Dagen

Idag var vi ju på Bvc för att väga & mäta Alina,hon hade gått upp jätte mkt sen sist bara på 1vecka:O Syns i ansiktet på henne att kinderna blivit lite rundare :) Knns bra att veta att hon gått upp av ammningen!
Nu börjar ammningen tyvär strula på allvar :( Hela dagen idag har det strulatförutom i natt. Men har inte gett upp & gett ersättning utan har försökt & försökt & hon har fått tag & sugit ett tag sen släpper hon & det tar en evighet tills hon får tag igen & kan äta en stund till,sådär har det varit hela dagen & hela dagen har gått åt till att försöka hitta ställningar osv. Bäst går det att ligga vilket är synd! Kan ju inte precis ligga på stan & amma,inte så roligt om man ska hälsa på någon heller :( På Bvc sa hon att vi skulle avakta & se hur det går tills nästa vecka.
Alina har ju torsk på tungan samma som Liam också hade,visste inte att dom kunde få lite ont av det & få svårt att äta :O Så det kan vara det & jag hoppas att det är der för nu ska vi pensla på tungan med wishey vatten & se om det försvinner annars får vi nog nå svampmedel så jag hoppas att hon kan tissa bättre efter det,håll tummarna!
Tog nummret till ammningshjälpen idag så ska ringa dit i morgon & höra om dom kanske har nå bra förslag.
Fasst jag fick så mkt hjälp när jag låg inne på BB med Liam med ammningen då,så jag vet ganska mkt om hur man ska lägga till rätt & så men ändå funkar det inte nå bra :(
Hur kan det bara vända? Det känns så hopplöst! Varför kan det inte bara få gå bra när man verkligen vill någonting?
Jag blir så lessen & stressad när det inte funkar & det är så hemskt när man ser att hon också har det jobbigt med att äta,fyy!! Jag gör iaf allt man kan & det är att försöka även om det är jobbigt & man har en 3åring som också vil ha sin uppmärksamhet på sidan om,idag har jag bara ammat & ammat känns det som & det märks att han bli avis & vill gärna stå brevid & skrika & dra i mig för att få uppmärksamhet & då blir det ju bara ännu mera sressigt.
Har iaf tagit med Liam till min mormor idag så han fick påska lite :) Han har ju varit påskärring på dagis idag också,gullungen var så söööt!! Synd att han var så trött bara,har nog varit mkt bus idag på dagis idag & han som inte sover middag längre,nu har han precis duchat & snart blir det sängen för han,vet inte hur många gånger han hållt på att somna idag.  I morgon är han ledig från dagis iaf <3

Oj,vilken dimma det är ute,ser knappt ut genom fönstret. Undra om det kommer några påskkärringar & vill ha godis ikväll? Dom får skynda sig på i sånnafall för godiset är snart slut.


Kommentarer
Postat av: Ebbas mamma ♥

För mig funkade amningen inte heller nå bra i början. Hon sög fel så jag fick jätte ont och sår. Sen har även vi båda åkt på torsk. Hon har haft inne på kinderna och nu har hon bara lite på nedreläppen.

Och det gjorde så grymt ont å amma henne när jag också hade torsk på brösten, men nu har de försvunnit för vi fick medicin utskrivet, mycostatin tror ja de hette.



Men jag har ett litet tips, om du inte redan har provat.

Men prova stoppa in lillfingret på henne så hon får riktigt sug tag, och låt henne suga nån sekund, sen byter du till bröstet. För Ebba brukar också vara lite sådär knölig, och då brukar jag låta henne suga på lillfingret nån sekund, för då tar hon bröstet sen :)

2010-04-01 @ 20:15:03
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0