Typsikt

I morgon är det dax för sopbilen att tömma tunnorna igen & då när den är tom måste vi fara på Homotippen & häma ut en större soptunna men dom har bara öppet till kl 16 & då hinner inte Fredrik följa med mej eftersom han slutar just då. Kan inte fara själv heller för inte fan kan jag göra rent soptunnan & lasta in den nya stora i bilen :( Kanske inte är så tunga jag vet inte? Men det är nog ingen bra ide att fara dit själv :( Jag vet inte alls vem man pratar med när man kommer dit heller.  Ingen som kan följa med mej heller,alla jobbar el ska bort. Sen i helgen är det stängt & på Måndag ska vi till Söderhamn sen jobbar Fredrik igen & det blir samma visa :( Jag ringde till Sita nu & hörde om dom kunde ta med sig en i morgon men dom hade stängt :( Blir nog ingen ny soptunna för oss ändå.

Idag har vi varit på mini-kul,roligt! Var så länge sen nu. Sen har vi busat & städat hela dagen. I morgon är det dagisdax igen för Liam & jag ska försöka luska ut hur tusan jag ska göra med tunnan i morgon men nu ska jag fortsätta elda.

Kommentarer
Postat av: Mona

ring till sita i morgon. så ska du se dom kör ut en annan tunna åt dej. dom tar ju betalt för tunnstorleken doms skyldighet köra ut en ny

100% säker på det

2010-02-17 @ 19:17:20
Postat av: sofie

Begriper du inte att sopbilen redan farit från Hudik när telefontiden öppnar,det skrev jag ju i sms! Fredrik sa också att sopbilen inte tar me sig tunnor vart ska dom ha plats för det i en vanlig sopbil,möjligtvis grovsoporna. Fredrik komme rhem en sväng från jobbet idag & gör det.

2010-02-18 @ 09:01:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0