Hoho.

Fan vad jag bloggar när jag är hemma! Har varit & hämtat min gopojke på dagis. Han var inte alls sur idag som han brukar vara när han måste hem från dagis. Vi har fikat lite & kikat igenom posten. Fick mera lön änn vad jag trode. TUR! Annrs hade det blivit väldigt knapert att skrapa i hop till räkningarna som är kvar. Fredrik har redan bet halva högen med räkningar, bara min kvar nu. Men jag får inte lön föärens den 27e. 6 tusen kr ska jag betala då. Huga luga! Fattar inte hur vi kude ha så mkt räkningar denna månad.12 tusen spänn! & då har jag ijnte räknat med det jag har på autogiro ju! :O Ojojoj.. Jaja, bara att betala & se glá ut.

Nu har jag gjort om lite uppgifter iaf. Hoppas på G nu. & efter att ha läst igenom beskrivningarna typ 30 gg så började jag att fatta att typ hälften av allting som skulle skrivas hade jag inte skrivit. Men nu är jag på god väg, även om det är skit svårt! & jag har inläringsvårigheter, iknow! Men fördet så tyckte jag att jag skrev bra i från mej det lilla jag skrev om man säger så! Har alltid haft svårigheter för att lyssna & ta in saker, särskillt när det är konstiga ord som man alldrig har hört förut! Men det är inte så jävla lätt inte. Det är mkt som ska läsas. Vet ni föresten vad Etik är för något, utan att Googla då? :P Etiska problem är väldigt svåra att lösa tycker jag iaf!

Nu ska jag gå & avstyra min busunge, han fyller leksakskastrullerna med vatten & blöter ner tror jag. Det låter iaf som det :)

Kommentarer
Postat av: Kråkan

Kraa, kraa!! Bananarama!

2009-01-26 @ 18:30:21
Postat av: Anonym

Flax,flux

2009-01-26 @ 20:23:35
Postat av: Emma

Men, gumman! :( Vad mycket räkningar :( Har ni mkt lån? Uscha... Drygt :( Tur att ni har så ni kan betala iaf, så ni slipper ligga på minus...







Förresten, vad äre för kråka som kommenterat? xD Det är väl inte du som kommenterat din egen blogg? s

2009-01-26 @ 20:29:27
URL: http://ev-itsmylife.blogspot.com
Postat av: sofie

Emma: Nej, jag har bara ett lån & det är på bilen. Me n det är bara 400kr/mån. Men denna mån var det mkt andra räkningar, som tandläkaren elen mmm. Haha nej det är inte jag som komenterat.

2009-01-27 @ 09:31:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0