Räkningar

Japp, idag har det blivit lite midre i räkningshögen. Men alla är inte betalda ännu som dom brukar vara :( Fredrik har inte fått några pengar från försäringskassan! Vad ovanligt va? Dom ska alltid krångla ju. Dom fattar inte att folk har räkningar att betala tydligen? Jäklar om han inte får pengarna till i morgon! Han ska ju även ha pengar för någon utbildning som facket hade ju! Dom har han heller inte fått :( Jäkla system! Jag fick kass lön denna månad men mera än jag trode ändå! Hade fått löneförhöjning som tur var :) Men det var INTE en bra lön ändå kan jag ju säga :( Bara det räcker till räkningar så ordnar det sig. Får försöka göra en stor handling sen om det blir några pengar över så det räcker hela månaden. Jag vill verkligen vinna lite pengar nu! Tur att jag börjar på min rad i sommar snart iaf, slipper man oroa sig om jobb i några veckor iaf. Hoppas det blir bättre på arbetsmarknaden till Hösten s att Fredrik också kan få ett jobb!

Idag måsta jag fara in till Hudik & köpa present till mamma & Fredrik. Dom fyller ju år snart så. Blev inget dyrt men något iaf. Undra om jag får något av Liam på Söndag föresten. Då är det morsdag fasst inget jag firar igentligen. Men en puss & en teckning kan jag väll iaf få :) Det är jag nöjd med. Pappa följde med oss till stan också. Han skulle på xyz maskiner & kolla på Eu-moppe. Limpan tyckte det var jätte roligt att kolla på alla maskiner där inne & sa att pappa hade allting hemma på gården haha! Han hade både motorsåg,fyrhujuling,En-moped,lövblås,skogsarbetarkläder & lite till ;) Pappa har mkt han haha. Liam skulle nog vilja att pappa hade alla saker hemma tror jag så han fick åka :) Men han vågade inte testsitta på fyrhukingen. Min illa goplutt!

Usha vad det blåser idag! Känns som huset ska blåsa ommkull haha. Idag är inte Liam lika sugen på att leka ute heller. Det brukar ha vara i vilket väder somm helst men inte idag. Han står & leker med dammsugaren nu :) Han var precis in hit en sväng,känndes som det var dax för ett blöjbyte så vi ska ner & byta nu. Säger hej då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0