50 år

Igår var vi till Finflo & hälsade på :) Lineá skulle rida så vi hängde på. Liam skulle också rida men han vågade bara ha på sig ridhjälmen. Fikade lite sen åkte vi hem. När vi kom hem så fick jag ett infall att jag ville måla. Därför målade jag hela panelen i köket :) Det blve fint men det hade passat bättre om vi tapeteserade om till en anna tapet. Den vi har nu är gul så det passar inte så bra ihop, men men.  Nu vill jag börja fixa i sovrummet, fick ju tapeter av mamma så vi kan sätta upp fondvägg där & färg har vi ju redan. Men det är jobbigt att måla  också!

I morgon blir det Kul på gården & 50 års fest. Mamma fyller ju 50 i morgon så vi ska dit vid 4. Kul på gården är ju på Betania el utanför med hoppborg & fika så hoppas på bra väder! Undra om syrran och ungarna också vill följa med? Jag ska inte stanna länge eftersom jag ska till mamma & hjälpa henne med några saker innan. Men om det börjar vid 11 så hinner man ju vara där ett tag ändå :) Tänkte träffa Emma också & se STOR Magen ;) Snart är det dax! Undra vad det blir? :) Jag vill också vara gravid nu :) Synd att det inte gick vägen för mig :( Så många man känner som ska ha barn nu. Läkaren ringde mig i förrgår & sa att mitt världe hade sjunkigt till 5 nu. Så nu behöver jag inte tebax något mera,skönt! Men jag tackade han så mkt för all denna hjälp jag har fått, trode alldrig att dom skulle ge mig så hära många undersökningar & följa upp mig så mkt! Dom kunde ringa & fråga hur jag mådde ibland. Det tycker jag är bra sjukvård :) Nu hoppas jag på att jag slipper åka dit nästa gång!

Nu ska jag ut & vara med Fredrik & Liam. Fredik ska iväg & laga bil sen,bra med pengar! Han fick pengarbna i går från Försökringskassan, inte mkt! Men men, tur man klarar sig iaf! Det är huvudsaken det :) Bye!

Kommentarer
Postat av: Anonym

nä jag ska på bakluckeloppis

2009-05-29 @ 22:00:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0