Ingen Uvi

Ush,vad jobbigt det var på Hälsocentralen idag! Liam var med och det var svettigt vill jag lova..
Alina fick gå runt med en påse fasstklistrad som hon skulle pinka i men det dröjde kan jag lova,kom till slut på att när hon får dricka kallt vatten brukar hon ruska på huvudet (hon gör så när hon kissar) Så då kom det pink men men knappast i påsen utan fulla min jacka & myxor och Alinas kläder,Alina hade iaf ombyte värre var det med mig haha.

Ingen Uvi men förhöjt värde av vita blodkropper men det var bara att skita i sa läkaren,jaha tänkte jag men man vill ju ändå veta varför hon har det! Varför emunförsvaret jobbar mer nu,det är ju för att kroppen har en infektion troligtvis & vad för infektion skulle jag vilja veta men det fick jag inte.

Alltså då hon har gula flytningar så tyder ju det också på infektion så något måste det vara som inte är så bra eftersom hon är så grinig nu för tiden......

Å,huga vad arg hon var när de skulle undersöka öronen på henne,jag kunde inte hålla henne så hårt som läkaren tyckte då jag inte ville göra henne illa,hur lätt är det att hålla fasst en bebis som är rädd,arg och ålar sig ur ens famn? Så en sköterska fick komma och hålla henne och brida hennes huvud så hon skreeeek som en jag vet inte vad,stackars lillhjärtat :( Hur hon ser ut nu röd överallt och klösmärken (som hon gör själv)
Hon river & river sig själv överallt och har rivsår överallt,har frågat på Bvc och de tror inte hon har klåda,det tror inte jag helller jag tror det bara är något hon gör ändå,Alina klöser på allting,soffan,sängen,mamma & pappa,golvet ja,överllt haha...
Behöver jag säga att Liam också har klösmärken? Senst på hälsocentralen fick han sig ett riv i pannan av henne :(

Liam hde rammlar ner i från någon hög av madrasser på dagis & slagit näsan,dom sa att han säkert skulle bli blå om nosen men det har han inute blivit som tur är! Inte fick dom lägga på något kallt heller,han är livrädd för det...
De sa också att dom inte visste om det var bra heller dåligt då svullnaden kan lägga sig innåt om man kyler.

Ja,vi får väll se hur det blir med Alina,vet såklart att man ibland har förhöjda världen av vita blodkroppar om man aft/är förkyld eller något annat som imunförsvaret jobbar emot men just det att det även tyder på någon infektion eftersom hon har gula flytningr,det är det jag funderar över. Läkaren undersökte iaf och det var lite rött & irriterat där nere men varför vet jag inte!
Kanske är av blöjjorna? Läste att det var en flicka som svullit upp av dom blöjorna vi anväder,bara för någon dag sen läste jag det,hon hade fått en allergisk reaktion....

Nee,nu ska jag börja arbetet med att städa varenda gaderob som alla kläder ligger i en salig röra i,alla hyllor har brakat i dom....

Alin ligger & sover nu,helt utslagen lillhjärtat mitt... Vad kan det vara & vad ska man göra i såfall omdet är någon infektion där nere???

Kommentarer
Postat av: ewa

Hon kan ju ha uvi fast läkarna säger så där.så är de för mig,men dom säger de är så lite så de är inget..men jag får stå på mig säga att de är uvi känner man ju själv,så jag brukar få pencillin.

Låt hennne dricka mycket vatten och tranbärsdryck..så hoppas vi att hon blir bättre.

2010-12-13 @ 17:50:07
URL: http://ewawiklund.blogg.se/
Postat av: Emma Viklund

Uffa då, lillgumman :( Jobbigt då inte läkarna är mer förstående och vill hjälpa mer... Tråkigt då det är så :(



Kanske låta henne vara utan blöja lite då och då under dagen (efter varje blöjbyte)... Kan ju hålla koll så hon inte kissar vart som helst bara :) Lätt att torka upp på golvet iaf om olyckan skulle vara där.

2010-12-13 @ 19:21:39
URL: http://emmashjartan.blogg.se/
Postat av: Sofie

Ewa: Ja,jag kom ju på det när jag var hemma att jag också själv är så att ibland visar inga bekterier men att man har uvi ändå,sånt känner man ju själv.. Brukar också tjata om pencilin och tillslut får jag det

Vi får avakta och se,ska ringa rådgivningen i morgon & höra vad dom säger,kanske tar dom det mer på allvar eller lugnar mig.



Emma: Ja,faktiskt så har vi varit dålig på att vädra stjärten nu på ett tag,det är ju alltid bra att lufta men jag vet inte om det beror på det. Men ska prova det iaf :)

2010-12-13 @ 21:08:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0