Godmorgon

Bara jag som är vaken i detta huset,alla andra sover :) Tyckte det var lika bra att kliva upp så man hinner med lite saker idag. Tänkte prova att gå ut på en promenad sen men tror jag väntar till alla har vaknat så dom också kan följa med. Liam vill cykla men jag vet inte om det är så pass på vägarna så det går att göra det idag? Annars hade det ju varit perfa!
Har fortfarande ont efter sticket men jag kan böjja mig ner idag iaf.

Idag är Alina 8 dagar redan,fort det går! Jag vill inte att det ska gå fort. Jag vill att hon alltid ska vara bebis. Synd att man inte kan ha så hela livet haha en bebis & så i Liams ålder fasst gärna utan trots då haha.
Jag är redan sugen på en till nu,konstigt att jag är det med tanke på hur tokigt det blev med smärtlindringen & så.
Men nu har jag klarat att föda utan bedövning 2 gg & visst det var förjävligt just då men det är värt det :) & så pratade jag med narkosläkaren & hon sa att det behöver absolut inte bli likadant när jag ska föda nästagång.
Jag vill ha minst 2 barn till :) Men ska iaf vänta några år & plugga lite först & så innan nästa skara kommer. Tycker det känns så tråkigt när man vet att man är klar me alla barnen :(
Knepigt att jag inte är mera rädd nu än när jag födde Liam! Men antar att jag inte hunnit tänka så mkt på förlossningen & så när det blev tok med ryggen. Men är inte alls avskräckt för flera bebisar iaf :) Man blir så bra bemött när man ska föda & så & får bra hjälp! Lite tokigt är det ju att jag inte känner av öppningskedet bara :( Jag var ju öppen 7 cm utan att känna det & sen går det så pass fort ju så det var tur jag fick komma in på kollen annars hade hon säkerligen kommit ut hemma på kvällen :O

Nee,nu ska jag ta & kika till barnen <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0