Yes!

Nu har vi hämtat Liam hos farmor & farfar. Han var så arg när vi skulle åka hem! Tror ni han ville hem lr? Nee, han skulle minsan stanna där han. Men nu är han glad igen & är hemma & leker. Fredri har åkt in till stan igen för att hämta skotern.

Om 3 mån bor vi i hus iaf :) Fick svar från per idag. Det gick jätte bra för han att hyra hyra ut huset till oss på 4 år. Han måsta ju höra med sin bank först så det ej blev problem för honom att ta ett nytt lån. Men det gick så bra så :) Nu ska vi titta på olika elbolag för att få ner prisetså långt ner det går. Vi ska INTE ha Fortum nått mera iaf. Funderar på Telge energi. Dom verkar vara bra & billiga. Visst känns det lite knepigt att flytta till ett hus nu när båda är utan jobb. men samtidigt kommer det att bli precis samma kostnad som här så. Kanske 100kr dyrare om vi inte byter el-bolag. El ja, sen beror det ju på hur mkt lampor vi har på också. Man får försöka att inte ha så mkt lampor på. Typ om man är på nedervåningen behöver man ju inte ha lampor på övervåningen. Sen kommer vi att elda så mkt som det går i kaminen. Så till våren ska vi flytta in. Blir ju bra mkt billigare med värmen på våren & sommaren också. Ska bli roligt att titta på tapeter. Vi ska iaf tapetsera om i Liams rum. Vill att han ska få det fint. Sen tar vi väll lite eftersom. Men ingenting känns ju onödigt att kosta på nu bara för att vi hyr det. Vi kommer ju förmodligen att köpa det sen efter kontraktet gått ur & om vi har fasst jobb då!

Jag har funderat att prata lite med min chef nu. Jag ska säga att jag är väldigt intresserad att få gå på en rad om det skulle bli en sånn ledig framöver här. Jag har trots allt jobbat sen 2005 i bemmaningen & håller på att utbilda mig till Uska. Man kan ju iaf säga att man är intresserad, hur ska han annars veta det lix. Så jag hoppas att det finns en möjlighet till det :) I sommar komer jag förmodligen att få rad ju, När dom andra har semester. Det har jag ju fått varje år. Ska säga att jag är intresserad bägge perioderna. Ska även vara ute i god tid även detta år.

Nu ska jag busa med min goprupp!

Kommentarer
Postat av: Emma

ååå, vad roligt att ni snart ska flytta till hus :) Blir väl typ i april-maj nångång då? =) Kul :) Längtar så till våren, det kommer nog gå snabbare än vad man tror. Tänk att jag varit gravid i 4mån typ nu :p Tyckte jag nyss blev gravid liksom :) Så det går fortare än vad man tror! :)



Vad betyder "rad"? Hoppas du ska få jobba mer snarT! :)

2009-01-25 @ 18:56:38
URL: http://ev-itsmylife.blogspot.com
Postat av: Sofie

Emma: Ja, ska bli jätte roligt! Ni får gärna komma & hälsa på oss då :) Ja shit vad fort det kommer att gå till sommaren. Då har ni eran lillkrabat hos er ju! Längtar tills att få se h*n :) Undra vad det blir för något. En rda betyder att man går på ett schema i några månader. Tex om någon är långtidsjukskriven el så. Att man jobbar istälet för den hela dennes sjukskrivning :) Kram!

2009-01-25 @ 20:07:11
Postat av: Kråkan

Nämen? Fick ni hyra?? Mäh, å int ha du sagt nå :P När fick ni börja flytta in då? :D Stackars kråkslotte, gubben där ville ju att ni skulle köpa! Haha!

2009-01-26 @ 18:25:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0