Home

Tog ingen Biopsi idag eftersom dom inte ville göra det med riskmärken som dom bedömde det som :( Det kunde bara förstöra allt & att man inte kunde se om det var canser el inte. Men jag ska ta bort hela märket i Hudik & skicka in det på analys,behövde inte ta med stora marginaler eftersom dom inte trode det var malink melanom i det så det blir bara runt om märket. Men man vet ju alldrig om det är det & i Hudik ville dom inte ta bort det efetrsom det satt så tokigt till & om det är malink så måste man ta bort me marginaler så det inte sprids men hur vet man det då när man inte tar prov först innan man tar bort det? Ja,det gäller att lita på läkrarna som verkligen var snälla & duktiga! Alla var super snälla där iaf. Men fick vänta lääänge efetrsom läkarna inte kunde komma på engång pga förseningar i tågtrafiken :( Men vi fikade lite under tiden så det var ingen fara. Synd att dom inte är så dära bra i Hudik! Ville ha hon som jag hade nu som tar bort det el det var 2 st som kikade på märket & båda var lika bra & snälla. Dom kan inte vara äldre än mig? Därför dom var så bra :P
Efter sjukhusbesöket åkte vi på branenshus & schoppade lite. Liam ville såklart handla en massa till bebisen haha han ska hela tiden köpa bebissaker,märks att han länktar nu! Han köpte någon typ skallra som kunde spela sen köptejag en napphållare från Lyndmyr´s & en present till Liam som han ska få när bebisen kommit ut,en tröja där det står STOREBROR på :) Han fick även en hoppboll & 2 st cd skivor. Efter vi varit där så käkade vi på Donken :)
Nu har jag & Liam varit hos min mormor ett tag medans Fredrik var hemma & eldade.  Svängde in på kisoken en sväng & handla lite smått & Liam ville hyra en film som vanligt,det blev Mamma mu & kråkan idag :)

I morgon är det jobb för Fredrik som gäller,dagis för Liam & barnmorskan för mig. Nu blir det sista besöket va? 10 dagar kvar till BF nu :)

Kommentarer
Postat av: Emma (mamma till Viggo)

Det verkar som ni hade en bra dag ändå! :) Hoppas du ska få ta bort märket snart och att allt ser bra ut! :)



Vad söööt han är Liam som vill köpa saker till bebis! :) hihi. det är ju bara 1VECKA kvar till BF på torsdag! :O Så inom 3veckor på torsdag så är ni föräldrar helt säkert <3 Men hoppas du slipper gå över tiden så länge.



Kramar från mig & Viggo.

2010-02-23 @ 07:51:17
URL: http://mammatillviggo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0