Ännu en Måndag

Tänk om man iaf kunde fått jobba då! Men det verkar inte som det. Kan ju iaf sitta & hoppas på att dom ringer om kvällen el något i morgon På Fredag har jag iaf fått en tur :) Ska bli skoj. Undra om denna månad kommer att bli extremt dåligt med jobb? Verkar iaf som så :( Då är det bara att gruva sig inför nästa månad när man ser hur lite lön man får :( Men förhoppningsvis får jag kanske A-kassa nästa månad? Hoppas det iaf. Ska in med papperna bara jag fått arbetsgivarintyget. Hoppas jag är beviljad A-kassa nu då! Men det måste jag ju vara tycker jag för jag har ju jobbat så mkt som dom kräver att man ska göra för att få A-kassa. Jaja, bara att vänta & se!

Skrutten är på dagis & busar han. Fasst han vela hellre vara hemma sa han i morse men så fort han kliver ut ur bilen utanför dagis & har lämnat vagnen nere i förrådet så kutar han in på dagis & börjar leka. Men roligt att leka hemma med Duplo också såklart :)

Tråkigt att helgen är slut & Fredrik jobbar hela dagarna :( Men bättre det änn att han inte jobbar alls! Men det blir rätt ensamt också. Helgen har gått fort! Vi har varit en sväng till Hudik & fikat på jambo,Liam åt sin favvorätt pannkakor :) Dom satt han i sig på 10sek tror jag. Han älskar pannkakor & plättar! TYp den enda maten som går inu. på kvällen gjorde Fredrik Tacospaj som blev jätte god fasst det tyckte inte Liam. Han åt mest gurkor & tacoschipsen som vi hade till. Igår var vi bara hemma gick på en skogspromenix & Liam kikade på sin Robbotfilm för 100e gången :P

Nu ringde mamma måste sticka, ska följa me på Ica!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0