Hejsan.

Åkte in till stan idag efter att vi hämtat Liam på dagis. Skulle kika på loppisen som ligger uner träffpunkten, såklart hade dom stängt Månagar. Tänkte hitta något gammalt skåp & måla det vitt. Typsikt att et skulle vara stängt! Åkte på ÖB istället & köpte presenter till Liam. Nu ska vi nog inte köpa nå mera han har 7st från oss så det får räcka. Fasst känner jag mig själv rätt så blir et 7st till haha Nu pratar Liam med farmor, frågar om dom vill komma & fika :) Tror dom kommer.

I morgon blir et jobb. Börjar kl 07, ovant att jobba dag. Men det ska bli roligt! Blir att lägga sig tidigt ikväll,om jag somnar det vill säga. Har så svårt att sova nu för tiden. Ligger bara & tänker på allting. Är bra nog trött på morgonen när jag vaknar, el när Liam vaknar det vill säga ;) Fasst imorse fick  jag väcka honom. Gud vad han snarkade & sov! Han har varit jätte trött idag. Gick inte att väcka honom när vi kom på dagis. Vaknade sen i bilen påväg till Hudik.

Långpromenad har vi också hunnit med idag. Är sugen på en till men hinner inte, måste städa. Liam ska käka sen middag nu. Farmor & farfar skickade hem hemmagjord pizza från igår som han ska äta, hoppas att det går i. Annars finns det pajj också. Annars får jag steka köttbullar el nå. Inte lätt med en kräsen 2 åring.

Liam har lärt sig massor av nya ord denna helg! Helt otroligt vad han pratar. Han kan till & med räkna :O Trode jag alldrig. Kunde inte jag när jag var 2 år. Började med att jag & Liam satt & kikade på Youtube, en 2åring som räknade. Mamman sa 1 barnet sa 2 också vidare. Provade det med Liam & han kunde också haha Måste ha lärt sig det på dagis. Duktig våran kille :D

Idag har jag gjort om hela min interjuv med mamma, hoppas att den blir godkänd nu då! Vart 2 sidor. De förra var på en halv sida haha. Jäklar om jag ej blir godkänd nu, då struntar jag i den.

Nu ska jag fixa middagen! Bye...

Kommentarer
Postat av: Malin Viklund

Vad duktig Liam är som kan räkna! :D Vad roligt nu, när han lär sig mer o mer. 2 åringar är ju så sööta.

2009-02-04 @ 18:14:44
URL: http://malinviklund86.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Hehe, ja han är duktig han :) Ja dom är söt. Synd att dom växer så fort bara. Bebistiden är ju förbi fort som tusan ju.

2009-02-04 @ 20:51:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0