Godis

Jaa! Gud vad skönt att veta att i morgon då är jag ledig :) Fredrik skjussar till dagis så jag får sova ut, nice! Känns som jag har bott på jobbet dessa 4 dagar haha. Fasst har varit hem idag på rasten & gosat med bråkstaken ;) Han somnade tidigt idag, sov ingen lunch idag. Dagis i morgon & då ska han vara piggelin så han orkar leka med kompisarna :) Jag ska passa på att plugga i morgon medans han är på dagis. Ska ta hjälp av Fredrik :) Känner bara för att göra klart hela kursen i morgon, beta av uppgift för uppgift. Men antar att jag inte orkar det :( Säkert as fint väder ute i morgon & då kommer jag säkert inte att sätta mig här uppe vid datan iaf :( Men nee, jag MÅSTE!

Råkade klicka på en länk när jag pratade med Anna på Msn. Länken var virus & skickades automnatiskt :( Det stog något med facebook & Snoj så trodde det var Anna som skickade något, icke! Msn vart helt cracy! Detta virus skickades tydligen som sagt automatiskt till dom man pratade med? Humm, undra hur många som fått det från mig nu då? & undra hur man får bort det? Det kanske inte ens går att få bort :( Hoppas det är borta tills i morgon, vill ha mitt Msn! & Sorry om någon av er jag har på Msn har fått länken :( Inte meningen i sånnafall.. Tur att internett funkar iaf :)

Fredrik har åkt i väg & köpt godis. Ätit godis hela veckan & helgen tror jag :( Jag ser ut som en flodhäst nu! Men det struntar jag i nu. Måste ut & motionera någon dag. Jag, Liam & Alma kan ta en promenad i morgon efter Liam varit på dagis kanske? Någon som vill med? Mkt jag måste göra i morgon nu när jag tänker efter. Vill inte tänka på allting som skulle behöva göras mm :/ Så jobbigt då ju! Usha, snart ska bilen besiktigas & inte har jag köpt sakerna jag måsta heller inför besiktningen. Hoppas jag blir mig för att åka in till stan & beställa grejjerna till bilen. Men jag vet inte vad det ska vara, el jo nå lyktglas. Gick ju inte att byta sidolamporna, måsta köpa hela kittet men glas & allting. Dåligt tycker jag!

Nee, nu ska jag kika runt lite tror jag :)

Kommentarer
Postat av: madde

ja man ska aldrig klicka på några länkar som kommer upp sådär på msn. står nästan alltid på engelska och hur många av de man pratar med snackar engelska ? tråkigt att du fick virus... jag har fått några länkar av dig redan ikväll haha xD



men vet inte hur man får bort det. antar att du kan installera om msn? eller om du får virussöka datorn?



hoppas det löser sig iaf :)

2009-05-10 @ 21:46:25
URL: http://justmadde.blogg.se/
Postat av: Linda

Inte ser du ut som en flodhäst e xD

Och sen så äre sååå himla gott med godis :)

Tack o lov att det finns :D hihi

2009-05-11 @ 22:20:08
URL: http://lindawik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0