Kallt

Jag fryser som attans nu :( Iskallt här hemma nu! Fattar inte varför värmen börjar krångla så fort det bli kallt ute? Lika vart det sist också. Iof så är det 19grader nu inne, brukar vara 23 el närmare 30 om det är folk här vilket är allderles för varmt! Men nu bara sjunker graderna. Är väll ovan, därför jag fryser. Kommer att bli ovant i huset också. Då kan vi ju inte ha såhära varm som vi alltid haft här utan då kommer det väll ligga på 19-20 grader kanske? Ja, jag har ingen aning. Antar att det är så iaf. Mamma & pappa brukar ha runt 19-21 dom. Vill så gärna ta ett bad men det hinns inte med nu. Ska ju vara hos Per kl 7 ikväll. Före ska jag laga mat, korv & pärer får det bli :) Var meningen att Fredrik skulle göra maten men det ser inte ut att bli så. En korv kan inte tina på 3 minuter. Jaja, kanske går att spola varm vatten på den. Det gör jag alltid på baconförpackningen.

Japp, lika bra att sätta igång! 

Kommentarer
Postat av: Kråkan

MAGNUSSON!!! Körv å pärer, standard!! Jobba du dag eller kväll i möra???

2009-02-06 @ 17:07:25
Postat av: Emma

ja, uscha. Då vi har 19grader här hemma så tycker jag det är kallt :/ fast har ofta kallt här vi.. måste elda som tokar i kamin om värmen ska komma. men på sommarn äre tvärtom, då äre stekhett här hemma... typiskt, borde vara tvärtom xD haha!



Gick det bra hos Per då!? =)





kramen

2009-02-06 @ 19:49:05
URL: http://ev-itsmylife.blogspot.com
Postat av: Sofie

Kråkan: Yes! Jag jobbar delad tur i möra sörru. Du då? Jobbar du?



Emma; Ok, Tycker du att det blir mkt värme av eran kamin? Haha ja det borde ju vara tvärtom. Vad gör ni ikväll å?

2009-02-06 @ 21:46:29
Postat av: Pernilla

Oj, vi har 25 grader hemma i huset och de tycker jag är kallt ibland!Haha, fryskråka som man är! Men snart har vi ialf golvvärme i hela huset så vi kan sänka lufttemperaturen lite :P



Va kul med huset! Härligt att allt känns bra och så!:) Tror ni har tagit rätt beslut. Helt perfekt att få prova på hus genom att hyra ett innan man köper ju! Tror nog ni får det kanon bra där!

Hoppas ni får en trevlig helg, trots jobb ;)

Kramar

2009-02-06 @ 22:25:23
URL: http://pillapalmqvist.blogspot.com
Postat av: Sofie

Oj 25 grader? Har ni pellets el? Ok, skönt med golvvärme :) Japp det ska blir oligt med hus nu & skönt! Ja, desammma hoppas din helg också blir bra. :)

2009-02-07 @ 05:37:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0