Vaccin

Blir ingen mera dos med vaccin för mig verkar det som.  Har hört nu att det räcker med 1 dos av det så bm säger väll det på Måndag antar jag :) Skönt,hoppas det ger ett tillräckligt gott skydd iaf. Äntligen får barn från 6 mån vaccinera sig också. Men blir dom kallade lr? Måste fråga Karin på måndag om hon vet något. Fredrik har ingen aning vilken vecka han ska ta heller :( Måste ringa & höra! Viktigt att vi alla blir vaccinerade nu så ingen smittar Liam om vi skulle få influensan. Hörde att barn under 3 år kan bli mkt svårt sjuka även fasst dom inte är i någon riskgrupp :( & det är klart att det måste vara påfrestande på ett litet barn att drabbas av denna influensa. Denna kan ju vara mkt värre än säsongsinfluensan det  beror ju på. Så lika bra att ta det säkra före det osäkra att vaccinera även Liam. Annars blir han ju garanterat smittad på dagis snart :( Svininfluensan går ju redan på Stocka nu så:( Skulle alldrig förlåta mig själv om vi valde att inte vaccinera honom också får han influensan & blir allvarligt sjuk av den :( Bebisen får ju redan antikroppar av mig när den föds så den får skydd iaf :) Vore lättare om alla i fam kunde få samtidigt. Fasst kankse jobbigt det också om alla får biverkningar av sprutan :( Alla ligger hemma sjuka.

Nu är det bara 3 veckor kvar tills Sara´s bebis kanske tittar ut :) Gud vad roligt! Att vara mammalediga tesammans sen Även Emma är ju mammaledig samtidigt :D Kan bli rätt tråkigt att inte känna en enda som är mammaledig samtidigt. Jag kommer inte att vara mammaledig lika länge som jag var med Liam. Ska ju läsa klart utbildningen sen så då får Fredrik vara hemma tills hon kan börja dagis :) Tänk vad fort det går alltså! OTROLIGT! Tyckte nyss Liam föddes ju, nu är han snart 3 år :O & pratar för fullt. I går beskrev han för bebisen hur man gör när man byter en motor haha :) Han är så intresserad av motorer så det syns ju vem han ärvt det utav :P Men man gör såhära lixsom man snurrar på den sen tar man en annan & sätter i där sen borrar man på den,en sådan beskrivning fick bebis lära sig i går :) <3 Gohjärtat mitt!!!

Kommentarer
Postat av: Sara

ja de är inte långt kvar alls nu. :)

Börjar bli lite nervös fast egentligekan man ju inte föreställa sig hur det är så det är bara att ta de som det kommer :)

Trodde vaccinet skulle skydda bebisen mer än va det kommer att göra. Det ger ju bara ett litet skydd ju.

2009-11-14 @ 18:31:48
URL: http://zaralindgren.blogg.se/
Postat av: Sofie

Ja den får antikroppar av dej när du föder & när du ammar men inte ett fullt skydd antar jag. Men tror du inte att den värsta influensa tiden lagt sig då rå? Hoppas det iaf.

2009-11-14 @ 21:37:53
Postat av: Anonym

hur kan du ta detta vaccin och förstöra kroppens eget immunförsvar i fortsättningen

2009-11-14 @ 21:48:10
Postat av: Sofie

Ähh prat skit! Bättre att vaccinera sig änn att få Svininfluensan! Jag gör det för Liams skull & bebisen i magen såklart. Eftersom det verkligen INTE är bra att dom får denna influensa. Hur kan man inte ta den? Gå emot vad läkare & andra säger?

2009-11-15 @ 01:05:29
Postat av: Sara

På mvc sa dom att de skulle komma en ny våg i februari. Å anledningen att man tar vaccinet är ju för att man antagligen inte överlever annars om man skulle få skiten nu iaf inte jag som e höggravid, kan knappt andas ändå. Dum kommentar, varför bry sej om va andra gör när man inte ens står för vem man är. haha!

2009-11-15 @ 14:06:19
Postat av: Anonym

jag heter molly

2009-11-15 @ 14:37:11
Postat av: Sofie

Sluta skyll på Molly

2009-11-15 @ 16:40:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0