Morgon

Jag är uppe med tuppen & är helt klar för dagen nu. Jag hoppas att dagen på jobbet går fort så jag kan åka hem & busa med Liam. Men det blir en ganska lång dag idag ändå. Känns inte som Söndag idag alls! Mera som Måndag då.  I morgon ska jag äta nyttigt igen! Har inte gått att räkna poäng när jag haft ont i halsen & inte kunna äta annat änn glass. Sen nu när jag inte alls har ont i halsen så har det slinkigt ner både det ena & det andra tyvär, nya tag på Måndag som sagt!

Igår kväll målade jag & Fredrik skänken i köket. Fredrik trötnade ganska fort men jag målade & målade. Blev helt ok, i mörkt ljus iaf! Hoppas det blir lika bra även när dagsljuset tränger in genom fönstret & lyser på skänken. Den ska målas en gång till på sidorna sen inuti skåpen & på fötterna. Ser ut som en helt ny skänk! Symd att skruvarna på dom nya knopparna var för långa :( Måste köpa nya. Alltid något ska det vara! Inget går som det vill någon gång. Vi som köpte dom dära jäkla knopparna för dyrt! Nu kommer vi ha sån otur att det inte finns sånna skruvar el nå. Men då får man väll försöka såga av dom andra el nått då. Men orka hålla på? Ja,vi måste väll. Nee men skänken blev iaf bra i kvällsljus iaf :)

Nee, pussa på Liam är det nog dax för nu! <3

Kommentarer
Postat av: Emma

Vad roligt att måla om möbler :D du får lägga upp före/efter bild på skänken i bloggen sen :D

2009-03-09 @ 16:48:10
URL: http://ev-itsmylife.blogspot.com
Postat av: sofie

emma: Ja det är roligt! Men det är också jobbigt när man måste måla flera gånger. Men de blir gansa bra för att vara första gången jag målar. Fast visst blir det lite skavaner men detv gör inte så mkt! Den blir iaf bättre änn förut :)

2009-03-09 @ 20:05:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0