Nu då..

Nu kanske våren är påväg iallafall. Men det blir säkert snö redan i morgon igen,skulle inte förvåna mig iaf. Igentligen borde man kanske passa på att vara ute i det härliga vädret. Men har en såndära jobbig dag idag tyvär! Tycker inte om sånna dagar då allting känns hopplöst. Men antar att det blir bättre,brukar vara så. Alla har väll sina dåliga dagar ibland. Fasst dom är riktigt jobbiga. Som te.x när det är ny månad & man inte vet hur mkt man får jobba :( Vill verkligen jobba nu! Hoppas dom ringer snart! Usha,denna månad kommer att bli kämpig. Varför kan det inte vända snart & bli högkonjektur? Inte för att jag har blivit drabbad av jobb så. Men Fredrik har ju & det har ju en negativ invärkan på hela familjen. Fredrik tycker det börjar bli jobbigt att bara gå hemma & inte ha ett jobb längre. Vi får DÅLIGT med pengar mm. Då blir man på dåligt humör. Usha! Jag vill vinna pengar nu. Men det gör man ju alldrig. Men dyrt som fan är det att te köpa en trisslott som det alltid är nit på. Tror jag alldrig vunnit högre på en lott änn 50kr! SKANDAL.

Jag & mamma åkte till Harmånger idag. Måsta åka på jobbet & lämna min lönerapport. Sen åkte vi på pirre´s & co el ad affärn heter,måsta köpa nya vantar till Liam. Dom han har nu tå inte att bli blöt ens! Kostade 120spänn tror jag. Dyrt! Inget speciellt märke var det på dom heller. Inte vad jag vet iaf. Har alldrig hört av det märket först. Skulle ha köpt vantar när jag hittade ett par jätte fina på p.op i Sundsvall. Dom kostade lite mera men dom var mkt finare & kraftigare. Dom skulle nog tåla en hel del mera ute lek. Gummistövlar ska jag också köpa till honom. Hans är för små nu. Blir att ta hem dom från dagis & spara tills nästa. Fanns ingen storllek som passade till Liam där i Harmånger så får åka till Hudik någon dag. Tror A&H har billiga & fina störvlar. Jag skulle också behöva nya skor ju! Men det har jag inte råd med denna månad iaf & säkert inte dom kommande heller :( Får vänta med det till sommaren antar jag.

Nu ska jag äta min viktväktar låda,får se hur länge jag håller mig denna gången! Inte många dagar om jag känner mig själv. Usha,känner mig som en flodhäst just nu. Märks tydligt nu att jag gått upp i vikt. Allting hänger ut ÖVERALLT igen. Onödigt! Ändå är det ens eget fel att det blir så ju,ingen annas! Men ändå blir man förbannad på sig själv när man stoppar isig & mår dåligt? Varför trycker man i sig allting som kommer i ens väg då för? Nee,nu är det jag som ska ut & gå med hunden efter lunchen.

....

Nu vill jag att det ska bli Onsdag så jag kan titta runt på internett. Tråkigt att inte kunna prata med folk på Msn! Men snart så kan jag logga in igen,tills nästa gång dom stryper hastigheten. Ingen som lämnar komentarer i bloggen heller :( Fasst förstår iof det eftersom det inte kanske alltid är så roligt att läsa den.Inga bilder kan jag heller inte lägga in. Gud ad beroende man är av internett igentligen.

Undra om det blir Mini-Kul på Onsdag. Fasst hoppas ändå kanske att jag får jobba. Måste få ihop lite timmar nu när det är ny månad! Jaja, får se hur det bli. Roligt hade det varit att gå på Mini-Kul också,träffa lite folk :) Liam tycker ju det är roligt också så. Emma? Ska du gå på Onsdag? Vore roligt att träffas. Se stormagen! :) Mysigt med bebismage ju! *saknar* Fasst mysigt med storkillar också som har flyttat ut ur magen för länge sen :) Gud vad han växer & växer Liam. Helt otroligt igentligen. <3

Vad ska man hitta på nu? Kanske plocka ihop lite? Fredrik är i Hudik han,har han varit hela dagen lång & lagar bil. Tyckte jag hörde en bil nu så kanske att han kommer hem nu,hoppas! Gud vad det blåser ute då!

Skriv en komentar nu :)

Varmt

Blää vad jag svettas nu. har varit ute på en ganska lång promenad. Känns som jag varit & kört spinning el nått. Gick förbi huset en sväng också,längtar nu! Gud vad roligt det ska bli. Nu är jag jätte hungrig fasst jag redan har ätit frukost. Åt med Liam vid 7 i morse,kanske dumt eftersom jag inte var hungrig just då. Kunde ju ha väntat tills nu då,men men..
Mamma fråga om jag ville följa med in till Hudik nu vid 10 men det blir så stressigt. Blir att jag stannar hemma & pluggar lite i stället. Men det är så jobbigt när datorn är såhära ju! På Onsdag blir det bättre då det är ny månad. Jag som glömt & sagt upp detta också,typsikt! Måste komma ihåg att ringa.

Nu ska jag göra lite kaffe. Borde verkligen diska också! Kanske kan ta tag i diskberget under tiden kaffet blir klart.

Klockan

Blev att jag följde med i går. Hann måla klart sknken ändå medans Liam sov middag. Den blev sådär. Vi åkte först till Finflo & hälsade på. Där blev vi bjudna på fika & god mat. Sen skjussade vi Fredriks kusin Anna in till stan & vi åkte vidare till Stormyra en stund. När vi kom hem så började jag måla på mitt 3e prosekt. En hylla. Färgen tog slut så jag är inte klar. Sen blev det skit hemskt eftersom det hade blivit en jätte stor fettfläck på den efter ett ljus! :( Får se om det går att rädda den.

Fredrik sover nnu & klockan är snart 12. Kom på nu i morse att klockan skulle ställas fram 1 timme. Då blev det genast jobbigt & allting blev mkt försenat! Men men.. Håller på att tvätta för fullt nu men tror jag packa i för mkt kläder i maskinen så den orkar knappt snurra. Kanske går sönder om man gör så? Ähh,tror jag inte! Denna gammla maskinen är stark han :)

Nu ska jag försöka få upp Fredrik ur sängen. & Ta av Liam alla filmerna han fått tag på. Ha en bra dag!

phu

Nu är jag hemma i från klädbytardagen,helt slut! Är så mkt folk där & trångt. Men det är roligt att kunna handla så mkt fina kläder för så billig peng. Blev en hel kasse med tröjjor,byxor,skor,jacka. Nu har han lite sommarkläder iaf. Men behövs nog mera ändå sen. Liam blev iaf glá när jag kom hem med kläder till honom.

Blir nog att vi åker & hälsar på Anders & britt sen. Fasst är rätt så slu & trött just nu. La mej sent i går & klev upp tidigt. Inte bra,inte bra! Föresten så köpte jag mera färg idag på byggmax. Så kanske att jag blir hemma & målar i stället då. Vore skönt att blir klar med den andra skänken innan vi flyttar. Fasst det var läge sen jag följde med till Stormyra nu också. Humm, ja det tål att tänkas på. Vore ju väldigt bra att passa på & måla när man är ensam hemma. Inte så bra om Liam är hemma då jag målar. Han vill gärna vara med & måla han med :) Blir ju inte så lyckat då kanske..

Oj,vad jag har ont i fingrarna! Jag har spelat gitarr för mkt nu. Har lärt mig ganska mkt igår faktiskt. Bara man kommer in i det & lär sig byta accord så går det bra :) Rätt så roligt faksikt! Men som sagt,ont i fingrarna får man! Pluss att jag har ont i handen också. Brände mej i går på ungnen när jag skulle göra Lax. Usha vad ont det gjorde & gör. Stort sår där nu :( Bjöd mamma & mormor på lax i går :) Gött!

Nu ska jag kika runt lite.

Dollar

Idag bestämmde vi oss för att åka in till Hudik & kika lite. Fredrik skulle köpa en till lärobok för gitarren igen men det blev en till cd. Går inte att lära sig spela ju! Jätte svårt. Vi åkte också på Dollar & kikade. Hittade en jätte fin hissgardin som var för barnrum,edast 20kr! Trodde inte den skulle kosta så lite ju. Jätte fin. Vit med gulliga motiv längst nere. Dom hade även fått in andra saker i samma serie. Tygficka som man hänger på spjälsäng som man kan ha typ nappar i. Sen hade dom fått in jätte fint skötbord i vitt. Var ju ett tag sen jag var på Dollar nu så jag tyckte dom hade fått in mkt nytt.  Haha, Fredrik kom & visade mig en penna & sa att jag skulle trycka ut udden på den. Visst guud vilken stöd jag fick! Var en skämt sak ju. Usha jag hatar stötar. Fasst kul ändå ju haha.

Nu tränar Fredrik gitarr. Jag äter chilinötter. Liam är & ilskas med att han ska diska! Men han får inte det för han ska stå på stolen då & han kan rammla ner. Sen blir det vatten i hela köket! Envisa Liam. Han skulle sitta på fyrhjulingen som är på Dollar när vi var där. Då sa han till alla som gick förbi sån hemma. Haha,visst att han har :P El, ja en i miniatyr då. Gofis!

Nu vill jag att Msn & internett ska bli sig likt igen!

Jag vet

Det var länge sen nu igen haha. Men har inte haft tid el ork att blogga. Dagarna har väll sett ut som dom alltid gjort. Plugga hämta dagis,jobba. Nu har jag varit ledig i 3 dagar. Så nu vill jag gärna jobba,inte i morgon då för då ska jag & syrran på klädbytardag :)
Igår kom Johanna & hälsade på,bakade scones som jag bjöd på. Humm,var inte dom snyggaste Sconsen precis. Men dom smakade som dom skulle iaf,tror jag. Var länge sen jag åt Scones. Blev några kvar som jag & Liam har ätit till frukost. Sart blir det en promenad. Ska göra iordning mig för dagen först & dricka upp mitt kaffe.

Rogsta besök

Ikväll följde jag med mamma & mormor till Rogsta. Dom skulle vara barnvakt medans syrran & Christer skulle på möte om nedlägnin av dagiset Alex & Seb går på. När jag skulle dit så körde jag fasst som vanligt! Tog ett tag innan jag kom därifrån. Christer fik skotta som en tok. Usha, nu vill jag ha bara vägar! varför skulle snön komma tebx för? Nu får det vara sista snön. Det är alltd så ju. Man blir överaskad varje år av sista snön. Den är bara för jobbig! Men sen brukar den riktiga våren äntligen komma efter den så man får väll se det så.

Gud vad jag vill att internett ska gå snabbare nu! Vill kunna kika runt. Fasst jag borde väll tänkka på refrängen redan nu med tanke på vilken tid jag ska upp i morgon men det är ingen ide! Är hur pigg som helst. Sov ju länge i morse. Haha,knepigt ändå hur det kan vara. När man var tonåring kunde man sova till kl 2 på dagen. Usha vad hemskt! Nu har man en låång sovmorgon till halv 10 haha. Jag kan tycka att jag får sovmorgon när jag kliver upp kl 7 på morgonen haha.

Just ja, kom på att jag helt glömt bort att plugga :( AA,blir tokig! Jag & skola går inte ihop haha. Igentligen är det ingen bråska men känner ändå paniken komma smygandes. Ska gå in på sidan nu & se om läraren skrivit något till mej.

Hej,hej

Oj, vad trött jag var i morse. fredrik klev upp & skjussa Liam till dagis. Jag sov till halv 10,var länge sen sist :) Skönt & välbehövligt. Fasst kanske inte så bra med tanke på att det inte blev nått pluggande för min del då :( Men ska nog göra en el 2 uppgifter i kväll efter att Liam somnat. Hoppas det inte bli allt försent eftersom jag ska upp tidigt & jobba i morgon. Börjar igentligen inte förens halv 8 men jag ska åka med mamma & hon börjar kl 7 så jag kan lika gärna sammåka med henne.

Idag har jag & Fredrik varit i Hudik. Var in på Ombonat & kikade på alla fina saker,köper gärna hela affären om jag kunde. Fick nöjja mig med 1 tyghjärta som var jätte fint & ett trähjärta med ett motiv på & en liten sak som man hänger upp på någonting. Blev billigt iaf. Gick vidare på facett för att kolla om dom fått in några nya väggord & det hade dom :) Köpte ett som bildade ordet LYCKLIG. Både jag & Fredrik tyckte det var finast. Så nu har jag äntligen mitt väggord :) El,föresten heter dom väggord? Inte sånna man klistrar fasst på väggen utan typ vita bokstäver av trä. Man kan sätta upp dom på väggen el ställa dom på en hylla tex. Jaja, ni förstår säkert vad jag menar. Men sånnadära andra väggord har ju Anna vunnit på Tradera, hon budade på 2st så jag ska få köpa ett av henne :) Det är svart tex lix som man sätter på en vägg. Skit snyggt! Vi längtar nu att få flytta till huset! Få komma i ordning. Här är allt i en enda röra nu. Snart har denna månad också gått. Sen får vi flytta in i mitten på April om vi har tur :) Nice!

Föresten så köpte Fredrik en elgitarr idag som han hade sparat i hop till. Jag tyckte det var skit roligt att spela! Men det var svårt som attans. Fredrik sitter & tränar lite nu men Liam är där & bråkar med honom, haha.BråkLiam. Snart r det klädbytardagen i Hudik! Det ska blir roligt att gå. Syrran ska också med tror jag. Finns så mkt bra & billiga kläder ju. Denna gången är det sommarkläder :) Jätte bra att kunna handla flera kasar med kläder för typ 300kr! Skulle man handla allting nytt så skulle det kosta många tusen! Bättre att köpa begagnat då. Det mesta ser nytt ut & det finns ju skor där också. Visst, man kan köpa lite nytt men inte allting han behöver.

Nu vill jag åka & kika på tapeter. Synd att vi inte vet hur mkt vi behöver. Ska bli skojj den dagen vi ska åka & titta & välja. Vi vet ju iof hur vi ska ha det, men ändå.

Nu ska jag prova att spela lite mera :)

Söndag

Sorry för dåligt bloggande men det är så jobbigt att gå in & skriva när internett är så här segt. Ska ringa & säga upp det i morgon tror jag. Detta är så jobbigt. Vill kunna kika runt på internett utan att det ska ta 1 tim att komma in på en sida.
Idag ska jag jobba delad tur, blir att jag åker hem emellan. Brukar alltid stanna kvar men känner att det nog blir för jobbigt idag. Åker nog hem & fixar till en uppgift om det går vill säga! Men jag måste ju plugga I morgon börjar kursen på riktigt för mig. Jag har ju redan gjort mkt uppgifter så det är skönt.

Liam & Fredrik ska iväg med Anders & Britt på Amandas & äta idag :) Jag vill också följa ju! Hehe. Får bli en annan gång. Hoppas dom får det trevligt. I morgon är det dagis igen. Gud vad veckorna & helgerna går fort nu,rasande fart. Snart flyttar vi ju :) Gud vad jag längtar nu! Få komma iordning med allting. Nu är det så rrigt här med flyttkartonger överallt. Har hunnit ganska mkt i går faktiskt. Rensat ut klädsskrubben & det var väldigt jobbigt! Kläder upp till taget & annat kraffs. Phu, svettig blev jag iaf.

Tog fram Liams traktor i går. Ojojoj, vad glá han blev. Men guud så elak när vi skulle gå in för kvällen! Shit, har alldrig sett honom så arg. Han kastade sej på golvet & skrek. Fick ej ta av honom jackan el skorna. Han var såå arg! Slogs & rev ner saker. Gick inte att lugna ner honom heller. Till slut så gick det. Då kikade vi på Bompa, Nalle phu :) Lilla hjärtat har blivit så stor! Särskillt när han klippe sej. Han blev lik pappa nu hehe.

Usha, hoppas nu inte Liam går upp själv när han vaknar. Jag vaknade i går att han lekte med spislocken! Fattar inte hur han kan smyga upp så tyst? Är inte så bra om han är uppe själv & hittar på hyss ju! Fredrik vaknar ju knappt av väckarklockan så jag vet inte hur han ska vakna av Liam. Blir väll som sist jag jobbade dagen. Kaffe fulla golvet,flingor fulla säegn, hunden utsläppt haha. Usha! Får ringa nått från jobbet sen & höra. Dom sover nu iaf.

Nu ska jag ta & fara snart. Ha en bra dag & kväll.

mkt

Idag har det varit fullt upp. En dag som jag inte trode skulle inehålla fart & fläkt. De började med att Johanna kom & hälsade på. Tog en ganska lång promenad i det härliga vädret. Sen hämtade vi Liam åkte hem. Kom på att vi kunde åka på buspalatset & sagt & gjort så gjorde vi det :) Liam busade som vanigt & tyckte det var jätte roligt. Synd att det inte går att lägga in kort nu när internett är så hära segt!

I morgon blev det jobb för mig iaf, skönt! En lång tur desutom. Likaså på Söndag då jag jobbar delad tur,bra med timmar ju :)

Nu ska jag läsa lite bloggar

Föresten

Hade lika läskiga drömmar inatt! Usha, fasst nu var det någon som gjorde illa mig på ryggen! Det känndes så verkligt som någon nöp & tryckte hårt som fan på ryggen. & jag har jätte ont på det stället idag :O Hur kan det vara så? Sen drömde jag en del andra saker också mera som vanliga mardrömmar,detta är mera verkligt lix. Det är som någon gör illa mig på riktigt när jag sover. Kunde ju inte vara Liam, han sov brevid oss inatt. Han kan inte trycka sådära hårt. & kan ju inte vara inbillning efetrsom jag har så ont idag? Jaja, knepigt är det iaf!

Ny dag.

& den ser väll ut som alla andra dagar gissar jag på. Gå ut med Alma, Plugga & hämta Liam. Packa kanske? Så säger jag varje dag men ändå blir det alldrig av. Sa precis till Fredrik i går kväll att tänk vad mkt det är som ska göras här! & det är inte alls så långt kvar tills vi flyttar ju.Men tråkigt att packa själv också. Fredrik är på Ams idag. Jag rensade ut skänken här för någondag sen iaf. Jag & Liam hjälptes åt att kasta papper.

Nu har dom strypt internett igen tror jag. nu har vi surfat över maxbeloppet då sänker dom hastigheten! Vi ska säga upp detta internett vilken dag som helst & beställa från bredbandsbolaget istället blir samma pris som detta fasst Bredbandsbolaget har snabbare internett. Tror det är 3 ,mån uppsägningstid på detta :( Men man fick inte det andra internett heller förens om 3 mån så det gör det samma. Huvudsaken är att jag inte blir utan internett. Det skulle vara katastrof efetrsom jag pluggar genom det.

Nu ska jag göra iordning mej för dagen! Alma vill gå ut nu. Hon ser sur ut när jag sitter här :P

Det var tider det...

Jah, så hära har man också sett ut en gång i tiden! Jag sitter till höger. Tror det var på en nyårsafton. Vi satt & bytte försenade julklappar i en busskur i Hudik. Humm..

Lika?

alma & henns syrra

Liams nya frilla

Chokladglass fulla munnen :)

Sött


Tänk om jag kunde göra såhära fina tyghjärtan!

Hej

Idag har jag sytt lite tyg hjärtan för första gången. Fick en spontan ide bara så dära efetr att ha sett en massa olika fina tyghjärtan. Tog tyg från någon gammal tröjja & sen ett tyg från ett gammalt örngott. Humm, blev så där. Jag kan ju inte sy :( Ingen bomulls stoppning hade jag heller men mormor sa att man kunde använda papper som stoppning. Det gjorde jag haha. Synd att man inte har någon symaskin! Men gjorde iaf 2 st 1 litet & ett större, duger iaf. Bra träning är det ju! Snart an jag säkert göra jätte fina hoppas jag :) Dom ska hänga på skänken el på något skåp.

Vi åkte till Anders & Britt idag efetrsom Fredrik & Liam skulle klippa sej. & till min stora förvåning vågade Liam göra det! Ojoj vilken skillnad! Han blev så stor! Men saknar redans hans go hår! Men det blir bättre detta efetrsom han hade så tjockt hår innan så han blev alldeles svettig av det! Inte så roligt kanske. Han blev iaf jätte fin & stolt. Busig som bara den blev han efteråt haha. Blev biten av ett lus också på örat (klippningsmaskinen) :( Han blev ledesen då men det gick över fort! Blev ett lite sår som blödde. Men det blir så när Britt skulle försöka ta försiktigt vid örat & måsta ta av själva hylsan som är på el vad man ska säga också vred Liam på huvudet. Hoppas att han inte minns det bara nästa gång han ska klippa sej haha. Vi sa att det var en lus som bet honom haha. Han var så himmla duktig! Mammas <3 Undra om dom känner igen honom imorgon på dagis?

Nu ska jag kika på lite bloggar som jag följer. Ha en bra kväll!

God morgon

Usha, vilka hemska drömmar jag hade inatt. Fattar inte hur det kan bli så. Det är som jag drömmer fasst jag är vaken. Jag ligger ju i sängen & typ kroppen sover! Det är som det blir 2st av mej. Det var någon som kittlade mej & jag fick panik. Ropade på Fredrik men som vanligt kommer det inte fram nått ljud! Det är jätte hemskt. Jag minns att jag slog huvudet i sängkanten i drömmen. Allting känns så riktigt. Jag kan inte se vem det var som kittlade mej men jag slog & slog personen iaf, sen tänkte jag även på att tänk om det är Liam som kommit upp i våran säng & det är honom jag slår på! Så då måsta jag känner & det var någon stor person haha. Jag känner att min kropp bara ligger där helt orörlig medans samtidigt slår jag & skriker haha. Skit läskigt! Jag försökte å upp till Fredrik som satt i vradagsrummet för det visste jag att han gjorde. Men det var någon som drog tebax mej & jag kännde hans fingrar & naglar och allting! Det är det som är så äckligt ju! Tillslut kunde jag öppna ögonen iaf & det var bara hunden som låg brevid mej. Fredrik var mkt riktigt i vardagsrumet. Hur kan jag veta det om jag bara drömmer? Kanske jag går i sömnen på nått vis! Men det är inte roligt. Det är som det finns 2 st av mej. 1 som ligger i sängen & inte rör sej sen typ en ande av mej som slåss & skriker & springer upp för sängen Usha!

Nu blir det Mini-kul för oss iaf :)

Tv sen sängen

    


Japp, nu ska jag kika på tvn sen krypa till kojjs. Så jag säger väll godnatt då!

Huset

 Mysigt med kamin

Badrummet uppe.

Här är iaf 2 bilder i från huset. Ska såklart knäppa när vi flyttar in & lägga upp här på bloggen :) Har bara dessa 2 som jag fått från Per, iaf vad jag hittade på datorn. Vet att jag fått några till. Orkar inte leta dom!

Mammas <3

Lägger in lite kort på bråkstaken också ;)



Haha, vilken min!

Tröttis påväg hem från Skara.

Soffbord

Undra om detta soffbordet är hållbart? Finns på Ikea & var väldigt billigt. Behöver ju ett nytt soffbord också, mkt som behövs nu! Just nu har vi ett ful svart med en glasskiva & jag hatar glasskivan eftersom det blir skit innanför kanterna lix. Detta var inte så speciellt men bättre änn det vi har nu & det var ju billigt & vitt förståss ;) Det blir nog bra! Nu vill jag åka på Ikea! Mamma vill också följa med nästa gång. Ska försöka att fara dit igen innan vi flyttar. Så mkt vi behöver innan. Är det någon som har ett sånt hära soffbord? Är det bra? Skriv gärna..


Soffor?

Jag vill ha nya soffor. 2st 3 sitsiga Ektorps beiga el vita. Fasst vitt är kanske inte så bra när man har småbarn hemma men det är så jäkla snyggt! Beig (stavning) r också snyggt! Man kan ju köpa en beig men sen köpa till vita överdrag som man kan ha ibland. Dom är ju bara att slänga i tvättmaskinen om dom blir lortiga! Synd att man inte har råd. Våran soffa är inte så gammal men jag hatar den! DEn är beig, inte i tyg utan i läder Är nå konstiga fläckar på den som inte går bort :( Sen är det även en hörnsoffa! Hatar hörnsoffor, går inte att möblera med dom ju. I huset har Per exakt sånna Ektorpssoffor som jag vill ha ju. Men dom skulle han ha kvar. Men han hade även ett par andra soffor typ lika men dom var vita. Jag hade velat haft dom som redan står i huset ju! Synd :( Men men :) Kanske man kan få iaf 2tusen för våran soffa? Nee, kanske inte. Men iaf tusen spänn borde man väll få? Kunde sälja den & lägga pengarna på nya! Aja, får se hur det bli i framtiden. Tänk om man kunde vinna lite pengar då. Va? Skulle inte det vara underbart? Johooooo. Kommer nog alldrig att hända mej iaf.

Nu har jag suttit här framför datan allt för länge känner jag! Är så varmt här & jag känner hur huvudvärken kommer smygandes. Ska strax gå ut & ta luft sen hänga tvätten. I morgon blir det Mini-kul :)


Noga utvalt

Var in på sidan Noga utvalt ikväll igen. Såklart kunde jag inte stänga ner utan att falla för alla dessa fina saker som finns där. Det är så mkt fint & inte är det så farligt dyrt heller. Synd att frakten gör så att det blir dyrare bara :( Men så är det ju. Tycker det kommer in något nytt hela tiden på sidan. Synd att det är slut i lager på en ljuslykta som jag vill ha i from av ett hjärta! Det är så fint Undra när det åter blir i deras lager tro? Jaja, nu har jag iaf beställt lite andra saker. Vill köpa allting, haha. Jag borde kanske inte beställa igentligen. Har ju en räkning från Ellos också. Men jag kunde inte hålla mig ;) Dessa saker köpte jag.

2st sånna kuddfodral.

En bokstav i from av ett: &

Sinkhjärta som jag ska hänga någonstans.

Haha

Vi har ju varit utan vatten sen typ kl 7 i morse, när jag steg upp fanns det lite vatten iaf så jag kunde tvätta va mej. Läste nyss i Emmas blogg hur man ska kunna tvätta utan vatten? Jag kom då på att jag gör ju det! Tänkte jag inte ens på ju. Vad handikappad man blir utan vatten! Man tar så mkt för givet. Likaså med elen. Mna är bra liten utan vatten & el. Kanske man skulle ta & kolla om tvätten överhuvudtaget är blöt haha! Tror maskinen är klar iaf Blir väll att tvätta om tvätten när vattnet kommit tebax.

Bättre

Ja det blev lite bättre i magen nu, inte jätte bra men bättre iaf. Känns mera som det bränns i magen nu. Kanske magsår? Nee, kan det väll inte vara va? Säkert för alla kakorna igår som sagt!
Usha jag vet inte hur jag ska göra med båtresan som jag, Johanna & Anna har skrivit upp oss på genom jobbet. Vore så roligt att åka iväg en sväng med gänget igen. Men det har blivit så jäkla dyrt! & jag får knappt någon lön denna månad & jag hinner inte få någon mera lön innan den ska betalas :( Samtidigt vill jag göra något innan man börjar jobba i sommar! & under sommaren vill jag hinna med att göra någon liten resa med Liam & Fredrik också. Humm, svårt! Vore så roligt att åka i väg igen med dom som vi gjort året före :) Jaja, vi får se! Ska fundera några dagar till. Om dom åker så åker jag iaf. Pengar går väll att skrapa i hop :) Fasst blir ju mkt pengar som går åt till att tapetsera i huset också! Lite har vi ju lagt undan på ett sparkonto. Vi har även lagt undan till hyran som ska betalas denna månad :) Skönt! Är den ur världen. Gäller att göra så dom månaderna man får bra lön!

Nu har Fredrik åkt till Hudik. Jag sitter här & har tråkigt! Vet inte alls vad jag ska hitta på. Väntar på att få hämta min gopojke! Men han ska inte hämtas förens kl halv 2. Hoppas att tiden går fort! Jag vill bara att telefonen ska ringa nu. Vill så gärna jobba i morgon. Men det verkar inte bli så :( Vet inte varför jag inte får någon tur. Får lite panik! Jag vill ha mera timmar denna månad eftersom jag har haft så lite nu under dessa månader. Men man ska inte ta ett extrajobb för givet bara för att man fått jobba mkt förut. Synd att man alldrig kan få ett fasst jobb nu för tiden pga alla utbildningarna man måste ha. El ja, vissa får ju fasst utan utbildning verkar det som. Jaja, orka bry sej!

I morgon om jag kan ska jag & Liam gå på Minikul med Emma :) Ska blir roligt! Var länge sen sist nu. Tänkt att det redan är Onsdag i morgon! Tyckte det nyss var Lördag jag. Veckorna går så fort nu, Skrämmande fort. Snart är det sommar & Emma får en beis! Gud vad fort det går :) Ska bli spännande att se vad det blir hehe. Jag tror på en tjej jag. Gud vad jag kommer att bli bebis sjuk då. Min grabb är ju ingen bebis längre! Han är en egen individ nu som typ ska göra allting själv. En riktig tuffing. <3 Tror vi ska gå ut & leka sen efter han har ätit mellis. Så skönt väder ute idag. Vår nu!


http://www.youtube.com/watch?v=3qI9Uq3PHIg&feature=related  

Trist

Usha, vaknade nyss av magont & att jag mådde lite illa. Blir väll sjuk nu då! Jag har inte råd att vara sjuk så jag tänker inte vara hemma! Ringer dom idag så ska jag tacka JA ändå. Det kan ju gå över lix. Hoppas, hoppas det inte är magsjuka bara. Kanske är för alla kakor man tryckte i sig i går. Fan äter man 12 kakor får man skylla sig själv! Har ju inte riktigt kommit i går med mina bättre matvanor efetr en fallgrop. Men idag måste jag skärpa mig! Märks ju att kroppen inte mår bra av att ena dagen banta & inte äta nått fett över huvudtaget för att nästa dag trycka i sig hur mkt fett som helst osv, inte bra!

Vad ska man göra idag då? Känns inte som att jag orkar göra något idag. Fredrik är & lämnar Liam på dagis. Kommer väll hem snart el om han skulle åka dirket till garaget. Aja, skit samma. Får jag jobb så måste han komma hem iaf. Men ajaj vad ont det gör i magen nu! Vad fan kan det vara för något? Nu blir jag rädd när jag tänker på att Sara fick operera bort sin blindtarm :( Kanske det jag måste göra också. Det vågar jag inte! Fasst jag brukar ha väldiga smärtor i magen. Inte så mkt nu längre. Men förut. usha vad ont dom gjorde nästan värre änn förlossningsmärtor.

Nee, nu kan jag inte sitta här längre!

Knepigt!

Usha, är less på att det ska vara så orrätvist med allting! Ja menar om jobb. Orkar inte skriva om allting nu. Men jag tycker bara det är fel att jag knappt får några turer nu på jobbet medans dom nya vikarierna får hur mkt som helst! Usha! Det borde ju vara tvärtom att dom som jobbat längst ska få mera jobb lr? Jag har fan jobbat i 4 år nu som vikarie. Ibland vill man bara skita i att i huvudtaget tacka ja till dom få turer man får. Ibland vill man göra något helt annat. Trivs så bra att jobba där men när det ska vara så orrätvist tappar man ju lusten till att jobba! SYND!

Nu ska jag hämta min lillgrabb på dagis snart. Denna dagen har gått väldigt fort måste jag säga. Har fått mkt gjort i pluggväg men mindre i annat men så är det ju. Man kan inte hinna med allting man vill. Kanske kan röjja ut lite papper & skit sen. Jaja, vi får se! I morgon hoppas jag verkligen att jag får jobba.

Bye bye!

Typiskt

Trode det var väckarklockan som ringde i morse så jag tröck av den. Istället var det dolt nummer & antagligen behövdes det folk på jobbet. Nu tror dom säkert att jag inte ville jobba så jag tröck bort dom i stället :( Iof hade jag inte kunnat jobba nu direkt på morgonen heller eftersom Liam måste ha skjuss till dagis. Han ska ju vara där halv 9 & var det ifrån jobbet dom ringde hade jag måsta åkt dit på en gång typ vid 7. Fredrik ska ju åka iväg & kika på ett jobb idag kan man säga, hur dom arbetar osv :) Så han kan ju inte skjussa idag, hade gått annars, Aja dom kanske ringer om någon kvällstur. Hoppas det iaf. Men nu kanske dom tror att jag tröck bort dom? Undra om man ska skriva ett medelande till dom? Nee,skiter i det! Kan säga nästa gång dom ringer!

Nu dricker jag lite mogron kaffe innan jag & Liam ska iväg. Oj, vad ljust det är ute nu! Blir ljusare längre & längre på kvällen också & ljust tidigt på morgonen. Jag känner att jag blir så mkt piggare av det! Kanske är det för att kroppen tror att klockan är mera änn den igentligen är? Haha. Vad ska jag hitta på idag då? Jo, plugga! Tråkigt men det behövs. En promenad ska väll hinnas med det också. Sen ska jag även rensa ur skåpen i köket. Hur jag nu ska hinna allting vettefan men jag ska försöka iaf.

Nee, nu ska jag dricka upp mitt kaffe & börja klä på Liam.

Dåligt bloggande.

Japp, det har blivit dåligt med bloggandet från min sida dessa dagar. Man kan säga att jag varken har haft tid eller ork till det. Blir så ibland. Jag har väll jobbat mest dessa dagar & kommit hem & tagit hand om disken & städ lix.

Igår blev det melodifestivalen med gotta :) Brukar inte kolla på det men igår blev det av. Tänker inte yttra mig om rätt el fel låt vann för att jag skiter i vilket.

I går jobbade jag ju dagen så åkte iväg vid halv 7 på morgonen. Liam hade stigit upp utan att väckt pappa först. Humm, han hade hällt kaffe fulla golvet som var kvar i kannan sen kvällen före. Släppt ut Alma som hade smitit. När Fredrik vaknade till så satt han i sängen & åt flingor haha. Bus unge! Han har verkligen varit trotsig & busig denna helgen. Mkt därför också jag inte hunnit med & skrivit något. Han har varit som en vilde! Bitits slagits kastat saker mm, inte kul! Men det är ju så under barns trotsperiod. Nu badar han med pappa. Johanna kommer strax & hälsar på oss. Trevligt!

Idag har vi varit ute & byggt snögrottor halva dagen & varit ute & gått till mamma & pappa en sväng & hem igen. Varmt & skönt ute idag! Börjar bli vår tror jag :)

Nu kommer Johanna, skriver mera sen.

Måsen

Jag & Liam bestämmde oss för att äta lunch idag på Måsen & det gjorde vi. Blev tacosbuffe,gott. Liam behöva inte betala eftersom han kunde äta med mig. Det tycker jag var jätte bra. Han äter ju knappt något så det känns så dumt att betala 69 kr då. Han åt mest tacoschips & sallad. Tycker inte om köttfärs så värst mkt tror jag. Det var mkt folk där & precis innan vi skulle gå kom ett gäng med tyskar dit. Bra att det går bra för dom iaf! Tror det alldrig har gått så bra för den resturangen som det verkar göra nu. Kan vara för att dom ordnar så mkt & inte tar så mkt betalt. På sommaren har dom ju pubafton nästan varje helg tycker jag & roligt är det där :) Mkt folk! Var ju dit 2 gånger i sommras & har haft roligt varje gång. Hoppas dom kör lika i sommar också.

Nu sover Liam förmiddagsluren. Jag ska göra någon uppgift tror jag. Men det känns inte lockande precis. Fredrik är i garaget han. Idag är jag ju ledig. Kanske ska packa lite?

Hemma

Japp, så var det över också. Cellprovet alltså. Gick bra om jag ska vara ärlig. Följde ju med Malin när hon skulle göra sitt 1 timme före mig. Jag fick också komma in samma tid. Skönt! Slapp man gruva sig så länge. Allting gick jätte fort. Vips så var det över. Men visst, det var INTE roligt! Det var obehagligt! & det känndes ganska så knepigt att ligga där & visa sitt lilla privata. Men dom är nog vara skulle jag tro. Fick en jätte snäll barnmorska, tur! Gick på stan en sväng & handlade lite innan jag åkte till Sara. Köpte en ny vårjacka & örhängen. Det var roligt att träffa mahlin & Sara igen. & Keeto :) Han är så gullig den hunden! Jag vill också ha en sådan rasi framtiden. Innan jag åkte hem åkte jag in på Albert & Herbert en sväng & kikade. Köpte en sten med en text på & en leksaksfyrhjuling åt Liam. Han blev så glad för den. nu sitter han på golvet & skruvar på den hehe. lik pappa? Japp, hehe.

Nu ska jag ta & städa! Johanna kommer om en stund tror jag. Ser förjävligt ut här hemma! Usha.

Badlinne

Fick mitt paket från Ellos idag. Det innehöll en Tankini el vad det heter (badlinne) & Matchande bikinitrosor till. El, bikinitrosor hette det ju inte. Det var mera som boxer lix. Allt för att dölja! I paketet fanns även en ljuslykta som jag tyckte var fin på bilden. Men nu tyker jag den inte var så jätte fin, duger gör den väll. Den var så stor & klumpig! Fick även en jacka med, helt ok för att vara gratis jacka. Men tyvär för stor för mig! Jag kunde iaf ha badlinnet skapligt! Jag har inte kunnat bada på flera år för jag har inte kunnat haft bikini. Tuttarna har alldrig velat passa sig i en bikini! Denna gik bra att ha faktiskt. Är så glad för det för då kan jag & Liam åka på badhuset & bada ju :) Fasst jag vet att jag kommer skämmas i hjäl att visa mig i den ändå eftersom jag har så jäkla mkt skavanker men det finns det flera som har. & jag har ju faktiskt fått barn. Iof så såg min kropp steget värre ut innan jag fik barn men ändå. Jag tänker iaf ha denna & bada i så är det bara. Folk får skratta åt mej om dom vill men det skiter jag i. Nu ska jag ha denna i sommar & sola & bada i & det ska bli så skönt att inte behöva ha en massa kläder på sig på stranden för att dölja sig :) Har alldrig haft bikini el badräkt dom få gånger jag varit på stranden. Utan då har jag haft tröjor & långbyxor haha. Men nu jäklar. Ska bara gå ner några kilon först :)

Slänger in en bild på det. Skratta inte :( Som ni ser är den lite för liten över brösten. Men det blir nog bra när jag gått ner lite till :) Ursäkta dubbelhakan på bilden. Humm, är den verkligen sådära annars också?

Jaha, idag är det dax för det roliga Cellprovet nu då :( AAA, gruvar mej! Jag vill inte. Prata med dom på jobbet i går som hade gjort det & tydligen så skrapar dom bort en bit i från livmodern :O Allstå lite ja, vad ska man säga? Skinn? Huga! Låter som det gör ont ju! Jag vill inte. Tur att Mahlin & Sara ska dit också. Vi ska gå tillsammans. Ska in till Sara först i Stan. Var meningen att vi skulle gå på stan & kika före provet men Sara orkade inte eftersom hon tydligen hade opererat bort blindtarmen. Jobbigt! Men roligt att se hur hon bor nu förtiden :) Tror hon har flyttat så ingen aning om var hon bor någonstans. Ordnar sig säkert! Ska ringa sen.

Ne, nu blir det prat med Thess på msn :)

Hej.

Oj, denna morgon & förmiddag har gått fort. nu ska jag snart åka till jobbet. börjar tidigare idag eftersom som personalen ska på möte. Idag hade jag velat vara hemma med Liam & Fredrik känner jag. Dom ska till Stormyra sen & hälsa på. Synd att jag inte kan följa med :(

I morgon blir det Hudik för att träffa Mahlin & Sara. Ska blir roligt för det var så länge sen sist! Sen ska alla 3 på det roliga Cellprovet. Usha, gruvar mig som tusan! Tänk i morgon när man sitter i väntrummet då? Huga vill inte tänka på det ens. Hoppas det inte är så farligt som man tror att det ska vara.

Det brinner här på Stocka idag,Pelletsfabriken som vanligt! Inge ovanligt att den brinner men nu verkar det vara ganska mkt det brinner. Hoppas att dom kan släcka branden snart så det inte blir allt förstört! Luktar rök ute som fan,blää!

Nu blir det gos med Liam!

Kaffestund

Nu är Liam lämnad på dagis, jag är nyduchad & insmörjd,kaffetstår här framför mig :) Härligt! Vad ska man hitta på idag då innan jobbet? Antar att det blir att städa lite & plugga. Ska passa på att plugga nu på en gång föresten när Fredrik ändå sover. Idag var det hans tur att ta sovmorgon. Jag hade svårt att somna i går så det var motigt att kliva upp i morse, tyckte nog Liam med. Men nu är det skönt att vara vaken i tid. Blev ju sent för Fredrik i går också som måsta fixa med skotern ändå till sent på natten,stannade ju i Sröm tror jag.

Undra om jag & Liam ska gå på minikul i morgon? Blir stressigt då jag ska iväg & jobba sen ju. Men det vore ändå roligt att gå denna gången eftersom det inte vart sist ju! Tänk redan Onsdag i morgon! Guud vad fort det går. Snart bor vi i hus hehe. Igår målade jag 2st saker till. Har haft 2 st röda hängare i form av hjärtan i badrummet. Nu målade jag dom ja, vilken färg tror ni? Japp, vitt såklart! Blev fint. Vet inte om jag ska fortsätta ha dom som handukshängare el om jag bara ska ha dom hängandes någon ananstans. Det återstår att se.

Nu ska jag prata med Emma lite på msn. Sen blir det plugg!

.......

Här har ni resultatet. Jag kan säga som så att det ser mkt bättre ut i "verkligheten" Kameralinsen är så skitig! & den är inte riktigt färdig ännu heller. Handtagen ska skruvas fasst ordentligt & jag ska nog slänga på ett till lager med färg.



    Detta är den enda bilden jag hittade på skänken hur den såg ut före!

Detta är då efter. Nå, vad tycks? Sämre el bättre?

Sova?

I morgon är sista dagen jag äter pencilinet,skönt! Hoppas att det inte kommer tillbax bara. Viste att det var pga bakterier halsen gjorde ont. Alltså hade jag halsfluss fasst dom inte såg bakterier på halsprovet. Var säkert så förra gången jag hade så ont i halsen också. Men då fick jag ju inte pencilin eftersom dom sa att det var virus men det gjorde dom ju även denna gången fasst jag sa att jag ville ha pencilin & fick prova det & det hjälpte ju! Skulle igentligen tillbax på hc idag,kom jag på nu. Men ähh fick ju ingen tid så det kan ju inte spela någon roll eller? Kommer det tillbax så åker jag såklart dit.

Usha, jag borde kanske sova. Men jag fik ju en skön& lång sovmorgon ändå till klockan 10 idag!! Det var läänge sen. Därför är jag inte ett dugg trött nu. Men ska upp kl 7 i morgon så kommer nog att vara trött då! Jaja, ingen ide att lägga sej pigg. Blir bara att man ligger där 6 vänder & vrider på sig. Det är inte roligt! Lillgubben kommer säkert kliva upp snart för att gå till våran säng,brukar göra det vid 11. Han blir nog förvånad när jag inte ligger där. Lite synd att det blivit som en vana för honom. För någon kväll sedan så fick han gå tillbax till sin säng igen & det gick bra! Hans somnade om nästan på en gång igen. Han är så inställd på att kliva upp & lägga sig i våran säng nu så det kan bli svårt att få bort om man inte låter honom gå tillbax till sin säng någongång. Fasst det är ju väldigt mysigt att ha honom i våran säng också. Igår la jag mig med honom i hans säng men det är ju så kort så vi gick & la oss i våran stor säng alla 3 :) Myspys!

Inte hann jag med att plugga som jag skulle göra heller. Synd! Men det gör inte så mkt. Men jag vill beta av några uppgifter för att ligga steget före. Fasst det gör jag ju ändå. Fick mail om hjärt & lungräddning idag igen. Gruvar mig som fan att åka till gymnasiet i Bollnäs! Inte hittar jag dit inte, Men det kommer flera tillfällen så jag får se om jag skickar svar & säger att jag åker el tar det vid nästa tillfälle. Har ju igentligen inte börjat kursen ännu. El, börjat har jag ju men för tidigt. Ska igentligen inte börja läsa förens den 23e men jag vill ju somsagt ligga steget före.

Nu blir det fullspeckat resten av veckan för min del. Jobb i morgon & på Onsdag. Cellprovet på Torsdag som jag gruvar mig så förbannat för! Fredag ska jag plugga. Lördag jobbar jag igen. Hoppas att man hinner packa lite också. Skulle ju behöva rensa ut lite. Har lämnat saker till loppisen på jobbet idag med mamma. Slängt en sopsäck med gamla gardiner & gammla kläder. Sönt att bara kasta sånt som ligger & skräpar! Blir nog flera kassar med skräp att kasta skulle jag tro. En massa papper & skräp i alla lådor & skåp också. Bara att röjja nu!

Nu ska jag stänga av internett en snabbis. Måste ha internettsladden till att lägga in kort på datorn,hittar inte den andra. Men återkommer med kort på skänken som jag målat :)

Målar

Ja, nu är jag snart klar med skänken. Har målat den en gång till ikväll igen. Blir faktiskt rätt bra. liam har ju målat på den förut & det syns väll igenom färgen hur mkt jag änn målar, synd! Men skit samma det syntes ju även före så :) Blir ju så. Hantagen är lite lösa efetrsom skruvarna inte passar, får nog byta ut som sen. Ska väll ta & näppa kort på den nu kanske & lägga upp i något inlägg. Synd bara att jag nog inte har någon före bild. Ska leta & se om den finns med på något hörn av en bild någonstans.

Nu blir det lite kaffe med Fredrik & Viktor.

Vårväder?

Ja, så känns det nästan ute nu. Jätte varmt & skönt! Synd att det är lite slaskigt bara men så blir det ju. Idag är det skönt att vara ledig.Har inte hunnit med allting jag hade velat ännu :( Ska plugga sen ikvälli stället för nu tror jag. Ingen bråska heller precis. I morgon & på Ondag blir det jobb igen. Skönt med kvällsturer :) Hinner jag skjussa Liam på dagis före ju. Var länge sen jag skjussade el hämtade nu. Blir mest Fredrik eftersom han inte jobbar något. Idag är han på Ams så då skulle han ju ändå förbi dagis så då skjussade ju han idag. Blir krångel med bilstolen annars. Hoppas att han hinner hem innan Liam ska hämtas då kan ju jag också följa med :)

Gick ner på kisoken med Alma en sväng nyss & köpte semlor. Ska bli gött! Mamma kommer väll hit sen & dricker kaffe men antagligen ingen semla så det blir väll bara jag som äter då. Inte för att jag borde men det är ju så gott.

Nu lyser solen så jag tänker inte sitta här länge till. Ha en bra dag!

Tacos

Nu är jag hemma igen från jobbet. Gik bra att jobba dag idag fasst lite ovant var det ju såklart. Hoppas att det dyker upp mera turer nu framöver. Har bara 1 tur inbokat nu. Måste komma i håg att ringa bemmaningen i morgon om att jag jobbade idag. Kommer jag säkert att glömma. Jag vill ha fasst jobb nu! Vad skönt det skulle vara.

Nu snart ska vi till Rogsta & äta Taos med syrran m. fam. Ska bli gott. Liam har nyss duchat & klippt håret. Blir tokig på hans hår! Går inte att klippa det, alldeles för tjokt. Jag råkade som vanligt klippa luggen allderles för kort. Blir typ pottfrisyr. Men jag tror inte att han vågar gå till frisören. Men han vågade faktiskt blåsahåret idag, fasst han är rädd förblåsen :) Han ville till & med göra det nu igen haha rolig han. Funderar om man ska låna syrrans klippmaskin & raka av lite. El, tunna ur det lix. Behöver inte bli allt för tunt. Nu när det är kallt ute är det kanske inte så smart ide. Men jag måste iaf göra något. Hoppas det inte blir allt för tokigt om jag vågar prova. Kanske han bara vågar göra ena sidan på huvudet haha! Vad ska dom då säga på dagis i morgon?

I morgon är jag ledig. Då ska jag plugga! Ska bli roligt faktiskt. Så man inte behöver känna sig lika stressad sen! Jag ska igentligen inte börja med medein kursen förens den 23 Mars. Men jag har redan börjat ju & det är ju bra. Vill bara röjja undan uppgift för uppgift nu så man nästan blir klar innan man igentligen skulle ha börjat med kursen :) Kan man ta det lungt sen ett tag. Faktiskt roligt det jag läser nu, men invecklat! Är om celler & dess indelning.

Nu ska vi strax bara. Hörs kanske senare! Bye..

Morgon

Jag är uppe med tuppen & är helt klar för dagen nu. Jag hoppas att dagen på jobbet går fort så jag kan åka hem & busa med Liam. Men det blir en ganska lång dag idag ändå. Känns inte som Söndag idag alls! Mera som Måndag då.  I morgon ska jag äta nyttigt igen! Har inte gått att räkna poäng när jag haft ont i halsen & inte kunna äta annat änn glass. Sen nu när jag inte alls har ont i halsen så har det slinkigt ner både det ena & det andra tyvär, nya tag på Måndag som sagt!

Igår kväll målade jag & Fredrik skänken i köket. Fredrik trötnade ganska fort men jag målade & målade. Blev helt ok, i mörkt ljus iaf! Hoppas det blir lika bra även när dagsljuset tränger in genom fönstret & lyser på skänken. Den ska målas en gång till på sidorna sen inuti skåpen & på fötterna. Ser ut som en helt ny skänk! Symd att skruvarna på dom nya knopparna var för långa :( Måste köpa nya. Alltid något ska det vara! Inget går som det vill någon gång. Vi som köpte dom dära jäkla knopparna för dyrt! Nu kommer vi ha sån otur att det inte finns sånna skruvar el nå. Men då får man väll försöka såga av dom andra el nått då. Men orka hålla på? Ja,vi måste väll. Nee men skänken blev iaf bra i kvällsljus iaf :)

Nee, pussa på Liam är det nog dax för nu! <3

Hej på er!

Härligt med Lördag. Synd bara att jag ska upp tidigt i morgon & jobba :( Bra med jobb men tycker inte om att stiga upp tidigt! Är ingen morgon människa igentligen. El, det går bra när man inte MÅSTE kliva upp lix. Då går det hur bra som helst att stiga upp tidigt. Jag brukar sova till 8 nu på mogonen el halv 9 beror på när Liam vaknar, i morgon blir det 5.30 :( Skaplig skillnad. Men men jag har inget att klaga på! Jag jobbar ju bara kvällar annars ju så det ska nog gå bra. Lika bra att vänja sig till sommaren då det nog blir mest dagar jag jobbar.

Idag har vi varit & grattat Fredriks pappa som fyllde 46 år idag. Fikade kaffe & Gräddtårta :) Efter det så åkte vi hem & städade lite. Sen fick vi besök. Desen & hans dotter Ebba & Desens storebror markus. Ebba & Liam har ju lekt förut då dom var här i sommars men nu tror jag inte dom kännde igen varandra. Liam var blyg iaf :) Efter dom varit här så åkte Fredrik till garaget & jag & Liam till mamma & pappa & hälsa på dom. Nu är vi hemma & fikar lite :) Efter Liam har lagt sig ska jag våga mig på att måla skänken som vi har i köket. Har ju köpt nya hantag som jag ska sätta på sen. Hoppas att det bli bra! Jag är INTE duktig på att måla direkt men man måste våga prova för att bli bra på något right? Sen om det skulle bli bara kattskit av allting så gör det inte så himmla mkt eftersom den inte är i kanonskick precis. Lådan högst upp är lös & rammlar bort vid varje öppning. Men så är det ju när man köper i från Jysk! Men det är ju rätt så billigt iaf.

Nu kan man säga att jag är helt frisk igen. Känner knappt av halsen.Någon gång i bland gör den sig påmind från sjukan som jag haft men inte mkt! Skönt att vara sig själv igen. Nu är det bara att hålla tummarna att jag håller mig frisk ett tag framöver :)

Nu ska jag busa med Liam. Hej då!

Frisk?

Ja idag känner jag mig frisk, inte helt frisk men nästan iaf. Känner knappt av halsen något & ändå har jag inte tagit värktabletter :) Kännde för att komma ut & göra något idag så vi brummade till Birsta & schoppade loss lite. Blev småkraffs som vanligt som man behöver lix. Måste ju ha te.x mkt lampor till huset så vi köpte en takspot för 99 kr att ha på övervåningen. köpte även en hylla i vitt för 99kr. Skulle ha haft ett nytt databord, kikade på ett vi är intresserad utan så vi får åka dit en gång till & köpa det kanske? Jaja, blev som sagt småsaker som jag inte orkar skriva upp här minns inte ens vad det var för något. Läggs undan tills vi ska flytta. Efter vi varit i dom affärer vi vela gå i åkte vi & köpte mat på donken. Liam ville mest vara i lekrummet så han tog hem sin mat :) Nu är han i bustagen. Han har varit så otroligt duktig min gopojk idag! Inte alls gnällig.

På Söndag fick jag jobb :) Härligt! Fasst ovant att jobba dag. Har 2 dagsturer framför mig nu. Jag som bara jobbar kvällar annars haha. Blir ovant! Förut föredrog jag dagar. nu kvällarna :) Blir så...  Hoppas att jag får mera jobb nu! & hoppas att man håller sig nogorlunda frisk nu då! Annars vet jag inte vad jag gör.

Nu ska jag kika vad Liam gör i badrummet. Hej då!

Hemma

Nu har jag kommit hem från Hc. Fick göra ett halsprov, visade inte på några bakterier utan snarare på virus! Blev då tokig & sa att jag skulle ha penselin ändå. Fick det som tur är :) Doktorn var verkligen kanon. Han sa att du kan prova pencelin men hjälper det inte ska du tebax på Måndag. Läkaren trode mera att det var körtelfeber eftersom jag har knölar på hela halsen. Nu känns allting bra, just nu iaf. Mamma hade med sig en dunderkur. Hon har ju receptbelagda läkemedel hemma från när hon hade brytit höften. Smärtstillande alltså så jag tog en sådan tablett med 2 st alvedon & det hjälpte på en gång! Härligt. Jag är tacksam att känns mig som människa iaf någon timme! Har tagit min första pencelintablett nu också hoppas att det hjälper. Läkaren sa att jag inte kunde jobba i morgon eftersom det kan smittas! Så jag fick ringa & säga det. Fick en ny tur nästa helg i stället som tur var. Dom var verkligen förstående! Bra sånnahära gånger. Jag är så rädd för att vara sjuk. vet inte varför. Tror att folk tror att man bluffar bara för att man inte rokar jobba el nått. vet inte vad i från jag fått det. Men jag har varit sjuk 2gg på 4 år tror jag & det är väll inte illa. Alltså sjuk i från jobbet.

Nu börjar jag få tebax det onda i halsen :(

Förbannad!

Fick äntligen en tid på hälsocentralen kl 11 idag. Kan knappt andas idag för halsen är så sväld! Men Fredrik kunde inte ha Liam medans jag åkte dit. Han måste till garaget. Kan inte direkt ta med mig Liam dit heller när dom ska undersöka mig. Fattar inte vad som är så vikigt med att åka till garaget så fort man vaknar på morgonen. nu har han varit där i flera dagar! Men ingen bil är fixad. Det var bara en rem som hade hoppt av & det skulle gå fort att laga, visst. Mamma får följa med mig idag & passa Liam där. Jag orkar ingenting idag. bara sitta på en stol. Hur ska det gå? Jag har inte sovit ett piss inatt heller. Jag måste bli frisk tills i morgon annars förlorar jag så mkt timmar ju! Måste jobba i hjäl mig nu för att kunna ha råd dom kommande månaderna. Fredrik gör ju inte så mkt heller för att få ett nytt jobb tyvär :( AAA, jag blir fan tokig! Jag bryter i hop snart. Städa måste det också göras. Men jag hinner inte. Hur fan ska jag hinna med allting? Vi skulle även ha börjat packa & sortera ur alla skåp & lådor. Jag hinner verkligen inte göra allt det dära själv! Men vem ska man ta hjälp av? Usha, känns inge bra detta. Hoppas jag får pencelin så jag blir frisk & kan jobba i morgon & börja packa & städa här hemma!

Moccoagin

Ja, det måste vara den bästa uppfinningen i hela världen just nu! Smet ju in på kiosken på vägen hem från jobbet för att köpa glass, passade dåpå att fråga om dom hade något som kunde lindra för halsont. Har provat alvedon & ipren redan & det hjälpte inget utan blev värre! Det enda hon hade var Moccoagin men hon trode inte det skulle hjälpa när jag hade halsfluss,trode inte jag heller men jag prövar vad som helst för några sekunders lindring iaf. Provade att ta en nästan nyss. Det var sugtabletter lix som smaka mint. Blev knepig i munnen till en början. Men halsen gör inte lika ont längre! El ont gör det men lix det går att härda nu. Går till & med & dricka :) Skönt!  Ska nog ta en Iprem snart för att sänka febern. Jag tål nog inte Iprem föresten tycker smärtan bara blir värre av sånna.

Nu vill jag att mina älsklingar ska komma hem! Saknar dom nu. Liam blir nog förvånad när jag är hemma. Men usha vilka skuldkänslor jag har av allting nu! Både för Liam & för dom på jobbet :( Men nu var vi ändå 3st hade vi varit 2 från början hade jag alldrig lämnat kvar den andra ensam! Men jag känner fortfarande mej dum. Men jag är ju sjuk kan inte hålla på att tänka sådära heller ju :( Vill ringa & be om förlåtelse! Men dom sa att det var såklart ok att jag åkte hem men ändå. Sen att Liam inte kan fara i morgon :( Jag ska fan inte ligga i morgon även hur hög feber jag änn har så ska jag busa med Liam & umgås med honom! Skönt att vara ledig i morgon! Då ska jag bli frisk tills på Torsdag så jag kan jobba!

Nee, nu måste jag lägga mig i badet. Fryser så jag hoppas av stolen! Men ska dricka ett till glas med vatten medans jag kan, lika bra att fylla på lix.

Hemma igen :(

Japp, fick fara hem idag från jobbet. Hatar att fara hem! Alltså jag hatar att bara lämna dom andra. Iof så var vi 3 eftersom jag är där extra pga en sak. Hoppas att det går bra ändå nu, känner mej grymt taskig. Ville inte åka hem heller men det var sjuksköterskan som skikade hem mig & det var kanske för allas bästa. Inte bra om gammlningarna blir sjuka. Halsen gör ont som FAN & när sjuksköterskan tittade ner i halsen på mig så fanns det gula & vita prickar alltså halsfluss :( Jag har även feber nästan 39grader :( Hatar att ha feber,fryser som en isglass just nu! Jag kan varken äta el drika något. Glass går bra faktikt men inte vatten el mat & jag är så fruktansvärt törstig! Inte bra. Är väldigt uppsväld i halsen så kanske man skulle ringa till rådgivningen & höra om man får komma in på akuten eftersom hälsocentralen är stängd? Måste ju dricka vatten men det går inte. Fasnnar liksom & gör ont! Är det vätska i glass? Det funkar iaf inte att släcka tösten med det. Typiskt nu har jag kommit över min poäng också,har ätit mkt glass idag. Men jag bryr mig inte just nu. Jag är sjuk & då behöver man inte banta! Hoppas,hoppas jag är frisk tills på Torsdag! Måste,måste jobba. Blir inge busland för lillfisen i mogon heeler :( Lessen han kommer att bli. Nu när mamma äntligen är ledig så ligger hon sjuk :( Hoppas jag kan åka & få pencelin någon gång!

Bilder

Tänkte ladda upp lite bilder nu. Hoppas det funkar! Var länge sen ni fick se några nya bilder nu ju. Synd att det går så segt så man tröttnar lika fort. Bilder från internett går ganska snabbt, inte egna bilder om finns på datan.Detta korete är taget från när Sebastian sov över hos Liam.
Liam & Seb. Liam har antagligen hällt vatten över sig, haha.
Ser ni Nasse i sängen som har blöjja på sig?
Detta kortet är från när han fyllde år tror jag.
Liam i hoppborgen sist vi var på buspalatset.
Här var man inte så stor. Go fisen min! :)
Liam fick sin traktor. Han kommer nog att bli glá när vi tar fram den till våren :)


Väggord

Nu har mamma lagt bud åt mig på Tradera där jag hittat ett väggord. Jag tycker dom är så fina. Men dyra! Kostar över 400kr på Ombonat. La bud på 111kr nu tror jag. Ska ha det i vardagsrummet, men det hade passat bättre om vi hade andra soffor, inte hörnsoffa! Hatar hörnsoffor,blää. Det går inte att mublera med dom ju! Vill även ha väggord ovanför sängen & i Liams rum. Får ta eftersom. Kan inte köpa allting på en gång. Men jag vill gärna göra det hehe.Kommer troligtvis att bli överbjuden men men :( Får köpa ett på Ombonat i stället då. För jag ska iaf ha 1 väggord sen i huset! Är helt såld på dom.

Snart blir det väll promenad antar jag. Men har ingen lust! Men jag vet en som har det!

Detta väggord har jag lagt bud på :)
Hade även velat ha denna men var uppe i över 200spänn :('



Nogger mint.

Var in på kiosken en sväng efter jag lämnat Liam på dagis. Måsta köpa Iprem & yhogurt mm. Köpte även en glass eftersom jag har ont i halsen. Är så gott med något kallt då. Provade Nogger mint. Jag kan säga att visste den var god nu eftersom allting som är kallt är gudomligt för min hals just nu. Men vanliga Nogger är nog bättre! Blir för mkt mint nu. Jaja. Den går ju ner så :)

Idag ska jag jobba som vanligt. Fredrik måste laga sin bil så han kan lämna tillbax bilen han lånat av Britt. Britt ska ha Liam då. Tur att dom ställer upp! Annars hade jag inte kunna jobbat idag. Fredrik måste a bilen klar tills i morgon om han ska åka & kika på det dära jobbet. Tycker synd om Fredrik,hela helgen har det krånglat för honom med bilar. Hans stannade ju i Via. Fick låna Britts bil då blev det punka på den & innan han kunde byta däcket. Vad det krångla! Nu har skotern börjat krångla den också. Usha!

Jag vet inte hur jag ska göra i morgon. Om vi ska gå på Kyrkis heller åka på buspalatset? Dom skulle ju få äta mat på Kyrkis i morgon & vara ute & leka. Men Liam ville inte gå på Kyrkis i morgon sa han, hellre buspalatset & det var ju ett tag sen vi var dit nu. Men jag vet inte om jag har följe? Vill inte åka dit bara han & jag. Är det någon som vill följa med?

Humm.

Fick jobb i morgon också. Det är bra men jag känner mig taskig mot Liam :( Men jag måste tacka ja till alla turer jag får nu så vi får in mkt pengar! Går inte så bra annars ju. Jag är jätte glad för att få mkt jobb nu. Synd att Liam ska på dagis då också :( Aja, nu är det så! Får försöka vara ledig på Onsdag iaf. Mitt lillhjärta! Han är så duktig han.

....

DU VET ATT DU ÄR MAMMA NÄR...
- Du inte kan minnas när du senast sov mer än sex timmar i sträck.
- Du njuter av en lång sovmorgon till 8:00.
- Du hittar durkslaget i toalettstolen.
- Du varje gång som du går ut för att köpa nya kläder till dig själv istället kommer hem med pyjamasar med små grisar på i storlek 60.
- Du lyssnar fascinerat med halvöppen mun när folk pratar om aktuella biofilmer, teaterpjäser, nya romaner och annat du aldrig hört talas om.
- Du inte längre kräver att det du har på dig ska vara rent. Inte SÅ fläckigt duger bra.
- Du tycker att Sempers aprikospuré är riktigt god.
- Du börjar använda ändelsen -is på det mesta. Dagis, mellis, gullis, sötis och absurda självkonstruerade avarter som tröjis, parkis, vovvis och sängis.
- Din senaste litterära upplevelse är Max Balja och din näst senaste Max Potta.
- Du råkar kalla din partner för pappa.
- Du vill skicka lönnmördare på barnet som gjorde sönder ditt barns leksak så att det började gråta.
- Du har bara tid att raka det ena benet.
- Du gömmer dig på badrummet för att få vara ifred.
- Barnet kräks, och du fångar det i händerna.
- Du skaffar en barnvakt då du och din man inte varit ute ensamma på evigheter, och sedan tillbringar du halva kvällen med prata om dem och ringer och kollar att det går bra.
- Du använder ditt eget saliv till att tvätta ditt barn i ansiktet.
- Du har inte hjärta att ge bort bebiskläderna, det är så slutgiltigt att barnet blivit stort då.
- Du säger minst en gång om dagen: "Det här med moderskap är ingenting för mig", men vet att det inte finns något i hela världen du skulle byta bort det mot.

Hej

Halsen gör typ lika ont idag också & den blir inte bättre av att jag just nu äter appelsin men det är ju så gott. Är seg idag :( Kanske en promenad skulle göra en piggare? Nja, tveksamt! Tråkigt väder idag ju. Vill at Liam ska vara hemma med mig nu. Han är ju på dagis. När han kommer hem ska jag åka på jobbet :( Fredrik är på Ams idag på nått möte. Liam var lessen i morse när han måsta åka på dagis :( Fick pussen & kramen av honom iaf. Han trivs så bra på dagis & jag vet att så fort han kommer dit vill han bara leka. Då hinns det inte med att säga hej då ens :) I morgon är jag ledig vad jag vet nu ringer dom så måste jag säga ja. Måste få in varenda krona nu! Men det känns så taskigt mot Liam på något vis att man knappt hinner träffa honom ju :( Men om jag är ledig i morgon ska vi busa när han kommer hem i från dagis :D Då ska i hitta på något roligt! Skulle varit väg på buspalatset kanske? Jaja, vi får se!

Lite uppdatering om viktväktarna vore kanske inte helt fel nu. Fasst det finns inte så mkt att skriva om igentligen. Bara att allting går bra! Har kört 1 vecka nu. Ska ta & väga mig snart,hoppas på att vågen visar mkt mindre nu! Jag vill att det ska gå fort ner till 55 så man kan gå ner lite till sen tills man blir nöjd.Har fortfarande inte köpt gymkort :( Men det måste jag göra! Tränar lite hemma träning så länge, situpps. Förut körde jag med hantlar också minns jag. Det skulle jag ha börjat med igen kanske. Blir av med allt gäddhäng! Sånt har jag överflöd med & inte går det bort heller :( Men men, så är det. Blir nog till att göra sig iorning lite snart & gå ut & gå med Alma.

Hade glömt bort att det var 1a Mars i går. El, jag visste ju att det var det eftersom jag gick & sa det hela dagen i går på jobbet. Men jag tänkte lix inte på vad det betyder. Det betyder ju att det är ny månad & det går mot vår :) Yipii. & vi får snart flytta in till huset. Härligt! Men det börjar bli stressigt med allting. Vet inte riktigt vart jag ska börja! Har ju så mkt skit i klädsskruben så jag vet inte vart jag ska göra av det. Har börjat packat lite smått i Lördas ju men kom inte långt! Man har då samlat på sig allting också! En massa skräp. Ska börja med att rensa ur ala skåp & lådor kanske? Så är det över. Men när ska jag hinna det? Jag måste ju plugga också. Hoppas boken kommit idag så jag kan börja lite smått med medicin nu. Vore bra att ligga lite före :)


Halsfluss.

Ja, usha jag tror minsann jag fått halsfluss :( Typsikt! Kan knappt svälja nu halva halsen & käken gör ont som fan.Måste ringa hälsocentralen innan jag far till jobbet i morgon. Nu är jag trött som en ja, jag vet inte vad! Men trött det är jag iaf. Ska nog krypa i säng nu snart men först gå till Liams rum & ge honom en försiktig puss :) Ville bara skriva ett litet inlägg så ni vet att jag lever haha. Hörs i morgon. God natt på er!

RSS 2.0