Går framåt

Nu har vi ÄNTLIGEN spikat ett datum för att åka i väg & kika på klänningar som Tärnorna ska ha :)
Eftersom jag inte kommer betala deras klänningar så får dom välja själva vad dom vill ha,behöver inte vara samma färg ens,fick en massa bilder i från Bröllopstorget.se där fler & fler Tärnor hade olika färger & olika klänningar Det finns så mkt annat man kan matcha med som en söt blomma i håret el blomman dom ska hålla i ex. Men ett råd från mig är ju att välja en knälångklänning eftersom jag själv har det på min klänning,skulle alldrig trivas i släp,usha!
& kanske inte att dom väljer en knallrosa klänning med stora gula blommor & en annan en pippigul me gröna prickar haha men som sagt dom gör som dom vill eftersom dom betalar själva :) Vi blir nog gifta ändå hur det än blir med färger! Jag såg en bild där tärnorna hade beiga klänningar & vissa bruna det var jätte fint,el att 2 st har ljusrosa & dom andra två har grå & så matchar dom varandra med ett band,ett ljusros för dom me grå klänning & ett grått för dom me rosa klänning,det hade varit jätte fint :)

Tänkte ringa kontoret nu & undra när fanken prästen tänker höra av sig! Det är så mkt som vi måste fråga. Som hur vi ska gå? Finns det piano till hon som ska sjunga? Hur långt tid tar det med både vigsel & dopet,så han som kör cateringen vet när han ska ställa upp maten & den som ska vara där & fixa innan vi kommer mm,alla undrar ju men jag kan ej ge något svar förens jag haft samtalet,tråkigt! Sitter lixsom fasst i planeringen.

Uhsa,igår klev Liam på en rostig spik :( Har sagt tuuuusen gg att han inte får vara där vid brädorna men ändå är han där,tar jag in honom springer han ut igen & Alina grinar inne så jag måste hjälpa henne,jätte svårt när han bara ska vara ute hela dagarna! Det gick iaf bra men jag ringde rådgivningen & frågade om han måste få en till stelkrampsspruta men det måste han ju inte eftersom han fick det när han var 3 mån :) Vi skulle vara mer uppmärksam på så att inet det blev infekterat eftersom det blir så mkt smuts på småfossningar & även stora :) Men han fick ett fotbad så dom blev rena & fina sen la jag en tuss med sprit på & plåstrade om. Blödningen fick jag stopp på på engång som tur var,han blir ju så rädd när han ser mkt blod,förstår man ju när man bara är 3 år,inte lätt inte! Han var så gullig i morse,han verkligen låssas halta då & sa ack vad ont det gör jag måste hålla i mig för att i nästa sek springa hur fort som helst haha,gullunge! Men såklart är han säker jätte öm där också.

Nu måste jag snart väcka Alina,sa ut & gå med mammas hund innan jag hämtar Liam på dagis,dom är ju på kryssning IGEN.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Inte ska då jag ha nån blomma i håret o inte ska jag hålla i nån heller

2010-06-17 @ 20:26:08
Postat av: Anonym

då får du vara uutan då & alla andra ha,klart tärnorna håller i en blomma om inte en bukett men eftersom min bukett är så liten så ska ni bara ha en ros

2010-06-18 @ 11:19:30
Postat av: Madeilene

skönt att ha så mkt klart redan :) vilka ska vara tärnor då? :)

2010-06-21 @ 19:38:16
URL: http://justmadde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0