vad det är som fått mig att tappa motivationen? Jo det är för att när jag gik ner i vikt & blev smal, då sa ju alla hur smal man hade blivit & man tänkte ähh då gör det inget om jag fuskar & äter onyttigt! Jo visst, nu kan jag inte sluta! Det är fortfarande folk som säger att men du behöver ju inte banta, du är ju redan smal! Ja visst, jag kanske inte är jätte tjok nu inte men jag kommer att bli det igen om jag inte skärper mig! Det handlar ju om att jag måste äta nyttigare. Nu kan jag skita i att äta mat i några dagar & äta kakor i stället, den enda jag lagar mat till är Liam. Så får det inte vara längre! Jag måste äta mat & nyttig mat inte nå jävla kakor! Jag har matproblem även om man kankse inte tror det pga att jag inte är så jätte tjok. Men hör på detta: Igår åt jag upp 6st stora dammsugare helt sjäv! & det var inte det enda jag åt kakor på det pluss godis chips & dipp, lite pizza, makor,dricka mm mm mm. Jag fattar inte hur jag kan få i mig allting! Inte undras på att jag går upp så mkt i vikt! Det är absolut inte bra för kroppen & hjärtat att äta så mkt! Nu är det skärpning! Men det är ju så svårt, det är ju hjärnan som måste läras om igen på nytt! Preisa som jag gjorde första gången jag började med vv. Jag mådde ju så bra av att äta efter den metoden! slutade jag? Jag måste sätta upp ett mål nu. 10 kilo tills sommatren! Klarar man det? Ja det måste jag väll göra va? Fasst det beror ju på hur mkt jag går ner i veka så klart men jag ska försöka! Kommer nog bli mera roligt att vara på väg ner i vikt när man köper det efterlänktade spinningkortet :) Det ska jag göra nu så fort jag får pengar! Var med mig nu & peppa mig! Snälla. Klarar inte detta själv ju!

God kväll

Idag har vi Sebastian här hos oss. Han sover över här eftersom syrran & Christer är i Sthlm på konsär. Det har gått så bra hela dagen. Han har inte grinat någonting ändå är det första gången han sover borta tror jag. Nu sover både Liam & Seb. Seb somnade nästan på en gång lika så Liam. Liam tycker det är roligt att hjälpa till med Sebastian :) Är ganska så ovant att ha två stycken att passa & sköta men det går bra. Vi har varit hos mamma & pappa & fikat & grejjer idag, Johanna har även varit hit en sväng på kaffe. Har knäppt en massa bilder idag också men funkar nog inte att lägga upp dom eftersom internett är så trökt!

Imorgon är det dagis för Liam, blir att stiga upp vid kl7. Vet inte om Seb kommer att sova så bra inatt. Han vaknar nog & funderar vart han är. Liam vaknar nog han också om Seb grinar men det går nog bra. I morgon är det Måndag igen & allt vad det innebär! Jag måste fixa en massa saker. Plugga & hoppas på mera jobb. Shit snart är det Mars & jag har inte fått tag på någon medecinbok :( Hur gör man då? Kursen startar ju då. Usha hatar att ha tusen saker att tänka på. Men men så är det ju.

Nu ska jag kika på Blocket, om jag kommer in på sidan det vill säga! Ha en bra Söndagskväll. Byee!

Fel på internett

Ja, jag kan inte blogga något eftersom mitt internett är fruktansvårt segt. vet inte vad som är fel. Detta tog ca 30 min innan jag kunde börja skriva ett inlägg :( Tänkte jag ändå måste blogga lite & skriva varför det är bloggtorka just nu. Tråkigt att det ska vara så hära! Jag betalar ju pengar för att kunna använda internett. Nu ska jag byta till riktigt internett i stället, får bli tills vi flyttar. Jag kan inte komma in på några bloggsidor alls :( Hemkst att inte kunna föja sina favorit bloggar lngre ju :( Nästan så man får lite panik när man hamnar efter med allting. Jag följer ju alltid alla mina favvis bloggar ju! Men det värsta av allt är nog att inte kunna plugga :( Måste ringa till min lärare & berätta! Ska försöka att komma in på sidan i morgon. Nästa månad kommer mitt internett att bli snabbare igen. Jag har ju en max begränsning jag kan surfa innan internett blir allt segare & segare. Dåligt! Det stog inget om det i köpkontraket utan det kom dom på efteråt. Det är mobilt bredband jag har i från Tele 2. Skaffa inte det!

Idag har jag,Anna & Johanna varit till Sundvall,Birsta. En heldag där vart det där. Kom hem med lampor, saker till Liams kök från Ikea, Polar & Pyret mössa till Liam. Prydnads fat i form av ett hjärta & en ängel från Öb. Blev inget mera tror jag. Blev käk inne på Birsta city. Åkte även hem till Anna & kikade hur hon bodde. Najs lägenhet! Vi åkte vid 11 & kom hem vid 7. Johanna hngde på & drack lite kaffe också då blev Limpan glá :) I morgon kommer Anna & Johanna hit. Det ska bli roligt!

Nu ska jag tvätta av mig sminket & sen plocka i hop. Efter det blir det nog tv´n.

Blir nog inte att jag bloggar så ofta nu, inte när internett är så hära segt tyvär! Vi får se :) Bye byeså länge!

Läkartid

Idag var vi ju på Bvc. Liam var jätte rädd när han skulle väga sig & grinade. Ovanligt för att vara honom. Provade med allting tror jag men inget fick honom att vilja väga sig. Jag har ju vägt honom hemma & han vägde då 14,8 så jag sa det & det var en bra vikt. Han var 90 lång :) Storkillen. Iaf så såg hon att han inte mådde som han skulle. Han var jätte grinig & trött. & vi berättade om knölen bakom örat, berättade hur han hade förändrats på dagis & hemme, hon tyckte vi skulle kolla upp det igen. Har ju varit hos läkaren flera gånger. Hon trode inte det var någon fara men han kanske hade någon halsinflamation eftersom han har blvit jätte snorig också. Men det kan ju inte knölen bakom örat ha med att göra eftersom den suttit där i 1 år nu tror jag, hon tyckte det var lite knepigt att den inte försvunnit hon med. Vi fick en läkartid den 25 Feb iaf. Antar att det blir samma sak även denna gången, läkaren kollar lite säger att det inte är någon fara sen får vi åka hem igen. Men denna gånge ska jag säga på skarpen att dom måste verkligen kolla upp det nogrannare! Kan ju vara vad som helst. Men jag tror inte det är en körtel längre för då skulle den försvinna, man kan ju få sånna vid förkyldningar el inflamationer. Men som sagt då skulle den förvunnit nu för länge sen. Ibland känns knölen rörlig men ibland fasst som ett ben :/ Blir så förvirrad! Fattar inte vad det kan vara. Ibland känns den knappt men i bland känner man den mkt. Usha jag blir så orolig :( Hoppas det INTE är något allvarligt! Men jag tror inte det. Kan vara en ofarlig cysta, brukar inte vara någon fara med att dom sitter där men är den ivägen sen kan dom opereras bort, har läst lite om olika saker det kan vara. Brukar i regel vara ofarliga saker pom det är bakom örat som tur är! Men bra att kolla upp det iaf Men han hade ju ingen infektion sist när dom kollade sänkan på honom. Det hade ju nästan varit bättre om han haft det & fått pencelin el nått & sen att knölen försvann men nu är det ju tyvär inte så :( Men som sagt säkert inget farligt! Men bra att kolla upp det ändå ju.  Han har ju blivit väldigt trött hela tiden nu! & det sa ju även sköterskan att då är det ett teckan på att något är fel! Tur att flera ser det & inte bara vi. På dagis märker dom ju också. Jaja, vi får se vad det är helt enkelt!

Ikväll har Liams farmor & farfar varit här & fikat, muffins & kex som dom hade med sig :) Gott det var. Liam sover nu han var så trött. Han måsta bada först innan sängen, andra gången han badar i dag. Men han fick mjölk i håret idag när han åt gröt hos mormor sen bajsade han världens lass nu ikväll, var jätte löst, precis som han hade magsjuka el nått :/ Hoppas inte! Får se om det blir bättre i morgon annars blir han nog hemma från dagis.

Var meningen att vi skulle skjussa mamma till Hudik idag & hämta sin nya bil som är på lagning men dom var inte klar med den & dom hade även hittat nya fel. Allting skulle gå på 12 tusen att laga :( Hon har ringt till nå konsumentkontak idag & frågat om hon har några rättigheter att få ut pengar av den hon köpte bilen av. Men det var väldigt svårt efetrsom bilfirman gått i konkurs :( Men han som hon köpte bilen av sa att han sålde den privat ju! Men när honr ingde upp han som hon köpt bilen av sa han att han inte tänker betalat! Han visste ju absolut om felet när han sålde bilen, orkar inte besriva felet nu men det är någon med växlarna. Går inte att växla när det är kallt ute! Därför han hade så brottomt att sälja bilen innan det blev kallgrader ute! Skitgubbe.

I morgon blir det jobb för mej :)

Nu ska jag fixa msn!

Rullat på

Dagen & kvällen på jobbet har rullat på ovanligt fort, fasst jag har varit seg & inte riktigt med på allting känndes det som. Blir så när man inte jobbat på ett tag, man blir lix seg på något knepigt vis då. Fasst det har ändå som vanligt varit jätte stressigt i bland & man har jobbat på som en tok. Jag gillar när det är stressigt! Känndes inte som jag jobbat så många timmar som jag ändå har gjort idag från kl 12-21, bra det ju!

Nu har jag hjälp Fredrik med att skriva ett personligt brev som han ska lämna in tillsammans med Cv. Hoppas att det blir godkänt bara. Både han & jag är skit dåliga på att skrva sånt dära ju. Men man måste ju försöka iaf kan inte få annat än ett nej! Jag hoppas verkligen att han får jobbet! Han ska in en sväng & lämna in det i morgon, hoppas jag iaf. Han verkar inte på topp för att göra det. vet inte varför heller. Han tror inte att det är någon bråska men det är det ju. Vipps så är jobbet tillsatt någon annan.

I morgon blir det Bvc, mamma ska med oss då men hon ska på Hälsocentralen där nere. Sen blir det Hudik för att hämta mamma då hon lämmnat in bilen på lagning. Hon som nyss köpt den & felet var inte det billigaste att åtgärda heller. 8 tusen spänn! & inte kan hon begära pengar av bilfirman heller, den hade gått i konka :( Otur? Jaooo.

Nu ska jag kika på lite bloggar! Ett måste att läsa favvisbloggarna på kvällen. :)

Huga.

Liam hade varit ledsen litev av & ann idag på dagis. Vi ska se om det är bättre i morgon, har ju varit så mkt för honom hela helgen. Men jag vet inte om det beror på det. Han är så trött & tjurig hela tiden nästan. Tycker synd om honom. Hoppas att det snart blir bättre, tar upp det på Onsdag annars.

Usha, idag fick jag brev om Cellprovtagning :( Första gången jag blir kallad på sånt. Hemskt. Jag vill inte ligga där & visa allting. Men man måste väll antar jag. Bra att veta så man inte har livmoderhalscander. Går säkert bra. Men pinsamt ändå ju!  Nu är man gammal nog att gå på sånt. Nästa blir mammografi, det låter nästan steget värre ändå! Tur att det är ett tag dit. Men det går så fort ju.

Nu ska jag vara med & busa med Liam.

Ny vecka.

Natten har varit hemsk. Liam har varit allderless hysterisk & grinat & varit jätte räddför något. Han somnade ju i våran säng i går kväll. Efter en stund så vaknade han & kallskrek & pekade mot fönstret & sa tomte, tänkte jaja, bara en dröm somna om du. Han har inga problem med att somna om ju. Visst, han var gelt vild slogs & sparkas & vi fick inte ta på honom. Började att misstka att han hade ont någonstanss. Fick fram av honom till slut att han hade ont i huvudet :( Men jag vet inte om det stmmer, han sa att han hade ont lite överallt senare. Han somnade om i Fredriks knä sov där ca 1 tim sen nr vi skulle lägga oss så la vi ner honom i våran säng då vaknade han påengång! Han bara skrek & skrek så hära har det varit hela natten! Han har säkert vaknat var 5 e minut & skrikit. Grannarna hatr säker inte sovit något i natt skulle jag tro. Det var väldigt läskigt tyckte jag fr han har slldriig gjort såp förut ju. Sen när han hade somna till låg han & typ plocka något i luften med händerna :( Jag tycker att Liam har blviit väldigt olikt sig på dessa dagar. Usha, bara det inte är den dära knölen bakom örat som spökar, man vet ju alldrig :( Han har ju en knöl där som han har haft jäääte länge nu! Har varit 5gg till olika docktorer alla säger att det är olika saker! En säger att det är ett blodkärl en säger att det är ett ben den 3w säger att det är en körtel som ska försvinna, den 4e säger att han inte evt vad det är att vi ska avvakta. Inget hjälper, jag har tjatat & tjata på dom det enda dom har gjort på senare tid tagit blodprov på honom. El, senare tid? Var väll för 1 år sen nu. Jag trode också att det var en körtel som skulle bli mindre när han inte var sjuk tex som förkyldning så kan man få körtlar. Men denna knölen försvinner inte! :( Säkert inge farligt men jag oroar mig ändå!Vi ska ju på Bvc nu på Ondag så ska prata med dom då igen!


Idag måste jag verkligen plugga! Inte har jag hittat någon bok heller :( AAAA, blir toig snart. är det verkligen ingen som läst medisin? Någon måste det ju finnas?

Virrpanna

Idag har vi varit & uppvakta syrran på hennes födelsedag. Gav henne bara 100kr haha. Men jag hade absolut inte mera pengar att ge bort hon får mera sen! Men det är väll tanken som räknas? Blev inte så länge hos henne. Mormor åkte ju med oss & skulle även göra det hem. Men när vi kom ut skulle hon åka med mamma & pappa, humm. Men vi åkte hem ändå. Gjorde lax idag, blev inte många tuggor för Liam idag heller :( Typsikt! Antar att han inte var hungrig då. Vad ska man annars göra än att tänka som så? Åkte till mamma & pappa sen & varje gång Liam kommer dit ska han ha sånndära fhinn chrisp el vad dom heter, typ hårdbröd. Fattar inte varför han tycker om dom så mkt, äter typ 5 st varje gång! Dom är ju inte onyttiga iaf så. Märkte att jag hade en snunsdosa med mej hem från dom idag? Jag som har slut på snuns, funderade hur fan jag kunde ha en dosa med mej hem. Vad bra tänkte jag haha. Men kom på sen att det måste vara pappas! Men jag har inget minne av att jag tagit hem den :O Läskigt! Skickade ett sms te mamma & frågade om pappa saknade en snunsdosa & det gjorde han haha! Men han hade några till hemma så jag fick ta den, tur det! Men fattar inte?`Jag måste ha stoppat på mig den bara. Minns då inte det iaf.

I morgon ska ju Emma & Joel på Ul :) Spännande! Så underbar kännsla att få ligga där & kolla upp på skärmen ovanför där man ligger & se sin bebis för sörsta gången! Är en obeskrivlig kännsla, Så häftigt. Minns det som i går när vi var iväg på vårat Ul :) Härligt! Vill också göra sånt nu ju. Inte för att det finns något i min mage att se :( Bara fett haha ne men jag längtar tills vi ska ha barn igen & får åka på Ul. Men visst är man ju så klart orolig innan man har gjort det också. Igentligen är det ju inte för nöjjes skull man gör ultraljud. Man ska ju kolla så att allring är Ok med barnet, det är det oftast också ju så det är inget att gå & oroa sig för. Hoppas att allting är bra med erat barn! Njut av stunden ni är där. Roligt att visa upp bilderna sen :) Du måste lägga upp dom på bloggen sen Emma så jag får se! :) Jag är så nyfiken!

Nu kom Liam upp, han är visst inte trött. fasst jag vet att han är det. Det har jag sett hela dagen/kvällen. Gud vad han börjar att visa sin 2års trots nu! Shit, trode nästan att han hade haft den ju. Men oj vad han kan vara bråkig nu! Slänga saker,slåss,nypas,grina & vara sur över INGENTING! Haha, barn är härliga :) Det är absolut påfrestande för både barn & föräldrar när trotsen pågår, helt klart! Men ibland kan jag inte låta bli att skratta åt honom heller ;) Bråkungen våran <3 Nu ska jag stoppa ner honom i sängen igen! Sen ska jag hjälpa Fredrik att skriva Cv. Ha en bra kväll allihopa! Bye..

Liams slantar

Gud vad Liam har pengar överallt. Här hemma har han en hel skål med pengar, i den är det tusen kr (räknade nyss) Han har ett konto till min bank är det är 2tusen på (blev fel när jag ändrade bank) Sen har han även ett konto på Freriks bank i Huiksvall där vi sparat åt honom sen han föddes, måste vara några tusen där också :) Ska ringa till Bergsjö & säga att gjort fel! Varför ska han ha ett konto på både Bergsjö bank & Hudiksvallsbank? Han hade ju redan ett i Hudik som dom drog 200kr var från mej & Fredrik & sätter in till Liams konto, onöigt att ha 2 ju! Men iaf, tänk om man kunde spara pengar så man hade jämmt! Spara & spara bara & inte röra dom på flera år. Typ låsa ett konto el nå. Så har vi gjort till Liam tror jag, att han får ta ut som när han är 18år till körkort om han nu vill ta det. Men jag antar det! Så hade jag, ett konto som jag hade pengar på tills körkort. det var jätte bra eftersom körkort inte är det billigaste! Visst kunde jag vara sur typ när jag var 13 år över att jag inte  fick ta ut pengarna till kläder el nått, tänkte ju då att ähh: det är länge tills jag ska ta lkörkort & jag behöver inte ens körkort jag kan åka bussen, haha. Nu är jag verkligen glad att jag tog körkort & att det fanns ett bankonro till mig då :) Hoppas att Liam blir glad över att få körkortet betalt. Går så fort! Vips är han 18 haha, gäller att spara i tid. destu mera pengar blir det ju hehe. Fan Liam är rikare änn va mamma & pappa är just nu, coolt. Måste in på banken & sätta in pengarna som han har hemma i skålen också, blir alldrig att man åker till banken nu för tien när man har internet tbanken hemma ;) Vill gärna sätta in mera pengar i månaden. Men detta får räcka nu tills bägge har fasta jobb.Har några år kvar att spara innan det är dax att använa pengarna :P

Någon som behöver en tvättmaskin? En billig & bra! Vi ska sälja våran eftersom vi ska få en ny i huset sen. en kan säljas när vi ska flytta i Aprill. 300kr? Ja, som hittat, lr hur? Slå till nu. Perfekt att skaffa när man bor i lägenhet, slipper man springa 1 mil med tvättkorgen till tvätttsugan & passa tier & allt skit. Vi är kanonnöjd med att vi skaffa tvättmaskinen :) Har även en del andra saker att säja då vi ska flytta till huset. En massa saker jag har ute i förådet som jag inte använder längre! Kanske ska ha en loppis? Ja, vilken bra ide! Haha, pinsamt. Nee, men jag har som sagt en del saker. Kan ju lägga ut biler någon dag! Fasst tror inte att någon här som läser min blogg är intresserad? Vill någon köpa en ny hamsterbur tex? Nee,tänkte väll det. Vem fan köper en hamster av er? Haha, sparar den nog utifall Liam vill ha en hamster någongång Burarna är ju rätt så dyra! Är en med plast runt om & me alla tillbehör. Frerik har även en Rc-bil som han igetligen inte vill sälja den. Han säger att han går så mkt minus. Är ju inte en vanlig billig raiostyr bil utan en kostadde några tusen som ej fungerande. Många som varit intresserae när han la upp annons på internett, men allrig blivit av att han sålt en eftersom han allrig får fingrarna ur.. Men va ska han me denna  bilen till? en har stått i över 1 år, finns inget intresse kvar ju! Bättre att någon som har intresse får köpa den. Inge roligt att släpa me sånt när man ska flytta ju! Skulle kunna sälja hur mkt som helst jag inte använer. Som mina ridbyxor, är typ täckbyxor fasst ridbyxor. Använda typ 1 vinter el nått för länge sen. Riktigt bra är om & varma. Dyra var om också! Hade ridstövlar också men dom fick jag sål på en gång, är för billig på allt tror jag haha. Nee men tipsa, många som pysslar med hästar ju! Kanske någon behöver man vet ju inte. Inköpta på granngården är dom iaf :) 200spänn säger vi för dom! Skit bra va? Tipsa, tipsa! Kan vi lägga pengarna på tapeter :) Alltid bra att skriva ut så hära kanske någon som just behöver något utav dessa saker tänker: Aha, ser man på! Vilket klipp jag som behöva just såna. Yhee!

Tyst!

Lägga sig?

Funerar på om jag ska lägga mig redan. Men klockan är ju bara halv 9. Men vad ska jag göra uppe? Blir bara på dåligt humör av att läsa alla bloggar idag/kväll om hur mysigt alla "par" ska ha det ikväll :( Jag vill också ha det! Äta något gott el bara titta på någon film. Iaf få en allahjärtansdagspuss! Haha, fjantigt Men man känner av ensamheten när man läser om hur andra har et så mysigt ikväll där om ger varandra något fint, blommar el choklad. Jaja, bara att drömma!

Är melodifestivalen bra? Iof är det bara för mig att vria hubudet bakåt så ser ja me egna ögon haha. Verkar inte som det är några bra låtar, skit som banligt bara!

Va tycker ni?

Tråkigt.

Jobbigt att det inte ska finnas något att göra i kväll. Inget gott finns det hemma. Jag är sugen på pizza & godis. Kanske titta på mellodi festivalen? Men så tråkigt att göra det själv ju :( Ingen aning vart Fredrik tagit vägen? Vore han på Stormyra kunde han iaf ringa upp när jag skickar sms! Så antar att han inte är där, usha bara det inte hänt något! Men jag ska inte bry mig el vara orolig,är allti såhära :( Hur har ni firat alla hjärtansag då?

I morgon ska vi gratulera syrran som fyller år. Tyvär kommer honn bara att få något litet. har snart inte ett ena öre kvar :( Kan vi inte klippa bort några dagar från denna månad nu? Så det bara är 2 dagar kvar tills lön iaf. Har allrig varit fattigare måste jag säga! Hemskt. Man kan inte unna sig ett enda dugg ju. Alla små kronor som man kommer åt nu måste gå till mat. Syn bara att vi har en kräsen 2åring här hemma som knappt vill ha nåon mat alls :( Gjore makaroner & falukorv till lunchen idag, fick väll i sig 3 korvar men inte en enda makaron typ. Gjorde grönsaksomelet till middag, fick väll i sig 5 tuggor el nått sen var et stopp :( Men tårta däremellan som mamma & pappa kom hit med, en gick minsann i utan problems! Men håller med om att det är goare änn min mat haha :P Nee, men jag vet att barn vet själva när dom inte behöver mera mat & man kan inte trycka i maten i munnen på dom. Men jag blir änå orolig när man inte äter upp maten :( Vet att barn i den hära åldern kan matvägra totalt, tur att han inte gör et iaf! Igår åt han iaf bram olika dagar de dära. Välling ricker han ju iaf varje kväll & iblan på morgonen. Frukost äter han ju oftast bra så det är nog ingen fara. Jag har hört att när barn matvägrar så ska man INTE servera något annat änn själva maten, äter om inte på tien maten ställs på bordet ska man inte bjua på NÅGOT annat! Tycker det låter hemskt. Men det jag kan tycka är väll att man inte ska ge barnet typ kakor,godis som dom inte äter någon mat. Men tycker även et kan vara lite svårt ju, om vi blir bortbjudna på fika liksom & Liam inte har ätit så bra me mat. Ska bara vi äta kakan å lix? Aja nu gaggar jag igen. Men ni mammor förstår säkert va jag gaggar i haha. Mammaproblem. Jag vet att min grabb får i sig det han behöver eftersom han går upp i vikt. Väger snart över 14 kilo :) Storkillen, han är inte tjock el så utan han är lång också. Men visst är han go om kinderna! et ska man ju vara som barn hehe. Men som sagt man blir ju orolig, & det är nog bara ärför att när man själv var liten så fick man höra et ära tjatandet på att: ät upp in mat nu! Även om man var mätt. Men det är ju klart barn behöver ju inte äta lika mkt som en vuxen så klart! Men jag minns klart & tyligt att när jag var liten & inte orkae så mkt mat så var jag verkligen mätt & kunde inte fatta att föräldrarna tjatade så mkt & inte trode på en liksom? Haha, nu är man likadan själv. I morgon ska jag göra Liams favvis mat & det är Lax :) Sen blir det nog mos & köttbullar till middag & det brukar också slinka ner i Liams magen :) undra om jag ska ha grädde & dill över laxen & in i ugnen, servera me potatis. det är faktiskt gott! Brukar jag göra när jag åt efter Gi hehe. Hoppas att han äter bra av det då!




Nee, nu ska jag sluta skriva om allting som rör sig i mitt huvud! Men jag har så tråkigt ju! Bara jag & katta som är vaken.

Alla <3ans dag

Hade helt glömt bort att det var det idag tills jag fick ett sms av Elin att hon tänkte på mig på allajhärtansdag :) Kul att få sånna sms & bra att någon påminde mig haha. Men bryr mig inte om den dagen änå, inget speciellt med dagen ändå! Fasst visst kan man väll hitta på något mysigt som gå ut & äta el nått men nee, inget sådant här inte. Dagen har jag & Liam spenderat hemma. Mamma,pappa & mormor var hit & fikade lite sen har jag, Liam & Alma varit ute & åkt kälke. Fredrik har varit borta heeela dagen idag. Han har åkt skoter med Viktor. Nu är han på Stormyra. Jag & Liam har kollat på film & badat, sängen snart för Liam. Han är så himmla trött. Alma är med trött. Hon har varit runt Ström idag med min mamma & pappa.

Har inte blivit att jag bloggat något förut iag, känner inte alls för att blogga vissa dagar. Men vissa dagar vill jag blogga hur mkt som helst ju :) Blir bara så.

Nu ska jag göra lite kvällsvälling till bråkstaken som står här brevi mej :) Gopojken min!

Kalasbiler

Oj, va med saker Liam fick igår, han tackar alla som kom & gjorde hans kalas så roligt :) Han är så gla för alla saker han fick Det är verkligen överflöd av saker i hans rum nu. Tur att han snart ska få ett nytt större rum :)

Han fick 2kartonger med dupplo,mkt kläder,leklera,nasse nalle,rtiblock,matta,godis,bondgårdsdjur & traktorer med vagnar,ratt som har olika ljud som man har i bilen. Dinosarier,saker till spisen. Ja,säkert en massa saker jag glömmt nu.

Nu ska jag lägga upp lite kalasbilder. Hoppas det funkar :)

Blev en kanon dag i går,både inne & ute :D
Tårta :)Tuffing me tatuering :)Alex på besök & gratulerar Liam. Pappa gäspar haha.


Farbror,pappa & Liam kikar på ratten.


Stort paket :)

Leker med leklera.

Liam,Johanna & Neo. Liam gömmer sig dock ;)


Leker med dupplo.



Wihoo,hoppa & hoppa. By the way: fråga inte va jag gör för min på kortet tack!

Grattis älskade Liam!

Tänk att det redan gått 2 år nu sen du kom till oss. Är ofatbart! Känns som i går jag åkte in till förlossningen i 130km/tim. Du hade så bråttom ut. Tur att du inte kom i bilen för det var verkligen nära! Minns det som i går. Nu är du stora killen som kan & vill allting själv. En riktig lite bråkstake. Men så himmla underbar & go! Finns ingen bättre änn dig. <3 Vi ÄLSKAR dig Liam så himmla mkt, går inte att beskriva i ord hur mkt du förgyller våra dagar. Hoppas du tycker att din födelsedag blir den bästa. & att du är nöjd med alla presenter även om mamma & pappa inte kunde köpa så jätte dyra.

Nu har mamma blåst ballonger hela dagen/kvällen & hängt upp fulla taket. Lagt på en kalasduk med ditt favorit motiv, BILAR. Så jag tror & hoppas att du blir glá & gillar det. I morgon ska vi sjunga för dig på sängen. Tårtorna är nästan klara, bara bilderna som ska på med samma motiv som på duken :) Blixten mc qeen, yhee! Allting av kalasgrejjerna går i det motivet förutom servetterna som är nalle phú, det är ju också en stor favorit för Liam. Phuuu säger han! Go fisen. Han hjälpte mamma att göra tårtorna & lägga på sylten, så duktig! & grädden var god tyckte han :)

Han har haft jätte roligt på Mullemeck också. Tankat & fyllt på olja i Mulles bil. Sen har han gått på stan & valt ut presenter tills i morgon. Rivit halva Albin´s leksaker också, gjore han ju även när han gick me mamma i den affären :P  Efter det gick hela gänget & åt pizza på Amanda´s :) Tror han haft en kanon dag idag! En perfekt dagen före kalas dagen!  Mamma & pappa har inte haft det så dåligt dom heller, ätit lax hos mormor & morfar Fasst morfar var inte hemma han är på havet & åker med Birka paradise. det ska vi också göra i sommar, tror Liam kommer tycka det är jätte roligt. Leka & busa & äta smörgås bord där det finns chokladpudding ;)

I morgon blir det fullt upp,blir nog inte att jag bloggar förens på kvällsidan. Lägger upp lite bilder från kalaset osv. Om det funka det vill säga! Ha en fin kväll. bye..


Kyrkis

Nu är vi hem kommen från Kyrkis. Liam sover förmiddagsluren & vi har gjort mat som Liam ska äta efter han sovit. Sen blir det stan & Mullemeck för honom :) Vi kanske ska äta hos mamma på eftermiddagen. Liam hade jätte roligt på Kyrkis :) Fasst det var länge sen han var där men han hoppade & gjorde nästan alla saker i sångerna. Gud va alla barnen hade blivit stora! Emma kom också dit, trode inte det först. Haha kände inte igen dig först, tänkte mig sig som blond! Kul att ses igen. Gullig mage har hon även fått. Man blir lite smått avis, inte bara smått heller haha! Fint att vara gravid ju. Efter fikat gick vi hem,blev en tidig hemgång eftersom Liam måste hinna sova innan stan.

Nu skulle det vara skönt att få börja packa ur gaderoberna lite & rensa ur allt skit som ligger där. Hälften skulle man ju ha slänkt! Vi har ju inte kläder i ena gardroben utan bara en massa skit! Gammla sängkläder,väskor,julpapper som jag pulat in där,skor. Ja, vette gudan allting som jag slängt in där. Kan knappt öppna dörren,allting väller ut då haha. Jag är som skrotnisse sammlar på mig allting! Nee, nu vill jag skaffa kartonger!

Ikväll ska jag försöka hinna med att storstäda inför kalas i morgon. Vet inte hur jag ska hinna men ska försöka. Ska även förbereda tårtorna ikväll. Kommer ju folk hit tidigt i morgon! Stressigt. Blir att blåsa upp ballonger & slänga ut terpentiner el vad et heter överallt. Sånna dära snören, heter det terpentiner? Var har jag fått det ordet i från? Haha. Hoppas att Liam får en trevlig dag i morgon. Synd att vi inte har haft råd med så jätte dyra presenter :( Men har inte så jätte bra ställt nu ju. Men tror inte han bryr sig så mkt ändå. Han får ju presenter av så många andra också så.

Nee, nu ska jag hitta på nått annat! Ha en fin dag allesammans.

Halen´s

Gick in på Halen´s & kikade lite, hittade en jätte fin lampa som jag ville ha. Länkade den men det funkade inte märkte jag :( Jaja. Inte så interssant heller kanske? Med den var en bordslampa som jag hade velat ha i vardagsrummet i huset :)

Nu ska jag strax fara. Jag har så tråkigt så jag funderar nästan på att åka dit redan. Men vad ska jag göra där redan nu? När jag kommer dit är ju alla i full med att dela kaffe. Jaja, får se hur jag gör. Tråkigt att bara sitta & vänta. Mår lite illa också eftersom jag tryckt i mig för måna kokosrutor :( Ångrar mig nu! Lätt att vara efterklok brukar et ju heta.

Dom ringde nyss om jobb i morgon förmiddag, tackade nej! Till dagen alltså Hoppas det kommer in någon kvällstur! Vill inte svika Liam. Har lovat att han ska få gå på Kyrkis i morgon. Var ju så länge sen nu. Har ju varit uppehåll länge nu. Han vill så gärna dit. Tycker det är jätte roligt att vara där & sjunga & träffa alla kompisar :) Sen ska han ju på Mullemeck i morgon också hehe. Undra vad han tycker om det?

Ähh, sista blogginlägget frn idag nu. Men har man tråkigt så har man ju! Hej!

Lampa

<a href="http://www.halens.se/ProductPage.aspx?pid=022802&tm=94" target="_blank"><img src="http://www.halens.se/resources/products/02/022802/186968.jpg" /></a> 

Humm?

När man gör kokosrutor? ska inte om vara bruna? Alltså själva glasyren är uppe är ju givetvis brun. Men inte själva kakan. Ska man inte ha kakao i själva degen också? Det stog inte det i reseptet, tog i lite änå utifall det inte stog men att det skulle vara det ändå. Men kakan vart typ vit änå & brun uppe. Ska det vara så? Fredriks farmors kokosrutor är ju helbruna. Har allrig sett att om varit ljusa som mina är & bruna där uppe? Smaka typ pankaka & kaffe av dom :O Åhh, jag kan allrig baka. Jag som tänkte åhh vad bra nu har jag mkt fika bröd att frysa in. Men nu vågar jag inte bjuda på dom :( Jag kommer nog att kunna äta utav om, är en riktig kaffebröds älskare även om dom inte blev så goda haha. Hum? Jaja, nu blev et som et blev! Fan skulle ha tagit i mera kakako! Typsikt! Hur gör ni när ni gör kokosrutor?

Drygt

Börjar att bli drygt att bara sitta & vänta på att få åka till jobbet. Men samtiigt skönt att inte ha något att göra. Iof har jag skit mkt disk att ta reda på efter min bakning. Mjöl i hela köket. Men det tar jag sen innan jag åker. Började en halvtimme tiigare änn vad jag trode såg jag. Jaja, så är det med det.

Jag vill flytta till huset nu! Längtar som en galning nu. Fasst jobbigt att flytta ändå. Packa ner & upp ur alla kartonger, blää!

Nu ska jag hitta på nått annat. So long!

Kokos rutor

Bakar jag nu till Liams föelsedag. Fick en hel bytta med sånna av Fredriks famor också, tyvär finns det ej så många kvar :( Är någon som ätit upp typ hela byttan. Sofie tror jag hon heter!

Onyttiga veckan?

Tror minsann att det blir lite svårt att vara nyttig denna veckan med allt vad den innebär. Kalas & alla hjärtansdag. Tror jag börjar banta nästa vecka istället. Sen får ni ju ta det lite som ni vill. Ni som känner mig vet att det kommer kanske att ta 4 Månagar innan jag kör i gång igen! Säger allti som så att på Måndag ska jag börja att vara nyttig. Fattar inte var jag fick så bra motivation till att gå ner över 20 kilo? Nu är jag påväg upp igen & klarar inte ens av att stoppa det. Så jävla onödigt! Hade bättre motivation när Emma också körde med pointsen. Men jag får väll vänta tills Emma har fått lille´n då blir det förmoligen Kyrkis & promenader :) Jag vill börja träna också. Johanna? Spinning? Fasst det är ju så dyrt, promenader är gratis. Men spinning är roligare. Humm? Jag vet, man kan göra båda sakerna kanske? Jaa..

Jobba & slita idag, roligt! Men börjar inte förens 14.30 tror jag så ska sitta på Blocket & leta medecinbok. Finns väll ingen gissar jag på. Tänkte jag kune börja lite smått med medecinkursen means jag väntar på att bli indelad i grupp på Etiken. Usha, måste ringa till branstationen också & höra om jag får komma dit & göra hjärt & lungräddning. Någon som följer? Är väligt bra att träna på det & jag vägrar att åka dit själv också! Pinsamt. Vill heller inte åka till Bollnäs, vart ligger igentligen Bollnäs? haha. Inte kan jag köra dit inte. & inte skulle jag hitta till själva huset vi ska ha övningarna i heller så, neee.

Fredrik är på Huddig han på arbetslivsresurch.Tror dom skulle få hjälp med att skriva Cv idag. Passade ju bra eftersom jobbet han sökte i går, om sa att han skulle lämna Cv. Jag fattar igentiligen inte varför dom ska ha in ett Cv för? Bättre att komma it personligen som Fredrik gjorde i går! Då möter man ju personen i verkligeheten & inte på nått himmla papper. Men jaja iaf så behöva dom folk så det var inte alls omöjligt! Hoppas hoppas! Skulle Fredrik få nytt jobb nu så skulle vi skaffa syskon till Liam :) Det vill båda två! Blir så långt emellan dom annars ju! Men men, den som lever får se!

Nu ska jag kika runt lite på internett Ha en bra dag, hör ikväll kanske?

Lagt ut?

Buhu, min farfar hade frågat om jag väntade barn igen, haha. Han hade minsan sett när jag var där sist att magen hade blivit mkt större. Kan ju vara bra att höra sånna saker i bland faktiskt! Usha, jag måste verkligen ta tag i detta nu. Jag får inte äta nått mera onyttigt nu. El ja, onyttigt? Men jag måste hålla mig inom ramen för poängen. Jag har ju lagt på mig, vet det. Men många som säger att det inte syns! Men jag vet att det gör det & särskilt när en gammal gubbe med dålig syn säger att jag lagt ut & till & med tror att man är på smällen igen! Men kanske jag kommer i gång bättre denna gången med den kommentaren i bakfickan!

Eftermiddagen har vi spenderat ute. Mamma & mormor har vrit på besök en sväng så jag, Liam & Alma gick ut för att leka i snön. Fredrik kom precis hem när vi gick ut, gick in ganska snabbt då han frös. Jag, Liam & Alma stannade ute & åkte kälke en stund till. Liam älskar att åka kälke! Tur att han fick en i julklapp. Snart blir det presenter också. Om ca 2 dagar. Undra om Liam ska vara ledig från dagis då? Mamma ska jobba kvällen å & börjar kl 14 & om Liam ska vara på dagis så hinner hon inte komma eftersom han slutar halv 2. Humm? Jag vet inte riktigt hur vi ska lösa det. Han blir ju fira på dagis också me glass & glassen vill han nog inte gå miste om :P Nee men kan ju vara skönt att vara hemma också när man vet att det kommer folk. Men som sagt får se. Ska prata lite med fröknarna i morgon då jag lämnar honom.

Nu ska jag & Fredrik kika på tvn en stun till, el kanske man ska plocka i hop alla leksaker som ligger efter golvet igen för 5gången :P Liam är riktigt uktig på att riva fram allting. Hälla ut alla sina backar & lådor me allt småkrafs i, inte för att leka me sakerna som hamnar på golven. Tror han bara tycker att själva hälla ut grejjen är rolig. Han gjorde kväll tidigt i kväll, redan halv 7 men låg & prata ett tag först. Badat har han också gjort så nu är han rena & fina killen. Kammade hans lång hår bakåt efter badet haha, riktig raggare vart han. Söt ungen våran <3 Ny pyamas har han fått också av farmor/farfar me ett självlysane skelett på,tack!

Gonatt säger väll jag då!

Arg!

Fyfan vad jag blir less på att inte Fredrik kan höra av sej! Han åkte tiigt i morse för att söka det dära jobbet. Skickade sms nu på eftermiddagen & frågade vart han var & hur det gick? Inget svar. Skickade flers sms, inget svar! Fan vilken brist på respekt & fan va fegt att inte kunna vara hemma nån gång utan måste fly bara för att slippa ta disken ex. Helt sjuk! Ringde till honom nyss från mormor då kom han på en jätte bra ursäkt till varför inte han hade ringt & det var för att han inte hade pengar på telefonen. Ändå hade han varit på Stormyra en sväng & ätit, fjantigt. Nu var han hos en kompis. Sitter där & gömmer sig typ! Kunde inte ha lånat hans telefon då? Allt det dära för att slippa vara elaktigt i något. Fyfan vad omoget. Jag sa till honom att nu jävlar kommer u hem! Ofta jag skulle få åka till en kompis & vara borta en heldag. Alldrig då vore han skit sur bara för att han måsta vara hemma själv & ta hand om allting! Fyfan, jag är less nu kan jag lova. Han har blvit så jävla lat efter att han blev arbetslös, visst fine men nog fan kan man hjälpa till i hemmet & med Liam. Ja menar det är ju båda två som använder disk här inte bara jag! Å, är så arg så jag kokar snart! Jag känner att jag snart inte orkar något längre. Hinner inte med allting längre. Därför jag inte kan sova om nätterna för att jag stressar! Frågade om han kunde komma hem & göra middagen?, varför ska just jag göra det för när jag gör allting annat lix? Nee, det kunde han nog inte göra.  Så är bara att ställa sig vid spisen ändå för mig. När jag jobbar har dom ju sånn tur att dom kan åka bort att äta, slipper han ju laga nån jävla mat. Tänk om jag kunde slippa det? Nej då! Jag ska göra ALLT,ALLT,ALLT

Usha, ibland vet jag inte vad jag ska ta mig till. Hade inte planerat att vara ensam med allting. Minns jag sa att jag alldrig skulle skaffa en sambo som allrig hjälpte till med något. nu har jag som många andra gått i fällan! :( Trist men sant Hur tar man sig ur den igentligen? För jag hinner inte/orkar inte göra allting själv. Är helt slut! Tur att jag har min älskade Liam iaf. Annars hade jag nog lagt mig ner & dött lr nått.

underbart väder

Jag & Alma har varit ute på en promenad & gud vad varm det var. Jag svettades som en tok men då hade jag klätt på mig ordentligt också.När vi kom hem igen stannade vi kvar ute & lekte i snön. Fan vilka snöhögar et är här! Äna upp till taket typ. Skit kul. Man blir ju barn på nytt ju. & bra motion är det också. Alma hamnade under snön 2gg & fick panik haha såg så roligt ut. Hon är verkligen trött nu, bra! Skit kul att brottas me henne i snön. Hon blir allderles tokig & hoppas på en & biter mig i armen el tänker ta min vantar haha, på lek då förståss :) Hon biter inte alls hårt. Nu driker jag lite kaffe & har vräkt i mig en bulle :O Jag som skulle vara nyttig i dag! Fy Sofie. Men kännde redan i går kväll att jag alldrig kommer att klara av att vara nyttig idag. Känner mig inte så glad idag heller & då blir det alltid att man försöker trösta sig med onyttigheter & ibland hjälper det ju.

Nu ska jag klä på mig igen, hämta Liam & skjussa mormor & handla. Fasst jag åker bara på kiosken med henne. Jag har varit i Harmånger & handlat redan & dit åker jag inte igen! Fasst mormor vill alldrig handla där, bara på kiosken. Fråga mig inte varför!

Imorgon blir det jobb igen, Kvällen. Nice!

Nu mår jag lite bättre när jag har fint runt om mig! Hatar när det är stökigt, trivs inte då! Nu är disken diskad, golven dammsugen,tvätten tvättad, hunden motionerad. Bra! Nu ska typ allt det ära göras om i samma prosedur i morgon igen!

Jobbigt

Jag ville bara skriva det att jag vet hur ni ensamstående mammor har det! Ni gör ett fantastiskt jobb. & jag med även fasst jag inte är en ensamstående mamma! Laga mat,städa,diska,jobba,gå ut me hunden,sköta barnen/barnet & tusen miljoner andra saker.

Ursäkta

Sorry för mitt snabba felstavane inlägg förut. Skriver så fingrarna blör & då slinker det bara iväg & man ser knappt vad jag skrivit. Desutom funkar inte D knappen på mitt tangetbord så dära jätte bra! Måste trycka jätte hårt på den. Säkert spillt kaffe el nått på tangentbordet.

Hejsan på er!

Hoppas allting är bra med er. Jag har precis kommit hem. Skjusade hem Anna & Christian först, sen har jag hunnit med & duschat också. Har varit roligt att jobba denna helgen faktiskt även om det känndes motigt att åka dit idag, så fort man kommer på plats känns det mkt bättre. Har jobbat med ett roligt gäng hela helgen. Helt kanon tycker jag då. Allting flyter på så bra då lix. Känns lite tråkigt att helgen är slut & att man förmodligen inte kommer att jobba med dom nått mera på en längre tid. Blir ju så när man är timmis.

Fick frågan idag om hur jag känner för att vara unga mamma. Jag sa att jag kännde att det fattas någonting i livet liksom. Då fråga hon: Mäh planerade ni barn så ungt? Ja, självklart sa jag. Men jag ser mig inte som så ung mamma ju. Finns många som får när om är 15 år. Ja, 13 tilloch med. Mäh? Hur gammal är du igentligen? 22 sa ja. Jaha, haha jag troe du var 17 år el nå haha. Men då tyckte hon inte att jag var så ung mamma längre. Ja, et är lätt att ta fel på min ålder nu märker jag efter att jag gick ner i vikt. Många som tror att jag bara är 15 år el nå haha. Särskilt gammlingarna. Jag är en liten stinta i deras ögon tills jag säger hur gammal jag är (dom glömmer ju lätt)  Dom blir ofta schokade då haha. Men det är väll en fördel att se ung ut också, right? Nu när man går mot 30. Ja, man gör ju det nu. Man går mot 30 år. Är man över 20 så går man mot 30 lr?Haha känns sjukt! Vill inte bli mera änn 23 jag inte. Får panik i bland för att det går så himmla fort. Särskilt efter man fått barn. Då ruuuusar tien förbi. Nee men det dära med ungmamma? Nee det jag känner inte mig som en ung mamma längre. Kanske när jag vart gravid, var 19 år då. Fyllde 20 samma år. Men det är hur många som helst som får barn då ju. Inge konstigt med det. & jag är hellre 20 när jag får första barnet än 30 år men alla är ju såklart olika Vissa vill ordna upp för sig lite mera först. För mig var det verkligen bra att få Liam. Allting har gått mkt bättre. Särskilt jobbmessigt. Hade jag inte Liam så hade jag inte haft lika mkt vilja att jobba. Förut tyckte jag det bara var trist & jobbit, tänkte ähh vad ska jag ha pengar till ungefär så tänkte jag då haha. Nu har jag mognat så mkt,mkt mera & tycker det är skitkul att jobba & bidra med pengar liksom. Kan lägga pengar på Liam osv. Nee jag tycker allting har fått en bättre mening med att få barn. Kännde när jag gick på gymnasiet att det var något som fattades, jag ville ha ett barn. Alla sa typ att ne men vänta usha det kommer du att ångra sen. Jag ångrar ingenting! Jag älskar detta livet med Liam. Har alldrig mått så bra. Förut var jag mkt mera osäker på allting. Vågade inte ta egna insiativ osv. Nu är det helt annorlunda! Knepigt hur det kan bli. Tur att jag INTE lyssnade på alla dom som sa att nej, skaffa inte barn nu. Jag som alltid gjore som anra sa & tyckte. Tur att jag valde att göra som jag ville & käne istället. Så jävla tur! Livet har blivit till et bättre! Intte sämre! Jag har inte blivit fattig för att jag fick barn utan fasst jobb, tvärtom! Jag har fått mera pengar eftesom jag älskar att jobba & tackar oftast ja till alla lediga turer. Förut sa jag oftast nej.Så ne ni som trode att vi skulle få leva på soc hade helt fel! Vi har inte el alldrig haft nått sånt. Inte för att det är fel att ha det heller, det säger jag inte. Någongång kan alla drabbas av någon form av ekonomisk kris & måste söka hjälp. & det är inte någon annas pengar utan det är pengar som vi skattebetalare betalar in för att hjälpa dom som behöver hjälp ekonomiskt. Vill bara skriva det att ni som längtar efter ett barn & allting känns rätt, även om ni är unga el att "andra" tycker att det är fel. Gör som ni jsälva tycker! Skit i andra. Här har ni iaf en som är ett bevis på att et kan gå så rätt me allting! Man behöver inte bli fattig bara för att man får barn.  Även om man skulle bli det så ä et en sak man inte är fattig på & det är kärlek för sitt barn! Jag har även haft kompisar som har stöttat mig & det är ju jätte viktigt. visst tror jag många av om tänkte att det kanske var för tidigt för mig att skaffa barn, vet inget om det men skulle tro det. Men visst kan man tycka så. Men nu ser dom säkert att allting gått så bra & många har sagt att jag har nog blivit starkare/mognare som person. Jag är som vilken mamma som helt. & jag är varken för ung eller för gammal. & kom i håg mamma är ingen ålder, mamma är man ju! et är nytt fölr alla i början, gammal som ung!

Oj, nu drev inlägget i väg ser jag! Ska sluta skriva nu. Kan sitta hela natten & skriva om Liam känner jag men ingen som orkar läsa kanske?

På Onsdag blir det Kyrkis med Liam, pappa följer också med för första gången. Spännande med en pappa på Kyrkis ;) Efter det ska Liam på Mullemeck med Farmor/Farfar, Neo i Hudik. på Torsdag blir det Liam´s stora dag. Han hoppas på en dag med mkt folk & god tårta, säkert många presenter också såklart ;)

Jag hoppas på mera jobb denna veckan fasst har så mkt inbokat redan men jobb ska jag försöka att klämma in ändå. Föresten, Efter att Frerik har lämnat Liam på agis i morgon ska han på ett företag i Hudik & söka jobb. Han fick reda på att det var en svetsare som skulle sluta där & ingen tjänst ligger ute ännu så han kan ha goa chanser att få det! Hoppas verkligen! Minns inte vad företaget hette allrig hört namnet förut. Håll tummar & tår nu!

Nee sluta skriva Sofie! Go natt!

Jobbigt

Idag känns det faktiskt lite motigt att åka & jobba. Kan ju vara för att jag hade elad tur i går & även denna tur känns som en delad eftersom jag börjar kl 12-21.30. Är lite seg idag,bakfull känns det som men det kan jag ju inte vara. Kanske av allt gois & chips igår som Johanna bjöd på :) Gött! Men i morgon blir det nyttigt igen hoppas jag. Fasst på Tordag fyller ju storkillen 2 år & då bjuds det på tårta ju. Det måste jag ju smaka.

Oj, vad snö det är ute idag föresten! Hoppas min bil inte behöver skottas ut. Usha! Säkert inte plogat ute på vägen heller :( Då jäklar! Nee, nu orkar jag inte skriva nått mera.

Hej då!

Gomorgon

Nu ska jag snart åka till jobbet. Natten har varit jobbigt. Kunde inte somna i går kväll. När jag ntligen hade det så hörde jag något som stog & brummade utanför. Tänkte att det kanske är någon kompis till Fredrik som såg att Fredrik var ute el nå så han stannade & pratade. Visst inte om Fredrik var ute såg ag ropade på honom, inget svar. Sen hörde jag att fyrljulingen åkte i väg & frågade Fredrik vem det var som kom så hära sent? Då sa han att det var någon gubbe som frågade om det var våra hundar som sprang runt i skogen? Nee det tror jag inte sa Fredrik. Nehe då frågade han om det var vi som var Matisen? Ne sa vi det är våra grannar.  då åkte han igen uan att säga något. Fredrik sa att han verkade vara full. Humm? Jaja, tur att inte Liam vaknade iaf. Jag kunde inte somna om efter det :( Usha, jobbigt det var! Men lykades väll få kanske 2-3 timmars sömn iaf. Var faktiskt inte så trött i morse när klockan ringde. Tror det är för att man inte hinner komma in i själva djup sömnen eller vad det nu kallas. Men blir väll trött sen gissar jag. I morgon börjar jag kl 12-21.30 tror jag. många timmar blir et iaf. Men det är väll ganska bra ändå. Men jag jobbar på en avdelning jag inte är så van längre. Var länge sen jag var där. Hade hellre varit någon annanstans men men. Tht´s life!

Usha, kallt et kommer att bli att gå utanför dörren, gruvar mej. Vill krypa ner under täcket med Liam nu. Han sover så sött. Idag kan han ta en sovmorgon om han vill, nu när det är helg lix. Ska ringa till honom sen. Längtar i hjäl mig annars ju. Jag som inte får träffa han förens ikväll. Men jag tror att han kommer att få et roligt idag iaf. träffa Neo! Hehe.. Vad om ska busa med varandra. Var ett tag sen nu dom träffades. Synd att om bor så långt bort :(

Ne, nu ska jag gå & sopa bort alla snö från bilen. Gissar på att det är mkt snö på den nu. Har haft i kupé värmaren så hoppas på att det är lite värme i bilen iaf. Ha en bra dag! Hörs till kvällen. Bye!

Skrivit kontrakt

Yes, nu har vi träffat Per & skrivit kontrakt. Känndes jätte bra från allas sidor. Mätte lite golv & kikae runt en gång till. Fint hus är et. Men mkt jag vill göra om. Hallen & varagsrummet tycker jag är jätte fint iaf. Sen kommer ju sovrummen nere att göras om, kommer nog att bli jätte trivsamt. Känns bra när man kommer in där. Skönt! Blir så sugen på ett till barn när jag vet att vi snart kommer att bo i hus, ingen aning varför? Antar att det är för att det är större & man kan bilda en stor amilj i huset lix. Vill kunna göra ett till barnrumm. Sen har jag sett så många bebisar iag på amiljeliv också, kan ju vara därför också :) Skulle vara så mysigt att få en bebis i familjen. Liam är ju storkillen nu som ska göra allting själv. Men han är gosig ibland han också. Men oftast har han inte tid att gosa/mysa med mamma & pappa nu, bara lek & busupptåg nu. Men ibland kan man sno åt sig en puss el två :)

Mamma & pappa kom hit en sväng & hälsade på. Kul när det kommer folk. Men dom stannar alldrig någon längre stund. Vet  inte varför dom alltid har så bråttom hem. Dom gick hit i detta väder. Kallt & snöstorm ute ju! Jag skulle inte vilja vara ute & gå i detta väder inte. Var mkt bättre väder i morse då vi var ute & gick. Men det blåste då också. Hoppas det har slutat tills i morgon. Hatar att köra i snöstorm, oplogat är det säkert också. Huga för att gå ut för örren tiigt i morgon bitt. örjar ju kl sju då. Hade hellre jbbbat kväll el ja, jag jobbar ju io kvällen också haha. Men jag hae noh hellre börjar senare. Men men nu är det som det är & ju flera timmar jag jobbar desto mera pengar blir det ju. Hoppas att jag får mkt jobb denna månad så man vet att man får en hyffsad lön iaf. Kommer inte få så himmla bra lön denna månad men som tur är får Fredrik bättre eftersom han får ut sina semesterdagar & andra saker sen han jobbade pluss A-kassa. Skulles sitta fint nu att vinna några tusen, el varför inte miljoner? Men det kan man ju bara drömma om att få göra tyvär! Bara rika som vinner pengar ju.

Nu ska jag göra alla kvällsbestyren innan jag kryper till kojjs. Ska svara på lite kommentarer också. Kul att ni kommenterar min blogg, är så roligt att se att man fått en ny komentar :) Me like!

Kallt

Jag fryser som attans nu :( Iskallt här hemma nu! Fattar inte varför värmen börjar krångla så fort det bli kallt ute? Lika vart det sist också. Iof så är det 19grader nu inne, brukar vara 23 el närmare 30 om det är folk här vilket är allderles för varmt! Men nu bara sjunker graderna. Är väll ovan, därför jag fryser. Kommer att bli ovant i huset också. Då kan vi ju inte ha såhära varm som vi alltid haft här utan då kommer det väll ligga på 19-20 grader kanske? Ja, jag har ingen aning. Antar att det är så iaf. Mamma & pappa brukar ha runt 19-21 dom. Vill så gärna ta ett bad men det hinns inte med nu. Ska ju vara hos Per kl 7 ikväll. Före ska jag laga mat, korv & pärer får det bli :) Var meningen att Fredrik skulle göra maten men det ser inte ut att bli så. En korv kan inte tina på 3 minuter. Jaja, kanske går att spola varm vatten på den. Det gör jag alltid på baconförpackningen.

Japp, lika bra att sätta igång! 

Vackra ting



. . . . . . .

Hej på er! Tittar ni på sverigesvärsta bilörare? Fattar inte hur vissa kan få körkort! Usha, hoppas man inte behöver möta dom på vägen iaf. Hoppas att dom lär sig att köra bil. Men det verkar inte som det vad jag kan se. Fasst om jag skulle köra i Sthlm el nått då kanske även jag skulle köra så dära! Jag vågar inte es köra bil i Sundsvall haha. Gjorde det en gång & det gick inte bra! & då hade jag även en med mig i bilen så jag var inte själv. Minns att vi hade varit på Mcdonalds & skulle åka & hälsa på Anna. När jag åkte ut från Mcdonalds så körde jag för långt fram i korsningen så jag såg ej stoppöjusen, vågade inte köra ut utifall det lyste rött. Sen visste jag inte heller vilka som skulle köra först. Jag el dom i korsningen framför. Men när bilarna bakom började tuta så åkte jag ut, såg ju inte själv & inte kunde jag backa heller för att det var bilar bakom mig. Usha det var pinsamt! Körde ju över en gråsugga också på Arbert & Herberts parkeing. Men jag såg den verkligen inte! Tänkte bara men vad är det som tar i? Komme rju ingen vart. Provade igen & jag fassnade på den. Alla kollade & ruskade på huvudet. Liam bara skrattade. Åkte på Fredriks jobb, kollade om det blivit nå på bilen då såg jag att typ hela framändan var lös haha. Nee då, men det var nå sladdar & nå plast som hängde. Gick & sätta dit igen. Men jag är fan inte värre änn dom på tvn iaf! Dom slår allt.

Min gofis gjorde kväll tidigt han. Gjorde iordning el tallrik med Honungsmelon & päron bitar till kvällsika. Han tyckte inte om melonen, bara päronen. Fasst enligt Liam så är alla rukter "bäpple" just nu hehe :) Underbara ungen <3 På Lördag är det någon som kommer att skrika av glädje iaf. Pappa ska ju hämta Neo & Johanna på tågstationen då. Liam ska vänta hos farmor & farfar då eftersom jag jobbar & Neo har ingen bilstol med sig Därför ska han låna Liams ifrån tåget & till Stormyra. Guud vad glad han kommer att bli då han ser Neo komma in där haha. Jag hade också velat vara med, men går ju inte! Måste jobba & tjäna päningar jag :)

Nepp, nu göra något annat! Men vad? Har ni några bra förslag. Har redan gjort helg vi nu.

Min Liam är på en bil?

Någon brud har Fredrik på sin tröjja?




Tandläkaren

Idag fick Liam brev om att han ska till tandis den 10e. undra hur det kommer att gå? Jag tror att Liam kommer att bli jätte rädd. Men jag antar att han bara ska dit & kika hur det ser ut. Ska bli spännande! Usha, jag hatar tandläkaren. El, att gå till tandläkaren kanske det heter. Jag hatar ju inte själva tandläkaren haha.

Liam fick även ett till paket från playhause disney idag. Samma som han fick förut. Humm, måste ha blivit något fel. Men han vart glad iaf. Får ju bara mera kritor & klistermärken hehe.

Till helgen blir det jobb. Delad tur på Lördag, kväll på Söndag. Fredag fick jag tacka nej till eftersom jag måste vara med & skriva kontraktet. Längtar tills i morgon. Då ska vi ju till huset igen! Tänkte mäta lite golv mm.

Idag har jag ju målat ännu mera & det vart faktiskt rätt bra med tanke på att jag inte kan måla haha.

Undra hur man ska göra i sommar? Jag kommer ju att jobba. Men om Fredrik ska söka sig nått sommarjobb så måste ju Liam ha dagis, men dagis är stängt i Ström. Men jag tror att alla barnen får gå i Harmånger. Tycker det är lite dumt igentligen. Att byta till ett helt annat dagis under sommaren. Måste känns kobstigt för barnen. Jaja, men jobba måste man ju!

Nu ska jag hjälpa Fredrik med nån krånglig hissgardin. Hej då!

Målardax igen.

Japp, nu ska jag ta & måla några ramar till. Blir nog svårare med dessa ramar. En är blå! Undra hur många gånger man kommer att måsta måla den? Jaja, bara att kasta den om det blir fult ju! Sen ska jag även måla en annan sak vit, en ljushållare el vad man ska kalla det för. Den är ljusblå nu köpte den på Dollar för flera år sen. Hoppas även den blir bra men det är mkt krummelurer på den så det blir nog lite pilligt! Men bäst att passa på nu då kanske när Liam är på dagis annar vill han också vara med & doppa händerna i färgburken. Blir färg överallt. Ska köpa vattenfärg åt honom snart. Då kan han vara med & måla han också :)

Godmorgon.

Nu väntar jag på att få köra Liam till dagis. Han sitter & leker på golvet med sin nya ficklampa :) Kommer nog vilja ta med den till dagis idag. Min morgon började med att Bemmaningen ringde halv 7 & frågade om jag kunde komma & jobba på stört, kunde jag ju inte. Hinner inte då jag måste flytta över både bilstol & vagnen till Fredriks bil. Sen så hatar jag att stressa på morgonen. Veta att man typ börjar om 15 min & det tar 15 min att åka & jag som bara måste sminka mig! Nee, sen ville jag inte köra upp Fredrik heller så att han ska skjussa Liam, han sover ju inte så bra. Men jag sa att jag gärna jobbar kväll så vi får väll se. I morgon kväll kan jag ju inte heller jobba, ska skriva kontraktet så ju & träfa Per, bäst om jag också är med då kanske? Usha hatar att måsta tacka nej till jobb. Men det är så det är ibland ju! Oftast tackar jag ja, om det inte är tidigt på morgonen som det var i morse.

Idag blir det väll att plugga lite, sen leta medecinboken på blocket igen. Hon jag skulle köpa den av mejlade inge mera. Hittade ju en billig bok där för bara 150kr tror jag det var! Hon kanske lurade mej. En promenad ska jag också försöka hinna med. Vi måste ändå till mamma & pappa & låna deras skrivare. Fredrik ska skriva ut en massa lappar. Det är om att han kan laga bilar åt dom som har problem med sånna saker :) Hoppas många ringer! Bra att få in en massa extra pengar nu när Liam fyller år. Han fyller ju 2 år om 7dagar. Han verkar längta! Han älskar ju att öppna paket. Igår när jag ick hem mitt paket på Ellos, då skrek han som en galning av lycka & ville hjälpa mig att öppna :) Gofisen min!

Nepp, nu ska jag börja på att klä på för dagis. Tror dom ska vara ute vid otbollsplanen idag i Ström. Skulle ha nå vasalopp för barnen. Men antar att det bara är dom lite ldre barnen som ska åka skidor, Liam har ju inte några skidor & jag tror inte han skulle våga åka heller. Men han ska nog vara med & kolla antar jag & hejja på. Dricka lite blåbärsoppa :) Hoppas det inte är för kallt ute! Svårt att veta hur mkt kläder dom ebhöver för att inte frysa. Men jag har packat ner extra tröjjor. Hoppas dom får roligt iaf. Nu ska jag dra, Bye!

Huga.

Idag har vi varit in till stan. Fredrik skulle på möte med Ams så jag & Liam passade på att följa med. Först var vi alla på byggmax & kikade på golv. Oj vad billiga golv det finns! Vi har nog redan bestämmt oss för att köpa där iaf. Golvet vi ska ha i Liams rumm är ljust, var starkt emot ljust först, alltså ljust trägolv. Men nu var det jätte fint & billigt 49kr kvadratmetern. Så det blir nog ett sånt till honom,passar ju bra i barnrumm. I vårat blir det ett mörkare trä, mahogny tror jag det var. Det var inte många kronor dyrare. Köpte vitfärg & penslar när vi ändå var där. Gd vilken kanon service vi fick! Fick hjälp med att hitta precis den färge ja ville ha & han sa att vi inte skulle ha den med lacknafta i eftersom vi hade en liten fis hemma. Det luktar ju så fruktansvårt mkt så han hjälpte mej att hitta en ärg som inte luktade något alls! Sen fick Liam en ficklampa gratis av han som jobbade där. En kanonkille! VERKLIGEN BRA! Han pratade & var jätte trevlig! Dit kommer vi att åka flera gånger. Så ska man bli ehandlad i en butik säger då jag. Liam var jätte stolt över sin ficklampa :) Han somnade med den ikväll, hehe go pojke! Efter att vi varit där så åkte Fredrik på Ams medans jag & Liam gick på stan en sväng. Liam lekte med bilen 6 hästen inne på Guldsmeden sen gick vi på leksaksaffären. Det var inte det lättaste! Fyfan rättaresagt. Han skulle leka med precis allting & kuta runt. Kastade bollar över hela golvet & rev hyllor. Jag hade saker i händerna, handlade en stor stekpanna med en massa tillbehör till Liams leksakskök han älskar ju sånt! Men usha innan vi kom drifrån. Gick till bilen & väntade på Fredrik. Liam somnade efter allt bestyr på leksaksaffären. Hade ju ingen vagn med heller, han hatar ju att åka vagn på stan bara klättrar ur den. När vi kom hem målade jag 3st ramar med den nya färgen, från träfärg till vitt. Vart ganska bra resultat med tanka på att jag inte alls kan måla. Men jag måste träna på småsaker först innan jag ger mig på skänkarna här hemma som ska bli vita. Hoppas det blir bra!

Idag hade mit paket kommit. Vart nöjd med alla saker, inget åker tebax. Liam vart nöjd med sin matta också :) Tur det! Sakerna får ligga i kartongerna tills vi flyttar till huset. Kul att samla på sig en låda med bara nytt :) På Fredag ska vi ju till huset igen & träffa Per. Skriva kontraktet mm. Ska bli kul :) Våran lägenhet hade kommit ut på internett nu sa Johanna. Känns knepigt ändå. Men ska bli skönt att flytta härifrån! Men det blir ju helt klart mera jobb med ett hus. Klippa gräsmattan tex. Usha sånt vill inte jag göra. Jag är rädd för gräsklippare tror att dom ska explodera el nått. Men antar att det är jag som får göra även det jobbet tyvär. Ska Fredrik göra det blir han väll sur sen i 2dagar el nå. Inte så roligt! Har varit i luven på varandre hela dagen idag, blir så nu bara för att jag inte orkar göra allting! Jobba, komma hem & städa då det ser ut som ett bombnedslag, diska, tvätta, hänga tvätten. Ooo ja, det är mkt mera också. Man blir rätt trött! Orkar inte tjata nå mera på han. Hoppas han hittar nått jobb snart! Han verkar inte må bra av att bara gå hemma. Blir bara rastlös & sur, trött & hängig Var många som hade varit på Ams idag hörde jag, dom hade blibit tvingad att flytta till Norge att jobba annars fick dom ingen A-kassa :( Alltså dom skulle jobba borta 2 v sen vara hemma 2v, stakkars dom. Antar att Fredrik kommer att måsta göra det också :( Sjukt! Stackars Liam i sånnafall. Borde fan inte tvinga folk till sådant som har barn ju! Tänk jag som inte vågar sova ensam & särskillt inte i ett hus! Usha är så mörkrädd! :( Jaja, hoppas som sagt att det inte blir så.

Var & hälsade på armor & farfar idag också, var länge sen sist! Men idag blev det av. Hon hade ju sagt att jag var konstig som alldrig kom dit. men jag har ju inte all tid i världen heller. Men gammlingar är som dom är!

Film

Nu har jag,Fredrik & Johanna kikat på film. Hide and seek. Har sett den förut men inte hela tror jag. Ganska bra & läskig, hoppas man vågar sova sen. Är inte ett dugg trött fasst jag steg upp tidigt i morse. Vart inte riktigt som jag planerat denna morgon, sov över. Vaknade av att Fredrik väckte mej & frågade om jag inte började nu? Jo, det stämmde! Upp som fan ur sängen sminkade mej fort som attans, pussade på Liam & åkte fort,fort till jobbet. Kom 30 min försent men det gjorde inget som tur var. Brukar alldrig försova mig. Men jag måste ha varit väldigt trött, hade ju telefonen i sängen & när jag la mig i går la jag den på nattugsbordet. Har ett svagt minne att den ringt också & att jag var på väg upp men på nått vis somnat om igen. Humm? Jaja, så kan det gå. Tur det inte händer ofta, inte roligt att komma försent. Men pigg blir man ju iaf när man stressar :)

I morgon är alla i familjen ledig, iaf vad jag vet nu :) Undra vad man ska hitta på då? Hoppas på lika fint väder som idag. Då blir det nog att vi är ute & busar med Liam i snön. Så roligt att leka ute med honom & åka kälke, det älskar han. Måste in till stan också, men det får vi se hur det blir med. Har en massa saker jag behöver, dessa saker finns på H&M. Men jag åker sällan in till själva centrum nu för tiden. Tråkigt att gå där, finns inget att se därför blir det alt sällan jag åker dit nu. Men nu måste jag verkligen! Köpa lite saker. Som masscara tex.

Fredrik har varit dålig idag, legat under täcket & frysit. Hoppas bara att det inte är feber! Hatar feber, usha!!

Nee, nu ska jag kika på lite bloggar sen blir det väll sängen kanske. Godnatt iaf :)

Hejsan.

Åkte in till stan idag efter att vi hämtat Liam på dagis. Skulle kika på loppisen som ligger uner träffpunkten, såklart hade dom stängt Månagar. Tänkte hitta något gammalt skåp & måla det vitt. Typsikt att et skulle vara stängt! Åkte på ÖB istället & köpte presenter till Liam. Nu ska vi nog inte köpa nå mera han har 7st från oss så det får räcka. Fasst känner jag mig själv rätt så blir et 7st till haha Nu pratar Liam med farmor, frågar om dom vill komma & fika :) Tror dom kommer.

I morgon blir et jobb. Börjar kl 07, ovant att jobba dag. Men det ska bli roligt! Blir att lägga sig tidigt ikväll,om jag somnar det vill säga. Har så svårt att sova nu för tiden. Ligger bara & tänker på allting. Är bra nog trött på morgonen när jag vaknar, el när Liam vaknar det vill säga ;) Fasst imorse fick  jag väcka honom. Gud vad han snarkade & sov! Han har varit jätte trött idag. Gick inte att väcka honom när vi kom på dagis. Vaknade sen i bilen påväg till Hudik.

Långpromenad har vi också hunnit med idag. Är sugen på en till men hinner inte, måste städa. Liam ska käka sen middag nu. Farmor & farfar skickade hem hemmagjord pizza från igår som han ska äta, hoppas att det går i. Annars finns det pajj också. Annars får jag steka köttbullar el nå. Inte lätt med en kräsen 2 åring.

Liam har lärt sig massor av nya ord denna helg! Helt otroligt vad han pratar. Han kan till & med räkna :O Trode jag alldrig. Kunde inte jag när jag var 2 år. Började med att jag & Liam satt & kikade på Youtube, en 2åring som räknade. Mamman sa 1 barnet sa 2 också vidare. Provade det med Liam & han kunde också haha Måste ha lärt sig det på dagis. Duktig våran kille :D

Idag har jag gjort om hela min interjuv med mamma, hoppas att den blir godkänd nu då! Vart 2 sidor. De förra var på en halv sida haha. Jäklar om jag ej blir godkänd nu, då struntar jag i den.

Nu ska jag fixa middagen! Bye...

Bilder från idag.

Liam ska åka ner för slänten på baksidan.

Mamma, åka igen!


Denna vackra donnan var också med & lekte.



Solig & fin Söndag.

Idag har vi också varit ute & lekt i snön & åkt kälke. Det har varit jätte fint & härligt väder ute, fasst det var inte så jätte varmt. Men vi klädde på oss ordentligt. Fredrik & Viktor åker som vanligt med skotrarna, det har pågått hela helgen :) Liam sover lite nu, han var så trött. Men han kan inte sova så jätte länge för då kan han inte sova ikväll, dagis i morgon så det blir en tidig kväll.

Ikväll undra syrran om vi ville komma dit & käka semlor som hon bakat, hinner dock inte :( Isånnafall blir det sent. Jag hade tänkt baka bröd ikväll också men vet inte om det blir av. Dagen har gått så otroligt fort & jag skulle ha pluggat! Ja, vi får se vad som hinns med.

Igår var det fullt hus här. Syrran,Christer,Alex,Seb,Viktor;Fredik, Liam & jag som åt pizza. Jag åkte & köpte en familjepizza  men skulle ha köpt 2 st. Men tror alla vart mätta iaf :) Roligt när det är mkt folk. Men kommer nog bli roligare när man bor i hus, mera plats då ju :) Åhh vad jag längtar nu! Igår satt jag hela kvällen & halva natten & kikade på inredningsprylar. Är så fint med vitt. Helt såld! Förut tyckte jag om svart, nu vill jag blanda. Vitt,svart & grått kanske? Men mest vitt. Jaja, så är det med det.

I dag är det ju ny månad, månaden då min älskling föddes :) Februari. Kommer alltid vara en speciell månad för oss! Minns att denna månad var väldigt spännande att gå in i för 2 år sen. Vi hade ju bf 2a feb, gick över 10 dagar. Man undrade ju när Liam skulle komma ut :) Lite jobbigt var det att gå över tiden, men när förlossningen satte i gång, ja, då ville jag gärna vänta i flera dagar till haha. Men skönt sen när han äntligen var ute. <3 Våran skatt! Tänk om 12 dagar blir Liam 2 år! Shit vad fort det går. Blir fan rädd ju. Tyckte jag nyss plussade ju. Åhh, får panik. Vi om sagt att han ska HA ett syskon tills han fyller 3 år, bara att sätta i gång då! Jaja vi får se hur det blir med den saken. Händer det så händer det. Men vill samtidigt vänta. Vet ite om jag vågar igen :( Men det MÅSTE jag, jag ska ha flera änn 1 barn. Gärna 3 st om man får den turen det vill säga.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe. Bye!

RSS 2.0