Hejsan

Idag har jag & Liam haft en riktig hitta på dag :) Först cyklade vi ner på kiosken & köpte glass sen vidare & lekte i lekparken ovan för mamma & pappas hus. Efter det åkte vi & fikade på Måsen :) Sen blev det fika hos mormor. Fredrik började redan halv 1 idag & slutar hav 11 men ska på Crusing sen så han kommer inte hem förens inatt. Blir sena nätter för han nu när han får följa med på premiärfest & allt ;) Jag är ledig hela helgen,skönt! Jag ska ta vara på det kan jag lova för snart är den över & det blir jobb igen.

Igår kom mamma & mormor hit. Vi grillade Hamburgare,gött. Fasst jag har inte så stor matlust just nu :( Ändå går jag upp i vikt som alldrig förr. Snart tebax på vikten jag hade i gymnasiet :( Vill inte! Men det är inte så mkt att göra åt just nu om jag säger så. Bara att le & se glá ut.

Jag vill hitta på något. Träffa kompisarna!! Funderar på att åka till Sundsvall när man fått löning (om löningen räcker till det) Skulle vara roligt. Skulle vara ännu roligare om man kunde schoppa lite & äta en god bit mat.

Nee nu orkar jag inte skriva!

Kommentarer
Postat av: Molly

Vad är schoppa? Ett tyskt ord? Jag följer med till svall. Jag har semester nu. Säg till när du ska åka

2009-07-19 @ 10:02:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0