Sömmerskan

Just nu njuter jag av lugnet, ja förutom att glassbilen spelar utan för & har dålig fläktrem som skriker men han far snart så det är lugnt,är helt ensam hemma,Fredrik är med barnen på Stormyra.
Liam ska sova borta i natt,han ville det nu när han har sommarlov,sova hos farmor & farfar pluss att Neo är där så han får nog det kanon skoj. Kommer bli väldigt lung utan han i huset,kanske för lungt :( Saknar han redan!
Nee,det ska bli skönt också,ibland måste man få andas.
Alina är ju inte så krävande precis,inte lika som en trotsig 3 åring om jag säger så,hon kan sova till 12 på dagarna om hon vill :)

Idag när jag har haft det så lungt & skönt har jag provat att sy dit en platsblomma,ganska så fin en,typ orkideé blomma på klänningen där fläcken är,blev helt OK! Tycker jag iaf,tror jag.
Så nu jäklarns har jag bestämt mig för att ha denna kläningen nu när jag köpt den,får inte ändra mig nu! Stackars Mira som jag ringer till varje dag & ändrar mellan min & hennes,tur hon är så snäll & förstående.
Ska försöka koppla bort det jag stör mig på,alla dess valkar som jäser över bak på ryggen & på sidorna om brösten,hade det varit lite så hade det var helt OK men nu är det rejält mkt. Men nu är det så att jag tänker ha den ändå & se glad ut,kläningen är skuren precis på dom värsta ställena & jag vet att på vilken människa som helst skulle det säkert bli så för om man inte var som en spiiik & det är jag ju inte & ingen rår ju för hur dom ser ut så jag ska försöka att intala mig nu att jag inte dör av att visa mina valkar haha.
Har nog tittat på för många brudklänningsbilder med trådsmala modeller skulle jag tro för det känns alltid lite bättre efter att tittat på naturliga vanliga folk i sina brudkläningar :)

Nee,nu ska jag ta en promenad till mormor & gå ut med mammas & pappas hund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0