Pju

Nyss hemkommen från en löprunda,flåsigt värre! Jag är inte vad att springa men en sak är säker & det är att man verkligen orkar mer & mer för varje gång :) Skönt är det också att vara ute & springa & ännu skönare efter!
Alma springer bättre i kopplet nu också,förut bet hon i det & blev allderless till sig när vi sprang. Hon springer ju för det mesta lös också men inte överallt.

1 kilo till förlorat också! Har inte vägt mej på evigheter heller,roligt när det går neråt :) 9 kilo- nu med vv,super!

På Tisdag bär det av till Skara för att kolla när Fredriks syster tar studenten,gruvar mig för att sitta i bilen i flera,flera & ännu flera timmar! Vi måste stanna mkt så kanske det går lite bättre. Hoppas bara att Alina inte grina hela vägen ner :( Skulle haft tv i bilen så Liam kunde kolla på film. När man är liten så känndes det ju som det tog en evighet bara att åka till Hudik & för att inte tala om till Sundsvall!

Lördag är det kul på gården som vi ska gå på här i Stocka. Hoppborg,ansiktsmålning,tårtkalas mm,skoj!

Nu blir det Göta kanal 3 med my love!

Kommentarer
Postat av: Emma Viklund

Duktig du är som springer! Och grattis till dina tappade 9kg! :D Vad roligt!! Ja, vi ska ner till Örebro i sommar, gruvar mig med för den långa resan.. Blir ju så varmt att åka bil med och trist att åka långt, speciellt för småttingarna.. men som sagt gäller att stanna till då och då.. Få sträcka på benen och äta nånting med mer :)



JA! Vi ses på "kul på gården" på lördag, vi ska oxå dit! :) Kram

2010-06-03 @ 11:43:10
URL: http://mammatillviggo.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0