Less

Åhhh nu är det sopor fulla golvet. & bara ärför jag bad Fredrik att byta sopor. Jag har diskat & lagat mat nu samtidigt. Han kunde inte eftersom han jobbat idag. Nu är det sopor fulla golvet! Bara för att han rev ut allting för att han vart sur! Åhh jag kan rent ut säga att ibland hatar jag verkligen karar! Men ändå så behöver man dom. Usha! Jag sa inte ta reda på det utan det får han göra. & Han gör det faktiskt nu! Åhh, framsteg!

Imorse när jag skulle ta fram en sked till Liam ur lådan i köket,då märkte jag en kuse i våran bestikslåda. En typ liten bagge med något grått på ryggen. Såg inte alls farlig ut el nå. Tänkte att säkert har den komit ut ifrån. Spolade ner den i toan & tänkte inte mera på det. Men sen varje gång jag har öppnat den lådan har det varit en ny bagge på exakt samma ställe i bestikslådan :O Sen när jag drog ut skärbrädan för att skära bacon satt det även en där! Nu vet jag att det förmodligen är träbaggar. & dom kommer inte för att man har orent el så utan dom äter trä! Det är ju inte precis så bra. Hatar träsker usha. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra nu! Sk aiaf ringa antecimex i morgon. Men först ska jag vågamig på att ta ut hela lådan & spraya nått rengöringsmedel där i så kanske dom förvinner? Det verkar vara väldigt många! Men man ser bara 1 i taget. Knepiga små rakkare det dära. Tur att dom inte ser läskiga ut iaf! Jag hatar insekter & kusar. Men ska jag vara ärlig var dom rätt gulliga på nått vis haha! Men inget som jag vill ha krypande i mina lådor. Nu kan vi inte använda nå utan besticken som ligger där. Usha! Är ju fortfarande osäker på vad det är för djur! & jag vet att Nordanstigsbostäder INTE kommer att göra något åt saken! Det är skit att bo här. Dom har även lovat att byta ut en bit av mattan på väfggen i badrummet pga mögel & sprickor & ta bort möglet i taket. Men inget händer ju! Vi har tjatat, mormor har skällt på vaktmästaren & frågat om det evrklgen är passande att ett småbarn ska vitsas i mögel? Men han säger bara att men har inte mattläggaren varit dit & bytt ännu jag har ju sagt till honom, jag ska ringa te han på en gång jag kommer på kontoret! Nu har det ytterligare gåt flra månader & inget händer! Jag blir tokig. Här betalar vi 4999 kr i hyra & då är inte p-platserna med räknade! Så allting går på över 5 tusen! För en möglig tre på Stocka. är det inte sjukt! Vart vänder man sig? Jga har pratat med en gubbe som var högt uppsatt på komunen om det hela men han håller bara med nordanstigbostäder :O Jag ringde ju dit & försökte överklaga när vi fick böta 4 tusen spänn för en fettfläck på väggen i förra lägenheten. Det var bara att betala! Här är det en massa fel & hag hoppas att den förra som bode här fick betala även för dennes skador. & då SKA dom ta dom pengarna för att rusta upp! Men vi fick inget gjort här! Många andra som hyr utan bostäderna här har fått nyrenoverat överallt i all rumm! KNEPIGT! Dom som fått det är oftas i 50års åldern! Inga unga som får nyrenoverat el skador åtgärdat! Nu ska jag inte låta detta bli ogjort längre! Nu ska jag ringa i morgon! Får vi inte möglet & väggen utbytt & djuren borts, då betalar vi inte hyra heller! Hyr INTE av Nordanstigsbostäder!

URSÄKTA MITT SNABBA FELSTAVADE INLÄGG!

Kommentarer
Postat av: Emma

Kul att du kika in hos mig:=) Ja jag tycker faktiskt att dom är helt okej ska inte klaga finns värre soppor och shakar att dricka.. Jaha vad kul hur gåre för dig då? Länge har du kört då? dricker du bara flytande eller? Kan adda min msn om du vill [email protected]



Kram Emma

2009-01-15 @ 20:49:32
URL: http://emmaasviktresa.blogg.se/
Postat av: Emma Viklund

Uscha, vad vidrigt :( Hoppas dom gör nå åt det..

Vi hade ju myror hela vår lägenhet på bergstigen, det var verkligen flockvis av dom i lister och ÖVERALLT... läskigt. Tänk om dom bara kunde rusta upp alla lägenheter där sås kulle nog alla trivas skitbra...

2009-01-15 @ 20:56:50
URL: http://ev-itsmylife.blogspot.com
Postat av: sofie

Emma: Jag kör inte med Allevo nu, utan med viktväktarna. Tycker det passa mig bättre! Men när jag körde med Allevo så åt jag bara sopporna inget annat. :)

2009-01-15 @ 21:14:00
Postat av: Anonym

Okej då förstår jag :=( Synd då.. Jag bor i hudikvall såg att du bodde i stocka inte så långt irån varann då :=) Kram!

2009-01-15 @ 21:18:02
Postat av: Emma

Förra inlägget var från mig!

2009-01-15 @ 21:18:50
Postat av: Sofie

Jaha. från Hudiksvall? SÅ pass! Då kanske jag vet vem du är? Jag känner inte igen dig iaf. Ja det var synd att vi inte körde med samma, men ner ska vi ju bägge 2 vare sig det är med viktväktarna el Allevo så ;)

2009-01-15 @ 21:32:19
Postat av: Molly

Vad är träbaggar? Det heter mjölbaggar!

2009-01-16 @ 10:59:59
Postat av: Sofie

Susanne: nej det var inte något utan dom sorterna. Gick in på Antexiame idag. Minns inte vad kusarna hette. Men dom äter bl.a trä! Men nu är dom helt bort iaf.

2009-01-16 @ 11:26:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0