Sova?

Rekord att jag är uppe såhär länge ju! Jag är trött & ska snart krypa ner i sängen med Liam som sussar sött. Vi har ätit godis,chips & kikat på film <3 Liam var så trött men ändå så pigg av allt godis han ätit så ojoj vad svårt det var att få honom att sova! Hna var så busig & uppspelt. Hoppas man får sova utan värkar & samandragningar i natt men dom brukar komma när jag lägger mig ner konstigt nog. Nu trycker bebis ut sina kroppsdelar över hela min mage så det känns obehagligt men ändå mysigt :) Brukar det inte vara när man håller i gång man får förvärkar? När man vilar brukar väll dom avta men mina börjar då konstigt nog haha. Vill inte måsta kliva upp i natt & bada IGEN :O Våran hyresvärld betalar ju vattnet här om vi inte överstiger en viss kubik. Vi kommer garanterat att överstiga den gränsen denna gången! Han kommer fundera hur mkt vi igentligen duchar & badar i detta huset haha. Jag badar nästan varje kväll el duchar pluss att det bor 2 st till i detta huset så ni kan ju tänka er hur mkt vatten det går åt. Fylla upp badkar kanske 2 gg per dag pluss ducha ohh, jag vågar inte ens tänka på hur mkt vatten vi gjort av med nu :( Men vad ska man göra? Det enda som hjälper mot de onda sammandragningarn aär hett vatten.

Liam har slutat med blöjan helt nu. El ja,han har blöjja på natten utifall. Det är ju inte så roligt om man skulle vakna i en pöl mitt i natten men blöjjan är oftast torr på morgonen så :) Han säger alltid till när han är pinknödig. Sämre är det när det är dax för nr 2 tyvär. Idag landade det tyvär i kallingarna & inte i toaletten men men,övning ger färdighet :) Jag tycker han är så duktig ändå som inte ens är 3 år ännu & inte ebhöver ha blöjja på sig, inte ens när vi far bort. i går åkte vi till Hudik & hälsade på Fredriks mormor & sen vidare till Stormyra & han var utan blöjan då också & s till när han behöva gå & kissa även borta. Skönt att han inte behöver ha blöjja längre! Men nu är det snart dax för ett nytt blöjbarn :P Köpte miniblöjor sist jag var & handlade,vad små dom var! Köpte även barolja & puder som är bra att ha hemma. Amningsinlägg har jag också måsta köpt redan :O Det har redan börjat läcka mjölk så som det gjorde efter förlossningen med Liam. Dumt att det rinner ut ju det är ju dom första droppparna som är så viktiga att barnet får i sig väll? Det sa dom på föräldrarutbildningen iaf. Men vad ska man göra då? Går ju inte precis att stoppa! Usha,minns den 3e dagen efter förlossningen när mjölken rann till ordentligt :O Då såg man då ut som Dolly parton haha fy vad läskigt det var & gjorde ont!

Nepp, nu är det dax att besöka toan en sista gång innan jag förhoppningsvis somnar för att sen vakna ett antal gånger för att besöka den igen, suck! Det ska bli så skönt sen att slippa stiga upp 20 gg för att pinka. Fasst i stället ska man upp & byta blöja,amma el ge flaska,vyssa,sjunga,byta kräkpyamas x antal gg mm ett tag framöver igen <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0